Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Exει κάνει κι εκεί, Λίλι μου! :-( Οπου ακούμε να υπάρχει δουλειά, τρέχει, αλλα.....:-(:sad:

Εύχομαι πολύ γρήγορα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα ρε κοριτσάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mπράβο το παιδί! Τελικά η συγχωρεμένη με το κέντημα μεγαλώνει γερά παιδιά!!!:tongue: Χαζα, χαζά δεν έχω ξανακούσει πιο όμορφη μουσική από αυτή! Και η φωνή μοναδική!

Το συγκεκριμένο μαζί με τον Μικρό Πρίγκηπα του Φραγκούλη τουθ τα έβαζα από τη κοιλιά και τα αναγνωρίζει από βρεφάκι με το που τα άκουγε και ακούει χαλαρώνει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ασε μαρτζι....το πως αντεχω μονο εγω το ξερω....αυτη η κατασταση εχει απον τοτε που ειχα φαει τα σκατοφασολα κ της ειχαν ταραξει το εντερο....εχει στανταρ ενα τριμηνο....παντως εγω πιστευω οτι καλα κανεις με την πθιπιλα αν κ η λιλι εχει δικιο για το γαλα κ το βραδυ...το καλυτερο ειναι να ρωτησεις την παιδιατρο που λογικα θα εστιασει στα κιλα της κ θα σου πει με σιγουρια!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κ που να δεις νευρα οταν απο το πολυ ξυπνα ξανακοιμησου δεν με επιανε ο υπνος....
Eγώ σήμερα είμαι πτώμα κι ας κοιμήθηκα το μεσημέρι καμία ωρίτσα! Νεύρα; τι λες τώρα;;;; Από το πρωί είμαι στην τσίτα! Εν τω μεταξύ μετρημένοι θηλασμοι από τις 12 το βράδυ ως τώρα σύνολο : 10 παρακαλώ! Θα φάει στάνταρ άλλη μία με δυο φορές.....Ούτε βρεφάκι να ήτανε!

Τη γιατρό δεν την πήρα ακόμη! Πάντως είμαι πεπεισμένη πως όταν πεινάει πραγματικά, δεν την κρατάει με τίποτα την πιπίλα! Να, χθες μετά το θηλασμό, θεωρώντας πως δεν θέλει να φάει, προσπαθούσα ώρα να της την δώσω και δεν την ήθελε με τίποτα! ε, ήθελε να φάει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

pepsoula den to sizitw enoite ton dekemvri na tin kaneis! ante me to kalo na mas anakoinwseis ta efxarista!!!:D:D:D

lili eides ta noutritsia k egw etsi tou ekana stin arxi pou den ta kaloetrwge apo emena pires tin idea? i den sto eixa pei? den thimamai!

margi mou k egw ws twra 4 fors 3ipnaw kathe vrady gia na taisw to prigipaki mou!

estila xthes fwto me ta pragmatakia pou pira gia ta genethlia tou prigipa avrio tha sta steilw k se esena na ta deis na m peis an sou aresoun!:)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια μου, ακούστε!

Ερχομαι στο σαλόνι μετα το θηλασμό της μπέμπας, σαφώς κουρασμένη και τσιτωμένη! Πατερας και σύζυγος στην τηλεόραση. Διαπιστώνω πως θα δουν αγώνα και λέω"Α, να αποφασίσετε ποια μέρα της εβδομάδας θα βλέπετε αγώνα, για να ξέρω. Δεν θα βλέπετε καθε μέρα". Γυρίζει ο πατέρας μου και λέει "τόσες μέρες δεν χόρτασες να βλέπεις τηλεόραση τα βράδια που δεν έρχομαι;" (έχει κάποιοες μέρες που φεύγει κατά τις οκτω:cool: . Απαντώ πως θέλω να χαλαρώνω μετά από μία δύσκολη μέρα. "Δεν εχω πρόβλημα λέει φεύγω". "Εγώ δεν είπα να φύγεις, του λέω. Κάτσε να δείτε τον αγώνα. Απλά λέω να ορίσετε μια μέρα που να ξέρω", Νευριασμένος απαντά πως δεν έχει πρόβλημα και πως βαρέθηκε να πετάω σπόντες και σηκώνεται θιγμένος και φεύγει! Με πήραν κάτι νεύρα! Αει στο καλό πια! Ολο παρεξηγούνται! Με το παραμικρό. Δνε τολμω να πω τίποτα! Τι κατάσταση είναι αυτή;

Ο άντρας μου δεν πήρε θέση, αλλά στενοχωρέθηκε που έφυγε γιατί ήθελε να δει κι αυτός τον αγώνα! Παραδέχτηκε πως δεν ήταν άσχημος ο τόνος μου κι έμεινε αναυδος με το πόσο εύκολα παρεξηγείται ο πατέρας μου! Τελικά πήρε τον ηλιοσπορο και κατέβηκε αυτός κάτω να δουν μαζί τον αγώνα μιας και το ήθελε κι ο ίδιος!

Κορίτσια, σπαστικό δεν είναι όλο αυτο; Εγώ να του λέω πως δεν έχω πρόβλημα και δεν θέλω να δω κάτι στην τβ, οπότε να κάτσει και να δουν τον αγώνα κι αυτός να σηκώνεται να φεύγει; Αλλά καθόλου δεν με νοιάζει! Ας το καταλάβει κι ας μην ξανακάτσει τόσο αργά ούτε για αγώνα ούτε για τίποτα άλλο! Το θέμα είναι (επειδή τον ξέρω) πως είναι ικανός να μην ξανάρθει, γεγονός που θα με στενοχωρήσει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε Μαριούλα, γιατί ξυπνάει τόσες φορές το βράδυ ο πρίγκιπας; Τρώει κανονικά κάθε που ξυπνάει; Πώς αντέχεις, οεο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Έκανα ντουλάπες και ξανά καλοκαίριασε γαμώτο.........!!! :-(

Δεν θα κρατήσει για καιρό η καλοκαιρία, οπότε μην στενοχωριέσαι! Τουλάχιστον τις έφτιαξες! Εγω να δω πότε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Δen έχω καταλάβει ακριβώς γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ που ξυπνάει η μικρή σου το βράδυ για να φάει! Δεν είναι ούτε έξι μηνών και φυσικά δεν τρώει ακόμα κανονικά στερεές τροφές!! Το κάνεις επειδή κουράστηκες; Αν είναι έτσι θα είμαι λίγο συγκαταβατική αν όμως το κάνεις επειδή διάβασες ή σου είπε ο παιδίατρος ότι πρέπει να της δώσεις τσάι για να το κόψει διαφωνώ!! Δώσε της λίγο ακόμα χρόνο να σταματήσει από μόνη της το βραδυνό ξύπνημα! Και αν όντως πεινάει το καημενούλι; Για σκέψου πχ να βλέπεις εφιάλτη να ξυπνήσεις και να θες μια αγκαλιά από το σύζυγο γιατί φοβήθηκες και εκείνος να σου δώσει ένα αρκουδάκι! Χαζό και απλοϊκό το παράδειγμα μου αλλά κατάλαβες το συλλογισμό μου φαντάζομαι! Και για πρόγραμμα τροφών στη διάρκεια της ημέρας είναι νωρίς! Από ότι θυμάμαι δεν έχεις αρκετό γάλα και για αυτό το κάνεις! Νομίζω όμως πως αν δεν το αφήσεις ελεύθερο το θηλασμό τουλάχιστον την ημέρα ίσως και να σου κοπεί σύντομα! Τεσπα αυτό δεν το κατέχω και τέλεια και ίσως να ρωτήσεις τη σύμβουλο θηλασμού που είχες απευθυνθεί παλιότερα!! Στο μνμ σου έλεγες ότι έφαγε 8,30 και ξύπνησε 11,30 κάτι που μου φαίνεται φυσιολογικότατο και καλά έκανες και τη θήλασες και από τα δύο στήθη αφού έφαγε!! Και καλό θα είναι ξυπνάει δεν ξυπνάει να τις δίνεις κατά τις δώδεκα ένα θηλασμό (αλλά νομίζω πας νωρίτερα για ύπνο ε;; τότε προ ύπνου δικού σου)! Στις 3,30 εγώ πιστεύω πως έπρεπε να την ξαναθηλάσεις! Θα καταλάβαινες αν πεινούσε από τον τρόπο θηλασμού! Ενδεχομένως έτσι να γλίτωνες το δεύτερο ξύπνημα στις πεντέμιση! Και μη μου πεις ότι και που την τάιζες ξυπνούσες! Κάθε βράδυ σε αυτή την ηλικία είναι σημαντικό και διαφορετικό! Δηλαδή μπορεί να ξύπνησε πχ όλη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ξαφνικά να το κόψει το 5,30 να γίνει 6 αργότερα εξίμησι ή ακόμη και να κοπεί το τρισήμιση! Απλά δώσε της λίγο ακόμα χρόνο αν και εφόσον το αντέχεις!! Φυσικά δε σε μαλώνω αλλά από μέρες ήθελα να σχολιάσω και ξεχνώ και τώρα βρήκα ευκαιρία μετά και τα χθεσινά σου! Βέβαια λογικά εσύ θα το διαβάσεις αύριο (Σάββατο) οπότε θα μάθω και τι έγινε σήμερα με τη δική σου μέθοδο!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Δεν θα κρατήσει για καιρό η καλοκαιρία, οπότε μην στενοχωριέσαι! Τουλάχιστον τις έφτιαξες! Εγω να δω πότε!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Αν και αισιοδοξώ μέσα στο Σαββατοκύριακο να τελειώσω ή αν όχι να κάνω τα περισσότερα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια μου, ακούστε!

Ερχομαι στο σαλόνι μετα το θηλασμό της μπέμπας, σαφώς κουρασμένη και τσιτωμένη! Πατερας και σύζυγος στην τηλεόραση. Διαπιστώνω πως θα δουν αγώνα και λέω"Α, να αποφασίσετε ποια μέρα της εβδομάδας θα βλέπετε αγώνα, για να ξέρω. Δεν θα βλέπετε καθε μέρα". Γυρίζει ο πατέρας μου και λέει "τόσες μέρες δεν χόρτασες να βλέπεις τηλεόραση τα βράδια που δεν έρχομαι;" (έχει κάποιοες μέρες που φεύγει κατά τις οκτω:cool: . Απαντώ πως θέλω να χαλαρώνω μετά από μία δύσκολη μέρα. "Δεν εχω πρόβλημα λέει φεύγω". "Εγώ δεν είπα να φύγεις, του λέω. Κάτσε να δείτε τον αγώνα. Απλά λέω να ορίσετε μια μέρα που να ξέρω", Νευριασμένος απαντά πως δεν έχει πρόβλημα και πως βαρέθηκε να πετάω σπόντες και σηκώνεται θιγμένος και φεύγει! Με πήραν κάτι νεύρα! Αει στο καλό πια! Ολο παρεξηγούνται! Με το παραμικρό. Δνε τολμω να πω τίποτα! Τι κατάσταση είναι αυτή;

Ο άντρας μου δεν πήρε θέση, αλλά στενοχωρέθηκε που έφυγε γιατί ήθελε να δει κι αυτός τον αγώνα! Παραδέχτηκε πως δεν ήταν άσχημος ο τόνος μου κι έμεινε αναυδος με το πόσο εύκολα παρεξηγείται ο πατέρας μου! Τελικά πήρε τον ηλιοσπορο και κατέβηκε αυτός κάτω να δουν μαζί τον αγώνα μιας και το ήθελε κι ο ίδιος!

Κορίτσια, σπαστικό δεν είναι όλο αυτο; Εγώ να του λέω πως δεν έχω πρόβλημα και δεν θέλω να δω κάτι στην τβ, οπότε να κάτσει και να δουν τον αγώνα κι αυτός να σηκώνεται να φεύγει; Αλλά καθόλου δεν με νοιάζει! Ας το καταλάβει κι ας μην ξανακάτσει τόσο αργά ούτε για αγώνα ούτε για τίποτα άλλο! Το θέμα είναι (επειδή τον ξέρω) πως είναι ικανός να μην ξανάρθει, γεγονός που θα με στενοχωρήσει!

Μαρτζούλα μου αν δεν ήταν η μικρή να ανησυχούσες αλλά τώρα δεν πιστεύω πως θα μπορεί να κρατηθεί για πολύ μακριά της! Αλλά ότι και να γίνει μη σκας! Είχε παραγίνει το "κακό" και ένα ξεκαθάρισμα ήτο αναγκαίο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βδομαδογεννέθλια!! Γίναμε 45 κ έχουμε άλλες δύο εβδομάδες άλματος!! Σας καληνυχτώ και γλυκά γιατί θα δώσω τη σκυτάλη στο σύζυγο!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

kαλημέρα!

Τι μου κάνετε; Εγώ είμαι λίγο στενοχωρημένη! Αλλά είμαι χαζή και γιαυτό στενοχωριέμαι! Μίλησα με την μάνα μου σήμερα, της είπα τα χθεσινά και συν τοις άλλοις ξέρετε τι μου είπε; Πώς απ' όταν έμεινα έγκυος και μετά η συμπεριφορά μμου είναι χειρότερη, πως είμαι απραδεκτη κτλ κτλ! Καταλάβατε; Βγαίνω και κακιά από πάνω!!! Τι σας κάνω λέω και λέτε πως έγινα χειρότερη; Είσαι απότομη, νευρική κτλ! Σκεφτήκατε πως η παραβίαση κάποιων ορίων με έκανε έτσι; Σιγά λέει τι σου κάνουμε!

Δεν βγάζω άκρη! Δεν λέω τίποτα, αγχώνομαι! Μιλάω, βγαίνω κακιά! Στο καλό πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...