Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

lili, πολύ μου άρεσε ο Κυριάκος! Ειδικά σε αυτήν που είναι μπροστά στο ανοιγμένο ντουλάπι της κουζίνας είναι τόσο όμορφος!!!!

Παρατήρησα πως κι εσύ έστρωσες τα χαλάκια σου! Αντε επιτέλους να τα βάλω κι εγώ σε μια τάξη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παλι μεχρι στιγμης μια χαρα μου φαινεται η διαδικασια με τις τροφες και τις βολτες.....και ακομα δεν δινω και πολλά πολλά... αν αρχισουμε τα φαγητα θα βαλω και κανα 2 απο τα ετοιμα βαζακια στο ψυγειο και αν χρειαστει να παω καπου της δινω...δν θα παθει και κατι με 1-2 φορες τον μηνα που θα παμε για καφε ή φαι καπου...λοιπον καντυ πες κσ την μαρτζι το τελειο κολπο που μας εμαθες...

μαρτζζι εχω στρωσει τα χαλια εδω και 2 εβδομαδες...στο σαλονι τραβηξα το τραπεζαλκι στην ακρη και στρωσαμε κατω πανω στο χαλι μια καθαρη κουβερτα ....εχω ριξει ολα τα παιχνιδια της και ολη μερα κυλιομαστε.....να το κανετε οπωσδηποτε!!!

επισης μετα απο παροτρυνση της μαρμιν εκανα μια σχετικη ερευνα και βρηκα οτι μετα τον 6ο οι τροφες που μπαινουν στην διατροφη του μωρου ειναι συμπληρωματικες και οχι το αντιθετο που λεει οτι γαλα δινεις πρωι - βραδυ μονο... αυτο λεει ειναι το απολυτο ελαχιστο... αυριο εχουμε και παιδιατρο και θα μου πει περισσοτερα και φυσικα την δικη του αποψη θα την μετρησω περισσοτερο απο καθε αλλη γιατι τελικα οι μαιες πανω σε αυτο το θεμα ειπαν το αναποδο κ τελικα δεν ισχυει...βεβαια το σεμιναριο αφορουσε την ζωητ ου μωρου τις πρωτες μερες...αυτο που ειπαν ηταν εκτος σεμιναριου,...

πιο καλε το τελειο κολπο που σας εμαθα????????αυτο με το πατωμα εννοεις???νομιζω το εχω γραψει κι εδω......εγω δεν εχω χαλια πηρα απο τζαμπο αυτα τα αφρολεξ πλακακια και απο πανω εχω στρωσει ενα παπλωμα που δεν το χρησιμοποιουσα γυρω γυρω ειναι ο γωνιακος καναπες απο τις 2 πλευρες,η συνθεση καλυμενη με μαξιλαρες στην μια πλευρα και στην αλλη το τραπεζακι του σαλονιου τυλιγμενο με κουβερτες οποτε τα εχω μαντρωσει εκει μεσα με τα παιχνιδια τους.

αυτο εννοεις????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα αγάπες!!!Ενώ είχαμε μια πολύ καλή νύχτα (9 με 6)ύπνου τώρα μου έχει βγάλει τα συκώτια ..........δεν τρώει με τίποτα φρούτα.....τι άλλο να κάνω δεν ξέρω........!!!

Μάρτζη εγώ έστρωσα αμέσως μετά τη βάπτιση γιατί σέρνεται όλη μέρα και δεν θέλω να κρυώνει άσε που προσπαθεί να περπατήσει και τρώει και τούμπες οπότε καλύτερα να πέφτει στο χαλί παρά στο πλακάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα αγάπες!!!Ενώ είχαμε μια πολύ καλή νύχτα (9 με 6)ύπνου τώρα μου έχει βγάλει τα συκώτια ..........δεν τρώει με τίποτα φρούτα.....τι άλλο να κάνω δεν ξέρω........!!!

Μάρτζη εγώ έστρωσα αμέσως μετά τη βάπτιση γιατί σέρνεται όλη μέρα και δεν θέλω να κρυώνει άσε που προσπαθεί να περπατήσει και τρώει και τούμπες οπότε καλύτερα να πέφτει στο χαλί παρά στο πλακάκι!!!

και η μικρη μου δεν τρωει τα φρουτα......την περασμενη εβδομαδα με το μηλο λεω οκ σκετο μηλο δικιο εχει εχθες βαζω και το αχλαδι να εχει σφραγισει το στομα η ατιμη και να μην τον ανοιγει αφου σκεψου οτι την απογευματινη κρεμα ενω την ετρωγε μια χαρα τωρα δεν ανοιγει το στομα τον σφραγιζει καλα καλα με το που βλεπει το κουταλι και της βαζω λιγο στα χειλακια το γλυφει δειλα δειλα μετα τρωει 2-3 μικρες κουταλιτσες επιφυλακτικα και μετα ξεκιναει κανονικα και ανοιγει το στομα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και η μικρη μου δεν τρωει τα φρουτα......την περασμενη εβδομαδα με το μηλο λεω οκ σκετο μηλο δικιο εχει εχθες βαζω και το αχλαδι να εχει σφραγισει το στομα η ατιμη και να μην τον ανοιγει αφου σκεψου οτι την απογευματινη κρεμα ενω την ετρωγε μια χαρα τωρα δεν ανοιγει το στομα τον σφραγιζει καλα καλα με το που βλεπει το κουταλι και της βαζω λιγο στα χειλακια το γλυφει δειλα δειλα μετα τρωει 2-3 μικρες κουταλιτσες επιφυλακτικα και μετα ξεκιναει κανονικα και ανοιγει το στομα

Εμένα έχει λίγες μέρες που δεν τα τρώει γαμώτο.....!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

ναι αυτο λεω καντυ!!!! και γω ειχα παρει τα παζλακια αλλα δεν με βολεψαν και τοσο.... ισα ισα που με εχουν εκνευρισεικαι θα τα βγαλω... γλιστραει και η μικρη και δεν μπορει να εξασκηθει στο μπουσουλημα της αλλα και επειδη τα εχω πανω στο χαλι γλιστραν και τα τραβαω καθε τρις και λιγο....

τα μωρα δεν τρων ε???μαλλον φαση θα ειναι...πουθα παει...ισως αν δοκιμαζατε αλλα φρουτακια???

μαρτζι το κολπο της καντυ στο ειπα και γω...αυτο με τις κουβερτες και τα παπλωματα λεω...η δικια μου στεκεται καθιστη αλλα οχι για πολυ ωρα...τωρα παλευουμε το μπουσουλημα... :)

δυστυχως δεν ανεβαινει να στο στειλω με μειλ...ειναι μεγαλο....αυτα αναγκαστηκα τα χανεις....

οσο για τις τροφες ετσι ειναι μετα τον 6ο ξεκιναμε...εμεις ξεκινησαμε 10 μερες νωριτερα γαιτι τα βραδια ξυπνουσε πολλες φορες και σκεφτηκα μηπως δεν χορταινει....τελικα ο υπνος εστρωσε ξανα στα 2 ξυπνηματα ή και 1 αν κοιμηθω αργα... δεν μπορω ναπω με σιγουρια αν ειαι το αλμα που περασε και επιτελους κοιμαται ή τελικα αρχισε να χορταινει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

molis irtha spiti! piga pediatro k meta pswnia! na sas pw ta nea mas???? vasika den xreiazete na sas ta pw ta klasika!!! otittida k sta 2 aftia k arxi vroxitidas! 3ekiname pali maskakia aerolis atrovent k poulmikort k fisika antiviwsi!!!! pfffff ti tha kanw vre koritsia to lipame olo farmaka pernei to kaimenaki mou! :-( to ntinw opws ntinoun oi 3aderfes m ta mwra tous ekeina ta mwra den pathenoun tpt k emena olo arwstos einai eipa stin pediatro pws den thelw na dwsw pali antiviwsi gt exei 5 meres pou tin stamatise k tin eperne gia 15 meres k mou leei den ginete na min parei tis lew enta3ei! frikara k piga k se alli pediatro ekane akrivws tin idia diagnwsi k m eipe akrivws ta idia farmaka na dwsw :/meta piga to mwraki spiti k piga gia pswnia pira rouxalakia na k kati kalo se olo afto pou egrapsa!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου, περαστικά στον μικρό! Οντως είναι πολύ δύσκολο να παιρνει τόσες πολλές αντιβιώσεις, αλλά και τι άλλο να κάνεις; Αφού διασταύρωσες απόψεις και σου είπαν τα ίδια.......Κρίμα όμως το καημενο!

Τσερυ, έτρωγε πολύ, ε; Αχ ,αυτό κάτι μου θυμίζει! Η μικρή έχει κανα δυο μέρες που τρώει, τρώει, τρώει.....σταματημό δεν έχει! Εχω πεθάνει.......Ερεψα! Ξέρετε πόσα κιλά είμαι; 49!!!! Εχω γίνει σαν στέκα από μπιλιάρδο! Κουράζομαι πολύ......Εχω κι αυτό το σπίτι που δεν λέει να τελειώσει......Κανω δουλειες, κάνω.....ε, στα χαμένα !λες κι είμαι καταραμένη! Το ξέρετε το "ολημερις το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν....(της Αρτας το γιοφύρι)", ε! έτσι αισθάνομαι: να καθαρίζω ολημερίς και το βράδυ σαν να έρχεται η κακή νεράιδα με το κακό ραβδί και να μου το βρωμίζει πάλι! Αμαν πια!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μολις τελειωσα!!!!!!το ποσο κουρασμενη ειμαι δεν χρειαζεται να το περιγραψω το καταλαβαινετε απο την ωρα της δημοσιευσης φανταζομαι!!!!ειμαι και μονη τραγικη βραδια η αποψινη.....παντως χωρις πλακα τωρα 0 4ος ηταν ο καλυτερος μηνας και με διαφορα...τα εβαζα μονα τους στην κουνια και κοιμοντουσταν αχχ καλοκαιρακι καθε βραδυ καροτσαδα τα εφερνα κοιμησμενα ξεντυσιμο ταισμα υπνο.....αντε τωρα να τα κοιμησεις!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ παλι αρρωστο???περαστικα σας και γρηγορα!!!!

κλεινουν τα ματια μου ...

ΛΙΛΙ ετοιμη φρουτοκρεμα???μου ελεγε μια γνωστη που δεν ετρωγε κι η δικη της καθολου φρουτα οτι της εδινε την ετοιμη και στον μηνα αρχισε να της μειωνει την σκονη και να προθετει φρεσκα φρουτα καθε μερα ολο και περισοτερα ωσπου σε 10-15 μερες εδινε σκετα φρεσκα φρουτα και η μικρη της την τσακιζε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα αγαπουλινάκια!!!Βρε Καντυ δεν θέλω να δώσω έτοιμη γαμώτο θα το παλέψω ακόμα με τα φρέσκα φρούτα!!!Κορίτσια έκανα το μεγάλο βήμα............ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Ξεκινάω Δευτέρα άντε και καλή μου αρχή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Λιλι, γράφτηκες gym; Μπράβο!!!! Κι εγώ θέλω να πάω να κάνω πιλάτες γιατί λένε είναι καλό για τη μέση κι εμένα η μέση με έχει ταράξει! Σας τα έχω πει, μην τα ξαναλέω!

Λοιπόν, 3 φορές ξύπνησε η ζουζούνα χθες! Πολύ κούραση! Κάντυ, σου βγάζω το καπέλο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εμενβαα παλι ξυπνησε 2!!!! βασικα 2 για φαι... μολις με πηρε ο υπνος κατα τις 11 ξυπνησε...σηκωθηκα κ της εδωσα πιπιλα μιας και ουτε 3ωρο δεν περασε απο τον προηγουμενο θηλασμο.... μετα ξυπνησε κατα τις 2 και μετα κατευθειαν το πρωι στις 6,30.... άντε και να στρωνουμε!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εμενβαα παλι ξυπνησε 2!!!! βασικα 2 για φαι... μολις με πηρε ο υπνος κατα τις 11 ξυπνησε...σηκωθηκα κ της εδωσα πιπιλα μιας και ουτε 3ωρο δεν περασε απο τον προηγουμενο θηλασμο.... μετα ξυπνησε κατα τις 2 και μετα κατευθειαν το πρωι στις 6,30.... άντε και να στρωνουμε!!!!

Τσερρυ θα σε μαλώσω!! Πιπίλα στις έντεκα βρε κοριτσι μου; με ένα μωρό που σε ξυπνάει τα βράδυα;; θήλασε εκείνη την ώρα μπορεί να γλίτωνες το θηλασμό των δύο!!!! άντε άλλα ήθελα να γράψω και με λοξοδρόμησες!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...