Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμινακι μου εγω απορώ με την υπομονή που κάνεις όλον αυτον τον καιρο....και έχεις απολτο δίκιο να τα βλέπεις έτσι τα πραγματα και γω τα ιδια κάνω...προσπαθώ να τα καταφερω ολα μονη μου και αν θελει ο συζυγος να κουνησει και αυτος τον κώλο του που δεν γινεται κ πολύ συχνά...μάλιστα παλαιοτερα σκοτωνομασταν κιολας γι αυτο το θεμα...τωρα εχουμε περιοριστει στο να μου λεει χοντραδες αλλά βοηθάει που και που οταν βλεπει οτι αν δεν βοηθησει δεν προκειτε να γινουν καποια πραγματα...εγω θα επικεντρωθω στο να λυσεις τα προβληματα σου και οχι σε κατι άλλο... 1ον στην σχολη καλα κανεις και πας μιας και εκει ξεκουραζεσαι!!!! 2ον αντι να το παιρνεις πατριωτικα το θεμα με τα μαθηματα γιατι δεν πας καμια βολτουλα εκεινες τις ωρες???/ στο κατω κατω τι το θες το χαρτι σονι και ντε???? δουλεια δεν εχεις? 3ον το σεξ γινεται οταν θελουμε και μπορυμε, κρατα τις δυναμεις σου για λιγο αργοτερα που θα μεγαλωσουν τα μικρα μας 4ον ο Θρασακος μηπως πρεπει τα βραδια να δοκιμασει και λιγο ξενο????? μητρικο πηρε παααααααααααααααααααααρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρραααααααααααααααααααααα πολυ, πιο πολύ απο καθε μωρακι εδω μεσα...εγώ λεω να το δοκιμάσεις μπας κ χορταινει λιγο περισσοτερο και κοιμηθειτε κανα βραδυ... 5ον επισης λεω να αφησεις τους εγωισμους και να λες στον συζυγο τι να κανει γιατι πρεπει να εισαι καλα για τον Θρασακο σου και αυτο ειναι προτεραιοτητα σου για μια ζωή και παλι για τον Θρασακο γιατι σε εχει αναγκη και πρεπιε να εισαι καλα... αυτα απο μενα...

μαρτζι πολυ ωραια τα χαλια και αγαω τρελλαινομαι με τετοια σχεδια αλλά για το δωματιο προτιμησα να παρω απλη ασπρη μοκετα γιατι εχει ηδη πολλα χρωματα το δωματιο...

τι άλλο τι άλλο????

μαρτζι σου στελνω "ενημερωτικά'

Συμφωνώ σε όλα!!!!

Οντως, ρε Μαρμιν, γιατί δεν δίνεις λίγο "ξένο"; Θα ηρεμήσετε πιστεύω και οι δυο!

Τσερυ μου εγώ την εχω ακόμη στο δικό μας δωμάτιο και μας βλέπω να βγάζουμε το χειμώνα εκεί, μιας κι έχουμε κλιματιστικό! Δεν έχουμε πολύ χρώμα, δεν είναι καν παιδικό δωματιο! Το μόνο παιδικό που διαθέτει είναι ο τουίτι στην κούνια της. που όταν τον βλέπει κάνει σαν τρελή από την χαρά της! Και το χαλί, αν το πάρω, θα το πάρω αργότερα, όταν με το καλό της φτάξω το δωμάτιάκι της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε Τσέρυ, κρίμα που έμεινες χωρίς δουλειά, αλλά είμαι σίγουρη πως θα βρεθει κάτι! Οσο για τα ιδιαίτερα, θα το μετανιώσουν οι κυρίες, εδώ είμαστε και θα δεις! Πίσω θα γυρίσουν ξανά! Σιγά μην κάτσουν αυτά με την καθηγητρια πανεπιστημίου! Για πότε θα αρχίσουν τα παράπονα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

H Μαρκέλλα μεγάλωσε πολύ και ομόρφυνε επικινδυνα!!!! Κούκλα είναι, ρε Τσέρυ! Τα ματάκια της είναι γαλανά; Πήρε από τον μπαμπά της,ε;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

H Μαρκέλλα μεγάλωσε πολύ και ομόρφυνε επικινδυνα!!!! Κούκλα είναι, ρε Τσέρυ! Τα ματάκια της είναι γαλανά; Πήρε από τον μπαμπά της,ε;;;

Εμείς τις έχουμε αυτέςςςςςςςς;;;;;;;;; Ε Τσέρρυ;;;;;;;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρρυ μου συμφωνώ σε όλα! Έχω κάποιες ενστάσεις! Το πτυχίο εκτός του ότι μου αρέσει η σχολή το χρειάζομαι κι όλας! Αυτή τη στιγμή στη δουλειά είμαι μετέωρη και έρμαιο της διάθεσης κάθε διοικητή και Διευθύνουσας αν θα με γυρίσουν πίσω (δηλαδή σε τμήμα νοσηλεύτρια) αν και τραβηγμένο με την πάθηση μου! Για να μην πω για το οικονομικό!!

Για το γάλα το βραδυνό δε θέλω να δώσω! Δε λέω ότι είναι κακό αλλά σκεφτείτε ότι δεν εργάζομαι αυτή την περίοδο γιατί έχω άδεια ανατροφής παιδιού! Ε λοιπόν θα κάνω υπομονή τουλάχιστον να κλείσει το χρόνο εάν με βοηθήσει ο Θεούλης!!! Ελπίζω όταν βγάλει τα δοντάκια του να γυρίσουμε στους προηγούμενους ρυθμούς μας με ολονύχτιους ύπνους!! Τώρα δεν κάνει καν τα τρία γεύματα την ημέρα! Στην καλύτερη να τα φάμε από μισά! ή ένα ολόκληρο και τα άλλα από λίγο άρα δεν είναι λογικό να πεινάσει και το βράδυ; έχουμε και ένα μπόι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

εμεις εχτες ειμασταν χαλια και οι δυο. Τι θα κανουμε πλεον με το θεμα το οικονομικο. Ολο προβληματα βγαινουν και δουλεια δεν μπορει να βρει. Δεν ξερω εχουμε πελαγωσει και οι δυο.

Καλημερα κοριτσια

εμεις εχτες ειμασταν χαλια και οι δυο. Τι θα κανουμε πλεον με το θεμα το οικονομικο. Ολο προβληματα βγαινουν και δουλεια δεν μπορει να βρει. Δεν ξερω εχουμε πελαγωσει και οι δυο.

Καλημέρα! Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Διάβασα χθες στο ιντερνετ πως βγήκαν κάποιες θεσεις εργασία από οαεδ ( όχι αυτές για δήμους) ! Ο δικός μου θα πάει μία βόλτα στον οαεδ να δει τι και πώς. Πες και στον δικό σου να πάει και να ρωτήσει! Είναι για σερβιτόρους, βοηθούς σερβοτόρων, διάφορα........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κι εγω στα ιδια χαλια ειμαι και δεν ξερω που ακομα θα φτασουμε!!!!!δεν βγαινουμε με τιποτα ομως!!!!!!!

ΠΕΠΣΙ σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!πρεπει να παω τραπεζα να κανω ενημερωση γιατι εγω δεν εχω παρει χαμπαρι να αλλαξει κατι στον λογαριασμο:rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΜΙΝ εμενα ηταν τα μικρα αρρωστα η πεθερα μου πηρε τηλ οταν ειχα παει τον μικρο στον παιδιατρο την περασμενη δευτερα δηλαδη,της ειπε ο αντρας μου οτι ο μικρος ειναι αρρωστος και πηγα τον εχω παει παιδιατρο εκτοτε δεν ξαναπηρε κανεις τους να μαθει και προχθες πηρε ο αντρας μου και της την ειπε και του λεει εεε δεν πηρα να μην ενοχλω μπορει να κοιμαστε....και σημερα ξαναπηρε για να του πει οτι η μικρη της κουνιαδας μου δεν κοιμηθηκε καλα τη νυχτα και οτι μαλλον την ενοχλουν τα δοντια για να δεις του λεει ποσο κουραζομαστε ........εφριξα κοριτσια και ο πανιβλακας δεν μιλαει να της πει τι λες ρε χριστιανη ειστε 4 ατομα εκ των οποιων οι 3 δεν δουλευετε και ο ενας δουλευει 3 μερες την εβδομαδα και εχετε ενα παιδι εμεις 2 ατομα ο ενας δουλευει τις περισσοτερες ωρες, με 2 μωρα τι να πουμε δηλαδη??αλλα δεν μιλαει ο βλακας:evil::evil::evil:

κοριτσια περα απ την πλακα ειμαι φοβερα κουρασμενη εξαντλημενη θα ελεγα και εχω συνεχεια ζαλαδες και ημικρανιες

ψαχνω και χαλι και ολα πανακριβα μου φαινοντε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Δεν ξερω ρε κοριτσια πως εχουμε καταντησει ετσι. Ειλικρινα εχτες κλαιγαμε και οι δυο μας και δεν ξεραμε πως να παρηγορησουμε ο ενας τον αλον. Κατι πρπει να κανουμε για αυτη τη κατασταση

μαμριν καλα κανεις και θες το χαρτι αλλά νομιζω οτι βαζεις πολλά στον εαυτο σου σε μια περιοδο που ουτως ή άλλως όσα χαρτια και να έχεις το θέμα "δουλειά" είναι περιέργο...

εγω ειμαι πρωτη πουθα σου πω τραβα μπροστα που μεχρι περυσι σκεφτομουν να δωσω κατατακτηριες απλά βρε κοριτσι το ταιμινγκ ειναι λιγο περιεργο και ειδικά για σενα που έχεις και την παθηση και παιζει ρολο η ψυχολογική σου κατασταση...εγώ στη θέση σου θα ειχα παθει νευρικό κλωνισμό με τοση αυπνια...γι αυτο και προτινα να δωσεις κ το ξενο....καλά τα λες οτι γι αυτο ειμαστε σπιτι κτλ κτλ αλλά δεν θα του δωσεις ξενο για να τρεχεις στους καφεδες...παλι για το μωρακι θα το κανεςι για να εχεις και συ δυναμεις να κρατηθεις και για το μωρο αλλά κ για την οικογενεια και το σπιτι σου...και παλι μιλαω για ενα γευμα μονο...το βραδινο...εγω σ'αυτο το θεμα ειχα αρχισει τωρα προς το τελος να γινομαι διαλακτικη...βεβαια παντα ελεγεα αν αρχισω την δουλεια και δω οτι με ξενυχταει...ευτυχως ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν χρειαστηκε, έδωσα 10 μερουλες νωριτερα τα φρουτα αλλά και αν εδινα τί θα γινοταν??? το μωρο τρωει ουτως ή άλλως κρεμες κ φαγητα πλεον..... κ οσο γι αυτο που λες...υπομονη και θα αρχισει να τρωει κανονικα σε λιγο καιρο και επειδη θα εχει 4 δοντια δεν θα τον προλαβαινεις!!!!

μαρτζι να σου πω την αληθεια δεν στεναχωρεθηκα και πολυ...για την ακριβεια εφυγε ενα βαρος απο πανω μου γιατι δεν ηθελα καθολου να δουλεψω!!! κ μην νομιζτε οτι σε μας το χρημα ρεει αφθονο...και μεις μαζεμενα στραγαλια εχουμε...απλά εχουμε μαθει να περναμε με οσα εχουμε...... προσπαθουμε να βγαλουμε τα χρεη μας και ολα τα αλλα παν πισω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εσυ μαρτζι σαν εκπαιδευτικος πως το βλεπεις αυτο που περιεγραψα??? ειναι δυνατον τα παιδια να μαθουν μια ξενη γλωσσα με την επαφη μια φορα την εβδομαδα????

28xYp3.png

και για να σου θυμισω

και το ιδιαιτερο ηθελαν νατους βγαλω τα υπολοιπα διδακτικα χρονια, δηλαδη την μιση c, thn d, thn pre - lower k thn lower, σε 2 χρονια με 1 φορα την εβδομαδα μαθημα και εννοειτε οπως παει το σχολειο...δηλαδη οχι καλοκαιρια, χριστουγεννα πασχα κτλ κτλ

28xYp3.png

Κάντυ μου, δεν το συζητώ! Θεωρώ ότι στο θέμα "κούραση" και "υπομονη" κατέχεις την πρώτη θέση! Εγώ δεν ξέρω αν θα αντεχα να έχω δύο μωράκια τόσες ώρες μόνη μου! Επίσης τα πεθερικά σου είναι πέρα για πέρα αναίσθητα, τα έχουμε ξαναπεί αυτά!

Τα χαλιά σου φάνηκαν κι εσένα ακριβά, ε; Εγώ θα ψάξω κι εδώ κι αν δεν βρω μπορεί να το πάρω από την ιστοσελίδα αργότερα με 12 δόσεις, να βγαίνει γύρω στα 8 ευρώ το μήνα! Θα δω.......

Μαρμιν, καλά στα λέει η Τσέρυ για το γάλα! Εσύ έκανες χρήση της άδειας ανατροφής τέκνου και με το παραπανω μάλιστα! Δεν είναι κακό να δώσεις και να ξεκουραστείτε και οι δυο! Κάντο για το Θρασάκο που κι αυτός σίγουρα ταλαιπωρείται! Θα κοιμηθείτε το βράδυ και θα ξυπνήσετε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι! Σκέψου το.......Για να στο προτείνει μάλιστα η Τσέρυ, που πιο φανατική - πλην της Κάντυ- δεν υπήρξε με το θέμα θηλασμός, πάει να πει πως πρέπει να το δεις από άλλη οπτική το θέμα!

Για το πτυχιο θα σου πω να πας με τον δικό σου ρυθμό! Ούτε και να καθυστερήσεις ούτε όμως και να σκοτωθείς!

Τσέρυ, δεν το συζητώ! Με μια φορά την εβδομάδα δεν γίνεται δουλειά! Μα τι να πρωτοκάνεις;;; Συμφωνώ σε όλα μαζί σου! Επίσης το θέμα "καθηγήτρια πανεπιστημίου" πολύ μού έκατσε στο λαιμό! Τι δηλαδη; Αυτή θα τα καταφέρει με μία φορά να τα προετοιμάσει; Γιατί; επειδή είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου; Εμένα η εμπειρία μου λέει πως δεν βγαίνει με τίποτα, όποιος και να είσαι, όσα πτυχία και να έχεις! Χρειάζεται χρόνος......

Δεν είναι τα ματάκια γαλάνα; Μα στην φωτογραφία την κοντινή τα ματάκια της φαίνονται γαλανά!!!!!

Εμένα πολλοί μού είπαν πως το κοριτσάκι μου μοιάζει με αγοράκι! Η καημενούλα μου..δεν έχει πολλά μαλλάκια και δεν φαίνεται για κοριτσάκι..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Επίσης, Μαρμιν, ξέχασα να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτούσες στο μέιλ! Κι εγώ θα ήμουν πάρα πολύ επιφυλακτική στη θέση σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...