Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

σε κατι τετοιες φασεις ισως να ειναι καλυτερα πουπηγαινουν τα παιδια στα ιδρυματα....πολυ κριμα το παιδακι....αν και αποφευγω να παρακολουθω τα γεγονοτα και τις εξελιξεις....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις Σαλονικιές!!!

Να χαίρεστε τα αντράκια σας μεγάλα και μικρά και όποιον άλλο δικό σας γιορτάζει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλέ ξέχασα πως είναι Σάββατο!!! Βδομαδογεννέθλια!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιι!!!!!!!!! 47 εβδομάδων και τέλος άλματος!!! Επιτέλους!! Τώρα θα έχουμε μόνο τα δοντάκια! Όχι ότι μας ταλαιπώρεισαι ιδιαίτερα αλλά λέτε να αρχίσουμε να κοιμόμαστε τα βράδυα;;; Χθες με τα πολλά κοιμήθηκε στις δώδεκα και ενώ τον είχα δίπλα μου στο διπλό κρεβάτι σε τρία τέταρτα ξύπνησε κλαίγοντας! Στα καλά καθούμενα!!! Δεν ηρεμούσε με τίποτα! Φυσικά με στήθος τελικά ησύχασε και ξανακοιμήθηκε αλλά πονάνε τα βυζάκια μου!!! :( :( :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πρίν 13 χρόνια σαν σήμερα έβγαλα τη νύχτα στο κρατητήριο γιατί εκεί που δούλευα 6 μήνες δεν είχαν άδεια λειτουργίας...............τι ωραίες αναμνήσεις...χαχαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Σα σήμερα πέρσι δεν ένιωθα το μωράκι μου και ήμουν όλη μέρα να σκάσω! Μετά πήγαμε στο γαμπρό μου που γιόρταζε και εκεί έκανε πάρτι! Ήπια και κρασάκι και ξεσάλωσε!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σα σήμερα πέρσι δεν ένιωθα το μωράκι μου και ήμουν όλη μέρα να σκάσω! Μετά πήγαμε στο γαμπρό μου που γιόρταζε και εκεί έκανε πάρτι! Ήπια και κρασάκι και ξεσάλωσε!!!
Ρε συ, τη θυμάμαι αυτή τη μέρα! Είχες αγχωθεί πάρα πολύ και θυμάμαι που το έλεγες:P Εγώ πέρσι τέτοια μέρα ήμουν εν αναμονή αυχενικής και βέβαια το άγχος είχε χτυπήσει κόκκινο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ρε συ, τη θυμάμαι αυτή τη μέρα! Είχες αγχωθεί πάρα πολύ και θυμάμαι που το έλεγες:P Εγώ πέρσι τέτοια μέρα ήμουν εν αναμονή αυχενικής και βέβαια το άγχος είχε χτυπήσει κόκκινο!

Ωχ! Είμασταν και οι δύο δηλαδή .... !!! Μα και τι δεν είχα φάει και το άτιμο εκεί!! Ακούνητο!! Ελάχιστα σαν κάτι να αισθάνθηκα το μεσημέρι!!! Και σαν πήγαμε στην αδελφή μουάρχισε να κουνιέται και αφού ήπια κρασάκι τρελάθηκε να κουνιέται σαν τρελλό αντί να ζαβλακωθεί και να κοιμηθεί και λέει η ανηψούλα μου "μέθυσε"!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Sιδέρωνα! Το μωρό μου κοιμήθηκε στις δώδεκα παρά και μέχρι πριν ένα τέταρτο ξύπνησε δύο φορές με κλάμα πολύ! Την πρώτη στη μία παρά μόνο στο στήθος κατάφερα να τον ηρεμήσω! Τη δεύτερη στις μιάμιση τον πήρα αγκαλίτσα τον περπάτησα λίγο και μετά τον έβαλα στο πλάι στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκε τελικά! Μα γιατί το γλυκούλη μου ξυπνάει κλαίγοντας;; Κάθε βράδυ στα τρία τέταρτα της ώρας μου το κάνει αυτό εδώ και λίγες μέρες! Αν το κάνει και αύριο και μεθαύριο θα τηλεφωνήσω την Τρίτη στην παιδίατρο να δω τι θα μου πει αν και υποθέτω πως πονάνε τα δοντάκια του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Αυτή η αλλαγή ώρας πολύ μας βόλεψε! Ξύπνησε το βλαστάρι μου 10 παρά και έτσι πήγαμε Εκκλησίτσα και σήμερα αφού με την καινούρια ώρα ήταν 9 παρά :tongue::tongue::tongue: Κοινώνησε κι όλας το βλασταράκι μου!!! Τυχερό μωράκι!!! Τώρα κοιμάται από τις εντεκάμιση! Ο σύζυγος βόλτα με το νονό και ένα φίλο τους που γιόρταζε χθες αλλά επειδή το νινί μου όταν ξυπνήσει θα έχει κέφια θέλω να τον ψήσω να μας πάει καροτσάδα στην παραλία αλλά προς Ποσειδώνιο μεριά που νομίζω έχει και μια καινούρια παιδική χαρά;;;;;; Αλλιώς θα τον πάω βολτίτσα μόνη μου και θα κάνουμε και κουνίτσα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου να μου πει ότι επιστρέφει! Τον ρώτησα αν θα μας πάει βόλτα και μου λέει επί λέξη "όπου θέλετε! Έχει τέλεια μέρα!!" :D:D:D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαλησπέρα σας! Εμείς περάσαμε μια πολύ όμορφη Κυριακή! Η μέρα ήταν υπέροχη κι έτσι πήραμε το κοριτσάκι μας και πήγαμε βόλτα στο παραλίμνιο! Το το κόσμο είχε δεν μπορώ να σας περιγράψω! Τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν από Θεσσαλονίκη και Βέροια! Φαίνεται πως οι Βορειοελλάδίτες μας τίμησαν με την παρουσία τους! Βγάλαμε και φώτο. Θα σας στείλω να δείτε τη ζουζούνα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...