Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σε αυτη τη διευθυνση, στο e-bay ερχοναι απο Αγγλία αλλα δεν ειμαι και πολυ εμπειρη από παραγγελίες μέσω ιντερνετ, καμια πιο ειδική να μας κατατοπίσει πόσο βγαινουν τα εξοδα αποστολής????

http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Beanbag-Chair-bouncer-SUEDE-/320977996791?pt=UK_Baby_BabyActivities_SwingsBouncers_GL&hash=item4abbc78bf7

καλημέρα, δεν το στέλνουν Ελλάδα ούτε Κύπρο..μόνο Αγγλία..\εγώ με το ebay..έχω μια σχέση πως να το πω..καθημερινή...!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!και γω ξυπνησα μια στις 6.30 μαζι με τον αντρα μου αλλα μετα σοβαρευτηκα και ξανακοιμηθηκα...ψαχνετε προικες βλεπω???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημέρα, δεν το στέλνουν Ελλάδα ούτε Κύπρο..μόνο Αγγλία..\εγώ με το ebay..έχω μια σχέση πως να το πω..καθημερινή...!!!!

κριμα και ειναι τοσο ωραια!!!!

νενα απο σημερα παπαγια!!!

αβοκαντο ειμαι κουκλα!!!:tongue::tongue:

http://www.ebay.gr/ το ελληνικο ε βαυ αλλα δεν ξερω αν το εχει

θα το ψαξω!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Σημερα αλλαζω εβδομαδα εγω και η marmin και συμφωνα με τους υπολογισμους μου μόλις κλεισω και αυτή την εβδομαδα κλεινω τον 4ο και μπαινω στον 5ο μήνα. Και αν εξαιρεσουμε τα 2-3 κιλα που εχω βαλει δεν νιωθω καθολου εγκυος- ακους cherry!!!- απλα πιο χοντρουλα-ζουμερουλα. Εμ πως να μην τα βαλω αφου ξεσκίστηκα να τρωω βλακειες, εχω εναν μηνα που ετσι και σας μαρτυρυσω τι τρωω θα με βριζετε ομαδικός. Εχω φαει γυρους, πιτσες, σουβλακια, αμετρητα παγωτα, τόνους ψωμί, γαριδακια, και ότι αλλη βλακεια υπάρχει!!!!!!!!!!!Και όχι μόνο αυτό θέλω να τρωω και γλυκά που παντα ετρωγα αλλα συνηθως μικρες ποσότητες. Ειναι λογικό που εχει αυξηθει η όρεξη μου?

Μονο χθες θα σας πω τι εφαγα θα καταλαβετε. Απο το πρωι νυφαδες σιταριου με λιγη βρωμη και γαλα, καφέ με γαλα και ζαχαρι, μετα ενα ακτινιδιο, μετα παστιτσιο με τυρι και μια μεγαλη φετα ψωμι- μετά ενα τυλιχτό γλυκο, μετα ενα κρουασαν με σοκολατα μετα μια φετα τσουρεκι με καστανο, μετά ενα μικρο σακουλακι δρακουλινια, μετα ενα πιατο σαλατα πικαντικη και μετα ενα μεγαλο πιατο σουπα φιδε.

Τρια διαφορετικά γλυκά!!!!! προχθες που δεν ειχα ποικιλια εφαγα 2 κρουασαν σε παρακαλω!!!! Θεε μου τι θα κανω!!!!! Πως θα σταματησω!!!! Τελευταια φορα που ανεβηκα στη ζυγαρια ήταν την περασμενη παρασκευη και εδειξε ότι εχω παρει 2μιση κιλα. Αλλα νομιζω ότι αν αναβω και σημερα θα δειξει πανω απο 3.

Βγηκαν και οι εξετασεις σημερα και εχω ζαχαρο 83 και αιματοκρίτη 34,6. Συμπληρωματα δεν μου εχει δωσει καθολου!!!!! Δεν τα χρειαζομαι λεει προς το παρόν. Με τόσες αηδίες που τρωω απορρω πως οι εξετάσεις μου βγαινουν καλές!!!!! Στους πρωτους 2,μιση μηνες ετρωγα πιο σωστά,από το τελος του 3ου και μετά.....

Εχω και τον αντρα μου που τρωει τετοιες βλακειες και παντα μαλωναμε γιατι εγω ημουν αυτη που εβαζε φρενο, τωρα φέρνει ότι βλακεια βρει στο σπίτι και εγω εχω χαλαρωσει και τρωω αδιαμαρτήρητα!!!! Βοηθειαααααα!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Σημερα αλλαζω εβδομαδα εγω και η marmin και συμφωνα με τους υπολογισμους μου μόλις κλεισω και αυτή την εβδομαδα κλεινω τον 4ο και μπαινω στον 5ο μήνα. Και αν εξαιρεσουμε τα 2-3 κιλα που εχω βαλει δεν νιωθω καθολου εγκυος- ακους cherry!!!- απλα πιο χοντρουλα-ζουμερουλα. Εμ πως να μην τα βαλω αφου ξεσκίστηκα να τρωω βλακειες, εχω εναν μηνα που ετσι και σας μαρτυρυσω τι τρωω θα με βριζετε ομαδικός. Εχω φαει γυρους, πιτσες, σουβλακια, αμετρητα παγωτα, τόνους ψωμί, γαριδακια, και ότι αλλη βλακεια υπάρχει!!!!!!!!!!!Και όχι μόνο αυτό θέλω να τρωω και γλυκά που παντα ετρωγα αλλα συνηθως μικρες ποσότητες. Ειναι λογικό που εχει αυξηθει η όρεξη μου?

Μονο χθες θα σας πω τι εφαγα θα καταλαβετε. Απο το πρωι νυφαδες σιταριου με λιγη βρωμη και γαλα, καφέ με γαλα και ζαχαρι, μετα ενα ακτινιδιο, μετα παστιτσιο με τυρι και μια μεγαλη φετα ψωμι- μετά ενα τυλιχτό γλυκο, μετα ενα κρουασαν με σοκολατα μετα μια φετα τσουρεκι με καστανο, μετά ενα μικρο σακουλακι δρακουλινια, μετα ενα πιατο σαλατα πικαντικη και μετα ενα μεγαλο πιατο σουπα φιδε.

Τρια διαφορετικά γλυκά!!!!! προχθες που δεν ειχα ποικιλια εφαγα 2 κρουασαν σε παρακαλω!!!! Θεε μου τι θα κανω!!!!! Πως θα σταματησω!!!! Τελευταια φορα που ανεβηκα στη ζυγαρια ήταν την περασμενη παρασκευη και εδειξε ότι εχω παρει 2μιση κιλα. Αλλα νομιζω ότι αν αναβω και σημερα θα δειξει πανω απο 3.

Βγηκαν και οι εξετασεις σημερα και εχω ζαχαρο 83 και αιματοκρίτη 34,6. Συμπληρωματα δεν μου εχει δωσει καθολου!!!!! Δεν τα χρειαζομαι λεει προς το παρόν. Με τόσες αηδίες που τρωω απορρω πως οι εξετάσεις μου βγαινουν καλές!!!!! Στους πρωτους 2,μιση μηνες ετρωγα πιο σωστά,από το τελος του 3ου και μετά.....

Εχω και τον αντρα μου που τρωει τετοιες βλακειες και παντα μαλωναμε γιατι εγω ημουν αυτη που εβαζε φρενο, τωρα φέρνει ότι βλακεια βρει στο σπίτι και εγω εχω χαλαρωσει και τρωω αδιαμαρτήρητα!!!! Βοηθειαααααα!!!!!!!!

Άχ τι μας κάνεις πρωί πρωί βρε κορίτσι...........ένα κρουασάν με πραλίνα άνετα το τσάκιζα τώρα!!!Αλλά κάνω υπομονή γιατί άν πάω 1/10 και έχω πάρει κιλό θα με σκίσει ο γιατρούλης μου!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

αχαχχαχαχχ νενα πλάκα έχεις!!!το οτι το καταλαβες οτι τρως βλακειες ειναι το ήμισυ του παντως!!!

ενταξει τουλαχιστον τρως και φαγακι και οχι μονο τις βλακειες...κατι ειναι και αυτο...τωρα τα 2πλα και 3πλα προσπαθησε να τα μετριασεις...δεν νομιζω οτι σου χρειαζονται!!!άλλωστε κοριτσια εγω πιστευω ακραδαντα οτι τα γλυκα, η ζαχαρη ειναι εθιστικη...εγω που δεν τρωω καθολου γλυκα ειχα πιασει τον εαυτο μου να μην μπορει καθημερινα χωρις γλυκα...φυσικα επειδη δεν τα παω καλα με τις εξαρτησεις (νομιζω οτι δεν ειμαι ελευθερος ανθρωπος) τα εκοψα μαχαιρι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μανουλες για να μάθετε απο τώρα να το τραγουδάτε!!!

http://youtu.be/2bfdY42VKAk

και αυτά είναι πολύ όμορφα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα!!!!Πω πω βλεπω προικες ,αυτοκοληττα...Καλε ειστε κινητη διαφημιση!!Ολα πολυ ωραια το θεμα ειναι τι να πρωτοδιαλεξουμε ;) !

Nena melcome to the club.....τρωω και εγω υγιεινα υποτιθετε και μετα επειδη συνεχιζω και πειναω τρωω απο πανω και τα κρουασαν μου και οτι αλλη βλακεια βρω για να συμπληρωσω το κενο που υπαρχει στο στομαχι μου!!Αλλα εσυ εισαι ενταξει στα κιλα εγω εκεινες τις βδομαδες ειχα παρει χαλαρα 4,5-5 κιλα!

fHaOp2.png

cherry τελειος ο γουινη!!Μου αρεσει πολυ...αλλα σε αυτα ακομα δεν μπορουμε να συμφωνησουμε με τον αντρα μου,αλλα αρεσουν εμενα και εντελως αλλα σε αυτον...Σε ολα πρεπει να ανακατευονται και αυτοι οι αντρες?

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...