Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marmin αυτο που λες το δοκιμασα πολυ πολυ πιο πριν .... και τελικά καταλήξαμε να τρωμε και στις 11 αλλά και στις 3 και παει λεγοντας.....και ηξερα οτι αποκλειεται να πειναει γιατι δεν ειχε περασει ουτε 3ωρο απο το φαι...ασε που η δικια μου δεν υπαρχει περιπτωση να ξανακοιηθει οτι ωρα και αν ειναι αν πειναει... απλα ηθελε πιπιλα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ισως και να δει οτι ειμαι εκει γυρω...

παντως τελευταια στο τελευταιο γευμα το βραδυ τρωει τρωει και οταν χορταινει ή δεν κατεβαζει άλλο...δεν μπορω να προσδιορισω.... γυριζει ετσι απλα πλευρο και κοιμαται...ουτε κουνημα ουτε το τζουκ μποξ να παιζει ουτε απορροφητηρας ουτε κουνημα...τιποτα!!!! Και τα πρωινα - μεσημερια που παιρνουμε τους υπνακους μας σε 5' μεσα ειναι στο κρεββατι!!!! Καλα μας ηρθαν μετα το τελευταιο αλμααα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Το σπίτι το καθάρισα! Μιλάμε τελείωσα κοντά δύο σπρέι ντετόλ χώρια τα απολυμαντικά τα δικά του που γέμισα μια λεκάνη και έκανα όοοοοοοοοοοοοοοοολο το μπάνιο και δύο κουβάδες που σφουγγάρισα όλο το σπίτι από δυο και τρεις φορές και φρίκαρα κορίτσια πολύ γιατί βρήκα μπόλικη ποντικοπαραγωγή στο δωμάτιο του μωρού! Δίπλα ακριβώς από το κρεβάτι που κοιμάμαι με το μωρό (στο πάτωμα) και κάτω από το κρεβατάκι του!! Φαντάζεστε να περιφερόταν ενώ κοιμόμασταν;;;;; Ο απολυμαντής μου είπε ότι θεωρεί πιο πιθανό να μπήκε ενώ ήταν άδειο το δωμάτιο γιατί φοβάται και αυτό και μάλιστα πιο πολύ από εμάς!!!Τα νέα μου εν τροχάδη!! Σήμερα βδομαδογεννέθλια (μην ξεχνιόμαστε :tongue::tongue:)! Γίναμε 46 εβδομάδων!! Πριν τρεις μέρες κάναμε το πρώτο μας βηματάκι χωρίς να κρατάμε πουθενά!! Στον ύπνο μου ψες είδα πως περπάτησε κανονικά και δεν ήταν ο μπαμπάς μας να το δει!!! Άντε και μια ακόμα βδομαδούλα άλματος!!!

Τσέρρυ μου μην ξεχνάς πως κάθε νύχτα είναι διαφορετική και ότι δεν ξέρεις πότε θα είναι αυτή που θα περάσει από το ένα στάδιο στο άλλο! Βέβαια εσύ ως μανούλα ξέρεις καλύτερα το νινί σου!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχ ναι τα πλυντήρια!!! Ξέχασα να σας πω ότι έβαλα τα αμέεεεεεεεεεεεεεεεετρητα πλυντήρια και όχι δεν τελείωσα ακόμα! Δηλαδή μου έμεινα σεντόνια μόνο αλλά και δύο τσάντες που δεν ξέρω αν θα πλύνω!! Η μία έιναι μια σακβουαγιαζ που είχα μέσα καλοκαιρινά ρούχα μωρού που θα σήκωνα και την είχα επάνω σε ένα σκαμπό στο σαλόνι ανοιχτή!! Ο ψεκαστής μου είπε ότι δε νομίζει να μπήκε και να βγήκε και γω ρωτάω αν είχε μπει και βγει δεν θα τα έκανε όλα άνω κάτω;; και δε θα είχε ρίξει το σάκο κάτω!! Αντιθέτως ήταν ακριβώς όπως τα άφησα και τα ρούχα διπλωμένα! Αλλά επειδή είναι καλοκαιρινά ακόμα και να τα πλύνω θα το κάνω αργότερα!! Και άλλη μία σακούλα στο παιδικό με χειμωνιάτικα διπλωμένα πλυμένα που δεν πρόλαβα να σηκώσω και εκεί τα ίδια!!! Αλλά του έχω φορέσει ήδη πριν καταλάβω για τον πόντικα και ενώ περιφερόταν αυτός!! Εννοείται δεν πάθαμε τίποτα και μου είπαν και οι δύο ειδικοί (γεωπόνος και παιδίατρος) πως είναι ακραίο να πάθει κάτι!! αλλά και αυτά θα τα βάλω σιγά σιγά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Επίσης να σας πω ότι αγόρασα τελικά το βιβλίο που σας έλεγα "τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτα"

http://www.biblionet.gr/book/184727/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85,_%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%A4%CE%B1_%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC_%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9_%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1%CF%82

http://www.creteplus.gr/news/h-suggrafeas-katerina-hrusanthopoulou-exigei-apokleistika-giati-ta-mora-einai-anthropoi-tis-nuhtas-4.html

για όσες δε θυμάστε!!!

Θα σας βάλω μερικά αποσπάσματα που μου άρεσαν με την πρώτη ευκαιρία!! Για αρχή να σας πω ότι τα βρέφη μεταξύ 6-12 μηνών ξυπνάνε ξανά τη νύχτα ακόμη και αν το είχαν κόψει από πριν και ένας λόγος που συμβαίνει αυτό και το θυμάμαι σίγουρα είναι το άγχος αποχωρισμού!! Άντε να σας πω και αυτό! Τα μωρά το σύνηθες είναι να κοιμούνται έξι ώρες συνεχόμενα αν το καταφέρουμε να γίνεται 6-12 είναι το τέλειο γιατί τότε κοιμόμαστε και εμείς!! Όλοι ακόμα και οι μεγάλοι ξυπνάμε τρεις τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά έχουμε μάθει τόσο καλά να το διαχειριζόμαστε και να κοιμόμαστε αμέσως που νομίζουμε ότι κοιμόμαστε συνεχόμενα! επίσης ξυπνάμε πίνουμε νερό ή πάμε τουαλέτα ή και τα δύο μαζί αλλά δεν το θεωρούμε πρόβλημα απλά ξαναγυρνάμε στο κρεβάτι και ξανακοιμόμαστε! Είναι δηλαδή κάτι απόλυτα φυσιολογικό για εμάς! Ε το ίδιο συμβαίνει και με τα βρέφη! Απλά αυτά δεν ξέρουν πως να ξανακοιμηθούν! Τουλάχιστον όχι όλα! Έτσι όταν κλαίει μπορεί να είναι ο λόγος αυτός δηλαδή δεν μπορούν ή δεν ξέρουν πως να ξανακοιμηθούν! αλλά μπορεί να διψάνε, πεινάνε, φοβούνται, θέλουν αγκαλιά, τη μαμά τους, είδαν όνειρο κτλ!! Πάντως δεν είναι κάτι "κακό" , ή μη συνηθισμένο ή σπάνιο αντιθέτως!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Α δεν σας είπα σήμερα φάγαμε τα φρούτα μας χωρίς κλάμα ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!Είχα βάλει και αβοκάντο μέσα άντε να δούμε αύριο!!!Φτού φτού φτού μη το ματιάσω το παιδάκι μου!!!Πάω να κοιμηθώ τώρα που κοιμούνται οι άντρες μου!!!Τα λέμε το απόγευμα!!!Φιλούρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες ΣΜΟΥΤΣ!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Επίσης να σας πω ότι αγόρασα τελικά το βιβλίο που σας έλεγα "τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτα"

http://www.biblionet.gr/book/184727/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85,_%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%A4%CE%B1_%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC_%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9_%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1%CF%82

http://www.creteplus.gr/news/h-suggrafeas-katerina-hrusanthopoulou-exigei-apokleistika-giati-ta-mora-einai-anthropoi-tis-nuhtas-4.html

για όσες δε θυμάστε!!!

Θα σας βάλω μερικά αποσπάσματα που μου άρεσαν με την πρώτη ευκαιρία!! Για αρχή να σας πω ότι τα βρέφη μεταξύ 6-12 μηνών ξυπνάνε ξανά τη νύχτα ακόμη και αν το είχαν κόψει από πριν και ένας λόγος που συμβαίνει αυτό και το θυμάμαι σίγουρα είναι το άγχος αποχωρισμού!! Άντε να σας πω και αυτό! Τα μωρά το σύνηθες είναι να κοιμούνται έξι ώρες συνεχόμενα αν το καταφέρουμε να γίνεται 6-12 είναι το τέλειο γιατί τότε κοιμόμαστε και εμείς!! Όλοι ακόμα και οι μεγάλοι ξυπνάμε τρεις τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά έχουμε μάθει τόσο καλά να το διαχειριζόμαστε και να κοιμόμαστε αμέσως που νομίζουμε ότι κοιμόμαστε συνεχόμενα! επίσης ξυπνάμε πίνουμε νερό ή πάμε τουαλέτα ή και τα δύο μαζί αλλά δεν το θεωρούμε πρόβλημα απλά ξαναγυρνάμε στο κρεβάτι και ξανακοιμόμαστε! Είναι δηλαδή κάτι απόλυτα φυσιολογικό για εμάς! Ε το ίδιο συμβαίνει και με τα βρέφη! Απλά αυτά δεν ξέρουν πως να ξανακοιμηθούν! Τουλάχιστον όχι όλα! Έτσι όταν κλαίει μπορεί να είναι ο λόγος αυτός δηλαδή δεν μπορούν ή δεν ξέρουν πως να ξανακοιμηθούν! αλλά μπορεί να διψάνε, πεινάνε, φοβούνται, θέλουν αγκαλιά, τη μαμά τους, είδαν όνειρο κτλ!! Πάντως δεν είναι κάτι "κακό" , ή μη συνηθισμένο ή σπάνιο αντιθέτως!!!

τι εννοεις 6-12????????το απογευμα???????η 6 το πρωι με 12 το μεσημερι????

παντως το 12-6 τη νυχτα θα μου φαινοταν πιο φυσιολογικο:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι εννοεις 6-12????????το απογευμα???????η 6 το πρωι με 12 το μεσημερι????

παντως το 12-6 τη νυχτα θα μου φαινοταν πιο φυσιολογικο:rolleyes::rolleyes:

Χαχαχαχαχα 12 με 6 τη νύχτα εννοεί απλά τα έβαλε ανάποδα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά θήλαζα από τις 8.10 μέχρι 8.45! Θεώρησα πως το μωρό μου χόρτασε και την σήκωσα να την κρατήσω λίγο όρθια. Μέσα σε 5 λεπτά άρχισε να κλαιει! Την ξαναβαλα στο στήθος, θεωρώντας πως μέσα σε 5 λεπτά θα αποκοιμηθεί! Αμ δε......Εφαγε άλλα 25 λεπτά........Την έβαλα εν τέλει στην κούνια και σε 5 λεπτά ξύπνησε! Κλάμα να βλέπατε! Ε, πιπίλα, αγκαλίτσα, νανούρισμα και κοιμήθηκε! Εχει τώρα κοντά μισή ώρα που κοιμάται! Για να δουμε.........

Πάντως, έχει δίκιο η Τσερυ! Ακόμη και να θηλάσουν στις 11, δεν είναι ότι γλιτώνεις τον βραδινό θηλασμό. Θα ξαναφάνε και στις 3! Το έχω τσεκάρει κι εγώ! Μια χαρά ήταν το κόλπο μου με την πιπίλα. Ρώτησα όμως τη γιατρό και είπε να την θηλάζω όταν ξυπνάει! Ε, από εκείνη τη στιγμή, θηλάζω 3 φορές μέσα στη νύχτα!

Να σε ρωτήσω Τσέρυ! Το βράδυ που ξυπνάτε την αλλάζεις πάνα, αν διαπιστώσεις πως έχει κάνει τσισάκια; ( καλά, για κακά δεν το συζητώ! αλλάζουμε όπως και δήποτε). Απλά ρωτάω για τα τσισάκια γιατί εγώ συνηθίζω να την αλλάζω και της χαλάω τον ύπνο! Ξέρεις, ξυπνάει, τρώει, αποκοιμιέται κι εγώ η τρελή την ξεντύνω.......Ο άντρας μου λέει πως κάνω μ@κακίες..... να την αφήνω και να την αλλάζω μια και καλή το πρωί, αλλά εγώ αισθάνομαι τύψεις να την αφήνω με τα τσίσα! Για πείτε μου κι εσείς, βρε κορίτσια, τι κάνετε!

Το Αγγελικάκι πού είναι; Χάθηκε τελειως!

Μαρμιν, εγώ θα τα έπλενα τα ρούχα του σακιδίου! Το Θρασυβουλάκι τι κάνει μωρέ; Δεν έστειλες καμία πρόσφατη φώτο!

Λοιπόν, τσούπρες, κι άλλα θα έγραφα, αλλά τρέχω να κοιμηθώ όσο προλάβω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μάρτζι όχι δεν αλλάζεις πάνα το βράδυ ειδικά εάν κοιμάται αλλά και να ξυπνάει εφόσον κάνει μαμ και νάνι (και δεν είναι λερωμένη από κακάκια) έχει δίκιο ο σύζυξ μια και καλή το πρωί!! Και εγώ δεν το ήξερα και μου το είπε φίλη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μολις διαπιστωσα οτι μπηκα στην 34η εβδομαδα και εγινα λαχανο!!!!!πωπω εφτασε ο καιρος κι εγω πεταω χαρταετο!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι γλυκουλης ο πριγκιπας θα τον ειχα πνιξει στα φιλια:tongue::tongue::tongue:

ΠΕΣΠΣΙ μην αναστατωνεσαι και πολυ με τα γεννητουρια γιατι εχεις αλλους 9 μηνες μπροστα σου...οπως καταλαβαινεις αν αναστατωθεις απο τωρα μετα δεν θα περναει ο καιρος μεχρι να ερθουν τα μωρακια σου;);)

ΛΙΛΙ περιμενουμε λοιπον την Πεπμτη νεα σου!!!

ειδατε δεν ειναι πολυ ομορφες οι κουβερτουλες μας??

ΜΑΡΤΖΙ οχι εγω δεν τις πηρα απο το ιντερνετ αλλα απο ενα καταστημα εδω που πηρα και ολα τα υπολοιπα προικες σεντονακια κτλπ

Μπήκα στη λίστα μας από αλλού και όχι όπως συνήθως και έπεσα επάνω σε αυτό το μνμ!!! Κάντυ δικό σου ήταν και απορούσες πότε έφτασες στην 34η εβδομάδα κύησης! Τώρα που τα διδυμάκια σου ξεκίνησαν ήδη στερεές τι έχεις να πεις;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!!!! Πήγαμε Εκκλησία κοινώνησε το ΘΡασυβουλάκι μου (εγώ να δω πότε θα αξιωθώ να εξομολογηθώ και να κοινωνήσω) επιστρέψαμε κοιμήθηκε και κοιμάται ακόμα!!! Εγώ έχω δουλίτσες και φαγάκι να ετοιμάσω!!! Επέστρεψα! Μάρτζι μου με αυτά και εκείνα πρόσφατες Θρασοφωτογραφίες δεν έχω αλλά πού θα πάει θα βγάλω!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα και από εμάς!!!Πήγαμε και εμείς και κοινωνήσαμε αλλά ψιλό αρπάχτηκα σήμερα με την καντιλανάφτησα μου το βασάνισε το παιδάκι μου χωρίς λόγο ενώ ο Κυριάκος είχε ανοίξει το στομα και περίμενε το πουλάκι μου αυτή τον σβέρκωσε και τον πίεσε πολύ με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές ε όσο κυρία και να ήθελα να είμαι δεν άντεξα και της τα έχωσα της παλιόγριας (όσο πιο ευγενικά μπορούσα)!!!Ο παπάς αμέτοχος δεν είπε λέξη!!!Τι να πείς......!!!Έβαλα τώρα ένα μπουτάκι αρνάκι στον φούρνο και σκέφτομαι να δώσω λίγο και στον Κυριάκο λέτε να τον πειράξει???Έχει τέλεια μέρα και μετά την εκκλησία πήγαμε και καροτσάδσ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Kαλημέρα! Πήγα κι εγώ εκκλησία, γύρισα, τσακώθηκα με τη μάνα μου, πηγα μια βόλτα την μικρή για να ηρεμήσω, αποκοιμήθηκε και τώρα την γύρισα σπίτι! Θα κάνω δουλίτσες κι είπα να δω τι κάνετε!

Μα ρε κορίτσια, είχα μια θαυμάσια διάθεση και χαλάστηκα πάλι! Η εγώ είμαι υστέρω και τσαντίζομαι με το παραμικρό ή έχω όλα τα δικια με το μέρος μου!

Που λέτε είμαι στην κουζίνα και τρώω ένα τοστ! Ο άντρας μου έχει αγκαλια τη μικρή! Ερχεται η μάνα μου, τα ψιλολέμε με καλή διάθεση! Της λέω "δεν κρατάς 2 λεπτά την μικρή να μου φτιάξει ο Ν....ένα καφέ εσπρεσσο; (φτιάχνει τέλειο, εγώ τον κάνω μάπα)" Α,πα,πα! λέει θέλω να φύγω! Μα για δύο μόνο λεπτά της λέω......Α, θέλω να φτιάξω φαί ( λες και 2 λεπτά αν καθυστερούσε κάτι θα πάθαινε). Ρε κορίτσια πήρα ανάποδες! Της τα έψαλα! Λέω "όταν θέλετε εσείς να την πάρετε αγκαλιά ακόμη κι αν σας λέω πως είναι έτοιμη να κοιμηθεί, δεν με υπολογίζετε και την σηκώνετε! Τώρα που σου λέω να την κρατήσεις λίγο, δεν θες; Με τα πολλά την παίρνει και λέει "α! θα πάω κι εγώ να φτιάξω καφέ και θα έρθω" Και πάει να φύγει με την μικρή. Πού την πας την μικρή; πώ; θα φτιάξεις καφέ με την κοπέλα αγκαλιά, πώς θα ανάψεις γκαζάκι; Και στο κάτω κάτω της γραφής εμείς δεν μπορούμε να σου φτιάξουμε καφέ;; Και πώς λες και ξελές; Τη μια βιάζομαι να φτιάξω φαί, την άλλη θα μπορούσα να κάτσω στην γειτόνισσα αν ήταν εκεί! Τη μία βιάζομαι να φτιάξω φαί, την άλλη α! θα κάνω καφέ!

Ρε κορίτσια, πείτε μου! Είμαι υπερβολική; Θέλουν να κάνουν τα δικά τους!

Ο πατέρας μου ήρθε λίγο το πρωί! Εγώ ετοιμαζόμουν κι ήμουν στο μπάνιο! Ο άντρας μου μιας που ήρθε, βγήκε λίγο στο μπαλκόνι! Εμεινε αυτός με την μικρή που ήταν στο καρότσι! Ρε κορίτσια, ήθελε να φύγει κι έφυγε κι εμεινε η μικρούλα μου! Οχι ότι θα πάθαινε τίποτα, αλλά με τσαντίζει το ότι όποτε μπορούμε την κρατάμε, όποτε θέλουμε να κάνουμε κάτι ( το οποιο μπορεί να περιμένει, όπως το περπάτημα πχ για 2 λεπτά) δεν καθόμαστε με τίποτα!

Αχ, και πάνω από όλα, αισθάνομαι τόσες τύψεις! Γονείς μου είναι! Τους αγαπώ, με βοηθούν σε πολλά κι εγώ κάνω και παράπονα; Πολύ αντιφατικά αισθήματα έχω....

Ουφ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...