Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λουνα ακου μια ιδεα....αγορασε χωρις να του το πεις και καντου εκπληξη!!!κοριτσια στα θεματα διακοσμησης σπιτιου ο αντρας πιστευω εχει 2ο λογο...και μενα ο δικος μου επιμενει καμια φορα και θελω να τον σκοτωσω...παντα τον ρωταω γιατι μου αρεσει το γουστο του αλλα την αποφαση θελω να την περνω εγω σ'αυτα τα θεματα...σ'αυτη την περιπτωση μπορεις να ισχυριστεις οτι ειναι πολυ οικονομικο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα λιλιτακι με αυτο

κλαιω απο μικρή...μάνα και μη!!!

κάτι τετοια ακούω και θελω να κανω αγορακι!!!!προς το παρον το αφιερωνω προχθες στον αντρα μου...προχθες του το εβαζα!!

28xYp3.png

καλεεεεεε 12 πήγε!!!θα μαγειρεψουμε σημερα????εγω μπριζολιτσες με πατατουλες στον φουρνο...λιλιτακι ηρθε η ώρα!!!

Εμένα ο αντρούλης μου θέλει σκορδομακάρονα σήμερα οπότε δέν βιάζομαι κατά τις 14.00 θα σηκωθώ 14.30 έρχεται εκείνος μια χαρά εγώ θα βοσκήσω σαλάτα μαρούλι με 2 αβγουλάκια βραστά!!!Η ώρα για ποιό πράμα ήρθε cherry μου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλα λιλιτακι με αυτο

κάτι τετοια ακούω και θελω να κανω αγορακι!!!!προς το παρον το αφιερωνω προχθες στον αντρα μου...προχθες του το εβαζα!!

Και εγώ πολυ κλάμα λέμε άστα να πάνε......:oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

http://youtu.be/2bfdY42VKAk
και αυτά είναι πολύ όμορφα!!!

Ανατρίχιασα!!! αν και δε μου αρέσει καθόλου η ηλιάδη

καλα λιλιτακι με αυτο

Επίσης πολύ ωραίο παλιό και αγαπημένο

καλεεεεεε 12 πήγε!!!θα μαγειρεψουμε σημερα????εγω μπριζολιτσες με πατατουλες στον φουρνο...λιλιτακι ηρθε η ώρα!!!

εγώ μαγειρεύω ήδη κρεατάκι κοκκινιστό και ριζάκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ανατρίχιασα!!! αν και δε μου αρέσει καθόλου η ηλιάδη

Επίσης πολύ ωραίο παλιό και αγαπημένο

εγώ μαγειρεύω ήδη κρεατάκι κοκκινιστό και ριζάκι

Καλή ιδέα για αύριο Marmin!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

γεια σας κοριτσαρες:P

τι κανετε??? καλα ποσα γραψατε παλι???

νενα μου και βεβαια ειναι λογικο που αυξηθηκε η ορεξη σου!σε εμας ποτε θα βρεξει???:(ουτε ψυχαλα δεν εχει ριξει:(

λιλιτακι εχω ξυπνησει πολλες φορες απο κλωτσιες τελεια δεν ειναι?:P:p:p

αγγελικακι μετα το β-επιπεδου πηγαινε για ψωνια και μην ακους κανενα μονο εμας;)

ντεππα μ εμενα παντως καθολου δεν θα με πειραζε οι κουνιες να ηταν διαφορετικες μεταξυ τους...

φιλεναδιτσες μου εγω ειμαι μια χαρα!!!το μωρακι μ ζωηρο ζωηρο ολα την ημερα κλωτσαει:P δεν εχω χρονο να πολυ μπαινω γτ σε 12 μερες φευγω για την ροδο κ ετοιμαζομαι σιγα σιγα...

βρηκα μια γκαρσονιερα με 200 ευρω στην πολη αλλα θα δω αν ειναι σιγουρο στις 23 του μηνα και θα σας πω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα!!!!!!!!πριν λιγο ξυπνησα!!!!!δεν κοιμηθηκα καθολου μεσα στη νυχτα και με πηρε ο υπνος απο τις 8.30 το πρωι και μετα.....χαλια νυχτα πονουσε το εντερο μου μου εριχνε ωρες ωρες κατι σουβλιες......καθομουν ανασκελα στο κρεβατι σηκωνα την πυζαμα και εβλεπα αριστερα την κοιλια μου να κανει κατι κυματακια αν ημουν σε μεγαλυτερη εβδομαδα θα ελεγα οτι ειναι το μωρο τωρα ειμαι σιγουρη πως ηταν το εντερο μου εν τω μεταξυ απο το μεσημερι υπεφερα και απο το στομαχι μου αυτο βεβαια ειναι καθημερινο κακο...με το που φαω αρχιζει η καουρα εεε εχθες ειπε να κρατησει και ολη νυχτα....να σας πω εγω τι εφαγα εχθες ολη μερα:το πρωι μια κουπα δημητριακα με γαλα 1,5%(δεν πινω γαλα πληρες ουτε γιαουρτι γιατι μου μυριζουν παντα το ειχα αυτο) το μεσημερι εφαγα 2 κοματια χορτοπιτα μετα αφου αρχισαν οι καουρες ειπα να δοκιμασω φρυγανιες μηπως μου περασουν εφαγα 3 και το βραδυ εφαγα ενα τοστ γαλοπουλα τυρι εεε αυτο ηταν εχει παρει φωτια ο οισοφαγος μου......

Νενα κι εμενα μου αρεσουν τα πικαντικα οχι μονο οι σαλατες αλλα γενικα πικαντικες σαλτσες κλπ αλλα στις οδηγιες που μου εδωσε ο γιατρος ειναι στα απαγορευμενα ολα τα πικαντικα τα καυτερα οι κονσερβες τα τουρσια....δεν θυμαμαι τι αλλο...δηλαδη απο την 17η εβδομαδα μπαινεις στον 5ο μηνα??αρα καλα λεω εγω οτι αυτο το πινακακι που βρηκα και εβαλα ειναι λαθος γιατι αυτο λεει οτι απο την 18η μπαινεις στον 5ο αλλα και παλι δεν βγαινει με 4 εβδομαδες σε καθε μηνα γιατι μετα περισσευουν εβδομαδες....θα το σβησω νομιζω αυτο γιατι μας μπερδευει χειροτερα

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1686

κοιταξτε και εδω

και εδω:

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/?gclid=CJHd3bzyvrICFUJf3godbAQAIQ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εγώ έτρωγα καυτερά αλλά μετά ρώτησα τη γυναικολόγο μου και μου είπε καλύτερα όχι κι ετσι τώρα μόνο πιπεράκι στο φαί και τίποτα άλλο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εμένα ο αντρούλης μου θέλει σκορδομακάρονα σήμερα οπότε δέν βιάζομαι κατά τις 14.00 θα σηκωθώ 14.30 έρχεται εκείνος μια χαρά εγώ θα βοσκήσω σαλάτα μαρούλι με 2 αβγουλάκια βραστά!!!Η ώρα για ποιό πράμα ήρθε cherry μου???

για την μπριζολα που ελεγες προχθες!!!

28xYp3.png

ντεππα παντως εμενα οι αναγουλες μου αρχισαν με ενα τοστ που εφαγα ενα πρωι...και η γιατρος μου ειπς μετα οτι το τοστ φερνει γαστρικα υγρα...μηπως σε πειραζει και δνε το καταλαβες?

28xYp3.png

Καλημερα!!!!!!!!πριν λιγο ξυπνησα!!!!!δεν κοιμηθηκα καθολου μεσα στη νυχτα και με πηρε ο υπνος απο τις 8.30 το πρωι και μετα.....χαλια νυχτα πονουσε το εντερο μου μου εριχνε ωρες ωρες κατι σουβλιες......καθομουν ανασκελα στο κρεβατι σηκωνα την πυζαμα και εβλεπα αριστερα την κοιλια μου να κανει κατι κυματακια αν ημουν σε μεγαλυτερη εβδομαδα θα ελεγα οτι ειναι το μωρο τωρα ειμαι σιγουρη πως ηταν το εντερο μου εν τω μεταξυ απο το μεσημερι υπεφερα και απο το στομαχι μου αυτο βεβαια ειναι καθημερινο κακο...με το που φαω αρχιζει η καουρα εεε εχθες ειπε να κρατησει και ολη νυχτα....να σας πω εγω τι εφαγα εχθες ολη μερα:το πρωι μια κουπα δημητριακα με γαλα 1,5%(δεν πινω γαλα πληρες ουτε γιαουρτι γιατι μου μυριζουν παντα το ειχα αυτο) το μεσημερι εφαγα 2 κοματια χορτοπιτα μετα αφου αρχισαν οι καουρες ειπα να δοκιμασω φρυγανιες μηπως μου περασουν εφαγα 3 και το βραδυ εφαγα ενα τοστ γαλοπουλα τυρι εεε αυτο ηταν εχει παρει φωτια ο οισοφαγος μου......

Νενα κι εμενα μου αρεσουν τα πικαντικα οχι μονο οι σαλατες αλλα γενικα πικαντικες σαλτσες κλπ αλλα στις οδηγιες που μου εδωσε ο γιατρος ειναι στα απαγορευμενα ολα τα πικαντικα τα καυτερα οι κονσερβες τα τουρσια....δεν θυμαμαι τι αλλο...δηλαδη απο την 17η εβδομαδα μπαινεις στον 5ο μηνα??αρα καλα λεω εγω οτι αυτο το πινακακι που βρηκα και εβαλα ειναι λαθος γιατι αυτο λεει οτι απο την 18η μπαινεις στον 5ο αλλα και παλι δεν βγαινει με 4 εβδομαδες σε καθε μηνα γιατι μετα περισσευουν εβδομαδες....θα το σβησω νομιζω αυτο γιατι μας μπερδευει χειροτερα

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1686

κοιταξτε και εδω

και εδω:

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/?gclid=CJHd3bzyvrICFUJf3godbAQAIQ

Έχω να σου πώ ένα νέο.....το αθώο τοστάκι με πειράζει και εμένα και μια φίλη που είναι στην 9η εβδομάδα οπότε εγώ το έκοψα το έτρωγα για πιό ελαφρύ αλλά μόνο ζημιά μου έκανε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

για την μπριζολα που ελεγες προχθες!!!

Χαχαχαχαχα ναι ναι την έφαγα εγώ προχθές άντε φάτη και εσύ σήμερα!!!

Καλή όρεξη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

η αληθεια ειναι οτι και πριν την εγκυμοσυνη το τοστ με πειραζε σκετο γι αυτο εβαζα ντοματα με την ντοματα δεν με πειραζε ποτε τωρα επειδη ετρωγα συνεχεια σκετο και δεν με ειχε πειραξει δεν εβαλα ντοματα εεε να που εχθες το βραδυ με πεθανε....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...