Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπέρα κόρες!!!Εμείς πάλι σουρτουκεύαμε!!!Είχαμε πάει στις κούνιες σήμερα και εχθές το απόγευμα είχαμε πάει στη φίλη ''γειτόνισσα'' και έπαιξε με την Κωνσταντίνα...με τη οποία έχουν 8 μήνες διαφορά (μεγαλύτερη)αλλά έπαιξαν πολύ ωραία και εμείς ήπιαμε καφεδάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα

σημερα ηρθα στη δουλεια. Μαρτζι ειχα δυο 900αρια που ληγουν δεκεμβριο και αλλα 3 κουτια που ληγουν τον οκτ του 2014 και μου βγαζουν 2400 μοναδες. Λογικα πρπει να μου φτανουν

Γνώμη μου πάντα είναι να μην το ρισκάρεις........!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Kaλησπέρα!

Λίλι μου, τραπεζάκι φαγητού πήρες για τον Κυριάκι από τη Fisher; Αν ναι, είναι καλό;

Γενικώς η φισερ βγάζει πολύ ωραία πράγματα!

Σας αναστάτωσε το καψουράκι, ε; Κοιτα να δεις που κλείστηκε στην αποθήκη! Φαντάζομαι τρομάρα που θα πήρες!

Είδες, βρε Λίλι μου, τι τραβάω! Δεν βρίσκω άκρη.....Και να λέω της μάνας μου πόσο στενοχωρημένη είμαι και πως δεν ήθελα να φύγει ο μπαμπάς κι αυτή, αντί να μου πει, "δεν πειράζει, πατέρας σου είναι.....και να τσαντίστηκε θα συνέλθει" (έτσι δεν έπρεπε,ρε κορίτσια;).........ε, αυτή, βρήκε την ευκαιρία να μου πει πόσο απαράδεκτη είμαι! Γιατι; για να με στενοχωρέσει περισσότερο; Τεσπα. Ο πατέρας μου ήρθε σήμερα το μεσημέρι, κράτησε την μπέμπα αρκετή ώρα, εγώ έκανα δουλιτσες, δεν αναφέραμε τίποτα! Τι να κάνω ρε κορίτσια; Πώς να συμπεριφερθώ; Μου την λέει και ο άντρας μου όταν κάθόνται με τις ώρες, κι έχει δίκιο!

Τραπεζάκι απασχόλησης πήρα Μάρτζη μου παιχνίδι!!!Καρεκλάκι φαγητού μου είχαν δώσει αλλά δεν το βολεύομαι τελικά έχω κρατήσει αυτό που δένει στην καρέκλα αλλά εκεί τον ταίζουν η μάνα μου και ο άντρας μου εγώ στην αγκαλιά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρτζι δεν μας κουραζεις..προσπαθησε να πηγαινεις εσυ να βλεπουν την μικρη για να μην εχουν λογο να ανεβου ....ισως ετσι στρωσει η κατασταση...για το δωματιο μην σκας...δεν νοιαζουν στα μωρα αυτα...υπνοσακο της βαζω κ γω εδω κ καιρο αλλα ανοιξιατικο-φθινοπωρινο...τωρα θα παω να παρω κ χειμνιατικο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρυ μου, είδες τον υπνόσακο της σειράς kentia; Εσύ έχεις τα σεντονια, εγώ την πάντα! Αχ, αν τον δεις! Είναι τόσο όμορφος!!!!

Εμείς έχουμε χειμωνιάτικο, χωρίς μανίκια, αλλά εδώ είχε κρύο τις προηγούμενες μέρες! Τώρα την σκεπάζομαι με κουβέρτα velour.....

Σήμερα είχα πολύ τρεξιμο! Ολη μέρα δεν στάθηκα καθόλου!

Τώρα κοιμήθηκε η μπέμπα κι είπα να σας διαβάσω λίγο!

Δεν έχω νέα να σας πω! Τα ίδια....

Πέπσι μου, θα επικεντρωθώ σε σένα και θα σου πω το ίδιο που λέει η Λίλι! Μην το διακινδυνεύεις! Δεν μπορείς να ξέρεις΄σε τι σχήμα θα σε βάλει και πόσες μονάδες θα χρειαστείς! Γιατί, μωρέ κοριτσάκι μου, δεν το παίρνετε απόφαση να κάνετε ακόμη μία σύντομα; Να σου πω την αλήθεια μου δίνεις την εντύπωση πως θες να το καθυστερήσεις! Δεν αισθάνεστε έτοιμοι ακόμη; Γνώμη μου είναι να πάρεις τηλ τον γιατρό και να τον ρωτήσεις....να είσαι σίγουρη, βρε παιδάκι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρτζι εγω ψυχολογικα ειμαι ετοιμη αλλα πιεζεται ο αντρας μου. το θεωρει πιεση το γεγονος οτι πρεπει να τη κανουμε λογω οτι ληγουν τα φαρμακα κ οχι επειδη το θελουμε. γενικα θελει να νιωθει πιο ελευθερος σ αυτες τις αποφασεις!

Μαρτζι εγω ψυχολογικα ειμαι ετοιμη αλλα πιεζεται ο αντρας μου. το θεωρει πιεση το γεγονος οτι πρεπει να τη κανουμε λογω οτι ληγουν τα φαρμακα κ οχι επειδη το θελουμε. γενικα θελει να νιωθει πιο ελευθερος σ αυτες τις αποφασεις!

αν περιμενα εγω ποτε θα ξεπιεστει ο αντρας μου και ποτε θα αποφασιζε να προχωρησουμε δεν θα ημουν ουτε εγκυος ακομα................στο κατω κατω τι θελουν κι ασχολουντε λες και θα κανουν αυτοι τιποτα:mrgreen:

κι εγω συμφωνω με τα κοριτσια ...

για τα ομοιοπαθητικα δεν εχει νοημα να τα συνεχισεις οσο παιρνεις αντιβιωση

οταν καταναλωνεις αλκοολ μαζι με φαρμακο αναστελεται η δραση του οποτε ειναι σαν να μην το πηρες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΤΖΙ εγω σε καταλαβαινω και η μαμα σου μπορει να εχει δικιο με την εγκυμοσυνη και τις ορμονες να χορευουν σε ρυθμους ζουμπα να φερεσαι αλοπροσαλα εχεις ομως απολυτο δικιο και ειδικα η μαμα σου θα πρεπει να σε καταλαβαινει δεν εχεις περασει και λιγα και στο κατω κατω στο σπιτι σου θελεις να κυκλοφορεις με το βρακι δικαιωμα σου ειναι εεε δεν μπορεις να εχεις τριτους συνεχεια μες στα ποδια σου απ την αλλη εγω πιστευω πως αν ο μπαμπας σου σταματησει να ερχεται θα σου λειψει και θα ζητας την συντροφια του εγω τουλαχιστον αυτη την φαση περναω ολα μου φταινε και δεν ξερω τι θελω.

ααα να σου πω και το αλλο μου επεσε ο μικρος απο την αλλαξιερα το Σαββατο το απογευμα και τρεχαμε στα νοσοκομεια ευτυχως ομως δεν χτυπησε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ena terastio efxaristw ston kalo Theouli pou mou esteile afto to panemorfo plasmataki na mou gemisei tin agalia kai tin zwi mou eftixia! san simera prin ena xrono akrivws efera ston kosmo afto to iperoxo plasmataki! se latrevw prigipa mou xronia sou polla na ta 100stiseis kai na exeis panta afto to omorfo xamogelo sximatismeno sto proswpo sou! na eisai pantote kala na se xeromeste! <3 <3 <3 :')

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ena terastio efxaristw ston kalo Theouli pou mou esteile afto to panemorfo plasmataki na mou gemisei tin agalia kai tin zwi mou eftixia! san simera prin ena xrono akrivws efera ston kosmo afto to iperoxo plasmataki! se latrevw prigipa mou xronia sou polla na ta 100stiseis kai na exeis panta afto to omorfo xamogelo sximatismeno sto proswpo sou! na eisai pantote kala na se xeromeste! <3 <3 <3 :')

μαζι γραφαμε!!!

αχ τι συγκινητικες στιγμες σαν τωρα το θυμαμαι!!!!!!το πρωτο μωρο της λιστας μας ενας κουκλος μελαχρινουλης τοσο δα μικρουλης!!!αγαπη μου να σε χαιρομαστε ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΣ!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εμεις μηνογενεθλια

ΜΑΡΤΖΙ εγω πηρα υπνοσακους απο mothercare γενικα απο οοοοοοσους εχω δει τους θεωρω τους καλυτερους.τους βαμβακερους πηρα και ειναι σαν φορμακι για θερμοκρασια απο 18-21 φορας απο μεσα ενα κοντομανικο κορμακι και ειναι μια χαρα εμεις εδω εχουμε πολυ ζεστη να σκεφτεις οτι τη νυχτα στην κρεβατοκαμαρα εχουμε 26 βαθμους με ανακλιση την μπαλκονοπορτα τα δικα μου δεν δεχοντε τιποτα επανω τους οποτε τους φοραω ενα φανελακι-κορμακι αμανικο κ απεξω ενα φορμακι βαμβακερο απο next και ουτε τα σκεπαζω ουτε τιποτα η μικρη μου συνηθως ξυπνα ιδρωμενη.

κι εμενα δεν εχει μαλλακια και την περνανε για αγορακι

ΠΕΠΣΟΥΛΑ να μην κρατιεσαι τοσες ωρες γιατι θα εχεις προβληματα κυστιτιδες κτλπ επισσης να πινεις πολυ νερο......τι μικροβιο εβγαλε η καλλιεργεια?

ΤΣΕΡΡΥ η μικρη ειναι πολυ πολυ πολυ γλυκουλα!!!!!!ειναι να την κυλας στο χαλι και να την ρουφας!!!δωστης πολλα ρουφηχτα φιλακια

για αλλεργεια το σκεφτηκα κι εγω αλλα μετα απο 1 μηνα?????σκεφτομαι ομως κατι αλλο και προβληματιζομαι εγω τα ξεκινησα με νεστλε τις εψαξα ολες και κατεληξα οτι ειναι η καλυτερη το τελευταιο διαστημα βρηκα στο σουπερ προσφορα την νουνου την πηρα και ανακαλυψα πως ειναι η νοστιμοτερη και με διαφορα ετσι λοιπον οταν ξαναπηγα σουπερ πηρα αλλες 4 στην πορεια μου μπηκε η ιδεα οτι μπορει να ειναι απο αυτο και τις εκοψα εντελως απο χθες ομως ξαναξεκινησα αλλα εδωσα νεστλε και δεν μου εκαναν τιποτα απολυτως οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι τα πειραξε η νουνου και εχω 3 κουτια στο ντουλαπι θα ρωτησω αν μπορω να τα επιστρεψω.

ξεκινησαμε και μηλο η μικρη σε καθε κουταλια κανει μια εκφραση αηδιας μετα κανει οτι θελει να κανει εμετο αλλα στο τελος το καταπινει σημερα στην 2η κουταλια σφραγισε και το στομα.....ο μικρος απ την αλλη...''ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω''κλαιει απαρηγορητος οταν τελειωνει.

ΝΕΝΑ ΜΟΥ κουκλος ο γαμπρουλης μου να ειναι καλα το μωρο μου!!!αλλα απο τετοια κουκλα μαμα τι αλλο θα μπορουσε να βγει!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ η μικρη σου ειναι μια κουκλα!!!σκετη γλυκα και σαν να παραμεγαλωσε!!!!πωπω στεκεται και ορθια!!!!σε λιγο θα μιλησει κιολας!!!

ΚΟΡΙΝΑΚΙ το αποφασησατε θα πατε να μεινετε στο χωριο????μηπως τελικα ηταν καλυτερα Κυπρο????

ΛΙΛΙ ταιζεις αγκαλια:shock:πως το καταφερνεις αυτο βρε θηριο???????????εγω ευτυχως εχω 2 καρεκλες φαγητου μου τις εχουν δωσει δηλαδη...γιατι δεν ξερω τι θα εκανα δεν με βολευει πουθενα αλλου να ταισω ενω εκει ακουμπαω το μπολακι πανω στο τραπεζακι τους και ταιζω χωρις να λερωνω τσακ μπαμ ασε που αυτα ειναι σαν ριλαξ εχει διαφορες θεσεις οποτε μετα τα ξαπλωνω λιγο και τα παιρνει ο υπνος καμια φορα βεβαια δεν τα αφηνω να κοιμουντε εκι γιατι απο το πλαστικο ιδρωνουν μολις κοιμηθουν τα μεταφερω στην κουνια

ΜΑΡΜΙΝΟΜΟΥΤΡΟ που εισαι σημερα?????????τον βρηκατε τον επισκεπτη η ακομα γυρναει?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

προσπαθω να φτιαξω το σπιτι μου εχει συμαζευτει αρκετα εχουν μεινει μονο καποιες λεπτομερειες και θα ξεκινησουμε να διακοσμουμε το παιδικο οταν τελειωσω θα σας στειλω φωτο το πριν και το μετα σημερα εβγαλα τον επανω οροφο απο το παρκοκρεβατο επισσης εβαλα τα πλακακια αφρολεξ στο σαλονι μας μπροστα και απο πανω ενα παλιο παπλωμα το τραπεζακι στην ακρη καλυμενο με κουβερτα και φτιαξαμε ενα μεγαλο παρκο το πως το χαιροντε δεν φανταζεστε ολο τουμπες κανουν ο μικρος μπουσουλαει αλλα με την οπισθεν αλλα την εχουν καταβρει γιατι κανουν βαρελακια ανενοχλητα

νυσταζω αφορητα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ αν ο αντρας μου δεν ειναι ξεαγχωμενος δεν θα μπορει να στηριξει και εμενα! Ή αν αυτος ειναι πιεσμενος δεν θα εχω ηρεμια κα εγω. Οποτε οταν αποφασιζουμε κατι το θελουμε και οι δυο και να νιωθουμε καλα και οι δυο.

Σημερα μου ρθε περιοδος οποτε ολα καλα. Μου φυγε και το αγχος μην ημουν εγκυος και επαιρνα αντιβιωση. Τελικά πηραμε την αποφαση να την κανουμε γεναρη. Ειπαμε το τριμηνο αξιζει να το δουμε πιο χαλαρα αφου παμε σε ομοιοπαθητικό. Και στην τελικη τι πηγα σε ομοιοπαθητιικό αφου ημουν παλι με το αγχος της εξωσωματικής? Απλα μας αγχωνανε τα φαρμακα που λήγανε. Τελικα τα κουτακια τα εδωσα.

Οποτε πιστευω πηρα τη σωστη αποφαση για να χαλαρωσω κα εγω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...