Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας .

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxa vasilises min frikarete!:lol: apla eipa tin gnwmi mou!!! eipa pws den simfwnw me tis pediatrous sas k den mporw na katalavw kanty mou gt se peira3e afou k esy i idia eipes pws den simfwneis! oute egw exw kanty mou amfivolia giaftin mou tin pediatro einai k mena megali se ilikia k douleve xronia sto nosokomeio to prwi k to vrady douleve sto diko tis iatrio alla ta teleftea xronia doulevei sto diko tis iatreio... k oso gia to avgo den m eipe i pediatros na dwsw avgo oute pagwto sto mwro opws den m eipe na dinw glifitzouria i sokofretes apo moni m ta dinw! avgo k meli opws k psari m eipe meta ton prwto xrono avgo den to skeftika pws exei to pagwto k otan m to thimisan eixe eide faei polles fores pagwto k etsi sinexisa na tou dinw, sketo avgo omws akoma den tou edwsa perimenoume na stamatisei tin antiviwsi gia na to 3ekinisoume...

για την ΤΣΕΡΡΥ δεν ξερω και δεν μπορω να σου απαντησω εγω ομως φρικαρα με τον τροπο σου ετσι οπως το διαβασα φανηκε σαν να λες οτι εμεις παμε σε κομπογιανητες και μας λενε ''τετοια''(οπως ακριβως εγραψες)ενω εσυ η ΛΙΛΙ και η ΜΑΡΜΙΝ πατε σε σωστους παιδιατρους

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μαριούλα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες που έστειλες! Οπως σου είπα και πιο πριν ήταν όλα οργανωμένα και μελετημένα! Κι εσύ και ο πρίγκιπας ήσαστε πολύ ωραίοι! Α, το σπίτι με την πέτρα έγινε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Λίλι, θα σας στείλω μια φώτο με την μικρή που έχει πολύ πλάκα και επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό μπαλαρίνα!

efxaristw polu agapi m twra to saloni einai pio wreo me tin petra k den exei igrasia panw apola!to sxedio me tin xrisoskoni to ekana egw ti les kanw gia mpogiatzis?:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

για την ΤΣΕΡΡΥ δεν ξερω και δεν μπορω να σου απαντησω εγω ομως φρικαρα με τον τροπο σου ετσι οπως το διαβασα φανηκε σαν να λες οτι εμεις παμε σε κομπογιανητες και μας λενε ''τετοια''(οπως ακριβως εγραψες)ενω εσυ η ΛΙΛΙ και η ΜΑΡΜΙΝ πατε σε σωστους παιδιατρους

dld ontws frikares? signwmi den eixa tetoio skopo! pote den tha elega kati tetoio gt polu apla den einai o xaraktiras m k mou kanei entipwsi pou to skeftikes afto gia emena.den mporw na prosvalw tin pediatro sou xwris kan na tin gnwrizw... ston grapto logo merikes fores pare3igounte afta pou theloume na poume.. oso gia to tetoia den to eipa gia kako to tetoia to xrisimopoiw sixna egw xwris na thelw na prosvalw kapoion px einai wrea tetoia rouxa,einai nostima tetoia fagita.signwmi pantws pote den eipa kompogianiti tin pediatro sou isws na xrisimopoihsa lathos le3i ti na kanoume eimai apo nisi k den 3erw na milaw

83tdp2.pngcWE4p3.png

dld ontws frikares? signwmi den eixa tetoio skopo! pote den tha elega kati tetoio gt polu apla den einai o xaraktiras m k mou kanei entipwsi pou to skeftikes afto gia emena.den mporw na prosvalw tin pediatro sou xwris kan na tin gnwrizw... ston grapto logo merikes fores pare3igounte afta pou theloume na poume.. oso gia to tetoia den to eipa gia kako to tetoia to xrisimopoiw sixna egw xwris na thelw na prosvalw kapoion px einai wrea tetoia rouxa,einai nostima tetoia fagita.signwmi pantws pote den eipa kompogianiti tin pediatro sou isws na xrisimopoihsa lathos le3i ti na kanoume eimai apo nisi k den 3erw na milaw

συμφωνω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγητε και γι αυτο δεν εδωσα συνεχεια στο θεμα αλλωστε δεν εχω καμια προθεση να τσακωθω ουτε μαζι σου ουτε με καποια αλλη απο την παρεα μας.αυτη ειναι η δικη σου γνωμη και καλα κανεις και την λες.οσο για το αν ξερεις να μιλας η οχι δεν νομιζω οτι εχει να κανει το οτι εισαι απο νησι η απο βουνο η απο πολη και σε αυτο το λιγο που εχουμε μιλησει εγω θεωρω πως μια χαρα ξερεις να μιλας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

το κρεβατι μου αρεσε πολυυυυυυυυυυυ θελω ομως να σε ρωτησω.......θα το εχετε μονιμα εκει που μενετε τωρα η θα το μετακομιζετε λογω της δουλειας σου???γιατι δεν το παιρνεις με αποθηκευτικο χωρο απο κατω???ποσα υπνοδωματια εχετε στο σπιτι σας???αν κανεις και 2ο θα τα βαλεις στο ιδιο δωματιο θα χωρανε 2 κρεβατια γραφειο κτλπ????
Kαντυ μου, σου άρεσε; Κι εμένα μου άρεσε πολύ! Δεν το παραγγείλαμε ακόμη. Το ήθελα τόσο και το ήθελα αμέσως που μου φάνηκαν πάρα πολλές οι 25 μέρες που θα κάνει να έρθει (σκέψου ανυπομονησία). Τους είπα αν μπορώ να πάρω το εκθεσιακό αλλά ούτε καλή έκπτωση μου έκαναν ( μόνο 30 ευρώ το κατέβαζε) κι εκτός αυτού θα το έπαιρνα και το εκθεσιακό σε 25 μέρες! Εκεί λίγο τσαντίστηκα κι είπα δεν θα το πάρω, αλλά μου άρεσε ΤΟΣΟ πολύ! Ο άντρας μου θέλει ένα από τα ΙΚΕΑ αλλά εγώ δεν θέλω! Μαλλον θα το παραγγειλω!

Θα το έχω μόνιμα στο σπίτι μου! Μπορώ να βάλω συρτάρια από κάτω (αλλά θα βάλω αργότερα γιατί είναι + 70 ευρώ και δεν τα διαθέτω - θέλω και στρώμα).

Αν κάνω δευτερο παιδάκι μπορώ να το βάλω στην τρίτη κρεβατοκάμαρα! Αλλά και μαζί να τα βάλω ( αν μεταφέρω τη δική μας κρεβατοκάμαρα και κάνω το δωμάτιο το δικό μας παιδικό) χωράνε μια χαρά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

margki m polu omorfo to krevataki afto na parete :P i mpoumpou einai mia koukla megalwse polu mou thimise k ligo tin koroula tis aggelikoulas mas! esy omws adinatises polu i m fenete?
Οντως μοιαζει με το κοριτσάκι της Αγγελικής! Το έχω πει κι εδώ πως είναι ίδιες! Αγγελική, τι γίνεται;;;; :tongue:

Οσο για μένα, κορίτσια, αν με δειτε θα πάθαιτε πλάκα! Αδυνάτισα πολύ. Είμαι 49 κιλά! Πέρα από αυτό δεν είμαι καλά σωματικα! Πονάω πολύ στη μέση και το δάχτυλο του ποδιού είναι μονίμως μουδιασμένο! Να φανταστείτε αν το ακουμπήσω κάπου δεν έχω αίσθηση της αφής!

Σήμερα θα ξεκινήσω κάτι ασκήσεις γυμναστικής παρέα με τον άντρα μου! Μας τις έστειλε οκουνιάδος μου κι είπε πως μόνο με γυμναστική θα γιάνω! Εγώ θέλω να κάνω πιλάτες αλλά θα δώσω μία διορία 10 ημερών στον άντρα μου, ο οποίος επιμένει πως με την βοήθειά του και τις ασκησεις που θα κάνουμε, θα δω βελτίωση!

Επίσης έχω ένα πρόβλημα με το στήθος! Το έχω κξαναπάθει! Καμία φο΄ρα θηλάζω ξαπλωμένη! Δεν ξέρω τι συμβαίνει και μετά πονάει το στήθος σαν να έχει μείνει γάλα μέσα! Το βγάζω με θήλαστρο, αλλά σήμερα και θήλαστρεο που έβαλα δεν έβγαλα τίποτα και συνεχίζει να με πονάει αφόρητα! Δεν είναι φουσκωμένο, απλά με πονάει περιφερικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαρτζι πρωτα πρωτα θα σου πω να πας να τσεκαρεις αυτο που σε ποναει...ισως ειναι ο αδενας που βγαζει το γαλα, ισως ειναι ερεθισμενος και εσυ με το θηλαστρο το κανεις χειροτερα....πανε στον γυναικολογο σου να σε δει.

μαριουλα την γνωμη μας λεμε βρε κοριτσακι....εννοειτε και δεν μαλωνουμε ουτε παρεξηγιομαστε... και φυσικα για να πηγαινουμε στους παιδιατρους μας προφανως και τους εμπιστευομαστε.... καλα κανατε και ειπατε ολες την γνωμη σας, και σας ευχαριστω πολυ γιατι αυτο δειχνει ενδιαφερονα και να συνεχισετε να μου την λετε εμενα προσωπικά. Στην προκειμενη περιπτωση εγω απλως κρινω οτι το μαρκελλακι συγκεκριμενα δεν θα εχει θεματα με την διατροφη της και τις αλλεργιες αλλά τις βαρυστομαχιες...ποσο πιο βαρυ μπορει να ειναι το κολοκυθακι που ειναι ολο νερο απο το καροτο παραδειγμα ή απο το φυλλαρακι σελινου που εβαλα μεσα???? άλλωστε και μεις τα τρωμε σταδιακα...επισης όλα αυτα τα λαχανικά τα "εποχης" που μου ειπε να δωσω ειναι δοκιμασμενο ανα τους αιωνες....αν πχ ο παιδιατρος εβλεπε οτι πχ στα 100 παιδια που του πανε τα 5 εχουν θεμα αλλεργιας με τα φασολακαι ή κατι άλλο τοτε φανταζομαι θα εδινε άλλες οδηγιες... γι αυτον τον λογο κιολας μουειπε ασε την γλυκοπατατα για αργοτερα... τωρα οι ακαδημια δινει γενικές οδηγιες γιατι μην ξεχνας οτι την διτροφη μας δεν την εχει κανενας!!!! στην αμερικη συγκεκριμενα τα λαχανικα ειανι πιο ακριβα απο το κρεας!!! στην γερμανια οταν εμενα η θεια μου (γερμανιδα) εκοβε μια μικρη ντοματουλα σαλατα για 5 ατομα.... κ το καρπουζι το περναμε με την φετα...καταλαβες???? οι οδηγιες αφορυν το καθε κρατος...εμεις ομως ειμαστε αλλιως μαθημενοι με αυτα.... βεβαια δεν κρινω τον παιδιατρο που λεει ανα 3 μερες...άλλωστε και γω συνηθως πηγαινω εκ του ασφαλους. δεν μ'αρεσουν τα ρισκα κ οι εκπληξεις.... απλα τωρα αυτα που της εδωσα νομιζω οτι ειναι μια χαρα και να σου πω την αληθεια ενας λογος που τα εδωσα ολα μαζι ειναι μηπως γινει αυτη η αηδια λιγο πιο ευγευστη και το φαει καλυτερα... (χθες ξινιζοταν!!!!! δεν την αρεσε καθολου) ....παρ' ολα αυτα με βοηθησες πολυ εσυ συγκεκριμενα που μου ειπες οτι η βρωμη ισως της πεσει λιγο βαρια και γι αυτο και την αφησα για λιγο αργοτερα....να φαμε δηλαδη τα λαχανικα μας και τα κρεατακια μας και μετα....

εν' ολιγοις θα πω αυτο που εχω πει πολλες φορες ..... σ' αυτο εδω το φορουμ μπηκα για να δω και να ακουσω γνωμες!!!! Αλοιμονο τωρα πουσας εκανα και φιλες αν παρεξηγιεμαι και απο πανω....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι η μπαλαρινα ειναι μια κουκλα!!!! και ναι μοιαζει με την αργυρενια αλλά και με την δικιά μου!!!! μονο που εμεις τα μαγουλα τα εχουμε λιγο πιο φουσκωμενα :) η ευτυχια ειανι ζωγραφισμενη στα προσωπα σας!!! πολυ σας χαιρομαι....και οταν βλεπω φωτο σου με το μωρο ξεχναω τελειως οσα μας λες κατα καιρους γιατον αντρα σου και την μαμα σου κτλ κτλ.... μην δινετε σημασια βρε κοριτσακι μου στους αλλους...να ειστε αγαπημανοι γιατι ειστε τοσο ταιριαχτοι μαζι και με το μωρο λαμπετε και οι δυο!!!!

το κρεββατι μου αρεσε παρα πολυ και αυτο να παρεις αφου αρεσε και σε σενα...μετα θα το μετανθωσεις αν παρεις κατι που δεν σου αρεσει και τοσο...το ικεα που θελει να ψωνισει ο αντρας σου να του πεις οτι ειναι ενας απο τους λογους που δεν εχει δουλεια...χαλαλι τα λεφτα και ας παν σε μια οικογενεια που παλευει να συντηρησει την επιχειρηση της.... σε κανεναν δεν περισσευουν αλλά τετοιες "θησιες" αξιζει να γινονται.... εν κατακλιδι.... μου αρεσε πολυ και το κρεββατι αλλα να το παρεςι με συρτατια, καλα λεει η καντυ.....ή με στρωμα απο κατω για εξτρα κρεββατι ή τελως παντως με οποιονδηποτε τροπο μπορεις να εκμεταλλευτιες τον απο κατω χωρο καλυτερα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

vasilises molis irtha apo tin pediatro ola kala doksa to Theo!!!stamatame k antiviwsi k maskakia k ola! :D:D:D mono fisiologiko orotha sinexisw o,pote egw to thewrw aparethto! ouf mou efige ena agxos gt den ithela na sinexisei na pinei antiviwsi!

margki mou to daxtilo tou podiou gt vre xaram einai moudiasmeno?thimame oti kati exei to daxtilo tou xeriou sou alla tou podiou ti exei?exasa episodeia??? ontws eisaipoluadinati se ligo tha me ftaseis egw eimai 46! me tin argirenia i mpoumpousou miazei paaara polu les k einai aderfakia!

tserry min pare3igitheis alla ta matia tis koroulas sou moiazoun polu me tou prigipa mou to exeis prosexei afto??????? einai sxista k tsarpinika! ontws edw den mpikame gia an pare3igiomaste! kalo einai na akoume gnwmes k xerome pou voithisa;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλε γιατι να παρεξηγηθω που μοιαζει με τα ματια του πριγκηπα???? εχει πανεμορφα ματια ο πριγκηπας!!!!

efxaristw vasilisa!!! as poume se aftes tis 2 fwto ta matia mou thimizoun k ta matia tis markelitsas!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...