Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καντυ αν ο αντρας μου δεν ειναι ξεαγχωμενος δεν θα μπορει να στηριξει και εμενα! Ή αν αυτος ειναι πιεσμενος δεν θα εχω ηρεμια κα εγω. Οποτε οταν αποφασιζουμε κατι το θελουμε και οι δυο και να νιωθουμε καλα και οι δυο.

Σημερα μου ρθε περιοδος οποτε ολα καλα. Μου φυγε και το αγχος μην ημουν εγκυος και επαιρνα αντιβιωση. Τελικά πηραμε την αποφαση να την κανουμε γεναρη. Ειπαμε το τριμηνο αξιζει να το δουμε πιο χαλαρα αφου παμε σε ομοιοπαθητικό. Και στην τελικη τι πηγα σε ομοιοπαθητιικό αφου ημουν παλι με το αγχος της εξωσωματικής? Απλα μας αγχωνανε τα φαρμακα που λήγανε. Τελικα τα κουτακια τα εδωσα.

Οποτε πιστευω πηρα τη σωστη αποφαση για να χαλαρωσω κα εγω!!!!!!

εννοειται πως ξεκινας οταν εσυ νιωθεις ετοιμη τωρα για τον αντρα.......ποτε δεν νιωθουν ετοιμοι αυτοι οι αντρες:cool:

η αληθεια ειναι πως ειναι σπασιμο να προσπαθεις να κανεις κατι και να ερχεται κατι αλλο να στο χαλαει μια χαρα ειχες ξεκινησει με τα ομοιοπαθητικα ηρθε η παλιοουρολοιμωξη να σε παει πισω αφου δεν εχει κανενα νοημα να παιρνεις ομοιοπαθητικα μαζι με αντιβιωση.τελοσπαντων αφου το αποφασησετε περιμενετε μεχρι τον Ιανουαριο και με τη νεα χρονια ολα θα ειναι καλυτερα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαν σήμερα πρίν ένα χρόνο ήρθε στο παρεάκι μας το πιο τυχερό μωρό μας ,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ!!!Να σε χαιρόμαστε παλικάρι μου και όση τύχη έφερες σε εμάς να έχεις τόση και περισσότερη στη ζωή σου ΠΑΝΤΑ!!!Σ'ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κορίτσια μπαίνω στα κλεφτά από τη βιβλθιοθήκη της σχολής για να σας πω ότι ζούμε σαν τσιγγάνοικ, γύφτοι, παραθωριακοί κτλ κτλ κτλ! Φύγαμε από την Κυριακή το βράδυ βάλαμε τέσσερις φάκες και πηγαίνουμε μόνο για να δούμε αν πιάστηκε αλλά ο άτιμος χέζει γύρω γύρω από τις φάκες και το σκάει! Έχω μια υποψία γιατί συμβαίνει αυτό!!! ΤΣΕΡΡΥ δε φαντάζομαι να προσεύχεσαι για την ζωή του;;; γιατί έτσι παρεμβάλεσσαι στις δικές μου προσευχές που ζητάω την εξόντωση του!! Σήμερα με είπε μια φίλη να γεμίσω το σπίτι με παγίδες από κόλλα κάτι που απέρριπτα γιατί θα πιαστεί ζωντανό αλλά με κορόιδευε και προσφέρθηκε να έρθει να τον πάρει αυτή αν πιαστεί ζωντανός και να τον απομακρύνει!!! αχ κορίτσια αλήθεια σας λέω έιμαι χάλια!!! Συν τοις άλλοις ξημερώματα Δευτέρας ένιωθα το μικρό ζεστό! Είχε και ανήσυχο ύπνο ξυπνούσε με κλάμματα ενεργήθηκε κι όλας και κοιμήθηκε!! Πήγα να πάρω θερμόμετρο δεν τα κατάφερα τεσπα να μη σας τα πολυλογώ με πιάνει βραδιάτικα μια στενοχώρια ότι το μωράκι μου το πείραξε ο παλιοποντικός (κοιμομασταν στη μαμά μου) και άρχισα να τρέμω! Σε λίγο μου φάνηκε πιο δροσερός! Τελικά στις έξι είχε 38, στις 10 37,7 και μετά 37,5 και ως το βράδυ τίποτα! Έκανε και δυο διάρροιες το πρωί πήρα τηλ την παιδίατρο η οποία με καθησύχασε και είπε ότι ίσως είναι δοντάκια για τον ποντικό το βρήκε ακραίο να έπαθε κάτι το μωρό και είπε 24ωρη παρακολούθηση ως απλή ίωση αρχικά και ότι συμβεί της τηλεφωνών! Ευτυχώς ως το βράδυ ήταν καλά και μάλιστα χθες το βράδυ είχε κανονικότατη κένωση!! Αυτά τώρα αν προλάβω θα σας διαβάσω κι όλας!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαράκι μου χρόνια πολλά στον Αντωνάκη μας και εύχομαι ολόψυχα από εδώ και πέρα να μην αρρωστήσει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Τα είπαμε και στο τηλέφωνο!! Ένας ολόκληρος χρόνος ε;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! Περιμένουμε φωτοβιντεο γεννεθλιών και κισσ με κούριερ :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΜΑΡΤΖΙ εγω σε καταλαβαινω και η μαμα σου μπορει να εχει δικιο με την εγκυμοσυνη και τις ορμονες να χορευουν σε ρυθμους ζουμπα να φερεσαι αλοπροσαλα εχεις ομως απολυτο δικιο και ειδικα η μαμα σου θα πρεπει να σε καταλαβαινει δεν εχεις περασει και λιγα και στο κατω κατω στο σπιτι σου θελεις να κυκλοφορεις με το βρακι δικαιωμα σου ειναι εεε δεν μπορεις να εχεις τριτους συνεχεια μες στα ποδια σου απ την αλλη εγω πιστευω πως αν ο μπαμπας σου σταματησει να ερχεται θα σου λειψει και θα ζητας την συντροφια του εγω τουλαχιστον αυτη την φαση περναω ολα μου φταινε και δεν ξερω τι θελω.

ααα να σου πω και το αλλο μου επεσε ο μικρος απο την αλλαξιερα το Σαββατο το απογευμα και τρεχαμε στα νοσοκομεια ευτυχως ομως δεν χτυπησε

Επεσε από την αλλαξιέρα;;; Από τι ύψος, βρε παιδί μου; Πάλι καλά που δεν χτύπησε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ena terastio efxaristw ston kalo Theouli pou mou esteile afto to panemorfo plasmataki na mou gemisei tin agalia kai tin zwi mou eftixia! san simera prin ena xrono akrivws efera ston kosmo afto to iperoxo plasmataki! se latrevw prigipa mou xronia sou polla na ta 100stiseis kai na exeis panta afto to omorfo xamogelo sximatismeno sto proswpo sou! na eisai pantote kala na se xeromeste! <3 <3 <3 :')
Το πιο όμορφο, συγκινητικό, τρυφερό μήνυμα που έγραψες ποτέ!!! Με έκανες να δακρύσω!!!!!

Πέρισυ, τέτοια μέρα λοιπόν, έγινε η αρχή της λίστας για τις μαμάδες! Το πρώτο μας γουρλιδικο μωρό γεννήθηκε κι έφερε χαρά στους γονείς του και σε καμια 10αρια (τόσες είμαστε;) άγνωστες αλλά πολύ καλές φίλες!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΑΣ!!!! Να είναι γερός, δυνατός, χαρούμενος, τυχερός! Να έχει όλα τα καλά του κόσμου!!!!!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ax, αλήθεια, τώρα...Πόσες είμαστε;

Ας μας μετρήσω!

1) Μαριούλα

2) Λίλι

3) Μαρμιν

4)Τσέρυ

5)Νένα

6)Αγγελικάκι

7)Κάντυ

:cool:Πέπσι

9)Τινκερ

10) Μαρτζι

Μωρε, ακριβώς 10 μας έβγαλα! Μήπως ξέχασα καμία;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αλήθεια, βρε κορίτσια, η Τινκερ μας τι κάνει; Μιλάτε μαζί της στο φεις;;

Πέπσι, αν το αποφάσισες και είσαι 100 % σίγουρη, τότε να την κάνεις το Γενάρη! Εγώ ελπίζω να μην χρειαστεί και να μείνεις ως τότε έγκυος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ax, αλήθεια, τώρα...Πόσες είμαστε;

Ας μας μετρήσω!

1) Μαριούλα

2) Λίλι

3) Μαρμιν

4)Τσέρυ

5)Νένα

6)Αγγελικάκι

7)Κάντυ

:cool:Πέπσι

9)Τινκερ

10) Μαρτζι

Μωρε, ακριβώς 10 μας έβγαλα! Μήπως ξέχασα καμία;;;

Και το κορινάκι μας και ακόμα μία που δεν θυμάμαι το νικνειμ της εδώ!!!Σύνολο είμαστε 12!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

κι εμεις μηνογένεθλια! 5 μηνων το κοριτσακι μου!

αχχ μεγαλωσατε κι εσεις πως περναει ετσι ο καιρος βρε παιδι μου???????

κοντευετε να ξεκινησετε και κρεμες......αχχ τι καλα ειναι τωρα που πινει μονο γαλα

ναι οπως το ακους απο την αλλαξιερα.....1 μετρο ειναι γενικα ειναι ψηλη για αλλαξιερα και το θεμα ειναι οτι το κεφαλι του ηταν αναμεσα στη γωνια του κρεββατιου και της τουαλετας(αυτο που εχουμε στην κρεββατοκαμαρα με τον καθρεφτη)παρ ολα αυτα δεν φανηκε να εχει χτυπησει καπου αυτο το παιδι με αυτα που κανει θα το σπασει το κεφαλι του αφου παιρνει παιχνιδια και τα κοπαναει στο κεφαλι του τσαντιζεται γιατι προφανως ποναει και μετα τα χτυπαει πιο δυνατα αλλα δεν πτοειται εκει συνεχιζει να κοπανιεται

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχ μεγαλωσατε κι εσεις πως περναει ετσι ο καιρος βρε παιδι μου???????

κοντευετε να ξεκινησετε και κρεμες......αχχ τι καλα ειναι τωρα που πινει μονο γαλα

ναι οπως το ακους απο την αλλαξιερα.....1 μετρο ειναι γενικα ειναι ψηλη για αλλαξιερα και το θεμα ειναι οτι το κεφαλι του ηταν αναμεσα στη γωνια του κρεββατιου και της τουαλετας(αυτο που εχουμε στην κρεββατοκαμαρα με τον καθρεφτη)παρ ολα αυτα δεν φανηκε να εχει χτυπησει καπου αυτο το παιδι με αυτα που κανει θα το σπασει το κεφαλι του αφου παιρνει παιχνιδια και τα κοπαναει στο κεφαλι του τσαντιζεται γιατι προφανως ποναει και μετα τα χτυπαει πιο δυνατα αλλα δεν πτοειται εκει συνεχιζει να κοπανιεται

To άκουσα και από μία φίλη μου αυτό με τις κρέμες! Πως όσο τρώει γάλα είναι καλά, μετά α΄ρχίζουν τα δύσκολα! Κι εγώ που ανυπομονώ!

Κάντυ, σήμερα διαπίστωσα πως τα παιδάκια μας έχουν ακριβώς 2 μήνες διαφορά :P

Και η δική μου κοπανιέται! Σήμερα παρ΄ολίγο να βγει από την αλλαξιέρα! Αλλά εγώ την αλλαξιέρα την βάζω πάνω στο κρεβάτι, οπότε δεν φοβάμαι! Εμαθε τώρα να γυρίζει μπρουμυτα και με το που την αφήνω στο κρεβάτι αρχίζει κωλοτούμπες!

Μαρμιν μου, δεν είδα την κλήση! Σορυ! Δεν είχα μονάδες να σε πάτω πίσω!

Ποντίκι;;;;;;Ααααααααααααα!!!!! Μετακομίστε! Πολύ τα φοβάμαι τα παλιοποντίκια! Κι ένα σας λεω. Ο έξυπνος ο άντρας μου έφερε πατάτες από τον πατέρα του και τις έβαλε έξω στο μπαλκόνι. Αγιο τον έκανα να τις πάει στην αποθήκη, αλλά ο περίεργος δεν θέλει! Ετσι και έρθει κανά ποντίκι, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

Φιλια!

Θα δω την ταινία στρουφάκια , νο2!

Καληνύχτα!:P:p:p

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τι κανετε κοριτσια μου..εγω σημερα νιωθω βαρυ το κεφαλι μου και με ζαλιζει..πηγαμε και μεχρι καβαλα σημερα να παρουμε τον αδερφο μου..ηρθε με αδεια και θα ξαναπαει στο στρατοπεδο τελος του μηνα θα κατσει 5 μερες και μετα απολυεται..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...