Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Θα την ρωτήσω κάποια στιγμή στο άμεσε μέλλον! Προς το παρόν θα ακολουθήσω τη γνώμη των παλιών (δικής σου και Λίλις) και θα την ταίζω όποτε ξυπνάει το βράδυ!

Σου άρεσαν οι ιδέες μου, ε; Σε κάτι τέτοια είμαι εξπέρ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και θα σας καληνυχτίσω με κάτι που διάβασα και μου άρεσε πολύ!

Νομίζω μας ταιριάζει, μιας που λίγο πολυ είμαστε όλες μπατιράκια!

Είμαι στη θέση 4.524.896.473 της λίστας Forbes! Τι την ήθελα την απεργία έπεσα 1832 θέσεις!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και θα σας καληνυχτίσω με κάτι που διάβασα και μου άρεσε πολύ!

Νομίζω μας ταιριάζει, μιας που λίγο πολυ είμαστε όλες μπατιράκια!

Είμαι στη θέση 4.524.896.473 της λίστας Forbes! Τι την ήθελα την απεργία έπεσα 1832 θέσεις!!!!!

axaxa kalo!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ματιάστηκα από μόνη μου χθες και, ενώ η μικρή ξυπνούσε μία φορά μέσα στη νύχτα, χτες ξύπνησε 4! Είμαι πτώμα!!!! Τσέρυ, πώς αντέχεις κάθε βράδυ να ξυπνάς τόσες φορές; Πιο πολύ με εξάντλησε το ξύπνημά της στις 3! Εφαγε, την άλλαξα πάνα, την σηκώσα να την κάνω μία βόλτα για να ρευτεί (σπάνια βέβαια ρευεται) και πάνω στην βόλτα κάνει κακά! Την αλλάζω πάλι και την βάζω στην κούνια για ύπνο. Της δίνω πιπίλα, την κρατούσε για λίγο, την πέταγε και μετά έκλαιγε! Με τα πολλά την ξανατάισα και κατέληξα να κοιμηθώ στις 5! Και μετά πάλι στις 7.30 και μετά πάλι στις 8.30!

Δεν βλέπω μπροστά μου! Μαρμιν, σε σκέφτηκα πολλές φορές χθες. Πώς άντεξες; Εγώ με το λίγο που πέρασα σκεφτόμουν χθες πως αν είχα θα της έδινα ξένο για να κοιμηθώ λίγο!

Πέπσι, άλλαξα σχολείο αλλά δεν είμαι πιο κοντά !Η ίδια απόσταση είναι! Απλά, από θάλασσα βρέθηκα σε βουνό! Πρέπει να σου είχα πει σε ποιο χωριό πήγα, όταν είχαμε πάει για καφέ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερούδια από τη βιβλιοθήκη της σχολής!! Είχα μάθημα 8-10 βρέχει πολύ έξω και έτσι είπα να δανειστώ ένα βιβλίο και να σας πω και μία καλημέρα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Margi μου και εγώ στην αρχή σας σκεφτόμουν πώς αντέχεται και ξενυχτάτε και την Τσέρρυ αλλά τώρα συνήθισα μάλλον! Αλλά χθες ήταν πια το κάτι άλλο! Ούτε δίπλα μου μπορούσε να ησυχάσει το πουλάκι μου! Και όλη νύχτα χωρίς υπερβολλές στο στήθος! Αφού σκέψου ότι 1ον το πρωί τα βυζάκια μου ήταν μαλακότατα και τα δύο και 2ον στις 7 παρά που πήρα να τον θηλάσω στη μαμά μου για να κοιμηθεί γιατί θα έφευγα δεν το ήθελε αλλά κοίταζε τη μάνα μου η οποία τελικά τον πήρε αγκαλιά και τον κοίμησε σε πέντε λεπτάκια! Επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας είτε σηκωνόταν και τον ξαναξάπλωνα αμέσως είτε άνοιγε τα ματάκια του και με κοίταζε! Ειδικά αν άφηνε το στήθος μετά από λίγο κάτι τον έπιανε και ή σηκωνόταν ή άνοιγε τα ματάκια του! Κάτι έχει το γλυκό μου δεν πιστεύω πως δεν χορταίνει γιατί χθες έφαγε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, θήλασε και στις εννιά και στις έντεκα (γιατί στις εννιά κοιμήθηκε γρήγορα και στις έντεκα που ξύπνησε φοβήθηκα μήπως δεν πρόλαβε να φάει καλά και τον ξαναθήλασα) και όλη νύχτα για να είναι στο στήθος οκ έφαγε κι όλας αλλά αποκλείεται να πεινούσε τόσο πολύ! Θα έτρωγε κανένα μισάωρο και θα κοιμόταν και άντε να ξαναξυπνούσε σε δυο τρεις ώρες! Αυτός μιλάμε δεν το άφηνε! Και πιστεύω είναι δοντάκι γιατί το πρωί που τον έβαλα στο καροτσάκι του για να ετοιμαστώ έτρωγε το δάχτυλο του!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin,μεγάλη εξάντληση λέμε! Εγώ την μάλωσα τη δική μου πριν από λίγο γιατί δεν λέει να κοιμηθεί το ζουζούνι! Την κοίταξα χωρίς να χαμογελώ και της είπα σοβαρά πως κουραστηκα πολύ και πως πρέπει επιτέλους να κοιμηθεί! Χα!χα! με έγραψε! Τώρα την έχω στο καρότσι! Τσίνισε μόλις την έβαλα, της είπα πως όσο και να κλάψει δεν θα την σηκώσω, την έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι, της έδωσα πιπίλα,την κούκλα, μία πανούλα και μότσαρτ να παίζει και σαν να ηρέμησε λίγο! Τώρα είναι γλαρωμένη!

Κορίτσια, πονάει το κεφάλι μου!

Α, Μαρμιν, ήθελα να αντλήσω γάλα σήμερα γιατί θα πήγαινα στην πόλη και το πρωί προσπάθησα να βγάλω με το θήλαστρο! Με το ζόρι έβγαλα 50 γρ! Πόσο να έβγαζα;;;; Τελικά δεν πήγα στην πόλη, έτσι χάλια που ήμουν πού να έτρεχα!

Ο άντρας μου πήγε οαεδ για εκείνες τις θέσεις εργασίας που έλεγα στην Πέπσι! Σκ@τα! Οι εργοδότες στέλνουν τα δικά τους άτομα! Συνήθως είναι απολυμένοι υπάλληλοι που τους βάζουν οι εργοδότες σε αυτά τα προγράμματα! Πάπαλα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αλλά τέτοιο παλιοκράτος έχουμε! Απέλυσες, κύριε, άτομο; Η δεν θα ξαναπάρεις υπάλληλο από οαεδ που να χτυπιέσαι ή θα πάρεις μεν αλλά όχι τον ίδιο! Για να τον απέλυσες δεν σου έκανε!!!! Ετσι δεν είναι ρε κορίτσια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γιατί δεν κάνει αίτηση για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που είναι για τους Δήμους Μάρτζη???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα αγάπες!!!Καλά τα πήγαμε σήμερα με τα φρούτα μας με μπισκοτάκι nutricia μέσα και τη συγχωρεμένη να κεντάει τα έφαγε.....!!! Τσέρη υπομονή με τη γιαγιά ελπίζω και εύχομαι να στρώσει η κατάσταση άν και πιστεύω ότι άν την παίρνατε σπίτι θα ήταν καλύτερα ψυχολογικά...σου το είχαμε πεί ότι οι στέρεες τροφές δεν αλλάζουνν τις νυχτερινές συνήθειες.....!!!Εγώ θέλω να τηγανίσω γλώσσες και βαριέμαι το καθάρισμα της ψαρίλας μετά......!!!Marmin εγώ όλη μέρα το έχω ανοιχτό αλλά αφού δεν βλέπω κίνηση τι να κάνω να μιλάω μόνη μου σαν την τρελή.....???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γιατί δεν κάνει αίτηση για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που είναι για τους Δήμους Μάρτζη???
Exει κάνει κι εκεί, Λίλι μου! :-( Οπου ακούμε να υπάρχει δουλειά, τρέχει, αλλα.....:-(:sad:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα αγάπες!!!Καλά τα πήγαμε σήμερα με τα φρούτα μας με μπισκοτάκι nutricia μέσα και τη συγχωρεμένη να κεντάει τα έφαγε.....!!! Τσέρη υπομονή με τη γιαγιά ελπίζω και εύχομαι να στρώσει η κατάσταση άν και πιστεύω ότι άν την παίρνατε σπίτι θα ήταν καλύτερα ψυχολογικά...σου το είχαμε πεί ότι οι στέρεες τροφές δεν αλλάζουνν τις νυχτερινές συνήθειες.....!!!Εγώ θέλω να τηγανίσω γλώσσες και βαριέμαι το καθάρισμα της ψαρίλας μετά......!!!Marmin εγώ όλη μέρα το έχω ανοιχτό αλλά αφού δεν βλέπω κίνηση τι να κάνω να μιλάω μόνη μου σαν την τρελή.....???
Mπράβο το παιδί! Τελικά η συγχωρεμένη με το κέντημα μεγαλώνει γερά παιδιά!!!:tongue: Χαζα, χαζά δεν έχω ξανακούσει πιο όμορφη μουσική από αυτή! Και η φωνή μοναδική!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...