Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Το πρωί μου κοιμόταν καμιά ώρα αλλά δεν βόλευε....οπότε τώρα απλά κοιμάται 2,5 με 3 ώρες το μεσημέρι μαζί με τον μπαμπά του και όλα καλά!!!

Τι εννοείς δε βόλευε;;; του το έκοψες επειδή δε σας βόλευε;; ή το έκοψε μόνος του;

Να σας πω και ένα κουφό;;;

Μαλλιά μια από τα ίδια και εγώ!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εννοείς δε βόλευε;;; του το έκοψες επειδή δε σας βόλευε;; ή το έκοψε μόνος του;

Να σας πω και ένα κουφό;;;

Μαλλιά μια από τα ίδια και εγώ!!!

Καλέ εγώ του το έκοψα τον απασχολώ για λίγο την ώρα που δείχνει νύστα και μετά το ξεχνάει χιχιχιχιχιχι!!!Σκύλα μάνα έ???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΚΑλησπέρα!!!!

Κορίτσια μου, η μέση μου με έχει ταράξει. Δεν μπορώ να σκύψω, δυσκολεύομαι πολύ να έχω αγκαλιά την μπουμπού μου, αφήστε!

Τσερυ, μου πέφτουν πολύ τα μαλλια! Εγω όμως επειδή είναι σγουρά, δεν τα χτενιζω. Σηκώνομαι και τα μαζεύω πάνω κατευθείαν. Και βόλτα να πάω πάλι πάνω τα μαζεύω, οπότε ό,τι πεφτει, πέφτει όταν κάνω λούσιμο! Εκεί δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται! Σαν να βλέπω θρίλερ! Η μπανιέρα γεμίζει τρίχα, βγαίνουν τούφες! Μετά που χτενίζομαι, άλλος πανικός......

Λίλι, τι φοβερό πρόγραμμα είναι αυτό που έχετε! Φτου να μην σας ματιάξουμε!

Κορίνα, καλή αρχή! Ευχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

Οπότε μπορέσω θα σας στείλω φώτο της μπεμπούλας μου!

Μαρμιν, συγχαρητήρια για το μάθημα! Μπράβο, βρε θηρίο! Το είπες και το έκανες ! Τα καταφέρνεις θαυμάσια κι ας έχεις και μωράκι!

Κάντυ, μεγάλωσαν πολύ τα μικρά σου! Εγω δεν ξέρω να σου απαντήσω στις απορίες σου, μιας και δεν ξεκινήσαμε ακόμη, αλλά ξέρω από την αδελφή μου πως τα λαχανικά τα έβαζε σιγά σιγά, όπως η Λίλι!

Εμένα η μικρή από τότε που της έκοψα την πιπίλα τα βράδια, ξυπνάει συνέχεια για φαί! Εχω πεθάνει λέμε.....

Καληνύχτα σας κοριτσάκια μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λίλι εσύ ξέρεις καλύτερα!! Πολλές φορές μπήκα σε τέτοιο πειρασμό για να τον βάλω σε πρόγραμμα που βολεύει εμένα και κάποιες φορές το έκανα δηλαδή απλά δεν τον άφησα να κοιμηθεί περισσότερο είτε γιατί ξύπνησε και δεν τον επέμενα αν και έβλεπα ότι νυστάζει και άλλο για να ξανακοιμηθεί μαζί μας είτε μη κάνοντας την ησυχία που ήθελε οπότε ξυπνούσε! Γενικά όμως προσπαθώ να μην το κάνω γιατί νιώθω τύψεις αλλά να ακολουθώ το πρόγραμμα του όσο δύσκολο και αν είναι! Ειδικά τώρα τελευταία διάβασα στο βιβλίο που αγόρασα πως πρέπει να τα αφήνουμε να κοιμούνται όποτε και όσο θέλουν και δε σημαίνει ότι αν δεν κοιμηθούν θα συμπληρώσουν τον ύπνο τους αργότερα ή το βράδυ! Αντιθέτως μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα και να έχουν υπεδιέργεση! Νομίζω αναφερόταν κυρίως στο βραδυνό ύπνο αλλά θα προσπαθήσω να το βρω και να σας το βάλω ακριβώς! Βέβαια για να καταφέρνεις να τον ξεμυαλίζεις λογικά δε νυστάζει τόσο πολύ αλλιώς θα κοιμόταν σωστά; ο δικός μου τουλάχιστον από μια ώρα και έπειτα έχει γκρίνια ότι και αν κάνω αν θέλει νάνι! Επίσης με κοιτάει στα μάτια και κλαίει με νόημα! Αλλά και πάλι θα σου πω ότι εσύ είσαι η μανούλα του και ξέρεις καλύτερα από τον καθένα και από το τελειότερο βιβλίο πιο είναι το καλύτερο για το μωρό σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Επανέρχομαι για να σχολιάσω τις φώτο από τα γενέθλια του Αντωνάκη!

Μαριούλα μου, πολύ όμορφα τα είχες όλα! Φαινόταν ότι είχες οργανωθεί κι είχες προετοιμαστεί κατάλληλα! Ολα τέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μπράβο!

Ο Αντώνης κούκλος! Μεγάλωσε πάρα πολύ! Σοβάρεψε, έγινε ολόκληρο αντράκι!

Εσύ έβαψες κόκκινο το μαλλί ή έτσι το είχες; Σε θυμόμουν με μαύρο!

Α, ωραίο και το σπίτι!

Ενα παράπονο έχω! Δεν είδα φώτος από την ώρα που έσβηνε τα κεράκια! Περιμένω να δω, κυρία μου...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μάρτζι γιατί έκοψες την πιπίλα;;

Ακούστε ή μάλλον διαβάστε το κουφό!! Θυμάστε που περιμέναμε τέσσερα δόντια επάνω και βγάλαμε το ένα; Περιμέναμε λοιπόν άλλα τρία! Ε λοιπόν βγάλαμε κι άλλο αλλά κάτω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δε σας είπα! Το Σάββατο σουρτουκέψαμε!! Φύγαμε στις τέσσερις και μισή και γυρίσαμε δέκα και μισή! Βολτίτσες και το απόγευμα στο νονό!! Περάσαμε πολύ ωραία και το νινί μου ευχαριστήθηκε πολύ!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τα λαχανικά εννοώ ότι όλα μαζί θα πέσουν βαριά!!!Εγώ άρχισα 3 ημέρες καρότο πατάτα και κάθε 3 ημέρες έβαζα και ένα καινούριο!!!Ντομάτα εγώ δεν δίνω ακόμα λόγο δικής μου αλλεργίας θα δώσω μετά το χρόνο που έχει λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει αλλεργίες!!!

αααα μπραβο κι εγω αυτο ηξερα και για να ειμαι ειλικρινης δεν το ηξερα αλλα το υπεθετα αφου ετσι δινουμε τα φρουτα ετσι θα ηταν και με τα λαχανικα εχθες ειπε αυτο η ΤΣΕΡΡΥ και η αληθεια ειναι πως μου εκανε εντυπωση λεω λοιπον σημερα: φαγητο με τι ξεκιναμε??με λαχανικα μου λεει ωραια λεω και ξεκιναμε ενα ενα οπως τα φρουτα (σκεφτητε οτι για να προσθεσω καινουριο φρουτο μου εχει πει αυστηρα 6 μερες)οχι μου λεει καμια σχεση τα λαχανικα τα δινουμε ολα μαζι:shock::shock:εμεινα ετσι εγω.....θα στα δωσω μου λεει γραπτα.....μα του λεω δεν θα ειναι βαρια η αν εχουν αλλεργια μου ειπε λοιπον για τα συνεδρια που ειχε παρακολουθησει και οτι οποιον νεο,ενημερωμενο παιδιατρο και να ρωτησω αυτο θα μου πει(ο ιδιος δεν ειναι νεος )ενταξη λεω δεν σας αμφισβητω απλα μου εκανε εντυπωση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

επιστρεψαμε κι εμεις απο τον παιδιατρο....9100 και 72 ποντους και 8650 και 70 ποντους μου ειπε σε 3 μερες να βαλω μπανανα μετα απο μια εβδομαδα το απογευματινο να το κανω φαριν λακτε και μετα απο μια εδομαδα χορτοσουπα και το πιο κουφο ειναι οτι κι εμενα μου ειπε ολα τα λαχανικα μαζι εε αυτο δεν το περιμενα με τιποτα........κι ομως...ακομα και φυλλα πατζαριου μου ειπε να βαζω βασικα μου τα εδωσε γραμενα...ολα τα λαχανικα εποχης λεει και μετα απο 6 ημερες προσθετω κρεας και αφου προσθεσω κρεας μετα απο 20 μερες θα βαλω ζυμαρικα (τραχανα,αστρακι,ρυζι)

kanty m mpravo sta mwrakia megalwsan polu!oso gia ta laxanika opws eipa k stin tserry den simfwnw me tis pediatrous sas...

Επανέρχομαι για να σχολιάσω τις φώτο από τα γενέθλια του Αντωνάκη!

Μαριούλα μου, πολύ όμορφα τα είχες όλα! Φαινόταν ότι είχες οργανωθεί κι είχες προετοιμαστεί κατάλληλα! Ολα τέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μπράβο!

Ο Αντώνης κούκλος! Μεγάλωσε πάρα πολύ! Σοβάρεψε, έγινε ολόκληρο αντράκι!

Εσύ έβαψες κόκκινο το μαλλί ή έτσι το είχες; Σε θυμόμουν με μαύρο!

Α, ωραίο και το σπίτι!

Ενα παράπονο έχω! Δεν είδα φώτος από την ώρα που έσβηνε τα κεράκια! Περιμένω να δω, κυρία μου...........

vasilisa oute tis mises den sou estila den eixa xrono ekeini tin stigmi stelnw amesws k tis ipoloipes!to malli to exw etsi edw k 4 mines!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!!!!! Είμαι στη σχολή! Έχω διάλειμμα! Κορίτσια έχω λίγο τύψεις γιατί νιώθω ότι με τη σχολή παραμελώ το γιο μου! Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ενώ πριν είχαμε ένα σχετικό πρόγραμμα που το γνώριζα τώρα το καημενάκι μου έχει καθημερινά διαφορετικό! Δηλαδή κυρίως ότι αφορά τον ημερήσιο ύπνο του! Λέτε να πειράζει;; πχ χθες ξύπνησε οχτώμιση επειδή έφυγα από δίπλα του μάλλον γιαί είχα δουλειές και σηκώθηκα! Τον άφησα στη μητέρα μου και κοιμήθηκε μαζί της 11 και με δυομιση περίπου! Και από εκείνη την ώρα κοιμήθηκε απευθείας βράδυ εννιά παρά αλλά με ενέργεια και όρεξη μέχρι τότε!! Σήμερα φύγαμε νωρίς και ξύπνησε (εξίμησι) και μέχρι που έφυγα από τη μαμά μου στις επτά και κάτι ήταν ξύπνιος!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μαρμιν μου, πολύ σε θαυμάζω που παρακολουθείς τα μαθήματά σου! να μην αισθάνεσαι καθόλου τύψεις για το μωρό! Του δίνεις εσύ τόση αγάπη όταν είσαστε μαζί που δεν νομίζω να αισθάνεται παραμελημένος! Αλλωστε ας συνηθιζει από τώρα για αργότερα που θα πας για δουλειά!

Πάω να δω φώτος και να σας στείλω κι εγώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ η κορη σου ειναι σκετη γλυκα!!!!εχει μεγαλωσει πολυ!!!!!μπραβο το κοριτσι μας!!!την βαζεις και σε μαρσιπο???εμενα τα δικα μου οταν ειναι στο μαρσιπο οσες ωρες και να περασουν και νυστικα να ειναι δεν θα παραπονεθουν ποτε!!!!τελειες φωτο ειστε ολοι τοσο ευδιαθετοι και αυτο φαινεται!!!και θα ηθελα να σου πω και το αλλο σχετικα με τους δικους σου.μεχρι πριν μεινω εγκυος η ακομα και λιγο στην εγκυμοσυνη θυμασαι πως ασχολιομουν με τα πεθερικα??ποσα σας ελεγα σχεδον καθημερινα????τωρα εχεις προσεξει οτι σας λεω μια στο τοσο???μην νομισεις οτι εχουν σταματησει να κανουν τα ''τερατα'' που εκαναν απλα αδιαφορω τους γραμενους μαλλον για να ακριβολογω ουτε καν γραμμενους δεν τους εχω χ.....νους θα ελεγα καλυτερα και πιστεψε με νιωθω κι εγω καλυτερα και οι σχεσεις μεταξυ μας ειναι καλυτερες τωρα απλα οτι και να γινει τους την λεω και τους δειχνω τα νυχια μου και τα δοντια μου αλλα εχουν καταλαβει πλεον οτι για να δουν τα εγγονια τους πρεπει να τα χουν καλα μαζι μου κι ετσι κανουν αυτοι τις κοτες κι εγω την δουλεια μου.βεβαια με σενα ειναι διαφορετικα γιατι ειναι γονεις σου και τους αγαπας και συμφωνω μαζι σου αλλα και 2 κουβεντες να πεις παραπανω μην αγχωνεσαι και να παρεξηγηθουν θα το καταπιουν προς χαρην της εγγονας!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου ουτε κι εγω συμφωνω αλλα για να το λενε κατι παραπανω θα ξερουν παιδιατροι ειναι και για αυτο τα παμε αλλωστε αν ηταν να κανει η καθεμια μας τα δικα της δεν χρειαζοταν να πηγαινουμε και να τους πληρωνουμε καθε φορα.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ η κορη σου ειναι σκετη γλυκα!!!!εχει μεγαλωσει πολυ!!!!!μπραβο το κοριτσι μας!!!την βαζεις και σε μαρσιπο???εμενα τα δικα μου οταν ειναι στο μαρσιπο οσες ωρες και να περασουν και νυστικα να ειναι δεν θα παραπονεθουν ποτε!!!!τελειες φωτο ειστε ολοι τοσο ευδιαθετοι και αυτο φαινεται!!!και θα ηθελα να σου πω και το αλλο σχετικα με τους δικους σου.μεχρι πριν μεινω εγκυος η ακομα και λιγο στην εγκυμοσυνη θυμασαι πως ασχολιομουν με τα πεθερικα??ποσα σας ελεγα σχεδον καθημερινα????τωρα εχεις προσεξει οτι σας λεω μια στο τοσο???μην νομισεις οτι εχουν σταματησει να κανουν τα ''τερατα'' που εκαναν απλα αδιαφορω τους γραμενους μαλλον για να ακριβολογω ουτε καν γραμμενους δεν τους εχω χ.....νους θα ελεγα καλυτερα και πιστεψε με νιωθω κι εγω καλυτερα και οι σχεσεις μεταξυ μας ειναι καλυτερες τωρα απλα οτι και να γινει τους την λεω και τους δειχνω τα νυχια μου και τα δοντια μου αλλα εχουν καταλαβει πλεον οτι για να δουν τα εγγονια τους πρεπει να τα χουν καλα μαζι μου κι ετσι κανουν αυτοι τις κοτες κι εγω την δουλεια μου.βεβαια με σενα ειναι διαφορετικα γιατι ειναι γονεις σου και τους αγαπας και συμφωνω μαζι σου αλλα και 2 κουβεντες να πεις παραπανω μην αγχωνεσαι και να παρεξηγηθουν θα το καταπιουν προς χαρην της εγγονας!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου ουτε κι εγω συμφωνω αλλα για να το λενε κατι παραπανω θα ξερουν παιδιατροι ειναι και για αυτο τα παμε αλλωστε αν ηταν να κανει η καθεμια μας τα δικα της δεν χρειαζοταν να πηγαινουμε και να τους πληρωνουμε καθε φορα.

mpoumpou k emena k tis lili k tis marmin pediatroi einai alla den mas eipan tetoia:?:

83tdp2.pngcWE4p3.png

mpoumpou k emena k tis lili k tis marmin pediatroi einai alla den mas eipan tetoia:?:

εγω παντως για τον δικο μου δεν εχω αμφιβολια οτι μπορει και να μην ειναι παιδιατρος και απλα να το παιζει γιατι τον βρισκω πολυ ενημερωμενο επισσης ειναι πολυ υπευθυνος και αυτο μπορει να ειναι πολυ κουραστικο για μενα αλλα τουλαχιστον ξερω οτι αν υπαρχει η υποψια οτι μπορει στο παιδι να συμβαινει κατι δεν θα το αφησει ετσι αλλα θα το ψαξει πχ με την μικρη με την υποψια και μονο ουρολοιμοξης περασαμε μια τεραστια ταλαιπωρια δεν το αφησε και να δουμε αλλα μας εστειλε αρων αρων στο νοσοκομειο για να γινει σωστα η εξεταση.επισσης εχθες αναφερθηκαμε και στην στρατα και μου ειπε οτι ακριβως εχω διαβασει κι εγω εδω απο παιδιατρους και απο την αμερικανικη ακαδημια οποτε βλεπω οτι δεν εχει μεινει ''πισω''βλεπω οτι οντως εχει παρακολουθησει σεμιναρια και εχει ενημερωθει για καινουριες ερευνες.

το οτι εσενα την ΛΙΛΙ και της ΜΑΡΜΙΝ ο παιδιατρος σας ειπε να τα βαζετε ενα ενα δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοι παιδιατροι απλα ακολουθουν αλλη τακτικη και στο κατω κατω το να φαει καποιο παιδι κατι πιο νωρις η πιο αργα απο καποιο αλλο δεν σημαινει και κατι....εσυ για παραδειγμα εδωσες παγωτο στο μωρο απο πολυ νωρις το οποιο περιεχει αβγο εμενα ο παιδιατρος μου ειπε αβγο αυστηρα μετα τον 10ο μηνα σε ελαχιστη ποσοτητα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...