Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μαρμιν μου, πολύ σε θαυμάζω που παρακολουθείς τα μαθήματά σου! να μην αισθάνεσαι καθόλου τύψεις για το μωρό! Του δίνεις εσύ τόση αγάπη όταν είσαστε μαζί που δεν νομίζω να αισθάνεται παραμελημένος! Αλλωστε ας συνηθιζει από τώρα για αργότερα που θα πας για δουλειά!

Πάω να δω φώτος και να σας στείλω κι εγώ!

Μάρτζι μου η αλήθεια είναι πως και εγώ το σκέφτηκα αυτό με τη δουλειά και πιστεύω ότι είναι καλό που συνηθίζει! από την άλλη όμως και λίγες τύψεις τις έχω αλλά μου αρέσει και η σχολή μου πολύ!

μαρτζι η μπαλαρινα ειναι μια κουκλα!!!! και ναι μοιαζει με την αργυρενια αλλά και με την δικιά μου!!!! μονο που εμεις τα μαγουλα τα εχουμε λιγο πιο φουσκωμενα :)η ευτυχια ειανι ζωγραφισμενη στα προσωπα σας!!! πολυ σας χαιρομαι....και οταν βλεπω φωτο σου με το μωρο ξεχναω τελειως οσα μας λες κατα καιρους γιατον αντρα σου και την μαμα σου κτλ κτλ.... μην δινετε σημασια βρε κοριτσακι μου στους αλλους...να ειστε αγαπημανοι γιατι ειστε τοσο ταιριαχτοι μαζι και με το μωρο λαμπετε και οι δυο!!!!

το κρεββατι μου αρεσε παρα πολυ και αυτο να παρεις αφου αρεσε και σε σενα...μετα θα το μετανθωσεις αν παρεις κατι που δεν σου αρεσει και τοσο...το ικεα που θελει να ψωνισει ο αντρας σου να του πεις οτι ειναι ενας απο τους λογους που δεν εχει δουλεια...χαλαλι τα λεφτα και ας παν σε μια οικογενεια που παλευει να συντηρησει την επιχειρηση της.... σε κανεναν δεν περισσευουν αλλά τετοιες "θησιες" αξιζει να γινονται.... εν κατακλιδι.... μου αρεσε πολυ και το κρεββατι αλλα να το παρεςι με συρτατια, καλα λεει η καντυ.....ή με στρωμα απο κατω για εξτρα κρεββατι ή τελως παντως με οποιονδηποτε τροπο μπορεις να εκμεταλλευτιες τον απο κατω χωρο καλυτερα....

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! επίσης η φώτο "μπαλαρίνα" τέλεια! Άρχισε από τώρα την προπόνηση βλέπω!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλησπέρα!! Σας γράφω κλασικά από τη βιβλιοθήκη της σχολής!!! Σκεφτείτε ότι άφησα μαθημα για χάρη σας!! Πήγα αλλά δεν καταλάβαινα γιατί έχασα τα προηγούμενα και έφυγα! Μιλήσαμε και με την Καντούλα στο τηλέφωνο και τώρα τα νέα μου!!! Την Κυριακή μας κάλεσε ο σύζυγος να κοιμηθούμε όλοι μαζί στην κρεβατοκάμαρα το βράδυ και όντως έτσι κοιμηθήκαμε! Θέλει λέει έτσι να κοιμόμαστε και ας πηγαίνει στη δουλειά την άλλη μέρα! Βέβαια Τρίτη βράδυ ήταν ανήσυχος ο μικρός και τον πήρα στο παιδικό κάποια στιγμή όπου κατάλαβα ότι έκανε κακάκια τον άλλαξα και μετά ξανά νάνι αγκαλίτσα όχι όμως στην κρεβατοκάμαρα! Έμεινα παιδικό γιατί και ο σύζυγος έκανε ανήσυχο ύπνο εκείνο το βράδυ και θα κατέληγα άγρυπνη και είχα και εγερτήριο στις έξι! Επίσης χθες βράδυ κατά τη μία τον πήρα και έφυγα γιατί κοπανιόταν και κλαψούριζε! ΘΑ τα βγάλει ποτέ αυτά τα παλιοδόντια;; Πήγαμε φαρμακείο σήμερα και η κοπέλα είπε και αυτή όχι έχει δύο δόντια επάνω! Η τρίτη μέσα σε μία εβδομάδα που τα βλέπει!! Οπως καταλαβαίνετε έχει ψάξιμο το βράδυ! Αν όντως είναι έτσι αυτό σημαίνει ότι έβγαλε δύο δοντάκια κοντά κοντά οπότε εξηγούνται οι νύχτες μας και τα ξυπνήματα με κλαμματα!! άντε να δω πότε θα ηρεμήσει το πουλάκι μου!!!! Τι άλλο να σας πω;;; Το σπιτι το τελείωσα πλυντήρια βγαίνουν ακόμα φυσικά και θέλω να β γάλω και τα χειμωνιάτικα μας! Ευτυχώς με λυπήθηκε ο καλός Θεούλης και συνεχίζει την καλοκαιρία! Ψιλοεξαφανίστηκα γιατί πρωινά συνήθως είμαι σχολή και μετά ή πριν μαμά, μεσημέρι νανάκια με νινί ή βολτίτσες στο πάρκο αν είναι ξύπνιος και απόγευμα δουλειές! Τώρα που είναι πιο πολλές ώρες ξύπνιος προσπαθώ να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί και να κάνω και δουλειές όταν είναι ο σύζυγος ώστε τα πρωϊνά να είναι αφιερωμένα απρόσκοπτα στο γιο μας! Σήμερα για παράδειγμα πήγαμε κρεβατοκάμαρα εφτά το πρωί αφού πρώτα τον άλλαξα και κοιμηθήκαμε ως τις δεκαμισή!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαράκι πολύ χαίρομαι που είναι καλά ο πρίγκιπας!!!!

Μάρτζι μου όπως σου είπα με άρεσε πολύ πολύ η κορούλα σου! Τι γρήγορα που μεγαλώνουν!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ξανακάναμε βηματάκι χθες αρκετές φορές!! Το κάναμε και μπροστά στον μπαμπά μας και πολύ χάρηκε!! Πλέον όρθιος στηρίζεται πολύ καλά και μάλιστα με αντικείμενα και σκύβει παίρνει απο κάτω και ξανασηκώνεται! Όταν είναι αφοσιωμένος σε ένα πραγματάκι είναι πολύ εύκολο να κάνει βηματάκι! Δεν το σκέφτεται καν! Οπότε του κάνω ένα παιχνιδάκι! Του δείχνω κάτι που το θέλει και το απομακρύνω οπότε κάνει βηματάκι για να το πάρει! Αλλά όχι πάντα! Μερικές φορές το καταλαβαίνει και κρατάει ή πάει να πιάσει από το χέρι μου το αφήνω και σταδιακά το τραβάω!! Μάλιστα χθες έκανε και πίσω! Δηλαδή ένα βήμα μπρός και το ξαναπήγε πίσω!! Αχ κορίτσια ανυπομονώ να περπατήσει αλλά θέλω τόσο πολύ να είμαι εκεί όταν το πρωτοκάνει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Tsery μου, είμαι κάπως καλύτερα στο στήθος! Δεν πονάει όπως πονούσε το πρωι! Το ίδιο το έπαθα και πριν από δύο εβδομάδες περίπου! Θήλασα μεσημέρι ξαπλωτή και μετά αισθανόμουν το στήθος φουσκλωμένο από την "μέσα" πλευρά (σε αυτήν που γειτονεύει με το άλλο.....) Εβαλα θήλαστρο, δεν έβγαζε τίποτα. Μόλις το πίεσα εκεί που πονούσε έβγαλε κοντά 40 γρ και ανακουφίστηκα!

Χθες λοιπόν πάλι με έπιασε το ίδιο πράγμα, αλλά δεν με ανακούφισε το θήλαστρο. Εβαλα την μικρή, θήλασε κανα 30λεπτο και είμαι κάπως καλύτερα! Θα το παρακολουθήσω και θα δω.....

Μαριώ, έχω κήλη στη μέση! Ο σπόνδυλος λοιπόν που προεξέχει, πιέζει το νωτιαίο μυελό με αποτέλεσμα κάποια νεύρα να μουδιάζουν! Σε μένα τυχαίνει να μουδιάζει το δάχτυλο του ποδιου! Για δάχτυλο του χεριού καλά θυμάσαι. Είναι στραπατσαρισμένο!

Καλέ, μην μαλώσετε για το τίποτα! Καλά λέει η Τσέρυ : γνώμες ανταλλάσουμε!

Μαμριν, αντε να βγουν αυτά τα δόντια γιατί πολύ κουραστήκατε! Αλήθεια, ο Κυριάκος παίδεψε τόσο πολύ τη Λίλι; Δεν θυμάμαι να μας είχε πει τίποτα εκείνη!

Αλήθεια, η Λίλι, μπήκε σήμερα; Μάλλον όχι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Tsery μου, είμαι κάπως καλύτερα στο στήθος! Δεν πονάει όπως πονούσε το πρωι! Το ίδιο το έπαθα και πριν από δύο εβδομάδες περίπου! Θήλασα μεσημέρι ξαπλωτή και μετά αισθανόμουν το στήθος φουσκλωμένο από την "μέσα" πλευρά (σε αυτήν που γειτονεύει με το άλλο.....) Εβαλα θήλαστρο, δεν έβγαζε τίποτα. Μόλις το πίεσα εκεί που πονούσε έβγαλε κοντά 40 γρ και ανακουφίστηκα!

Χθες λοιπόν πάλι με έπιασε το ίδιο πράγμα, αλλά δεν με ανακούφισε το θήλαστρο. Εβαλα την μικρή, θήλασε κανα 30λεπτο και είμαι κάπως καλύτερα! Θα το παρακολουθήσω και θα δω.....

Μαριώ, έχω κήλη στη μέση! Ο σπόνδυλος λοιπόν που προεξέχει, πιέζει το νωτιαίο μυελό με αποτέλεσμα κάποια νεύρα να μουδιάζουν! Σε μένα τυχαίνει να μουδιάζει το δάχτυλο του ποδιου! Για δάχτυλο του χεριού καλά θυμάσαι. Είναι στραπατσαρισμένο!

Καλέ, μην μαλώσετε για το τίποτα! Καλά λέει η Τσέρυ : γνώμες ανταλλάσουμε!

Μαμριν, αντε να βγουν αυτά τα δόντια γιατί πολύ κουραστήκατε! Αλήθεια, ο Κυριάκος παίδεψε τόσο πολύ τη Λίλι; Δεν θυμάμαι να μας είχε πει τίποτα εκείνη!

Αλήθεια, η Λίλι, μπήκε σήμερα; Μάλλον όχι!

Μπα ο Κυριάκος όχι! Μάλιστα η παιδίατρος της, τη λέει κωλόφαρδη στο θέμα δόντια!! Σωστά λίλι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μπα ο Κυριάκος όχι! Μάλιστα η παιδίατρος της, τη λέει κωλόφαρδη στο θέμα δόντια!! Σωστά λίλι;
Eναι θέμα παιδιών τελικά! Και η ανιψιά μου μέχρι στιγμής δεν την ταλαιπώρησε την αδελφή μου. Βγάζει δοντάκια αλλά κοιμάται σχεδόν όλη τη νυχτα!

Υπομονή, ρε Μαρμιν! Πού θα πάει....θα τα βγάλει κάποια στιγμή και πιστεύω θα ησυχάσει κι αυτό το κακόμοιρο!

Εμείς καλά είμαστε! Βέβαια , η μικρή ξυπνάει αρκετες φορές για μαμ αλλά και τι να την κάνω; Χθες ξυπνησε 11, 2, και 5! Ειδικά το ξύπνημα των 5 μας πήγε ως τις 7, όπου και ξαναφαγε και καταφέραμε τελικά να κοιμηθούμε!

Τώρα κάθεται στην κούνια της και περιέργάζεται τα ψαράκια που τρεχουν από πάνω της!

Αγγελική, όπως είδες όλες λένε πως τα κοριτσάκια μας μοιάζουν! Κι εγώ με τον άντρα μου, όταν είδαμε τις τελευταίες φωτο τις Αργυρένιας, κοιταχτήκαμε και είπαμε και οι δυο πως μοιαζει με τη δική μας!

Τι έγινε, κυρία μου;;; Ο άντρας μου κάνει συχνά ταξίδια προς Θεσσαλονίκη μεριά! Μήπως έφτασε και προς το νησί σου;;;;:tongue::tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Επί τη ευκαιρία ακούστε και τα δικά μας! Μου λέει χθες ο άντρας μου ¨τι θα γίνει με τη θεραπεία σου; δε θα αρχίσεις;" (εννοούσε για την πάθηση)! Του λέω αν θες παίρνω χάπια αλλά θα κάνουμε μόνη μας όχι σπερματέγχυση (κατάλαβα τι είπε αλλά άλλαξα κουβέντα)! Εντάξει μου λέει και αυτό αλλά εγώ εννοώ τη θεραπεία για την πάθηση! Βρε κατάλαβα του λεω αλλά έτσι δε θα κάνουμε δεύτερο παιδί! Θες να μην κάνουμε άλλο;; Αν είναι ξεκινάω αλλά μετά θα φοράς προφυλακτικό! Ή δε θα κάνουμε καθόλου σεξ! Γιατί μου λέει δεν κάνει να μείνεις έγκυος; θα πάθει κάτι το μωράκι; ναι του λέω δεν κάνει και αν μείνω δεν κάνω έκτρωση θα κάνουμε άρρωστο παιδάκι! Τεσπα τελικά μου λέει να κάνουμε ένα πλάνο!Για παράδειγμα να πούμε ότι αν σε ένα χρόνο δεν κάνουμε δεύτερο να αρχίσω θεραπεία!! Πώς σας ακούγεται;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ω ναι πολύ κωλόφαρδη!!!:tongue::tongue::tongue:

Γειά σας όμορφες!!!Ο Κυριάκος εχθές κοιμήθηκε στις 9 και ξυπνάει κατά τις 11 μέσα στα κέφια για παιχνίδια τον πήρα στο κρεββάτι μας και μας ξεθέωσε κορίτσια στις 12 του έφτιαξα γάλα και λέω θα κοιμηθεί αλλά μπαααααα με τίποτα οπότε στις 12,30 τον έβαλα στη κούνια του και του λέω ''Κυριάκο η μαμά νυστάζει κάτσε εδώ ήσυχα και όποτε θές κοιμήσου'' και έφυγα ε ρε κορίτσια σε 10 λεπτά είχε κοιμηθεί χωρίς να κάνει κίχ!!!Χαχαχαχαχαχα λέτε να κατάλαβε ότι όντως νύσταζα???Μετά κλασικά ξύπνησε στις 5 θήλασε και ξανακοιμήθηκε ως τις 8!!!Εχθές στο γυμναστήριο έκανα βλακεία.......κάναμε βαράκια και δεν πρόσεξα η χαζή και πήρα δύκιλα και αφού τελειώσαμε και πήγα να τα αφήσω κάτω νιώθω ένα κράκ στον δεξιό μου ώμο και ένα απίστευτο κάψιμο μετά είδα τα βαράκια και μουτζωνόμουν!!!Τώρα δεν πονάω πολύ αλλά το φοβάμαι λίγο!!!Σαν χαζή τη πάτησα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κ δεν θα κανετε ποτε 2ο μαρμιν μετα?????

εγω λεω 6 μονοι σας, 6 με σπερματεγχυση κ μετα τα χαπια της παθησης...

Καλή η σπερματέγχυση αλλά "φοβάμαι" λίγο για δίδυμα! Κατά τα άλλα καλό το πλάνο σου! Πάνω κάτω σαν της γυναικολόγου μου! Με ειπε οχτώ μήνες μόνοι μας και μετά ξανά με χάπια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το αγόρι μου κοιμάται από τις 9 παρά τέταρτο λέτε να έχουμε παιχνίδια στις 11 πάλι???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...