Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Marmin, συμφωνώ με την Τσέρυ! Αρχίστε σιγά σιγά προσπάθειες, γιατί και δεύτερο είναι καλό να κάνετε αλλά και τη θεραπεία σου πρέπει να ξεκινήσεις σιγά- σιγα! Γιατί, Μαρμιν μου, πρέπει κι εσύ να είσαι καλά για να μεγαλώσει καλά το παιδάκι σου και αργότερα τα παιδάκια σου!

Λίλι, μια χαρά τον βρίσκω τον Κυριάκο! Κοιμάται, ξυπνάει, παίζει, ξανακοιμάται! Αχ, τι ωραία περνάνε τα μωρά!

Στο γυμναστήριο τι πρόγραμμα ακολουθείς; Γιατί κάνεις βαράκια; Πες μου μόνο πως δεν κάνεις γενικώς βάρη! Αερόβια άσκηση να ακολουθήσεις, κατά την γνώμη μου, που γυμνάζεται όλο το σώμα και γυμνάζεται με ομοιομορφο τρόπο!

Εγώ ακόμη δεν ξεκίνησα ασκήσεις! Να δω πότε.....

Σας καληνυχτίζω.....

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν η κουνιαδα μου εχει σοβαρο προβλημμα με τα ποδια της...εχει κανει ηδη 2-3 εγχειρησεις και ενω ειναι 41 χρονων τα ποδια της ειναι σαν 70 χρονων.... ο ανττρας της ηθελε και 2ο παιδακι και μαλωναν γαιτι η κοπελα φοβοταν οτι δεν θα τα καταφερει.... τελικά καναν 2ο και ειναι το πιο ησυχο, απορβληματιστο, ηρεμο και ξεκουραστο μωρο που εχω δει - ακουσει ποτε.....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Marmin, συμφωνώ με την Τσέρυ! Αρχίστε σιγά σιγά προσπάθειες, γιατί και δεύτερο είναι καλό να κάνετε αλλά και τη θεραπεία σου πρέπει να ξεκινήσεις σιγά- σιγα! Γιατί, Μαρμιν μου, πρέπει κι εσύ να είσαι καλά για να μεγαλώσει καλά το παιδάκι σου και αργότερα τα παιδάκια σου!

Λίλι, μια χαρά τον βρίσκω τον Κυριάκο! Κοιμάται, ξυπνάει, παίζει, ξανακοιμάται! Αχ, τι ωραία περνάνε τα μωρά!

Στο γυμναστήριο τι πρόγραμμα ακολουθείς; Γιατί κάνεις βαράκια; Πες μου μόνο πως δεν κάνεις γενικώς βάρη! Αερόβια άσκηση να ακολουθήσεις, κατά την γνώμη μου, που γυμνάζεται όλο το σώμα και γυμνάζεται με ομοιομορφο τρόπο!

Εγώ ακόμη δεν ξεκίνησα ασκήσεις! Να δω πότε.....

Σας καληνυχτίζω.....

Σας φιλώ!

Αερόβια άσκηση κάνω απλά χρησιμοποιούμε και βαράκια και λάστιχα όχι συνέχεια όμως!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αερόβια άσκηση κάνω απλά χρησιμοποιούμε και βαράκια και λάστιχα όχι συνέχεια όμως!!!
Αν είναι έτσι, είναι καλά!!! Φοβήθηκα μην ξεκίνησες βάρη, γιατί πολλοί έχουν αυτή την λόξα γενικότερα.......Η αερόβια είναι καλή γυμναστική!:P

Εμένα πριν από λίγα λεπτά αποκοιμήθηκε η μικρή, αλλά δεν την βλ΄πεω να κοιμάται πολύ γιατί ξεκινάνε κάτι έργα στη γειτονιά από το δήμο και περνάνε συνέχεια φορτηγά! Απίστευτος θόρυβος κάθε φορα που περνάνε! Είπα να ξαπλώσω κι εγώ αλλά το μετάνιωσα γιατί μετά ξυπνάω κι είμαι χάλια, οπότε μια και καλή το βράδυ!

Πάω να δω μέιλ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, ο Θράσος βλέπω ότι θα αρχίσει νωρίς νωρίς τις επιδρομές του στο ψυγείο!

Κι εσύ, κυρία μου, αδυνάτισες πάρα πολύ! Τι στο καλό; Γεννήσαμε και ρέψαμε κι εγώ κι εσύ;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρρυ μου θέλω δεύτερο κ πολύ μάλιστα απλά σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να το προκαλέσω τόσο πολύ (σπερματέγχυση)! Άλλωστε αν θέλει ο Θεούλης κι έτσι μπορεί να κάνει το θαύμα του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Χθες έκανε δύο βηματάκια ο γλυκούλης μου! Και σήμερα που τον άφησα στη μαμά μου για λίγο και ήταν και οι ξαδελφούλες του εκεί όταν γύρισα μου έιπαν πως έκανε δυο βηματάκια μόνος του! Καλά μιλάμε χθες φώναζα σαν τη χαζή μόλις τα έκανε! Λέω μετά στον άντρα μου ότι έκανε δύο βήματα και μου λέει το ξέρω άκουγα που φώναζες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Το μεσημέρι ο μικρός για καλή μου τύχη δεν κοιμόταν στο κρεβάτι μας! Οπότε τον κοίμισα στο καρότσι του! Έτσι πρόλαβα να απλώσω τα ρούχα και να "αγκαλιαστώ" ;) με το σύζυγο!!! Αυτό το πλάνο του άντρα μου έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ τελικά :tongue::tongue: Δεν κατάφερα να κοιμηθώ μόνο γιατί πάνω που θα τον έπαιρνα χαρχαλοέκλαυσε ο μικρός οπότε μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο Αλίκη και τον ξανακοίμησα! Ακόμα κοιμάται και το Αλικάκι τραγουδάει!!! Όπως ίσως καταλάβατε αγκαλιτσες σήμερα χωρίς Αλίκη!! :D:D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χθες έκανε δύο βηματάκια ο γλυκούλης μου! Και σήμερα που τον άφησα στη μαμά μου για λίγο και ήταν και οι ξαδελφούλες του εκεί όταν γύρισα μου έιπαν πως έκανε δυο βηματάκια μόνος του! Καλά μιλάμε χθες φώναζα σαν τη χαζή μόλις τα έκανε! Λέω μετά στον άντρα μου ότι έκανε δύο βήματα και μου λέει το ξέρω άκουγα που φώναζες!
Ki εγώ έτσι θα ουρλιάζω όταν η μικρή μου κάνει τα πρώτα βήματα!Προς το παρον την χαίρομαι πολύ που την πιάνω από τα χεράκια κι αύτή βάζει όλη της τη δύναμη και σηκώνεται. Με το που κάθεται (την πιάνω ακόμη εννοείται) γυρίζει το κεφαλάκι της να δει ποιος την κοιτάει! Την χειροκροτούμε και λέμε "μπράβο" κι αυτή μόνο που δεν κατουριέται από τη χαρα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλέ είδατε τελικά που η μικρή Μαρία είναι τσιγγανάκι; Βρηκαν τους γονείς της και ειναι τσιγγάνοι από τη Βουλγαρία! Εγώ εν τω μεταξύ με το που είδα τη μικρή λέω στον άντρα μου "πω! πω! θα είναι σίγουρα από Σουηδία ή Αγγλια"! Και μου λεει αυτός "μην παραξενευτείς αν ακούσεις πως είναι ρομά! Μπορεί να είναι ξανθό αλλά τα χαρακτηριστικά της παραπέμπουν σε ρομά!!!!" Πόσο δεν συμφώνησα μαζί του εκείνη τη στιγμή και πόσο μου έσπασε τα νεύρα η σιγουριά του! Και ορίστε! Επιβεβαιώθηκε!!!!

Τεσπα! Δεν είναι αυτό το θέμα! Το θέμα είναι τι ανθρωποι είναι αυτοί που γεννάνε παιδιά και τα δίνουν! Κι αλλά ζευγάρια παιδεύονται!

Και την είδατε την μάνα της; Μια αδιαφορία.....Ε, την έδωσα....και;;; Και τώρα το θέλει πίσω; Το καημένο. Μάλλον σε ίδρυμα θα καταλήξει........Κρίμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ki εγώ έτσι θα ουρλιάζω όταν η μικρή μου κάνει τα πρώτα βήματα!Προς το παρον την χαίρομαι πολύ που την πιάνω από τα χεράκια κι αύτή βάζει όλη της τη δύναμη και σηκώνεται. Με το που κάθεται (την πιάνω ακόμη εννοείται) γυρίζει το κεφαλάκι της να δει ποιος την κοιτάει! Την χειροκροτούμε και λέμε "μπράβο" κι αυτή μόνο που δεν κατουριέται από τη χαρα!!!!

Τέλεια!!! :-D:grin::-D:grin:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...