Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημεροκαλησπέρες!!!!! Τι κάνετε;; Πάνω κάτω σας διάβασα!

Μάρτζι μου για τις διαστάσεις καλές μου φάνηκαν οι τιμούλες αν σκεφτώ ειδικά ότι δεν έχετε και πολλές επιλογές εκεί σωστά;; Εμείς διάδρομο έχουμε στο παιδικό χαλί ολόκληρο δε χωράει έτσι όπως το έχω επιπλωμένο τώρα! Με το γουίνι!Πολύ ωραίος!!

Λίλι στα είπα για την απαράδεκτη τύπισσα και στο φεις!!!

Επεισόδια δε χάσατε!! Απλά κατάλαβα ότι έχω κουράσει πολύ αλλά πολύ το νευρικο μου σύστημα! Σκεφτείτε μόνο πόσο καιρό έχω να κοιμηθώ βράδυ σαν άνθρωπος!! Αν είμαι τυχερή θα κοιμηθούμε μεσημέρι!!! Και επιπλέον σηκωνόμουν τα πρωινά άφηνα το μωρό στη μαμά και διάβαζα για τη σχολή! Με το που τελειώνει η εξεταστική και έχω μια κενή βδομάδα για να κάνω ότι θέλω μου αρρωσταίνει και είμαι σχεδόν όλη μέρα μόνη με το μωράκι μου κλεισμένη στο σπίτι και πολλές φορές τον έπαιρνα αγκαλιά όρθια και τον γυρνούσα στο σπίτι για να ηρεμήσει! Χώρια οι θηλασμοί νεογέννητου και χειρότερα! μέρα νύχτα σχεδόν ασταμάτητα! Ε δε θέλει και πολύ κουράστηκα! Ο άντρας μου με βοηθάει απλά ένιωσα τον τελευταίο καιρό ότι θέλω περισσότερο! Αλλά να το σκεφτεί από μόνος του όχι να του το πω! Με έχει πει παλιοτερα ο χριστιανός για να είμαι δίκαιη να του λέω ότι θέλω και θα μου το κάνει γιατί από μόνος του δεν τα βλέπει! Εεεεε συγγνώμη γκαβός είναι να δει ότι θέλει ηλεκτρική το σπίτι;; Πήγα να βάλω εγώ και αμέσως ήρθε και μου την πήρε! Μόνο το χωλ έκανα και χωρίς να του πω τίποτα μου λέει κάθισε κοριτσάκι μου ξέρω πως δε σου αρέσει η ηλεκτρική! Πριν μέρες αυτό! Θα ήθελα λοιπόν να βάλει μια ηλεκτρική χωρίς να του πω, να κρατήσει το μωρό όταν κλαίει και με κοιτάει χωρίς να κλαίει όμως, να το πάρει αγκαλιά και να γυρνάει όλο το σπίτι; να το βγάλει στο μπαλκόνι αν έχει καλό καιρό; να παίξουν; δε με νοιάζει αρκεί να μην κλαψουρίζει και να αναγκάζομαι να το πάρω για να το ηρεμήσω ή να το πάει μια βόλτα με το καρότσι και να με αφήσει ένα δίωρο μόνη ή το μεσημέρι για να κοιμηθώ ή απόγευμα για να συγιρίσω (πως στο καλό γράφεται αυτή η λέξη;; :confused::confused:) λίγο το σπίτι με την ησυχία μου! Και για να σας προλάβω του έχω πει πολλές φορές να το βγάλει βόλτα και μου λέει να μεγαλώσει λίγο; πόσο δηλαδή; να πάει φαντάρος; ε τότε δε θα τον έχω και εγώ ανάγκη!! Τεσπα χθες πήγα σχολή μου κοίμησε και το μωρό μεσημέρι βράδυ και μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα! Μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι και για σεξ αλλά με τρενάρει πολύ η σκέψη ότι θα ξυπνήσει ο μικρός και θα μείνω με την όρεξη και έτσι λέω άστο καλύτερα!! Και Μαράκι μου αν δε βάλω Αλίκη τώρα τελευταία ξυπνάει πολύ εύκολα! Είναι και μικρό το σπίτι οπότε όλο και κάποιο θόρυβο θα κάνουμε!! Χθες βράδυ τον έβαλα στο κρεβάτι του 12 παρά τέταρτο δεν ξύπνησε και την έπεσα κι εγώ στο δικό μου! Για πότε κοιμήθηκα ούτε κατάλαβα και μέσα στον ύπνο μου ακούω το νινί να κλαίει! Πετάγομαι τον παίρνω αγκαλιά τον βάζω δίπλα μου και θηλάζει λες και είχε χρόνια να φάει! Κοιτάω το ρολόι 12,30 :shock::shock: Τα συμπεράσματα δικά σας!!! :roll::roll:

αχ κ εγω το εχω παθει αυτο να νομιζω πως κοιμηθηκα πολυ κ να κοιμηθηκα λιγο! για πες τουλαχιστον μετα η νυχτα ηταν οκ?
Τσέρρυ μου συμφωνώ σε όλα! Έχω κάποιες ενστάσεις! Το πτυχίο εκτός του ότι μου αρέσει η σχολή το χρειάζομαι κι όλας! Αυτή τη στιγμή στη δουλειά είμαι μετέωρη και έρμαιο της διάθεσης κάθε διοικητή και Διευθύνουσας αν θα με γυρίσουν πίσω (δηλαδή σε τμήμα νοσηλεύτρια) αν και τραβηγμένο με την πάθηση μου! Για να μην πω για το οικονομικό!!

Για το γάλα το βραδυνό δε θέλω να δώσω! Δε λέω ότι είναι κακό αλλά σκεφτείτε ότι δεν εργάζομαι αυτή την περίοδο γιατί έχω άδεια ανατροφής παιδιού! Ε λοιπόν θα κάνω υπομονή τουλάχιστον να κλείσει το χρόνο εάν με βοηθήσει ο Θεούλης!!! Ελπίζω όταν βγάλει τα δοντάκια του να γυρίσουμε στους προηγούμενους ρυθμούς μας με ολονύχτιους ύπνους!! Τώρα δεν κάνει καν τα τρία γεύματα την ημέρα! Στην καλύτερη να τα φάμε από μισά! ή ένα ολόκληρο και τα άλλα από λίγο άρα δεν είναι λογικό να πεινάσει και το βράδυ; έχουμε και ένα μπόι!

χαρα μ δλδ ακομα τρωει λιγοτερο απο 5 γευματα κ αυτα μισα?

Καλημερα κοριτσια

εμεις εχτες ειμασταν χαλια και οι δυο. Τι θα κανουμε πλεον με το θεμα το οικονομικο. Ολο προβληματα βγαινουν και δουλεια δεν μπορει να βρει. Δεν ξερω εχουμε πελαγωσει και οι δυο.

βασιλισα μου τι να σου πω για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα? σκεψου πως ολες ετσι ειμαστε η εστω σχεδων ολες εγω παντως ειμαι σκατα οικονομικα ο αντρασ μοθ περνει 20 εωρς τιν μερα:lol:

κι εγω στα ιδια χαλια ειμαι και δεν ξερω που ακομα θα φτασουμε!!!!!δεν βγαινουμε με τιποτα ομως!!!!!!!

ΠΕΠΣΙ σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!πρεπει να παω τραπεζα να κανω ενημερωση γιατι εγω δεν εχω παρει χαμπαρι να αλλαξει κατι στον λογαριασμο:rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΜΙΝ εμενα ηταν τα μικρα αρρωστα η πεθερα μου πηρε τηλ οταν ειχα παει τον μικρο στον παιδιατρο την περασμενη δευτερα δηλαδη,της ειπε ο αντρας μου οτι ο μικρος ειναι αρρωστος και πηγα τον εχω παει παιδιατρο εκτοτε δεν ξαναπηρε κανεις τους να μαθει και προχθες πηρε ο αντρας μου και της την ειπε και του λεει εεε δεν πηρα να μην ενοχλω μπορει να κοιμαστε....και σημερα ξαναπηρε για να του πει οτι η μικρη της κουνιαδας μου δεν κοιμηθηκε καλα τη νυχτα και οτι μαλλον την ενοχλουν τα δοντια για να δεις του λεει ποσο κουραζομαστε ........εφριξα κοριτσια και ο πανιβλακας δεν μιλαει να της πει τι λες ρε χριστιανη ειστε 4 ατομα εκ των οποιων οι 3 δεν δουλευετε και ο ενας δουλευει 3 μερες την εβδομαδα και εχετε ενα παιδι εμεις 2 ατομα ο ενας δουλευει τις περισσοτερες ωρες, με 2 μωρα τι να πουμε δηλαδη??αλλα δεν μιλαει ο βλακας:evil::evil::evil:

κοριτσια περα απ την πλακα ειμαι φοβερα κουρασμενη εξαντλημενη θα ελεγα και εχω συνεχεια ζαλαδες και ημικρανιες

ψαχνω και χαλι και ολα πανακριβα μου φαινοντε

vasilises mou ipe mia 3aderfi m pws ta lefta gia to epidoma tou oga mpikan k molis estila ton antra m na dei k ontws mpikan ta travi3a kiolas k avrio tha ta taktopoihsw egw :tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

avrio perimenw marago k idravliko! o maragos tha m kollisei to podaraki apo to trapezi tis avlis gt espase k tha m 3isei ligo tin porta tou saloniou gt den klinei! o idravlikos tha m valei alli vrisi sto mpanio k stin avli episis tha m kanei mia steganopoihsh stous solines tou neroxiti stin kouzina gt stazoun afta!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Naι καλά καταλάβατε εξαφανίστηκα γιατί ήρθε ο μάστορας για τα πλακάκια! Φύγαμε οχτώ το πρωί και γύρισα στις εννιά το βράδυ! Πήγα το μωρό στους γονείς μου κατέβηκα σχολή και μετά ξανά στους γονείς μου! Ο σύζυγος σπίτι με το μάστορα και απόγευμα που τελείωσαν ήρθε αλλα δε φύγαμε αμέσως αφού δεν έχουμε που να καθήσουμε εδώ!!

Μαριούλα τελικά το υπόλοιπο βράδυ τον είχα δίπλα μου και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα!!

Κάντυ τα πεθερικά σου είναι εκτός συναγωνισμού σε όλα αλλά με την κακή έννοια! Και φυσικά και εσύ σε κούραση κτλ είσαι μακράν από εμάς! Σε σκέφτομαι μάλιστα και παίρνω κουράγιο!!

Κορίτσια δεν είμαι σίγουρη ότι το ξένο γάλα θα "ωφελήσει" και το ταρζανάκι μου! Αντιθέτως είμαι σίγουρη ότι το να κοιμάται δίπλα μου ή δίπλα μας το γεμίζει με χαρά! Ένας λόγος αυτός που κάνω υπομονή! Ας υποθέσουμε όμως ότι θα ηρεμήσουμε όλοι! Πιστεύετε πως θα το πιάσει με τη μία το ξένο; Θέλει διαδικασία και δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο! Επίσης είμαι πολύ καλύτερα και ψυχολογικά και σωματικά!! Μου ήρθε σήμερα περίοδος τρεις μέρες νωρίτερα! Μάλλον έφταιγε και αυτή!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμινομουτρο μπορει να μην χρειαστει οση προσπαθεια νομιζεις...στο κατω κατω μπορεις να το κανεις δοκιμστικα για καποιες μερες η για καποια βραδια που εισαι πολυ κουρασμενη...τελος παντων...εσυ αποφασιζεις, απλα στα λεω γαιτι θεωρω οτι ολα καλα με τον θηλασμο αλλά για να ειναικαλα το μωρακι πρεπει πανω απο ολα να ειναι καλα και η μαμα...δες πως θα εισαι τωρα και μετα την περιοδο και κανεις οτι σε φωτισει ο καλος Θεούλης...

μαρτζι χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου. και γω δεν χαμπαριαζω απο τιτλους γιατι μερικά πραγματα θελουν το τελαντο και την τεχνη τους κ οσα χαρτια και να εχεις κανενα δεν σουτο εξασφαλιζει αυτο...

στην φωτο που λες σου φαινονται ετσι γιατι πεφτει φως επανω της και ισως ο ηλιος σε μπερδευει...οσο για την μικρη που μοιαζει αγορακι, μην πτοησε...κ μενα τα ιδια... :)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι κ μαρμιν για σενα...ειναι κατεβατο αλλά θα στο γραψω...

ειναι αποσπασμα ενος κειμενου σχετικά με τον υπνο του μωρου ηλικιας 8-12 μηνών απο το βιβλιο της ακαδημιας αμερικανικής παιδιατρικής

Κατα την διαρκεια αυτης της δυσκολης περιοδου πιθανω΄ς να χρειαστει να δοκιμασετε ορισμενες τακτικες προκειμενου να βοηθησετε το μωρο σας να κοιμαται χωρις προβληαμτα. Π.χ. όρισμενα μωρα κοιμουνται ευκολοτερα με την πορτα του δωματιου του ανοιχτη (ωστε να μπορουν να σας ακούν)

Ορισμενα άλλα αναπτυσουν συνηθεθς οι τα ηρεμουν οπως ειναι το πιπιλισμα του αντιχειρα ή το λικτνισμα. Μπορει να επιλεξει κάποιο συγκεεκριμενο αρκουδακι, κουβέρτα ως μεταβατικό αντικείμενο, που θατ ο ηρεμεί όταν δεν θα είστε κοντά του. Οτιδήποτε ειναι ασφαλές, μαλακό και μπορει να το αγκαλιάζει, να το χαιδέυει ή να το πιπιλάει ειναι καταλληλο. Μπορειτε να ενθαρρύνετε το παιδί σαν να χρησιμοποιεί ένα μεταβατικό αντικείμενο πρεσφέροντας του κάποια ελαφτιά κουβέρτα ή ένα μαλακό παιχνιδι.

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες προτάσεις που μπορουν να σας νοηθήσουν να περάσετε αυτό το στάδιο όσο το δυνατόν ταχύτερα. Πρωτίστως, μην επιβραβευεται με κανεναν τροπο το παιδί σας όταν σας ξυπνά κατα την διαρκεια της νύχτας. Πηγαινετε κοντα του για να επιβεβαιωθέιτε οτι ειναι καλά και πειτε του οτι θα ειστε στο διπλανο δωματιο αν χρειαστει κατι. ωστοσο μην αναψετε το φως , μην το λικνισετε και μην το κανετε βολτα στην αγκαλιά σας. Μπορειτε να του δωσετε ενα πτιρι νερο, αλλά μην το ταισετε και σε καμία περιπτωση , μην το παρετε στο κρεβάτι σας. Σε περιπτωση που η ανησυχια του οφειλετε σε αγχος αποχωρισου, θα σας ειναι πολυ πιο δυσκολο να το ξαναβαλετε στο κρεβατι του αν το παρετε στο δικο σας.

και σε ενα προτυπο ημερησιο προγραμμα διατροφης δινει 6 γευματα που τα 5 εχουν μητρικο γαλα 120 - 180μλ... κ μετα το γαλα λιγο νερακι για να ξεπλυθουν τα δοντακια. αυτα...τα μικρα μας νομιζω μας εκμεταλλευονται!!! εγω θα αρχισω απο σημερα κιολας το νερακι ή τσαγακι οπως μουειπε ο γιατρος!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Η μικρή μου κοιμάται, ο άντρας μου λείπει κι είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τις δουλειές να σας διαβάσω!

Μαρμιν, και με ξένο ξέρεις μπορείς να πάρεις μετά το μωρό να κοιμηθεί δίπλα σας, αφού τόσο το θέλεις! Επίσης πολλές φορές σκέφτομαι κι εγώ πώς θα γίνει η μετάβαση από το μητρικό στο ξένο, πόσο ευκολο θα είναι, αν θα παιδευτώ κτλ κτλ!

Τσερυ μου, όντως οι πολλοί τίτλοι πολλές φορές δεν έχουν αξία, αν δεν έχεις μεταδοτικότητα!Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Σίγουρα όσοι έχουν προχωρήσει τις σπουδές τους ξέρουν παραπάνω πράγματα από άλλους που έχουν μείνει με το πτυχίο μόνο! Απλά αποκτούν κι έναν άλλο τρόπο σκέψης, πιο περίπλοκο και πολλές φορές κάποια πράγματα τα θεωρουν τόσο αυτονόητα που δεν μπαίνουν στον κόπο να τα εξηγήσουν κιόλας! Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια.........

Κορίτσια, έχω αρχίσει σιγά σιγά να καθαρίζω το σπίτι! Ξεκίνησα από την κουζίνα και κοντεύω να την τελειώσω! Επλυνα τα ντουλάπια, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο.....Γενικώς έχει πολλή η δουλεια! Αλλα σιγα σιγα θα τα φτιαξω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

τσερυ, πόσα γευματα της δινεις;

Εγω τουλάχιστον 8!

Τα βραδια ξυπνάει μια φορα! Αν τυχει και ξαναξυονησει, δινω πιπίλα! Συνηθως αποκοιμιέται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τα βραδια ξυπναει 4 φορες :) αλλά αυτο τελικά ειναι κακή δική της τακτική που θα την κοψω πολύ πολύ συντομα...θα προσπαθησω δηλαδη να κοψω...

28xYp3.png

Το τελευταίο της γεύμα είναι κάπου στις 8.30 με 9 ! Αν ξυπνήσει πριν τις 4, της δίνω πιπίλα! Αν την "πιάσει" και κοιμηθεί, δεν αισθάνομαι τύψεις. Καταλαβαίνω πως δεν πεινάει! Αν πεινάει, δεν θέλει την πιπίλα με ΤΙΠΟΤΑ! Οπότε, πιάνω το νόημα και την ταίζω! Ολα εξαρτώνται από το μωρό! Μου δείχνει πάντα τι θέλει!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσια θελω τη γνωμη σας.

Ειπαμε με τον αντρα μου να δωσουμε ενα τριμηνο ευκαιρια στον εαυτο μας και στον ομοιοπαθητικο. Αρα θα πρπει να ξεκινησουμε την προσπαθεια τον Ιανουαριο. Εχω ομως φαρμακα που ληγουν τον Δεκεμβρη. Ειπαμε να την κανουμε δεκεμβρη αλλα δυστυχως εκτος οτι η διαδικασια θα γινει περιπου οπως τα υπολογιζω 20 με 25 δεκεμβρη οποτε δεν ξερω που θα ναι ο γιατρος, εχουμε και τα βαφτισια της μικρης 22 δεκ του αγαπημενου ξαδερφου του αντρα μου και απο τα οποια δεν θα μπορω να λειψω με τιποτα αν ειμαι στα Γιαννενα η στο κρεβατι και εκτος οτι θα δωσω και αφορμη σε ολους να αναρωτιουνται που ειμαι. Αρα μου μενει ο Νοεμβρης και αρα ειναι σαν να μην προσπαθησα με τον ομοιοπαθητικό η Ιανουαριο και χανω τα φαρμακα και θα πρπεπει να βρω καινουρια

Nα την κάνεις το Νοέμβρη! Δεν το συζητώ, δεν το διαπραγματεύομαι καν! Καλή και η ομοιοπαθητική, αλλά αφού έχεις φάρμακα, δεν θα τα αφήσεις να λήξουν και μετά να ψάχνεσαι και να αγχώνεσαι!

Στο κάτω- κάτω σκέψου το και διαφορετικά : 2 σενάρια υπάρχουν

1) κάνεις εξωσωματική, μένεις έγκυος (μακάρι Παναγίτσα μου) και δεν έχεις καθόλου τύψεις που άφησες την ομοιοπαθητική

2) κάνεις εξωσωματική, δεν μένεις έγκυος και δίνεις μετά το περιθώριο του τριμήνου και παραπάνω στην ομοιοπαθητική!

Αν δεν ήταν στη μέση το θέμα με τα φάρμακα, θα σου έλεγα (όπως και σου είπα άλλωστε) να δώσεις ένα περιθώριο στη νέα θεραπεία! Τώρα όμως αλλάζει το πράγμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε κορίτσια, η μικρή εδώ και 2-3 μέρες τρώει και μετά από κανά 10λεπτο αρχίζει να κλαιει σπαρακτικά με το στήθος στο στομα! Πολλές φορές που την αλλάζω στήθος, ηρεμεί και συνεχίζει, γεγονός που με κάνει να σκέφτομαι πως αδειάζει το στήθος γρήγορα και δεν βρίσκει άλλο γαλα;;; (λέω εγώ τώρα).

Σήμερα όμως (πριν από λίγο) που την τάιζα, πάλι άρχισε να κλαίει, την έβαλα στο άλλο, αλλά δεν ήθελε καθόλου και δώστου κλάμα! Τελικά, την σήκωσα, την νανούρισα και αποκοιμήθηκε με την πιπίλα στο στόμα να την ρουφάει τόσο δυνατά που απόρησα, γιατί άλλες φορές την πετάει στα μούτρα μου!

Τι λέτε να παθαίνει; Θα ελέγξω το στήθος να δω αν βγάζει γάλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Nα την κάνεις το Νοέμβρη! Δεν το συζητώ, δεν το διαπραγματεύομαι καν! Καλή και η ομοιοπαθητική, αλλά αφού έχεις φάρμακα, δεν θα τα αφήσεις να λήξουν και μετά να ψάχνεσαι και να αγχώνεσαι!

Στο κάτω- κάτω σκέψου το και διαφορετικά : 2 σενάρια υπάρχουν

1) κάνεις εξωσωματική, μένεις έγκυος (μακάρι Παναγίτσα μου) και δεν έχεις καθόλου τύψεις που άφησες την ομοιοπαθητική

2) κάνεις εξωσωματική, δεν μένεις έγκυος και δίνεις μετά το περιθώριο του τριμήνου και παραπάνω στην ομοιοπαθητική!

Αν δεν ήταν στη μέση το θέμα με τα φάρμακα, θα σου έλεγα (όπως και σου είπα άλλωστε) να δώσεις ένα περιθώριο στη νέα θεραπεία! Τώρα όμως αλλάζει το πράγμα!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πέπση να κάνεις τη προσπάθεια αμαρτία να πάνε χαμένα τα φάρμακα.....και άν δεν μείνεις έχεις μετά όλο το χρόνο μπροστά σου για να δώσεις την ευκαιρία στον ομοιοπαθητικό....που μεταξύ μας δεν νομίζω να χρειαστεί!!!Μάρτζη ίσως είναι η ώρα να σου αυξήσει την παραγωγή οπότε το βράδυ που ξυπνάει μη δίνεις πιπίλα δίνε στήθος γιατί είναι η καλύτερη ώρα για την αύξηση της παραγωγής σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...