Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Margi μου αυτά έχει η συνγειτόνευση με τους γονείς! Υπομονή! Και γω αυτές τις μέρες που μέναμε στους γονείς μου λόγω πόντικα έκανα τον "μπενάκη, βγενάκη" γιατί αλλιώς δεν την έβγαζα καθαρή!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζι μου ετσι οπως τα περιγραφεις μου φαινεται οτι εχεις απολυτο δικιο.... νομιζω οτι τα ενοχικα συναισθηματα δεν βοηθουν κανεναν σας.... απαραδεκτο που αφησαν το μωρο μονο του!!!τα αλλα δεν τα σχολιαζω...

Σήμερα πήγαμε παιδιατρο και θα σας πω γρηγορα γρηγορα τα νεα μας γαιτι σε λιγο θα ερθει το αντρακι να δουμε τις ταινιες μας... το καθιερωσαμε πλεον τα βραδιαδ....

λοιπον...η μαρκελλιτσα πηρε 2 ποντους δηλαδη ειμαστε 0,67 και 7300. Μας βρηκε υγιεστατες.... απο αυριο αρχιζουμε τα λαχανικά μας οπου μου ειπε να της τα δωσω ολα μαζι...δηλαδή πατατα - καροτο - σελινο - φασολακι - κολοκυθακι και οτι αλλο υπαρχει εποχης και θελω... του ειπα για αβοκαντο και γλυκοπατατα και δεν εδειξε ενδιαφερον μου ειπε οτι αυτα ειναι εισαγωμενα και προτιμαει να αρχισουμε με ντοπια προιοντα... μου ειπε την πρωτη μερα 2 κουταλιες απο το μειγμα κ αν θελω να βαλω και λιγο φιδε ή αστρακι ή τραχανα (χωρις αυγο) να βρασει μεσα με λιγο λαδακι κ λεμονι...την 2η μερα 4 - 5 κουταλιες και την τριτη να βρασω μεσα κ μοσχαρι αλλα να της δωσω μονο τα λαχανικα και απο εκει κ μετα κανονικα 120 - 150 γραμ και να εναλλασω τα κρεατα...δηλαδη της δινω τα παντα εν'ολιγοις...φυσικα μου ειπε αυτες τις μερες να δω αν θα παρατηρησω κατι περιεργο οπως διαρροια, πυρετο κτλ κτλ... ααα μου ειπε να τα ξεκινησω σε δυο μερουλες γιατι σημερα αυριο θα ειναι ταλαιπωρημενη απο το εμβολιο και καλυτερα να μην της πεσουν ολα μαζι... η καημνουλα και παλι ουτε ακουστηκε... ημουν απο πανω της και την επαιζα οταν αισθανθηκε ενα τσιμπημα στο ποδι και γυρισε το βλεμα της προς τα εκει....μεχρι να κλαψει το εμβολιο ειχε τελειωσει και ηταν ηδη στην αγκαλια μου ο γιατρος μας ειπε οτι δεν συμφωνει με τις καινουριες θεωριες περι θηλασμου για εναν χρονο αποκελιστικα και οτι ειανι πλεον σε φαση που χρειαζεται κι αλλα θρεπτικα συστατικα που δεν μπορει να παρει απο το γαλα... μου ειπε τροφες μονο την ωρα των γευματων της και αν θελει κι αλλο σε αλλη φαση οκ αλλα οταν το ζητησει...επισης ειπε οτι ηδη της ειναι υπεραρκετο το γαλα που πινει για πρωι - βραδυ αλλά κ τα μεσανυχτα που κακα τα ψεμματα ολα μαζι βγαινουν 5 γευματα μητρικο... αποφασισα να ακολουθησω αυτην την τακτικη μιας και δεν με καλυψαν ουτε οι μαιες αλλά ουτε και το βιβλιο που ειχε ενδεικτικα προτυπο πινακα γευματων μετα τον 8ο....που άλλωστε και αυτα που εγραφαν 5 ή 6 γευματα ηταν... νομιζω 5... αυτα ενολιγοις και μας ειπε επισης οτι ηδη καθεται (το σημειωσε και στο βιβλιαριο!!!!χαχαχ) και οτι μεχρι τον 10ο θα περπατησει ....την ειδε να κανει αυτο πουλεω...που σηκωνει τον κωλο κ κανει το σωμα της σαν λαμδα...κουακερ μπορω να της δωσω ειπε και leo να το βαλω με ζουμι απο λαχανικa. Το προγραμμα μας θα εχει ως εξης.... το πρωτο πρωινο γαλα κατα τις 6 και ενα δευτερο κατα τις 9...στις 12 τα φρουτα και στις 3 τα λαχανικα με το κρεας μας, στις 6 βρωμη ή ρυζαλευρο και στις 8 - 8.30 γαλατακι και νανι!!!! Όλα αυτα μεχρι να γινει 1 - 2 χρονων.....μετα θα της δωσουμε και πιτογυρα!!!!αχαχαα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαρτζι μου ετσι οπως τα περιγραφεις μου φαινεται οτι εχεις απολυτο δικιο.... νομιζω οτι τα ενοχικα συναισθηματα δεν βοηθουν κανεναν σας.... απαραδεκτο που αφησαν το μωρο μονο του!!!τα αλλα δεν τα σχολιαζω...

Σήμερα πήγαμε παιδιατρο και θα σας πω γρηγορα γρηγορα τα νεα μας γαιτι σε λιγο θα ερθει το αντρακι να δουμε τις ταινιες μας... το καθιερωσαμε πλεον τα βραδιαδ....

λοιπον...η μαρκελλιτσα πηρε 2 ποντους δηλαδη ειμαστε 0,67 και 7300. Μας βρηκε υγιεστατες.... απο αυριο αρχιζουμε τα λαχανικά μας οπου μου ειπε να της τα δωσω ολα μαζι...δηλαδή πατατα - καροτο - σελινο - φασολακι - κολοκυθακι και οτι αλλο υπαρχει εποχης και θελω... του ειπα για αβοκαντο και γλυκοπατατα και δεν εδειξε ενδιαφερον μου ειπε οτι αυτα ειναι εισαγωμενα και προτιμαει να αρχισουμε με ντοπια προιοντα... μου ειπε την πρωτη μερα 2 κουταλιες απο το μειγμα κ αν θελω να βαλω και λιγο φιδε ή αστρακι ή τραχανα (χωρις αυγο) να βρασει μεσα με λιγο λαδακι κ λεμονι...την 2η μερα 4 - 5 κουταλιες και την τριτη να βρασω μεσα κ μοσχαρι αλλα να της δωσω μονο τα λαχανικα και απο εκει κ μετα κανονικα 120 - 150 γραμ και να εναλλασω τα κρεατα...δηλαδη της δινω τα παντα εν'ολιγοις...φυσικα μου ειπε αυτες τις μερες να δω αν θα παρατηρησω κατι περιεργο οπως διαρροια, πυρετο κτλ κτλ... ααα μου ειπε να τα ξεκινησω σε δυο μερουλες γιατι σημερα αυριο θα ειναι ταλαιπωρημενη απο το εμβολιο και καλυτερα να μην της πεσουν ολα μαζι... η καημνουλα και παλι ουτε ακουστηκε... ημουν απο πανω της και την επαιζα οταν αισθανθηκε ενα τσιμπημα στο ποδι και γυρισε το βλεμα της προς τα εκει....μεχρι να κλαψει το εμβολιο ειχε τελειωσει και ηταν ηδη στην αγκαλια μου ο γιατρος μας ειπε οτι δεν συμφωνει με τις καινουριες θεωριες περι θηλασμου για εναν χρονο αποκελιστικα και οτι ειανι πλεον σε φαση που χρειαζεται κι αλλα θρεπτικα συστατικα που δεν μπορει να παρει απο το γαλα... μου ειπε τροφες μονο την ωρα των γευματων της και αν θελει κι αλλο σε αλλη φαση οκ αλλα οταν το ζητησει...επισης ειπε οτι ηδη της ειναι υπεραρκετο το γαλα που πινει για πρωι - βραδυ αλλά κ τα μεσανυχτα που κακα τα ψεμματα ολα μαζι βγαινουν 5 γευματα μητρικο... αποφασισα να ακολουθησω αυτην την τακτικη μιας και δεν με καλυψαν ουτε οι μαιες αλλά ουτε και το βιβλιο που ειχε ενδεικτικα προτυπο πινακα γευματων μετα τον 8ο....που άλλωστε και αυτα που εγραφαν 5 ή 6 γευματα ηταν... νομιζω 5... αυτα ενολιγοις και μας ειπε επισης οτι ηδη καθεται (το σημειωσε και στο βιβλιαριο!!!!χαχαχ) και οτι μεχρι τον 10ο θα περπατησει ....την ειδε να κανει αυτο πουλεω...που σηκωνει τον κωλο κ κανει το σωμα της σαν λαμδα...κουακερ μπορω να της δωσω ειπε και leo να το βαλω με ζουμι απο λαχανικa. Το προγραμμα μας θα εχει ως εξης.... το πρωτο πρωινο γαλα κατα τις 6 και ενα δευτερο κατα τις 9...στις 12 τα φρουτα και στις 3 τα λαχανικα με το κρεας μας, στις 6 βρωμη ή ρυζαλευρο και στις 8 - 8.30 γαλατακι και νανι!!!! Όλα αυτα μεχρι να γινει 1 - 2 χρονων.....μετα θα της δωσουμε και πιτογυρα!!!!αχαχαα

Mπράβο! Πολύ ωραία τα νέα σας! Μεγαλωσε το όμορφο κοριτσάκι μας!

Τσέρυ μου, τα 5 γευματα μητρικό είναι για όταν θα αρχίσει τις τροφές; Γιατί εμείς τρώμε 8-10 φορές το 24ωρο!

Το πρόγραμμα που δίνεις στο τέλος είναι της γιατρού ή εσύ το έβγαλες; Είναι πολύ ωραίο, μακάρι να το τηρήσετε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι οχι , με τσισα δεν την αλλαζω ποτε το βραδυ. μονο κακα.
Καλά που σας ρώτησα! Ταλαιπωρώ και τον εαυτό μου αλλά και την μικρούλα μου, που ξυπνάει η καημενούλα μου, με κοιτάζει και χαμογελάει!!! Αντε μετά να κοιμηθεί πάλι!

Κορίτσια, εσείς έχετε μαλλιά; Εμένα μου τα ξερίζωνει! Τα μαζεύω ψηλά αλλά δεν οφελεί! Πού βρίσκει τις τρίχες και τις πιάνει, ρε κορίτσια; Μιλάμε υποφέρω....θα μείνω φαλακρή στο τέλος!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαρτζι 5 φορες γαλα αφου ξεκινησουμε τα γευματα κανονικα....τωρα πινει παρα πολλες φορες....και μενα καπου εκει 8-10....

το προγραμμα το εβγαλα εγω συμφωνα με αυτα που μου ειπε ο γιατρος αλλά και με αυτα που εχω διαβασει γενικοτερα....

τα μαλλια μου τα τραβαει εννοειτε αλλά επισης καλα που μου θυμησες να ρωτησω και κατι..... εσες σας πεφταν τα μαλλια μετα την εγκυμοσυνη???? μου φευγουν τουφες τους τελευταιους μηνες.... παντα μου επεφταν πολυ και επειδη ειναι και μακρια κανουν μπαμ οι τριχες στο πατωμα αλλα τωρα φευγουν τουφες λεμε....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΤΖΙ εγω στο τελευταιο γευμα δηλαδη απο 12-3 που παιζει να φανε το τελευταιο αλλαζω αλλα δεν τα πλενω στην βρυση απλα αλλαζω πανα πριν κανα 2 εβδομαδες για κανα 2 βραδια ειπα να μην το κανω γιατι οπως λες ο μικρος ξυπνουσε η εκλαιγε μεσα στον υπνο του ομως και τις 2 φορες ξυπνησε το πρωι και ηταν ολα μουσκεμα φορμακια σεντονια καλυματα κτλπ οποτε αλλαζω κανονικα εκεινη την ωρα απο κει και μετα οτι ωρα και να ξυπνησουν ενδιαμεσα (που συνηθως δεν ξυπνανε)δεν αλλαζω..

εγω θηλαζω το πρωι που ξυπνανε πριν η μετα το φρουτο το μεσημερι συνηθως πριν την απογευματινη κρεμα αλλα οχι παντα...το βραδυ μετα το μπανιο και τη νυχτα στο τελευταιο μας γευμα τωρα αν ενδιαμεσα θελω να κοιμησω κανενα η γρινιαζουν χωρις λογο δινω λιγο βυζι και τη νυχτα παλι αν ξυπνησουν και δεν ξανακοιμηθουν με πιπιλα παλι δινω

ΤΣΕΡΡΥ εμενα τον τελευταιο μηνα μου πεφτουν πολυ νωρυτερα οχι

εμενα μονο ο μπεμπης μου τραβαει μαλλια με λυσσα κιολας η μικρη ποτε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

είδα ότι οργιάσατε αλλά δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω! Τσέρρυ απο τα λίγα που πρόλαβα και είδα έχω δύο απορίες αλλά επειδή μπορεί να τις έλυσες θα στις πω αύριο!! Μόνο πριν σας καληνυχτήσω να σας πω ότι σήμερα φάγαμε ψαράκι! Πρώτη μας φορά! Ψητή χιόνα!! Δηλαδή φουρνίσια! Κορίτσια όπως την έβγαλα μόνο την καθάρισα καλά καλά, ούτε λάδι ούτε λεμόνι πρόλαβα να βάλω γιατί μούγκριζε! Και λίγη πατάτα βραστή που είχα κάνει για πατατοσαλάτα!! Και πριν είχε φάει κανονικά τη χορτόσουπα του!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βασικά επειδή μπορεί να τις ξεχάσω μέχρι αύριο στα λέω τώρα και αν απάντησες θα τα δω το πρωί! 1ον γιατί ψάρι και αυγό μετά το χρόνο αφού δεν έχετε αλλεργίες;; συνήθως ξεκινάνε στον δέκατο! Μερικοί και νωρίτερα!! 2ον .... 2ον .... 2ον .... είδες το ξέχασα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αααααααααα το θυμήθηκα!!! Μέχρι τι ώρα κοιμάται η Μαρκελλίτσα ; Δηλαδή την κοιμίζεις το βράδυ και ανεξάρτητα τα ξυπνήματα για θηλασμό τι ώρα σηκώνεστε το πρωί;; Επίσης στα ξυπνήματα θηλάζεις και κοιμάται αμέσως; είναι δηλαδή αποκλειστικά για θηλασμό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γειά σας!!!Μάρτζη ούτε εγώ αλλάζω αν έχει μόνο τσίσα!!!Εμάς το πρόγραμμα πάει ως εξής στις 6 το πρωί βυζάκι, στις 9 βυζάκι,12 φρούτα, 3 φαγάκι ,6 απογευματινό ,8,30 μπανάκι ,9 μπιμπερό, ύπνο και στις 12 του φτιάχνω ακόμα μια μπουκάλα γάλα και κοιμόμαστε εώς το πρωί πιά!!! Μάρτζη μου έχεις δίκιο σε ότι αφορά τους γονείς σου...!!!ΜΑΛΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????Μου τα ξεριζώνει από την ημέρα που γεννήθηκε και εννοείτε πέφτουν και από μόνα τους χούφτες έχω βαρεθεί να μαζεύω τρίχες από παντού!!!Αλλά δεν είναι τίποτα είναι τα έξτρα που βγάλαμε στην εγκυμοσύνη λόγο ορμονών!!!Σήμερα πάλι τα φάγαμε τα φρούτα μας χωρίς πρόβλημα Δόξα το Θεό!!!Μαρμίν μπράβο για τα μαθήματα έκανες 2 στα 2!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...