Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αγαπουλάκια καλησπέρα!!!Σήμερα είχα από το πρωί μαμά ,μπαμπά ,πεθερό και εγώ είχα πάει λαική.....το μεσημέρι είπαμε να κοιμηθούμε αλλά άρχισε η τρελή του πρώτου να στριγγλίζει στα κοριτσάκια της και μας ξύπνησε 16,30 κατέβηκα κάτω και της τα έχωσα γενικότερα γιατί το βλαχάκι νομίζει ότι μένει σε μονοκατοικία στο χωριό της....5 το πρωί πλένει μπαλκόνια γκαρίζει ότι ώρα να είναι και γενικότερα δεν σέβεται τίποτα από ώρα κοινής ησυχίας και τα κοριτσάκια δεν ακούγονται γενικά παρά μόνο όταν τους ουρλιάζει και τα βρίζει που ουρλιάζουν και αυτά!!!Τελικά με τα φρούτα έχουμε σοβαρό θέμα δεν τα τρώει με τίποτα σήμερα πάλι τι τραγούδια τι χορούς τι καραγκιοζιλίκια με τα χίλια ζόρια έφαγε.... :-( !!! Τώρα τον κοίμισε ο Ομηράκος για να δούμε εργάκι οπότε και σας καληνυχτίζω....Όνειρα γλυκά σε όλες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κορίτσια μου τελειώσαμε!! Εκατό ευρωπουλάκια μας βγήκε αλλά χαλάλι! Έγινε το σπιτάκι μας κουκλάκι! Σάββατο μεσημέρι περιμένουμε και το χαλί σαλονιού! Το δώσαμε σε ένα φίλο του άντρα μου με καθαριστήριο να το πλυνοφυλάξει!!! Στην τραπεζαρία το στρώσαμε ήδη! Να είναι καλά ο μπαμπάς μου που μας βοήθησε με τα έπιπλα και η μαμά που κράτησε το νινί!!! Το επίδομα το πήραμε και εμείς!!! Πέπσι μου όπως ακριβώς μας τα είπες!!! Τι άλλο! Πεπσούλα μου όπως σου είπα ήδη συμφωνώ απόλυτα με τη Μάρτζι! Περισσότερο δεν μπορούσε να με καλύψει!!! Για πόσο Νοέμβρη μιλάμε δηλαδή; Και πόσος χρόνος θα έχει περάσει από το τρίμηνο του ομοιοπαθητικού;;

Λίλι αν και εγώ δεν πολυμπαίνω λόγω εργασιών έχεις ψιλοχαθεί τελευταία ή μου φαίνεται;; Θυμάστε για την τούρτα που ζήλεψα και ήθελα να κάνω στα γεννέθλια του συζύγου μου με φώτο και του νινιού μου; Κατόπιν σκέφτηκα ότι θα παχύνουμε πολύ και το είχα ψιλοαποκλίσει! Και λέω θα παχύνουμε γιατί 1 Δεκέμβρη έχουμε του Θράσου μας τα γεννέθλια και του άντρα μου στις 6 που ουσιαστικά την τούρτα θα την τρώγαμε μόνοι μας! Οπότε θα πάρω κάτι μικρό για γλυκάκι και θα επιστρέψω στην ιδέα που την είχα από έγκυος!!! Αλλά πρώτα θα σας πω τι κατοχύρωσε τον αποκλεισμό μου! Ψες πήγα για γλυκάκι στο ζαχαροπλαστείο και λέω ας ρωτήσω!! Ακούστε και καραφλιάστε!!! Δέκα ευρώ για τη φώτο, εννιά ευρώ το κιλό και 2,5κιλά το λιγότερο η τούρτα τουτέστιν 30 - 35 ευρώ για μια τούρτα;;; :?::?::?: Ευχαριστώ δε θα πάρω! Λοιπόν αυτό που σκεφτόμουν και ήθελα από τη γιορτή ακόμα του πατερα να του δώσω αλλά η αχαίρευτη δεν πρόλαβα να ετοιμάσω είναι το εξής μία μπλούζα ή κούπα ή μαξιλαράκι ή κάτι άλλο αν σκεφτώ που θα λέει φυσικά "χρόνια πολλά μπαμπάκα μου" ή κάτι τέτοιο και φώτο του μικρού!! Αλλά αν είναι μπλούζα δεν έχω σκεφτεί το στήσιμο! Δηλαδή μπροστά η φώτο πίσω η ευχή; το αντίθετο; όλα μαζί σε μια πλευρά; Επίσης μαγαζί που να τα κάνει πρέπει να ψάξω! Έχω καιρό αλλά αν το αφήσω και πολύ πάλι έτσι θα τη βγάλουμε! Πείτε ιδέες όμως και οι Σαλονικιές μαγαζί που τα κάνουν!!!!

Τι άλλο;;;;;;;;;

Αααααααααααα Τσέρρυ ευχαριστώ πολύ για το άρθρο!!! Κοιτάξτε αν ο μικρός μου δείξει ότι προτιμά το κρεβάτι του ή έστω δεν τον πειράζει να κοιμηθεί εκεί εννοείται πως δε θα τον πάρω από μόνη μου! Ήδη τώρα εκεί κοιμάται! Για πόσο δεν ξέρω και όσο είμαι ξύπνια απλά θα τον ξανακοιμήσω!! Για ξένο γάλα προς το παρόν δε βρίσκω το λόγο όταν έχω τόσο πολύ δικό μου!!! Η κούραση έχει αρχίσει να υποχωρεί και τα κέφια επανήλθαν!!! Θα δω εν καιρώ τι θα κάνω!! Αααααααααα και κάτι άλλο!! Όσο δεν τρώει (έτρωγε) την ημέρα τον τάιζα νύχτα γιατί θεωρούσα ότι πεινάει! Και να δείτε πως ρουφάει! Αν ξανακάνει τρία κανονικά γεύματα και ξυπνάει βράδυ θα προσπαθώ πρώτα να τον κοιμίζω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πέπση να κάνεις τη προσπάθεια αμαρτία να πάνε χαμένα τα φάρμακα.....και άν δεν μείνεις έχεις μετά όλο το χρόνο μπροστά σου για να δώσεις την ευκαιρία στον ομοιοπαθητικό....που μεταξύ μας δεν νομίζω να χρειαστεί!!!Μάρτζη ίσως είναι η ώρα να σου αυξήσει την παραγωγή οπότε το βράδυ που ξυπνάει μη δίνεις πιπίλα δίνε στήθος γιατί είναι η καλύτερη ώρα για την αύξηση της παραγωγής σου!!!

Mμμμμ! Να κάτι που πραγματικά δεν είχα σκεφτεί, αφού θεωρούσα πως έκανα μεγάλη εξυπνάδα με την πιπίλα, το ζώον!:rolleyes: Ευχαριστώ για τη συμβουλή, Λίλι μου! Θα την εφαρμόσω!!!! Ηδη, ξύπνησε και την τάισα, πριν ακόμη σε διαβάσω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Mμμμμ! Να κάτι που πραγματικά δεν είχα σκεφτεί, αφού θεωρούσα πως έκανα μεγάλη εξυπνάδα με την πιπίλα, το ζώον!:rolleyes: Ευχαριστώ για τη συμβουλή, Λίλι μου! Θα την εφαρμόσω!!!! Ηδη, ξύπνησε και την τάισα, πριν ακόμη σε διαβάσω....

χαχα Μάρτζι μου και μένα μου φάνηκε νωρίς για να δίνεις πιπίλα αντί για τάισμα μικρούλα είναι ακόμα αλλά αυτό που λέει η Λίλι δεν το σκέφτηκα άσε που ξέχασα να στο πω κι όλας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγαπουλάκια καλησπέρα!!!Σήμερα είχα από το πρωί μαμά ,μπαμπά ,πεθερό και εγώ είχα πάει λαική.....το μεσημέρι είπαμε να κοιμηθούμε αλλά άρχισε η τρελή του πρώτου να στριγγλίζει στα κοριτσάκια της και μας ξύπνησε 16,30 κατέβηκα κάτω και της τα έχωσα γενικότερα γιατί το βλαχάκι νομίζει ότι μένει σε μονοκατοικία στο χωριό της....5 το πρωί πλένει μπαλκόνια γκαρίζει ότι ώρα να είναι και γενικότερα δεν σέβεται τίποτα από ώρα κοινής ησυχίας και τα κοριτσάκια δεν ακούγονται γενικά παρά μόνο όταν τους ουρλιάζει και τα βρίζει που ουρλιάζουν και αυτά!!!Τελικά με τα φρούτα έχουμε σοβαρό θέμα δεν τα τρώει με τίποτα σήμερα πάλι τι τραγούδια τι χορούς τι καραγκιοζιλίκια με τα χίλια ζόρια έφαγε.... :-( !!! Τώρα τον κοίμισε ο Ομηράκος για να δούμε εργάκι οπότε και σας καληνυχτίζω....Όνειρα γλυκά σε όλες!!!

Καλά την έκανες! Πώς μου την δίνουν άτομα που δεν καταλαβαίνουν από ώρες κοινής ησυχίας!!!!

Οσο για το φρούτο, η μικρή μιας φίλης μου, 2 χρονών τώρα, δεν θέλησε ποτέ να φάει φρούτο! Ακόμη και τώρα το παλεύει η καημένη η μαμά της! Ελπίζω να στρώσει με σας η κατάσταση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

χαχα Μάρτζι μου και μένα μου φάνηκε νωρίς για να δίνεις πιπίλα αντί για τάισμα μικρούλα είναι ακόμα αλλά αυτό που λέει η Λίλι δεν το σκέφτηκα άσε που ξέχασα να στο πω κι όλας!
Μα σου λέω, ήμουν τόσο περήφανη για το κατόρθωμά μου! Αλλά, αν πείναγε, δεν θα έκλαιγε μωρέ; Πώς άλλες φορές δεν σταματά με τιποτα και μου πετάει την πιπίλα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μα σου λέω, ήμουν τόσο περήφανη για το κατόρθωμά μου! Αλλά, αν πείναγε, δεν θα έκλαιγε μωρέ; Πώς άλλες φορές δεν σταματά με τιποτα και μου πετάει την πιπίλα;

Αχαχα Μάρτζι μου μπορεί να έχεις και δίκιο! Λογικά αν πεινούσε θα την πετούσε την πιπίλα! Ο δικός μου χαλάει τον κόσμο ή μάλλον τον χαλούσε αν πήγαινα να του δώσω πιπίλα ενώ ήθελε στήθος μάλιστα τραβούσε και την μπλούζα μου αλλά ήταν πιο μεγάλος από τη δική σου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν πανάκριβη η τούρτα! Σιγά να μην δώσεις τόσα λεφτά! και δεν φτιάχνεις νία μόνη σου;

Εγω στη θέση σου, δεν θα έβαζα φώτο της μικρής, αλλά μία που θα ήμουν εγώ και η μικρή μαζί και θα έγραφα : Σε αγαπάμε!!!!

εγώ τουλάχιστον, αν είχα γενέθλια, αυτό θα ήθελα να δω ως δώρο από τον άντρα μου και το μωράκι μου! Και τους δυο μαζί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχαχα Μάρτζι μου μπορεί να έχεις και δίκιο! Λογικά αν πεινούσε θα την πετούσε την πιπίλα! Ο δικός μου χαλάει τον κόσμο ή μάλλον τον χαλούσε αν πήγαινα να του δώσω πιπίλα ενώ ήθελε στήθος μάλιστα τραβούσε και την μπλούζα μου αλλά ήταν πιο μεγάλος από τη δική σου!!!
Α, και μένα μην νομίζεις! Ξέρεις πώς κάνει όταν είναι να φάει και πεινάει;;; Τέσπα.....μάλλον πατάτα εκανα.......:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν πανάκριβη η τούρτα! Σιγά να μην δώσεις τόσα λεφτά! και δεν φτιάχνεις νία μόνη σου;

Εγω στη θέση σου, δεν θα έβαζα φώτο της μικρής, αλλά μία που θα ήμουν εγώ και η μικρή μαζί και θα έγραφα : Σε αγαπάμε!!!!

εγώ τουλάχιστον, αν είχα γενέθλια, αυτό θα ήθελα να δω ως δώρο από τον άντρα μου και το μωράκι μου! Και τους δυο μαζί!

Αχ Μάρτζι μου τι ωραία ιδέα!!! Ήδη συγκινήθηκα που το διάβασα!!! Αυτό θα κάνω μάλλον! Αλλά θα περιμένω και τις υπόλοιπες!! Έχω καιρό άλλωστε!! Όσο για τη μικρή σου μη στενοχωριέσαι! Αν πεινούσε θα ξαναξυπνούσε σίγουρα λίγο αργότερα!! Αν θες ρώτα και την παιδίατρο σου τι είναι σωστότερο να κάνεις και πες της τι έκανες ήδη! Μπορεί να ήταν και σωστό ή να σου πει ότι αφού ησυχάζει δεν πειράζει!! Αλήθεια η μικρή σου δεν ήταν που δεν ήθελε πιπίλα; Αααααααα και κάτι άλλο! Και μένα το Θρασάκο μου τον περνούσαν για κοριτσάκι! Μη σου πω και λίγο καιρό πριν μπερδεύτηκε κάποιος!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Σου άρεσε η ιδέα; Μα ναι! Γιατί να φαίνεται ότι είναι δώρο μόνο από το μωρό; Μου φαίνεται κάπως στημένο και ανειλικρινές! Ενώ οι δυο σας! Ειστε η οικογένειά του! Πόσο θα χαιρεται να πίνει απο την κούπα του και να βλέπει τη γυναίκα του και το γιόκα του!

Α, στην μπλούζα μπορείς να κάνεις το εξής! Στην πίσω μεριά να γράφει "Κάποιοι σαγαπάνε....." και στην μπροστινή η φώτο σας και από κάτω "ΕΜΕΙΣ!!!!"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η μικρή ακόμη δεν την πολυθελει! Μόνο στον ύπνο της καμία φορά της την δίνει η "έξυπνη " η μανούλα της κι αφού δεν έχει τι να πιπιλίσει η καημένη, πιπιλάει την πιπίλα!

Α, και κάποια μεσημερια που τρώει και κοιμάται για 10 λεπτά μετρημένα, ξυπνάει, της δίνω πιπίλα και ξανακοιμάται! Καλό ε;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεμ τολμώ πλέον να πω στην γιατρο την "εξυπνάδα" μου!

Α, ακούστε τι μου είπε σήμερα ένας γειτονας που με είδε αγκαλιά με το κοριτσάκι μου να κόβουμε βόλτες. Πώς η μικρή κοντεύει να με φτάσει στο ύψος!!!! Μου το μάτιασε το παιδάκι μου! Συνέχεια έλεγε πόσο αναπτυγμένη είναι! Η καρακαξομάνα βέβαια (εγώ δηλαδη) ενδόμυχα καμάρωνα!!!! Να με φτάσει έλεγα και να με ξεπεράσει σε όλα!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ Μάρτζι μου τι ωραία αυτά που μου έγραψες!! Και για την μπλούζα!! Ευχαριστώ και για την αφιέρωση αν και δεν την άκουσα ακόμα!! Όσο για τη μικρή τι να σου πω ίσως προτιμότερο στήθος από πιπίλα στην ηλικία που είναι και για την παιδίατρο διαφωνώ! Είναι πρώτο μας παιδάκι και τέτοια ψιλολάθη (αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε λάθος) θα κάνουμε και για αυτό είναι οι παιδίατροι για να μας συμβουλεύουν!! Η δικιά μου που ακόμα και τώρα που πήγαμε μου λέει για το βιβλίο "κοιμήσου παιδί μου"; όχι πιεστικά ως αναφορά που τον κοιμίζω μαζί μου! Αχαχα η κακομοίρα αλλά κατάλαβε πλέον ότι δεν έχω σκοπό να εφαρμόσω τη μέθοδο "κλάμα" προκειμένω να μάθει να κοιμάται μόνος του!! Ωχ κλαίει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...