Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρε, Λίλι, τι μαμά ήταν αυτή!!!! Μπράβο!!!! Ούτε να σε γεμίζει ενοχές ούτε τίποτα! Αχ, μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι με την κόρη μου!

Βρε, χθες ήταν η βραδιά του σεξ για πολλές από εμάς!

Πέπσι, κολλήματα Γιαννωτών αιώνια! Αν σου πω εγώ περίπτωση ζευγαριού που από κολλημά τους για τις πόλεις τους, το διέλυσαν, θα πάθεις πλάκα! Και μάλιστα το διέλυσαν με τις ευλογίες των δικών τους κι ας έχουν και παιδάκι!

Λίλι μου, ό,τι και να πω, τίποτα δεν καταλαβαίνουν! Πόσες φορές τα είπα, τι κατάλαβα; Τίποτα! Είμαι η κακιά κόρη, η περίεργη, η......, η........,η......Γιαννώτες, παιδί μου! Μυαλά αγύριστα, νομίζουν πως έχουν δίκιο δε όλα, οπισθοδρομικοί και δεν συμμαζεύεται! Οποιος δεν φύγει για λίγο από τα Γιάννενα, να ανοίξει λίγο το μυαλό του, δεν έχει γιατρειά! Αλήθεια το πιστεύω αυτό!

Γειά σας αγάπες!!!Εχθές νευρίασα πολύ με το ζαχαροπλαστείο που είχα παραγγείλει την τούρτα!!!Ενώ της είχα πεί άσπρη τελείως με αμύγδαλα και κεράσια και να γράφει επάνω ''Να τα εκατοστίσεις μπαμπάκα μου'' αυτή κορίτσια με το που πήγα μου έβγαλε μια έτοιμη από το ψυγείο ΟΛΗ σοκολάτα και μου κοτσάρι και ένα ζαχαροκαρτελάκι που έλεγε ''Χαρούμενα γενέθλια'' Τα νεύρα μου κρόσια δεν μου είχε φτιάξει τη τούρτα που παρήγγειλα κορίτσια κοινώς με έγραψε στα παπάρια της η ηλίθια..........τελικά βρήκα από αλλού τούρτα σχεδόν άσπρη αλλά χωρίς αμύγδαλα και μου έβαλε ο άνθρωπος ένα ζαχαροκαρτελάκι που έγραψε επάνω αυτό που ήθελα αλλά δεν φαινόταν καλά!!!Τι να πώ δουλειά δεν έχουν και προτημούν να χάνουν και πελάτες........!!!Σε γενικές γραμμές πάντως περάσαμε καλά και ο σύζυγος όταν είδε την τούρτα δάκρυσε από συγκίνηση!!!Το βράδυ μας δεν ήταν καθόλου καλό ο μικρούλης μου έβηχε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να τη βγάλουμε αγκαλιά στον καναπέ!!!Από τις 8 που ξύπνησε δεν έχει βήξει καθόλου ευτυχώς!!!Αυτά τα νέα μας!!!

Μάρτζη και η δική μου η μαμά Γιαννιώτησα.........σας το έχω ξαναπεί νομίζω.....γεννημένη και μεγαλωμένη εκεί...!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το άλλο σας το έχω πεί???????Τα φρούτα έχει 3 μέρες που δεν τα θέλει με τίποτα.......οπότε και εγώ σήμερα του έβαλα ένα αχλάδι και μια μπανάνα σε μισό γιαούρτι και τα τσάκισε χαχαχαχαχα το έπιασα κορόιδο......!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία τα χαλιά αλλά τσούζουν οι τιμούλες........σε άλλες εποχές θα έπερνα σίγουρα τώρα όμως με τίποτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημεροκαλησπέρες!!!!! Τι κάνετε;; Πάνω κάτω σας διάβασα!

Μάρτζι μου για τις διαστάσεις καλές μου φάνηκαν οι τιμούλες αν σκεφτώ ειδικά ότι δεν έχετε και πολλές επιλογές εκεί σωστά;; Εμείς διάδρομο έχουμε στο παιδικό χαλί ολόκληρο δε χωράει έτσι όπως το έχω επιπλωμένο τώρα! Με το γουίνι!Πολύ ωραίος!!

Λίλι στα είπα για την απαράδεκτη τύπισσα και στο φεις!!!

Επεισόδια δε χάσατε!! Απλά κατάλαβα ότι έχω κουράσει πολύ αλλά πολύ το νευρικο μου σύστημα! Σκεφτείτε μόνο πόσο καιρό έχω να κοιμηθώ βράδυ σαν άνθρωπος!! Αν είμαι τυχερή θα κοιμηθούμε μεσημέρι!!! Και επιπλέον σηκωνόμουν τα πρωινά άφηνα το μωρό στη μαμά και διάβαζα για τη σχολή! Με το που τελειώνει η εξεταστική και έχω μια κενή βδομάδα για να κάνω ότι θέλω μου αρρωσταίνει και είμαι σχεδόν όλη μέρα μόνη με το μωράκι μου κλεισμένη στο σπίτι και πολλές φορές τον έπαιρνα αγκαλιά όρθια και τον γυρνούσα στο σπίτι για να ηρεμήσει! Χώρια οι θηλασμοί νεογέννητου και χειρότερα! μέρα νύχτα σχεδόν ασταμάτητα! Ε δε θέλει και πολύ κουράστηκα! Ο άντρας μου με βοηθάει απλά ένιωσα τον τελευταίο καιρό ότι θέλω περισσότερο! Αλλά να το σκεφτεί από μόνος του όχι να του το πω! Με έχει πει παλιοτερα ο χριστιανός για να είμαι δίκαιη να του λέω ότι θέλω και θα μου το κάνει γιατί από μόνος του δεν τα βλέπει! Εεεεε συγγνώμη γκαβός είναι να δει ότι θέλει ηλεκτρική το σπίτι;; Πήγα να βάλω εγώ και αμέσως ήρθε και μου την πήρε! Μόνο το χωλ έκανα και χωρίς να του πω τίποτα μου λέει κάθισε κοριτσάκι μου ξέρω πως δε σου αρέσει η ηλεκτρική! Πριν μέρες αυτό! Θα ήθελα λοιπόν να βάλει μια ηλεκτρική χωρίς να του πω, να κρατήσει το μωρό όταν κλαίει και με κοιτάει χωρίς να κλαίει όμως, να το πάρει αγκαλιά και να γυρνάει όλο το σπίτι; να το βγάλει στο μπαλκόνι αν έχει καλό καιρό; να παίξουν; δε με νοιάζει αρκεί να μην κλαψουρίζει και να αναγκάζομαι να το πάρω για να το ηρεμήσω ή να το πάει μια βόλτα με το καρότσι και να με αφήσει ένα δίωρο μόνη ή το μεσημέρι για να κοιμηθώ ή απόγευμα για να συγιρίσω (πως στο καλό γράφεται αυτή η λέξη;; :confused::confused:) λίγο το σπίτι με την ησυχία μου! Και για να σας προλάβω του έχω πει πολλές φορές να το βγάλει βόλτα και μου λέει να μεγαλώσει λίγο; πόσο δηλαδή; να πάει φαντάρος; ε τότε δε θα τον έχω και εγώ ανάγκη!! Τεσπα χθες πήγα σχολή μου κοίμησε και το μωρό μεσημέρι βράδυ και μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα! Μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι και για σεξ αλλά με τρενάρει πολύ η σκέψη ότι θα ξυπνήσει ο μικρός και θα μείνω με την όρεξη και έτσι λέω άστο καλύτερα!! Και Μαράκι μου αν δε βάλω Αλίκη τώρα τελευταία ξυπνάει πολύ εύκολα! Είναι και μικρό το σπίτι οπότε όλο και κάποιο θόρυβο θα κάνουμε!! Χθες βράδυ τον έβαλα στο κρεβάτι του 12 παρά τέταρτο δεν ξύπνησε και την έπεσα κι εγώ στο δικό μου! Για πότε κοιμήθηκα ούτε κατάλαβα και μέσα στον ύπνο μου ακούω το νινί να κλαίει! Πετάγομαι τον παίρνω αγκαλιά τον βάζω δίπλα μου και θηλάζει λες και είχε χρόνια να φάει! Κοιτάω το ρολόι 12,30 :shock::shock: Τα συμπεράσματα δικά σας!!! :roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σας είπα για τα πλακάκια στο σαλόνι που σηκώθηκαν! Ήρθε χθες ένας συνάδελφος του άντρα μου και τα είδε! Αυτός μας έβαλε και την πέτρα μέσα έξω! Καλός κύριος! Θέλεί όλο το σαλόνι λέει γιατί είναι κούφιο μέχρι την τραπεζαρία σχεδόν! ΣΤο τεράστιο σπίτι μου αυτό σημαίνει καμιά δεκαπενταριά μέτρα ή είκοσι όπως λέει ο άντρας μου! Τεσπα ας πούμε είκοσι! Όμως θέλει και πλακάκια γιατί όλο και θα σπάσει κάποιο λέει (ήδη ένα έσπασε)! Πήγαμε πράκτικερ κ μερλου χθες αλλά διάσταση 31*31 νιεντ! Τεσπα πρέπει όχι μόνο να βρούμε που να ταιριάζει για να μη γίνει "τσιρκολίκι" που έλεγε κάποια αλλά τη διάσταση οπωσδήποτε!! Οπότε σήμερα θα πάμε για ψαξίδι! Επίσης 25 κιλά κόλλα και 5 αρμό! Για τη δουλειά του θέλει δυο μέρες σχεδόν τη μία για να τα ξεκολλήσει και ξανακολλήσει και την επομένη που θα έχουν στεγνώσει να περάσει τον αρμό (πιο παχύ αυτή τη φορά) για να μην ξαναπετάξουν! Και η αμοιβή του 50 ευρωπουλάκια για εμάς! Αλλού θα έπαιρνε λέει 150! Τεσπα ένα πενηνταράκι αβλεπεί θα το δίναμε και φυσικά άγνωστος τελείως θα έπαιρνε πολλά περισσότερα! Βάλτε τα πλακάκια και τα υλικά Κύριος ξέρει πόσο θα βγει! Ακούστε και το καλύτερο! Πρέπει να φύγει ο τριθέσιος κ ο διθέσιος στη δυτική πλευρά του ανακτόρου μας για να μπορέσει να δουλέψει ο άνθρωπος! Έχουμε κ ένα τραπεζάκι (ουχί μικρό) αλλά λέει αυτό θα το πηγαίνει πέρα δώθε!! Ο κυριος αυτός είναι χειρουργημένος στην καρδιά με σοβαρή επέμβαση απαγορεύεται να κουβαλήσει! Και ο κλήρος πέφτει στη γενναία! Είπα τον άντρα μου ότι θα το κάνουμε μόνοι μας!!! Αν βρειτε καμία μέση μετά δική μου θα είναι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χθες λοιπόν ξύπνησα από τις έξι, έκανα ότι δουλειές πρόλαβα κ μετά τον πήρα και πήγαμε στους γονείς μου! Τον άφησα κατέβηκα στη σχολή! Γύρισα ήρθε και ο άντρας μου πήγαμε σπίτι φάγαμε, ξάπλωσαν πατέρας και γιος όπως σας είπα και ο άντρας μου τον κοίμησε! Εγώ σέρφαρα! 6 παρά ήρθε ο κύριος μας είπε τα καθέκαστα φύγαμε κατευθείαν για πλακάκια γυρίσαμε εννιά! Κάτι να ετοιμάσω να φάμε, λίγο από εδώ λίγο από εκεί να συμμαζέψω δέκα πήρα το νινί για να το θηλασωκοιμήσω! Τελικά 11 παρά τον κοίμησε ο σύζυξ! Ούτε κατάλαβα πότε βράδυασε! Αφού σκεφτείτε ότι χθες βράδυ νόμιζα πως είναι Τρίτη! Μου πήρε ώρα να καταλάβω ότι ήταν όοοοοοοοολη η μέρα Δευτέρα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου σου στέλνω μειλ με δύο φώτο που έβαλα χθες στο φέις από το μεσημέρι που κοίμησε ο άντρας μου το μικρό δίπλα του και μία δημοσίευση προ λίγου στο φέις σχετικά με έναν προβληματισμό μου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμινακι μου εγω απορώ με την υπομονή που κάνεις όλον αυτον τον καιρο....και έχεις απολτο δίκιο να τα βλέπεις έτσι τα πραγματα και γω τα ιδια κάνω...προσπαθώ να τα καταφερω ολα μονη μου και αν θελει ο συζυγος να κουνησει και αυτος τον κώλο του που δεν γινεται κ πολύ συχνά...μάλιστα παλαιοτερα σκοτωνομασταν κιολας γι αυτο το θεμα...τωρα εχουμε περιοριστει στο να μου λεει χοντραδες αλλά βοηθάει που και που οταν βλεπει οτι αν δεν βοηθησει δεν προκειτε να γινουν καποια πραγματα...εγω θα επικεντρωθω στο να λυσεις τα προβληματα σου και οχι σε κατι άλλο... 1ον στην σχολη καλα κανεις και πας μιας και εκει ξεκουραζεσαι!!!! 2ον αντι να το παιρνεις πατριωτικα το θεμα με τα μαθηματα γιατι δεν πας καμια βολτουλα εκεινες τις ωρες???/ στο κατω κατω τι το θες το χαρτι σονι και ντε???? δουλεια δεν εχεις? 3ον το σεξ γινεται οταν θελουμε και μπορυμε, κρατα τις δυναμεις σου για λιγο αργοτερα που θα μεγαλωσουν τα μικρα μας 4ον ο Θρασακος μηπως πρεπει τα βραδια να δοκιμασει και λιγο ξενο????? μητρικο πηρε παααααααααααααααααααααρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρραααααααααααααααααααααα πολυ, πιο πολύ απο καθε μωρακι εδω μεσα...εγώ λεω να το δοκιμάσεις μπας κ χορταινει λιγο περισσοτερο και κοιμηθειτε κανα βραδυ... 5ον επισης λεω να αφησεις τους εγωισμους και να λες στον συζυγο τι να κανει γιατι πρεπει να εισαι καλα για τον Θρασακο σου και αυτο ειναι προτεραιοτητα σου για μια ζωή και παλι για τον Θρασακο γιατι σε εχει αναγκη και πρεπιε να εισαι καλα... αυτα απο μενα...

μαρτζι πολυ ωραια τα χαλια και αγαω τρελλαινομαι με τετοια σχεδια αλλά για το δωματιο προτιμησα να παρω απλη ασπρη μοκετα γιατι εχει ηδη πολλα χρωματα το δωματιο...

τι άλλο τι άλλο????

μαρτζι σου στελνω "ενημερωτικά'

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λοιπον εγω θαρρω δεν σας εχω πει οτι τρωμε φρουτακια!!! ε ναι κοριτσια μου δεν αντεξα και της εδωσα εδω και 2-3 μερουλες τωρα...στην αρχη ξεκινησαμε με 2 κουταλιτσες, το πηγαμε 4, χθες φαγαμε 60γραμ και σημερα ολο μας το φρουτο... της δινω μπανανα - μηλο. στην αρχη ξινιζετε κανει φατσες , τρωει μερικες κουταλιες και μετα αρχιζει και βγαζει την γλωσσα...σε εκεινο το σημειο βαζω μεσα στα φρουτα λιγο ρυζαλευρο με γευση βανιλια και μετα συνεχιζουμε!!!! εχει πολυ πλακα!!!

επισης δεν σας ειπα για τα φροντηστηρια τι εγινε... φετος αν θυμαστε ηταν να παω στο φροντηστηριο που ημουν και παλια... τελευταια φορα που μιλησα μαζι της (γιατι πρεπει να την παραω πρωι και ολο κατι κανω και το ξεχναω) μου ειχε πει οτι οι εγγραφες της παν χαλια και οτι αν συνεχισει ετσι μαλλον δεν θα το ανοιξει το φροντιστήριο ουτε φετος και ας της εριξε ο ιδιοκτητης το ενοικιο... τελικα δεν ξερω τι εγινε, παντως τηλεφωνο δεν με πηρε... στην αρχη του σεπτεμβριου που εδωσα βογραφικα με πηρε τηλεφωνο μια ιδιωκτητρια η οποια να σας πω την αληθεια το περιμενα να με παρει απο τις ερωτησεις που μου εκανε οταν εδωσα το βιογραφικο... και μου εδωσε προγραμμα για 4 μερες δουλειας απο 2 ωρες καθημερινα και ολες μετα τις 6 το απογευμα που για μενα θα ηταν μια χαρα!!! χαρηκα, λεω τι καλα...με παινρει μετα απο 2 μερες τηλεφωνο για να οριστικοποιησουμε το προγραμμα και μου λεει εχει προβλημα με το προγραμμα γιατι απ'οτι καταλαβα καποιες απο τις υπαλληλους τσινισαν...βασικα εγω οταν ειχα παει και ειχαμε κανει κουβεντα της ειχα πει οτι φετος δεν θα ηθελαν μονο να παρω lower τμημα γιαιτ θα εχει πολυ διαβασμα και απαιτησεις και με το μωρο δεν ξερω αν θα τα καταφερνω και συμφωνησε μαζι μου να μου δωσει μικρες ταξεις...τελικα μουειπε οτι θα με ξαναπαρει για να μου δωσει δικες της ταξεις και τμηματα εφοσον μου το υποσχεθηκε αλλα δεν πηρε ποτε!!! η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω δεν την πηρα βεβαια αλλα νομιζω οτι δεν θα ειχε και νοημα...

28xYp3.png

στην αρχη του σεπτεμβρη ηρθαν οι μαμαδες απο το ιδιαιτερο που κανω να πιουμε καφε, να δουν το μωρο και να μιλησουμε για το προγραμμα των παιδιων τους ωστε να αποφασισουμε τι μερα θα κανουμε το ιδιαιτερο, ωρα κτλ κτλ.... ερχονται και μεσα σε ολα με ρωταει η μανα που ο γιος της δεν διαβαζει και παρα πολυ ποτε θα δωσουν lower...υποψιν οτι τα παιδια κανουν μαζι μου 2 χρονια και εκαναν αλλα 2 χρονια στο παρελθον αλλά απο μια φορα την εβδομαδα μάθημα...οταν τα ανελαβα περισυ απο γραμματική δεν ήξεραν τιποτα απολυτως, ούτε καν ποτε βαζουμε το αρθρο α και ποτε το an ... τους λεω οτι με το προγραμμα που εχουμε με μια φορα την εβδομαδα μαθημα σε 4 χρονια με δεδομενο οτι θα κανουμε και την pre - lower κανονικα (γιατι εδω τα φροντιστηρια για λογους ανταγωνισμου δεν κανουν την pre - lower katholou aki apo thn D' taxi pan kateytheian sthn lower) ... αυτηνης λοιπον της φανηκε υπερβολικα πολυς ο χρονος και οτι ηθελε το πολυ σε 2 χρονια απο τωρα να δωσουν εξετασεις τα παιδια και οτι απο την στιγμη που ειναι ιδιαιτερο πρεπει ναπαει πιο γρηγορα... της εξηγω οτι αυτο που λες δεν ειναι εφικτο αφενος μεν γιατι τα παιδια ειχαν ελλείψεις πολλες και αφετερου το θεμα ειναι να τους μεινει και κατι στο τελος και οχι να εχουν απλως το χαρτι. άλλωστε οπως ειχαμε συμφωνησει απο την αρχη το παω οπως τα βιβλια τα οποια δεν ειναι γραμμενα απο τυχαιους... τελος παντων να μην τα πολυλογω ήρθε μια μερα η άλλη μανα μαζι με τον άντρα της στο σπιτι και μου ειπαν οτι η Τ. (η άλλη δηλαδη) ειπε σε μια φιλη της καθηγητρια πανεππιστημιου να κανει στα παιδια μαθημα και οτι σε 2 χρονια θα δωσουν εξετασεις...και επειδη μενουν σε πολυ απομακρισμενη γειτονια και ειναι μεσα στα χωραφια οι 2 τους δεν ηθελε να της χαλασει χατιρι γιατι οσες καθηγητριες ειχαν τα παιδια τα ειχε βρει αυτη, η δευτερη μαμα δηλαδη η μ.... και εν ολογοις μου ακυρωσε το ιδιαιτερο λεγοντας οτι αν δει οτι σε αυτη την άλλη δεν γινεται δουλεια (γιατι και αυτοι την αμφισβητησαν απλα αποτι ειπαν δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως) θα με παρουν να το συνεχισω εγω μονο το δικο τους παιδι....επομενωε εμεινα χωρις καμια δουλεια απολυτως...

28xYp3.png

πηρα σημερα τον γιατρο να του πω οτι αυριο θα παω στη γιαγια μου και αν μποροω να παρω κ το μωρο μαζι εκει και μου ειπε οχι ηθελα πολυ να παω το μωρο στο γιαγια μου να το δει να αλλάξει λιγο η διαθεση της απο τα ιδια και τα ιδια... αλλά εκτος απο τον γιατρο δεν επιτρεπει κ η κλινικη.... του ειπα οτι τα βραδια σηκωνομαστε 2-4 φορες για φαι και οτι δειχνει να μην της φτανει γιατι ρουφαει πολυ δυνατα ακαταπαυστα κ οτι αρχισαμε γι αυτον τον λογο το φρουτο που ουτως ή αλλως μας ειχε πει να το ξεκινησουμε την αλλη φορα αλλά πιο μετα (μετα απο δικη μου επιμονη αν θυμαστε) κ το παλευα για να το αρχισω μολις κλεισει τον 6ο οπως πρεπει αλλα μετα απο τοσες πεινες την αρχισα λιγο νωριτερα.... και μου ειπε το σκ να της δωσω και το απογευμα κρεμα και οτι την αλλη φορα που θα παμε θα μας δωσει φαγητα D) D)

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...