Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεσποινακι μαλλον θα παμε στο χωριο που λεγαμε να μεινουμε..θα μιλησουμε με την γυναικα που εχει το σπιτι αυτη την εβδομαδα..μου ελειψε η κυπρος..και νομιζω οτι εκει τελικα μπορει και να ηταν καλυτερα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

koritsia eimai polu xaroumeni perasame teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ta pedakia to kataefxaristithikan! i tourta itan teleia k se emfanisi k se gefsi! egw fovomoun pws o prigipas mou tha komplarei alla oxi apla den komplare esvise to keraki tou k tis 2 fores mia sta elinika k mia staglika! oloi emeinan me anoikto to stoma prwti fora eida mwraki enos etous na svinei to keraki tou! siginithika k eklapsa tin wra pou tou elegan to tragoudi to oniro mou megalwse :')

83tdp2.pngcWE4p3.png

To άκουσα και από μία φίλη μου αυτό με τις κρέμες! Πως όσο τρώει γάλα είναι καλά, μετά α΄ρχίζουν τα δύσκολα! Κι εγώ που ανυπομονώ!

Κάντυ, σήμερα διαπίστωσα πως τα παιδάκια μας έχουν ακριβώς 2 μήνες διαφορά :P

Και η δική μου κοπανιέται! Σήμερα παρ΄ολίγο να βγει από την αλλαξιέρα! Αλλά εγώ την αλλαξιέρα την βάζω πάνω στο κρεβάτι, οπότε δεν φοβάμαι! Εμαθε τώρα να γυρίζει μπρουμυτα και με το που την αφήνω στο κρεβάτι αρχίζει κωλοτούμπες!

Μαρμιν μου, δεν είδα την κλήση! Σορυ! Δεν είχα μονάδες να σε πάτω πίσω!

Ποντίκι;;;;;;Ααααααααααααα!!!!! Μετακομίστε! Πολύ τα φοβάμαι τα παλιοποντίκια! Κι ένα σας λεω. Ο έξυπνος ο άντρας μου έφερε πατάτες από τον πατέρα του και τις έβαλε έξω στο μπαλκόνι. Αγιο τον έκανα να τις πάει στην αποθήκη, αλλά ο περίεργος δεν θέλει! Ετσι και έρθει κανά ποντίκι, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

Φιλια!

Θα δω την ταινία στρουφάκια , νο2!

Καληνύχτα!:P:p:p

οταν λεω αλλαξιερα εννοω το επιπλο...αυτο με τα συρταρια απο κατω σαν συρταριερα δηλαδη αλλα επανω εχω την αλλαξιερα που ειναι σαν μαξιλαρι με τον σελτε

χαχα σημερα το διαπιστωσες???μετα απο 5 ολοκληρους μηνες????εεε δεν πειραζει για σκεψου να περνουσε χρονος:rolleyes::rolleyes::tongue:

ναι με τις κρεμες πολυ ταλαιπωρια θελεις να πας καπου βρε παιδι μου με το γαλα ειναι πανευκολο ειδικα αν θηλαζεις περνεις τα βυζια σου και το μωρο και φευγεις αλλα και μπιμπερο να δινεις βαζεις στην τσαντα την σκονη το μπιμπερο και το νερακι και εισαι ετοιμη ενω με τις κρεμες απλα δεν πας.........

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από την τσιγγανομαρμίνα!!!! Κλασικά δε σας διάβασα αλλά πήρε το μάτι μου οργιασμένη λίστα και πολυ χάρηκα!!! Και επίσης κλασικά μπαίνω από ίντερνετ της σχολής μου και σε λίγο έχω μάθημα!!! Λοιπόν ποντικός επιάστη στην φάκα του :D:D:D:D:D αποκεφαλισμένος (Τσέρρυ μην κλαις)!!! Εμείς εξακολουθούμε να περιφερόμαστε από εδώ και από εκεί και να κοιμόμαστε στους γονείς μου!! Ο μπαμπάς πήγε χαλκιδική στο σπιτάκι μας και φωνάξαμε ένα γείτονα του να έρθει μαζί μας να τσακώσει τον πόντικα και να δει αν πιάστηκε στην φάκα!!! Είμαστε τραγικοί έτσι δεν είναι;; Μα εκείνος ο άντρας μου για μεγάλες φάπες!!! Είπαμε φοβάμαι και εγώ αλλά όχι κι έτσι βρε παιδί μου δυο μέτρα άντρας!! Όταν τον ψάχναμε το Σάββατο μου έδινε οδηγίες "άνοιξε το συρτάρι", "κούνα τα ποτά", |"βγάλτα έξω" εεεεεε μετά έπιασε και αναποδογύρισε τους καναπέδες μαζί με τον μπαμπά μου μπας και τρουπωσε ο ποντικός από κάτω!!! Τρομερή βοήθεια!! Μωρέ καλά τον λέω εγώ "κλασομεντάκια" (= αυτός που κλάνει μέντες)!! Μην πείτε ότι σας το είπα αν και γελάει όταν του το λέω!!! Τι άλλο;; Ναι από το λίγο που σας διάβασα χθες να πω μόνο ότι παράθυρα είχαμε κλειστά και δωμάτια κλειδωμένα τον "στριμώξαμε" στο σαλόνι αφού έτσι κι αλλιώς εκεί ήταν το βασίλειο του!!! Με τέσσερις φάκες!! Δεν ήθελα να ανοίξω παράθυρα γιατί για να είμαι ήσυχη έπρεπε να το δω με τα ματάκια μου ότι απαλλαγήκαμε από αυτόν και ο μόνος σίγουρος τρόπος ήτο η φάκα!! Τεσπα τέλος καλό όλα καλά!! Αααααααααα και Μαράκι μου το σπιτάκι μας το κάναμε άνω κάτω όσο μας έπαιρνε αλλά να το αδιάσουμε τελείως δε γινόταν γιατί είμαστε τέταρτο όροφο!! Για φαντάσου καναπέδες, τραπεζάκι κτλ 4 ορόφους κάτω και μετά ξανά επάνω!!! Και δεν χωράνε όλα στο ασανσέρ!! Αλλά τα γυρίσαμε ανάποδα και τα ξεντύσαμε!! Έτσι κι αλλιώς με όσους μίλησα που ήξεραν από ποντικούς μου είπαν ότι κρύβονται καλά είναι δύσκολο να τα ξετρυπώσεις τα άτιμα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και ένα τελευταίο γιατί θέλω να πάω να πιάσω θέση μπροστά για το μάθημα (είμαι και σπασικλάκι συν τοις άλλοις)!! Αύριο περιμένω την απολύμανση στις εντεκάμιση το πρωί!! Χθες αφήσαμε κλειστά και τις τρεις φάκες μέσα για να βεβαιωθούμε ότι δεν κυκλοφορεί άλλος πόντικας!! Το απόγευμα θα πάμε με το σύζυγο να δούμε ότι όλα είναι οκ και να ξεκινήσω με τα πλυντήρια τουλάχιστον!! Κορίτσια αν μετά από αυτή την "επιδημία" πλυντηρίων δεν τα παίξει το πλυντηριάκι μας τότε θα το έχουμε για πολλά χρόνια ανάμεσα μας!!! Δε φαντάζεστε πόοοοοοοοοοοοοοοσααααααααααα έχω να βάλω!! Παπλώματα, σεντόνια, καλύμματα, ρούχα κτλ κτλ κτλ!!! Ουφ και χωρίς στεγνωτήριο του χρόνου θα τελειώσω!! Αλλά αφού πιάστηκε ας μην παραπονιέμαι αρκεί να μην υπάρχει κι άλλος!!! Η μάνα μου με λέει να τα βάλω στο σύντομο πρόγραμμα αυτά που είναι μόνο από ποντικό όπως καλύμματα από μαξιλάρες αλλά εγώ βρε κορίτσια έχω την ιδέα και θα τα πλυνω κανονικά! Είμαι υπερβολική λέτε;; και η παιδίατρος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα αντιθέτως μου είπε ότι στα χωρια είναι καθημερινότητα τους και ότι μια καλή καθαριότητα μετά αρκεί!!! Αλλά εάν νιώθω εγώ καλύτερα να πάρω απολυμαντική όχι όμως ότι το θεωρούσε απαραίτητο!! Τεσπα!!

Ας πούμε και κανένα ευχάριστο τώρα!! Καλά μηνογεννέθλια στα μωράκια τα χθεσινά! Διδυμάκια και Μαρτζοκοριτσο σωστά;; Και να ευχηθώ από σήμερα καλά μηνογεννέθλια για αύριο στη νυφούλα μου γιατί αύριο θα είμαι σπίτι και θα καθαρίζω!!! Και να σας πω ότι χθες εμείς είχαμε μισομηνογεννέθλια!! :tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχα τι άλλο θα ακούσετε ε;;; Όμως κοντεύουμε και εμείς για τα πρώτα μας χρονογεννέθλια και έτσι δικαιούμαστε να γιορτάζουμε και το κάτι παραπάνω μας σωστά;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λοιπόν ξέχασα να σας πω ότι χθες ήταν μακρά η καλύτερη νύχτα εδώ κ ούτε θυμάμαι πόσο καιρό!! Αν και ξεκίνησε κάπως άγρια αφού το νινί μου είχε κέφια και κοιμήθηκε μετά βίας δώδεκα παρά!!! Και λίγο πριν ενώ τον θήλαζα άφηνε το στήθος και έβαζε χερακι και δάγκωνε!! Αισιοδοξώ να έβγαλε δοντάκι!! Ή να βγάλει σήμερα γιατί μέχρι χθες δεν είχαμε κάτι!!! Λοιπόν κοιμήθηκε σερί ως τις 5,15 όπου χαρχάλεψε και το έβαλα κατευθείαν στήθος γιατί κοιμόμαστε όλοι μαζί στην κρεβατοκάμαρα της μαμάς! Και όταν λέω όλοι εννοώ φυσικά το σύζυγο εμένα και το μικρό μας!! Αλλά κορίτσια με πήρε κατευθείαν ο ύπνος και όταν χαρχάλεψε το μωρό και το έβαλα στήθος δεν είδα ώρα! Σκέφτομαι λοιπόν πως θα είναι δύο στην καλύτερη κοιτάω το ρολόι βλέπω 5,15 και δεν το πίστευα! Θήλασε λοιπόν κανένα εικοσάλεπτο με μισάωρο και κοιμήθηκε ως τις οχτώ όπου άνοιξε τα ματάκια του το ξαναθήλασε και σε δέκα λεπτάκια κοιμήθηκε! Τον έβαλα στο καρότσι του κοιμισμένο και τον άφησα στη μαμά μου! Έφυγα εννιά από το σπίτι και μετά από λίγο με τηλεφώνησε η μαμά μου ότι ξύπνησε!! Δεν είναι πολύ τέλεια η χθεσινή μας νύχτα;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου μη στενοχωριέσαι έτσι κι αλλιώς σου τηλεφώνησα κυρίως για να σου πω ότι τελικά είναι ποντικός γιατί δεν ήξερα αν το έμαθες και διάβασα το μνμ σου που ρωτούσες τι ήταν αλλά δεν ειχα προλάβει να απαντήσω!! Τωρα όμως τα έμαθες όλα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπέρα κόρες!!!Εμείς πάλι σουρτουκεύαμε!!!Είχαμε πάει στις κούνιες σήμερα και εχθές το απόγευμα είχαμε πάει στη φίλη ''γειτόνισσα'' και έπαιξε με την Κωνσταντίνα...με τη οποία έχουν 8 μήνες διαφορά (μεγαλύτερη)αλλά έπαιξαν πολύ ωραία και εμείς ήπιαμε καφεδάκι!!!

Λίλι μου μήπως εννοείς τη "φίλη" γειτόνισσα;;; Κάνετε παρέα ακόμα ε;

Κάντυ μου και με τις κρέμες μια χαρά πας όπου θες! Λίγο παραπάνω προγραμματισμος χρειάζεται! Βέβαια με δύο θα είναι και πιο δύσκολα και σαφώς ο θηλασμός πολύ ευκολότερος απλά μια συνήθεια είναι όλα!! Εγώ του το ετοιμάζω από το σπίτι και το παίρνω μαζί μας αλλά όχι κρέμες αφού δε δίνω έτσι κι αλλιώς παρά σπάνια!! ή βρώμη ή φρουτάκια αλεσμένα ή φαγητό το μεσημεριανό ή άλλο φαγάκι που θα του κάνω για το απόγευμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Λίλι μου μήπως εννοείς τη "φίλη" γειτόνισσα;;; Κάνετε παρέα ακόμα ε;

Κάντυ μου και με τις κρέμες μια χαρά πας όπου θες! Λίγο παραπάνω προγραμματισμος χρειάζεται! Βέβαια με δύο θα είναι και πιο δύσκολα και σαφώς ο θηλασμός πολύ ευκολότερος απλά μια συνήθεια είναι όλα!! Εγώ του το ετοιμάζω από το σπίτι και το παίρνω μαζί μας αλλά όχι κρέμες αφού δε δίνω έτσι κι αλλιώς παρά σπάνια!! ή βρώμη ή φρουτάκια αλεσμένα ή φαγητό το μεσημεριανό ή άλλο φαγάκι που θα του κάνω για το απόγευμα

Χαχαχαχαχα σωστά αυτή εννοώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εμενα παλι μεχρι στιγμης μια χαρα μου φαινεται η διαδικασια με τις τροφες και τις βολτες.....και ακομα δεν δινω και πολλά πολλά... αν αρχισουμε τα φαγητα θα βαλω και κανα 2 απο τα ετοιμα βαζακια στο ψυγειο και αν χρειαστει να παω καπου της δινω...δν θα παθει και κατι με 1-2 φορες τον μηνα που θα παμε για καφε ή φαι καπου...λοιπον καντυ πες κσ την μαρτζι το τελειο κολπο που μας εμαθες...

μαρτζζι εχω στρωσει τα χαλια εδω και 2 εβδομαδες...στο σαλονι τραβηξα το τραπεζαλκι στην ακρη και στρωσαμε κατω πανω στο χαλι μια καθαρη κουβερτα ....εχω ριξει ολα τα παιχνιδια της και ολη μερα κυλιομαστε.....να το κανετε οπωσδηποτε!!!

επισης μετα απο παροτρυνση της μαρμιν εκανα μια σχετικη ερευνα και βρηκα οτι μετα τον 6ο οι τροφες που μπαινουν στην διατροφη του μωρου ειναι συμπληρωματικες και οχι το αντιθετο που λεει οτι γαλα δινεις πρωι - βραδυ μονο... αυτο λεει ειναι το απολυτο ελαχιστο... αυριο εχουμε και παιδιατρο και θα μου πει περισσοτερα και φυσικα την δικη του αποψη θα την μετρησω περισσοτερο απο καθε αλλη γιατι τελικα οι μαιες πανω σε αυτο το θεμα ειπαν το αναποδο κ τελικα δεν ισχυει...βεβαια το σεμιναριο αφορουσε την ζωητ ου μωρου τις πρωτες μερες...αυτο που ειπαν ηταν εκτος σεμιναριου,...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Kaλησπέρα! Τι κάνετε; Εμείς θηλάζουμε ακαταπαυστα! Μάλλον περνάει άλμα! Επίσης θέλει συνέχεια αγκαλιές και κλαίει όταν θέλει κάτι και δεν το παίρνει στη στιγμή! Γιναμε πολύ κακομαθημένα! Προτιμούμε τα τηλεκοντρόλ (που δεν τα πιάνει όμως σε καμία περίπτωση), τα ποτήρια, γενικώς οτιδήποτε πέρα από παιγχίδια!

Τα μεσημερια όταν τρώμε την παίρνω αγκαλιά και τρώω κι αυτή, ρε κορίτσια, μένει απορημένη να μας κοιτάει μέσα στο στόμα! Να παρατηρεί όλες τις κινήσεις μας! Πολλές φορές που κάνω αστεία πως πάω να της δώσω κάτι να φάει δεν ανοιγει το στόμα της! Λέτε να δυσκολευτώ με τις τροφές;

Κάντυ, πες μου κι εμένα το τέλειο κόλπο γιατί θα σκάσω!

Τσερυ, πότε ακριβως άρχίσατε τροφές; Εμάς μας είπε μόλις κλείσει τον 6ο!

Ακόμη δεν έστρωσα το σπίτι! Παιδεύομαι να το καθαρίσω, αλλά που......Ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να τα καταφερω να το στρώσω! Τσέρυ, αυτό που έκανες εσύ σκέφτομαι να κάνω κι εγώ! Αλήθεια, η δική σου κάθεται; Η δική μου το προσπαθεί αλλά έχει δρόμο! Πιστεύω πως σε κανά μήνα θα κάθεται!

Α, έχουμε χαλάκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...