Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρακι και γω μεχρι στιγμης που εχω τσεκαρει τον γιατρο μου ειναι ενημερωμενος για ολα...οποτε του εχω απολυτη εμπιστοσυνη!!!! μάλιστα απο τον συγκεκριμενο γιατρο εχω παρει πληροφοριες και για την γιαγια μου αλλά και για τον θειο μου που εχουν σοβαρα προβληματα υγειας και ειχε την θεληση αλλά και την γνωση να μου εξηγησει και ας μην ηταν η ειδικοτητα του. Στο βιβλιο της ΑΑΠ λεει ανα 3 μερες κατι αλλά ειναι του 2009....ως το 2013 ισως εχουν αλλαξει τα δεδομενα...αλλά και απο την άλλη αν ηταν συνηθες φαινομενο δεν νομιζω να το ρισκαρε ετσι αυθαιρετα...άλλωστε ειναι παιδιατρος μεγαλος σε ηλικία και σιγουρα εχουν δει πολλά τα ματακια του.... πάντως και μενα οταν μου μιλησε για τα ζυμαρικά μου ειπε αυστηρα να προσεξω να μην δωσω κατι που να περιεχει αυγο. Κ μου ειπε οτι μελι -αυγο και ψαρια θα δωσουμε αργοτερα... εισης μου ανεφερε οτι σοκολατες, γλιφιτζουρια κτλ κτλ επισης πολυ αργοτερα γαιτι αν τα δωσουμε τωρα δεν θα τρωνε τα ανοστα που της δινω.... και λογικο και αυτο μου ακουγεται.... αν εχεις μαθει στην σοκολατα αντε να φας νεροβραστο φασολακι....

καντυ τα σπορια της ντοματας και οτι περιεχει σπορια δηλαδη οπως φραουλες, ακτινιδια, συκα κτλ κτλ ειναι στα πρωτα αλλεργιογονα... επισης η φλουδα της ντοματας ειναι δυσκολοπεπτη.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άλλωστε στην ελλαδα εχουμε 1000000000 λαχανικά....φανταζδαι να τα διναμε ολα ανα 3 μερες????

ή μηπως οι αλλεργιες εξαφανιζονται μετα τον χρονο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζη η φωτό με φόντο τη λίμνη είναι καταπληκτική!!!!Κούκλα η μπαλαρίνα μας!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες που έστειλες! Οπως σου είπα και πιο πριν ήταν όλα οργανωμένα και μελετημένα! Κι εσύ και ο πρίγκιπας ήσαστε πολύ ωραίοι! Α, το σπίτι με την πέτρα έγινε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Λίλι, θα σας στείλω μια φώτο με την μικρή που έχει πολύ πλάκα και επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό μπαλαρίνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

εγω παντως για τον δικο μου δεν εχω αμφιβολια οτι μπορει και να μην ειναι παιδιατρος και απλα να το παιζει γιατι τον βρισκω πολυ ενημερωμενο επισσης ειναι πολυ υπευθυνος και αυτο μπορει να ειναι πολυ κουραστικο για μενα αλλα τουλαχιστον ξερω οτι αν υπαρχει η υποψια οτι μπορει στο παιδι να συμβαινει κατι δεν θα το αφησει ετσι αλλα θα το ψαξει πχ με την μικρη με την υποψια και μονο ουρολοιμοξης περασαμε μια τεραστια ταλαιπωρια δεν το αφησε και να δουμε αλλα μας εστειλε αρων αρων στο νοσοκομειο για να γινει σωστα η εξεταση.επισσης εχθες αναφερθηκαμε και στην στρατα και μου ειπε οτι ακριβως εχω διαβασει κι εγω εδω απο παιδιατρους και απο την αμερικανικη ακαδημια οποτε βλεπω οτι δεν εχει μεινει ''πισω''βλεπω οτι οντως εχει παρακολουθησει σεμιναρια και εχει ενημερωθει για καινουριες ερευνες.

το οτι εσενα την ΛΙΛΙ και της ΜΑΡΜΙΝ ο παιδιατρος σας ειπε να τα βαζετε ενα ενα δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοι παιδιατροι απλα ακολουθουν αλλη τακτικη και στο κατω κατω το να φαει καποιο παιδι κατι πιο νωρις η πιο αργα απο καποιο αλλο δεν σημαινει και κατι....εσυ για παραδειγμα εδωσες παγωτο στο μωρο απο πολυ νωρις το οποιο περιεχει αβγο εμενα ο παιδιατρος μου ειπε αβγο αυστηρα μετα τον 10ο μηνα σε ελαχιστη ποσοτητα

xaxa vasilises min frikarete!:lol: apla eipa tin gnwmi mou!!! eipa pws den simfwnw me tis pediatrous sas k den mporw na katalavw kanty mou gt se peira3e afou k esy i idia eipes pws den simfwneis! oute egw exw kanty mou amfivolia giaftin mou tin pediatro einai k mena megali se ilikia k douleve xronia sto nosokomeio to prwi k to vrady douleve sto diko tis iatrio alla ta teleftea xronia doulevei sto diko tis iatreio... k oso gia to avgo den m eipe i pediatros na dwsw avgo oute pagwto sto mwro opws den m eipe na dinw glifitzouria i sokofretes apo moni m ta dinw! avgo k meli opws k psari m eipe meta ton prwto xrono avgo den to skeftika pws exei to pagwto k otan m to thimisan eixe eide faei polles fores pagwto k etsi sinexisa na tou dinw, sketo avgo omws akoma den tou edwsa perimenoume na stamatisei tin antiviwsi gia na to 3ekinisoume...

83tdp2.pngcWE4p3.png

συμφωνω!!!!!!
Αχ, μωρέ, κι ήθελα να σας στείλω μία άλλη που φαίνεται όλο το προσωπάκι της, αλλά μπερδεύτηκα και σας έστειλα αυτή, που είναι βέβαια εξίσου ωραία! Εκείνη τη μερα Κάντυ περπατήσαμε απο το μώλο μέχρι πάνω στο ρολόι (δια μέσω αγοράς - στα΄ματήσαμε σε πόσες βιτρίνες) και δεν έβγαλε τσιμουδιά! Κρατιόνταν από το χέρι του πατέρα της και απολάμβανε τη βόλτα της!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

H αδελφή μου ξεκίνησε αβγό! Η μικρή είναι 10 μηνών. Ξεκίνησε με μια κουταλια κρόκου, μετά από 2 μέρες εφαγε 2 κουταλιές, μετά 3, και τώρα τρώει ολόκληρο τον κρόκο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σας έστειλα μια φώτο!

Σας καληνυχτίζω!

Η μέση με τάραξε!

Θέλω να αγοράσω ένα κρεβάτι για τη μικρή. Θα σας στείλω φώτο και τιμή να μου πείτε την γνώμη σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

εννοεις παιδιατρο αυτην που περυσι σου ελεγε αλλεργια ενω το παιδι ειχε πνευμονια????

xara moy afti tin erwtisi den mporw na katalavw gt tin ekanes.. einai teleiws akiri afou 3ereis pws den exw ksana paei se aftin apo tote

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εστειλα και το κραβάτι! Πείτε μου όποτε μπορέσετε τη γνώμη σας!

το κρεβατι μου αρεσε πολυυυυυυυυυυυ θελω ομως να σε ρωτησω.......θα το εχετε μονιμα εκει που μενετε τωρα η θα το μετακομιζετε λογω της δουλειας σου???γιατι δεν το παιρνεις με αποθηκευτικο χωρο απο κατω???ποσα υπνοδωματια εχετε στο σπιτι σας???αν κανεις και 2ο θα τα βαλεις στο ιδιο δωματιο θα χωρανε 2 κρεβατια γραφειο κτλπ????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

kanty mou sas to eixa pei oti eixa thimwsei polu mazi tis gt e3etias tis konteva na xasw to mwraki mou k pws twra pigenw se pediatro polu kaliteri... tespa den tha xalasoume tin zaxarenia mas twra gia tis pediatrous opws eipate i kathe mia akolouthei diki tis taktiki,,,apla eipa pws den simfwnw me tin sigekrimeni taktiki gt afti einai i gnwmi mou..

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...