Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλι εχουμε το ιδιο προγραμμα πανω κατω ε??? χαιρομαι :) απο υπνους την ημερα πως πατε?

για τα μαλλια και γω ετσι λεω γιατι θυμαμαι που γκριναιζε κ η κολλητη μου μετα την γεννα... εκλεισα και ενα ραντεβου στην δερματολογο μπας και μου δωσει τιποτα και τα κρατησω και αυτα που εχω τα εξτρα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το πρωί μου κοιμόταν καμιά ώρα αλλά δεν βόλευε....οπότε τώρα απλά κοιμάται 2,5 με 3 ώρες το μεσημέρι μαζί με τον μπαμπά του και όλα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλησπερα..τι κανετε κοριτσια μου? εμεις τελικα το κλεισαμε το σπιτι με 100ε ενοικιο..και απο αυριο θα αρχισουμε να βαφουμε..

ΜΑΡΜΙΝ μπραβο που περασες τα μαθηματα..

ΜΑΡΤΖΙ μου στειλε καμια φωτο με την μπουμπου να δουμε πως μεγαλωσε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

επιστρεψαμε κι εμεις απο τον παιδιατρο....9100 και 72 ποντους και 8650 και 70 ποντους μου ειπε σε 3 μερες να βαλω μπανανα μετα απο μια εβδομαδα το απογευματινο να το κανω φαριν λακτε και μετα απο μια εδομαδα χορτοσουπα και το πιο κουφο ειναι οτι κι εμενα μου ειπε ολα τα λαχανικα μαζι εε αυτο δεν το περιμενα με τιποτα........κι ομως...ακομα και φυλλα πατζαριου μου ειπε να βαζω βασικα μου τα εδωσε γραμενα...ολα τα λαχανικα εποχης λεει και μετα απο 6 ημερες προσθετω κρεας και αφου προσθεσω κρεας μετα απο 20 μερες θα βαλω ζυμαρικα (τραχανα,αστρακι,ρυζι)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

επιστρεψαμε κι εμεις απο τον παιδιατρο....9100 και 72 ποντους και 8650 και 70 ποντους μου ειπε σε 3 μερες να βαλω μπανανα μετα απο μια εβδομαδα το απογευματινο να το κανω φαριν λακτε και μετα απο μια εδομαδα χορτοσουπα και το πιο κουφο ειναι οτι κι εμενα μου ειπε ολα τα λαχανικα μαζι εε αυτο δεν το περιμενα με τιποτα........κι ομως...ακομα και φυλλα πατζαριου μου ειπε να βαζω βασικα μου τα εδωσε γραμενα...ολα τα λαχανικα εποχης λεει και μετα απο 6 ημερες προσθετω κρεας και αφου προσθεσω κρεας μετα απο 20 μερες θα βαλω ζυμαρικα (τραχανα,αστρακι,ρυζι)

Από σκέτο γαλατάκι ξαφνικά όλα αυτά μαζεμένα:confused::confused::confused:???Τι να πω...άν εσύ μετά από μια διατροφή πολύ ελαφριά έτρωγες όλα αυτά δεν θα σε πείραζε το στομάχι ???Εμένα πάντως σίγουρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Από σκέτο γαλατάκι ξαφνικά όλα αυτά μαζεμένα:confused::confused::confused:???Τι να πω...άν εσύ μετά από μια διατροφή πολύ ελαφριά έτρωγες όλα αυτά δεν θα σε πείραζε το στομάχι ???Εμένα πάντως σίγουρα!!!

τι εννοεις μαζεμενα????δινω απο 4-5/9 ρυζαλευρο βανιλια και τρωμε ηδη μηλο αχλαδι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δεν μου ειπε ομως τιποτα για ντοματα ουτε γραφει στο χαρτι λετε να μην κανει ακομα????

εσεις πως ξεκινησατε???δηλαδη 1 εβδομαδα πατατα μετα μια εβδομαδα καροτο μετα μια εβδομαδα κολοκυθι και παει λεγοντας?????

εγω λοιπον σκεφτομαι να βαλω την μπανανα σε 3 μερες μετα πανω στην εβδομαδα να ξεκινησω την φαριν οπως μου ειπε και μετα απο μια εβδομαδα την χορτοσουπα να την κανω με πατατα καροτο κολοκυθακι και φασολακι για αρχη και μετα βλεπουμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ααααα καλα λες!!!! εκλεισα ραντεβου σε δερματολογο αλλα με τον εοππυ ειναι να παω σε εναν μηνα.... απο σαμπουαν μια κομμωτρια μου ειπε να παρω ενα της βισι..... μαλλον θα παω νωριετερα στην δερματολογο κακ βλεπουμε....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δεν μου ειπε ομως τιποτα για ντοματα ουτε γραφει στο χαρτι λετε να μην κανει ακομα????

εσεις πως ξεκινησατε???δηλαδη 1 εβδομαδα πατατα μετα μια εβδομαδα καροτο μετα μια εβδομαδα κολοκυθι και παει λεγοντας?????

εγω λοιπον σκεφτομαι να βαλω την μπανανα σε 3 μερες μετα πανω στην εβδομαδα να ξεκινησω την φαριν οπως μου ειπε και μετα απο μια εβδομαδα την χορτοσουπα να την κανω με πατατα καροτο κολοκυθακι και φασολακι για αρχη και μετα βλεπουμε

Τα λαχανικά εννοώ ότι όλα μαζί θα πέσουν βαριά!!!Εγώ άρχισα 3 ημέρες καρότο πατάτα και κάθε 3 ημέρες έβαζα και ένα καινούριο!!!Ντομάτα εγώ δεν δίνω ακόμα λόγο δικής μου αλλεργίας θα δώσω μετά το χρόνο που έχει λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει αλλεργίες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...