Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια πάω να ετοιμαστώ για να φύγω για το πρώτο μάθημα ανώδυνου που λέγαμε το βράδυ ή αύριο θα σας πω εντυπώσεις για να ξέρετε οι σαλονικιές

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πάω να ετοιμαστώ για να φύγω για το πρώτο μάθημα ανώδυνου που λέγαμε το βράδυ ή αύριο θα σας πω εντυπώσεις για να ξέρετε οι σαλονικιές

ααααα απο σημερα κολοκυθα????????τι τελειο θελω κι εγω:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ααααα απο σημερα κολοκυθα????????τι τελειο θελω κι εγω:cry::cry:

είναι νωρίς για σένα ακόμα μη βιάζεσαι εγώ είμαι ολόκληρη κολοκύθα, λεμονάκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

άντε ωραια μαρμιν περιμενουμε εναγωνιως εντυπωσεις!!!κοριτσια η αφεντικινα μου, δεν ξερω αν σας εχω πει, προσπαθουνε 7 χρονια αλλά δεν προκειτε να ερθει λογω αζωοσπερμιας και τερατοσπερμιας και επιτελους αποφασισαν για εξωσωματική!!!!πολυ χαρηκα αν και αυτη φοβαται και λεει οτι θα κανει μονο μια και τετοια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Ήρθε η μανούλα μου και έφερε ένα σέτ σεντονάκια και ένα σετ πετσέτες για το πισπιρίγκι μου πήγε και τα πήρε από http://www.newhome.com.gr/gr/paidika-leuka-eidi.asp που μας είχε προτήνει η Μαριούλα πολύ όμορφα και ποιοτικά!!!

1947_small.jpg αυτό το σχεδιάκι μου πήρε και σε πετσέτα και στα σεντονάκια και πήρε και μια απλή μπλέ πικέ κουβερτούλα!!!

5213b_a.jpg

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

άντε ωραια μαρμιν περιμενουμε εναγωνιως εντυπωσεις!!!κοριτσια η αφεντικινα μου, δεν ξερω αν σας εχω πει, προσπαθουνε 7 χρονια αλλά δεν προκειτε να ερθει λογω αζωοσπερμιας και τερατοσπερμιας και επιτελους αποφασισαν για εξωσωματική!!!!πολυ χαρηκα αν και αυτη φοβαται και λεει οτι θα κανει μονο μια και τετοια...

με το καλο η γυναικα....τελικα μονο εγω σκεφτομουν αν αποτυχω ποτε θα ξεκινησω την επομενη προσπαθεια!!!ειλικρινα το ειχα αποφασησει θα εκανα οσες χρειαζοταν μεχρι να το πετυχω!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πολυ ομορφα λιλιτακι!!!με το καλο να τα δειτε αγκαλια με το μωρακι σας!!!

ντεππα και γω σαν και σενα...βεβαια στην περιπτωση μου δεν χρειαστηκε να φτασω ως εκει αλλά παντα σε καθα φαση ηξερα το επομενο βημα και στο τελος θα εκανα και γω αυτο που λες και στην αφεντικινα μου εσενα εφερα ως παραδειγμα κ ολα αυτα τα κοριτσια που εχουν κανει τοσες και τοσες προσπαθειες...βεβαια αυτη λεει μια και τελος...και φοβαται κιολας οτι και γι αυτη την μια ειναι δυσκολα και τετοια...ηδη δηλ. δεν ειχει και την καλυτερη ψυχολογια...φοβαται και τις ενεσεις και ολα αυτα...

28xYp3.png

κοριτσια τελικα μιλησα με την φιλη μου και μου ειπε οτι τα βλαστοκυτταρα αν δεν δηλωσεις οτι θες να τα πας σε δημοσια τραπεζα πετιούνται...

οταν μου στειλει το τηλ θα σας το πω, πρεπει λεει να κανεις εναν φακελο με χαρτια και οταν πας να γεννησεις να τα εχεις ετοιμα για να τα παει ο αντρας ή κάποιο κουριερ...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ντεππα με ξεσηκωσες με τις ημερομηνιες και τωρα λετε οτι δεν ισχυουν...δεν με νοιαζει εγώ μπηκα στον τριτο και πεστε τοτι θελετε...

28xYp3.png

μπραβο Λιλιτακι μεγεια σας!!!!!!!!!!!εσυ ποτε θα αρχισεις να ετοιμαζεσαι???

Τέλος Σεπτεμβρίου που θα έρθουν τα επιπλάκια και θα μπουν στο δωμάτιο του μπεμπάκου μου θα ετοιμαστούν και τα ρουχαλάκια του να μπούν απ'ευθίας στα δικά του συρτάρια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

πολυ ομορφα λιλιτακι!!!με το καλο να τα δειτε αγκαλια με το μωρακι σας!!!

ντεππα και γω σαν και σενα...βεβαια στην περιπτωση μου δεν χρειαστηκε να φτασω ως εκει αλλά παντα σε καθα φαση ηξερα το επομενο βημα και στο τελος θα εκανα και γω αυτο που λες και στην αφεντικινα μου εσενα εφερα ως παραδειγμα κ ολα αυτα τα κοριτσια που εχουν κανει τοσες και τοσες προσπαθειες...βεβαια αυτη λεει μια και τελος...και φοβαται κιολας οτι και γι αυτη την μια ειναι δυσκολα και τετοια...ηδη δηλ. δεν ειχει και την καλυτερη ψυχολογια...φοβαται και τις ενεσεις και ολα αυτα...

τι ηλικια εχει???? μια φιλη μου οταν τον Ιουνιο της ειπα οτι παω για εξωσωματικη μου λεει ''δεν εισαι σοβαρη ξεκινησες να προσπαθεις για μωρο τον Νοεμβρη και μεσα σε 8 μηνες θα πας για εξωσωματικη''μα λεω δεν εχει σημασια το ποσο καιρο προσπαθεις οταν ξερεις οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα και δεν εχεις πιθανοτητες να μεινεις φυσιολογικα.της φανηκε κοριτσια τοσο μα τοσο παραξενο...και αυτοι προσπαθουν σχεδον χρονο αλλα ο αντρας της δεν παει για σπερμοδιαγραμμα και ετσι περνανε οι μηνες και αγχωνεται περισσοτερο και τι καταφερνει???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια ήρθε η ώρα να βάλω φαγάκι σκορδομακαρονάκια για τον αντρούλη μου φιλιά σε όλες και καλή μας όρεξη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...