Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσο για τα αδέλφια μου αφήστε το! Μεγάλη ιστορία! Είναι από τους ανθρώπους που όταν δε μιλάς σε περνάνε για μ@λ@κα και εγώ από αυτούς με γαϊδουρινή υπομονή που θα μιλήσω μια και καλή όταν θα έχω φτάσει στο Αμήν!! Εεεεεε μίλησα, τα είπα στον αδελφό μου ένα χεράκι άκρη δεν έβγαλα δίκιο δε βρήκα το δικό του έκανε! Η αδελφή μου πιο διπλωμάτα έμεινε μετέωρη αλλά με τη στάση της και τις πράξεις της κατάλαβα ότι συμφωνεί με τον αδελφό μου γιατί είναι το συμφέρον της! Όπως επισης συμφέρον της είναι να μη το δείξει στους γονείς μας αλλά να πάει με τα νερά τους γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά της! Τη μικρή της την πήρε στο δημοτικό σπίτι τους!! Εεεεεεεεεεε άντε να βρουν τώρα αντοχές για μένα και το γιο μου! Όχι δε μου λένε ποτέ και σε τίποτα αλλά χαζή δεν είμαι! Τους βλέπω που κουράζονται και απλά κάνω το αυτονόητο! Ότι μπορώ και δεν μπορώ μόνη μου! Στην τελική παιδί δικό μου είναι και όταν αποφάσισα να το κάνω δε βασίστηκα στη βοήθεια κανενός! Είμαι και πολύ εγωίστρια δε θέλω να χρωστάω σε κανέναν! αλλά επειδή και το νινί μου περνάει καλά μαζί τους (σήμερα έφαγε και πρωϊνό και μεσημεριανό εκεί ενώ έλειπα) και εγώ θελω να πάω στη σχολή τους τον αφήνω! Το βλέπω και ως πρόβα για τη δουλειά όταν με το κακό γυρίσω! Πολύ αόριστα το ξέρω αλλά αν μπω σε λεπτομέρειες θα βγει το έτος! Έξυπνα κορίτσια είστε καταλάβατε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ολ α μαρμιν τα θεματα λυνονται με συζητηση.κατσε μιλα στον αντρα σου κ πεστου οτι κουραστηκες κ τι νιωθεις! Πιστευω θα σε βοηθησει πολυ αυτο

Πέπσι μου εδώ είναι το πρόβλημα μου! Θέλω από μόνος του να το καταλαβαίνει οχι να του το λέω και να το κάνει αναγκαστικά! Να σήμερα έλεγε στο μωρό "έλα να σε κοιμήσω να χαρεί η μαμά που κουράστηκε" και ξέρω ότι το εννοούσε! Και να μην κοιμόταν θα το πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι χωρίς καθόλου να με πειράξει! Δε σας είπα! Βρήκε ένα συνάδελφο του ο σύζυξ και θα έρθει να δει τα πλακάκια και να μας πει τι υλικά να αγοράσουμε για να μας τα βάλει! ΈΤσι δεν κοιμάμαι γιατί σε μισή ωρίτσα μπορεί να έρθει! Βαριέμαι τα ντυσίματα ξεντυσίματα! Προτιμώ να φάω το χρόνο μου στον υπολογιστή και να πάρω και πληροφορίες για τη σχολή! Στην πραγματικότητα λοιπόν Πέπσι μου και τίποτα να μην κάνει αν βλέπω ότι ενδιαφέρεται μου είναι αρκετό! Δεν είμαι άτομο που θα τα φορτώσω στους άλλους για να καλοπεράσω εγώ! Αντιθέτως!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Mαρμινάκι, εγώ έχασα επεισόδια και δεν ξέρω τι σκριβώς παίχτηκε με τον αδελφό σου, αλλά φαντάζομαι θα είναι κατι σοβαρό, για να σε πειραξε τόσο!

Κατά τ' άλλα σε κατανοώ απόλυτα! Καμία φορά λέω "θέλω να πάω για καφέ με τον άντρα μου! " κι αμέσως αισθάνομαι τύψεις που αφήνω απ' έξω την μικρή! Καμία φορά κουράζομαι αλλά και πάλι θέλω να την έχω αγκαλιά! Μπορεί να τσαντίζομαι με τον πατέρα μου αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός πως τρελαίνετασι για την μικρή και τα απογεύματα που έρχεται είναι ικανός να την έχει ώρες αγκαλιά και να κάνει σαν καραγκιόζης για να την κάνει να γελάσει! Κι εκείνη φαίνεται να απολαμβάνει την αγκαλιά του γιατί δεν κλαίει ποτέ! Ισα, ίσα..με το που τον βλέπει χτυπιέται ολόκληρη για να την πάρει αγκαλιά!

Μαλλον είμαι κι εγώ διχασμένη προσωπικότητα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Σας αρέσει; Λέω να το πάρω αργότερα με δόσεις! Θα βγει λέτε καλό ή τσάπα θα δώσω 100 ευρώ! Μήπως είναι πολλά; Εχετε τίποτα άλλο υπόψη;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμιν οι αντρες ειναι διαφορετικοι απο μας κ σκεφτονται διαφορετικα. πρεπει να τους αναλυεις τα παντα κ αν χρειαστει να βαζεις κ λιγο καπατσοσυνη για να ξεκουραζεσαι κ εσυ. Δεν ειναι κακο να χαλαρωνεις λιγο. Πχ μπορεις να βαζεις τον θρασακο να μιλαει με τη δικη σου φωνουλα μπαμπα ελα να με παρεις να κοιμηθω γιατι θελω να ξεκουρασω τη μαμακα ή μπαμπα πλυνε εσυ το πιατακι μου σημερα. Ετσι θα τον χτυπας στο φιλοτιμο.

Οι αντρες θελουν καθοδηγηση!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ πολυ ωραιο το χαλι!!!!ειμαι κι εγω στο ψαξιμο βαλε την σελιδα που το βρηκες να κοιταξω κι εγω!!!

τα μικρα μου ειναι λιγο καλυτερα ο μικρος ακομα εχει λιγες μυξουλες διαρροια δεν εχει τοσο πολυ αλλα το συγκαμα ειναι στα ιδια χαλια ανοιχτες πληγες που βγαζουν υγρο:(:(

οποτε με ολα αυτα αναβαλαμε και το φρουτο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ δηλώνω απούσα και θα δηλώνω για πολύ καιρό ακόμα! Σήμερα συνειδητοποίησα κάτι που το έχω εδώ και καιρό ψιλιαστεί! Περνάω κατάθλιψη! Έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά και μου φταίνε όλα και όλοι! Θα μου περάσει αλλά μέχρι τότε αποχή! Δεν έχω όρεξη πειράζει; Και στο σύζυγο το λέω στη ψύχρα "δεν έχω όρεξη ούτε για σεξ ούτε για δεύτερο παιδί!" αχαχα πώς με βρίσκετε; Ώσπου να βγάλει δόντια ο Θρασύβουλος και να βρούμε ρυθμούς με βλέπω κερατωμένη! Εντάξει πλάκα κάνω δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Αλλά κάντε εσείς σεξ με την ψυχή στο στόμα τώρα θα ξυπνήσει, ύστερα θα ξυπνήσει ή ακούγοντας Αλίκη! Ε βαρέθηκα! Θέλω λίγο χρόνο να περάσω με τον εαυτό μου και με τον άντρα μου ζητάω πολλά; Και από την άλλη δε θέλω να αποχωριστώ το Θρασυβουλάκι μου! Διχασμένη προσωπικότητα;; Από τη μια κουράζομαι αφάνταστα και από την άλλη έτσι όπως τον βλέπω να χώνετε στην αγκαλιά μου και να κοιμάται και μόλις κάνω να τον πάω στο κρεβάτι του σηκώνεται και με φωνάζει εεεεεεεε δε θέλω και πολλά τον παίρνω δίπλα μου και κοιμόμαστε αγκαλίτσα! Αυτά
katathlipsi?:-(:sad::-( xara mou an den exeis ore3i kala kanei k den kaneis se3 k egw an den thelw den ginete k telos!an tsantistei as piei 3idi i as ikanopoihthei monos tou den me noiazei an eimai skata psixologika to telefteo pou skeftome einai to se3! alla vre xara mou toso xalia einai ta pragmata me ton mikro????toso efkola 3ipnaei???? egw ton taizw ton vazw gia ipno sto krevati tou afou vevea prwta ton kounisw sto rela3 k meta kanw se3 elefthera xwris na iparxei fovos na 3ipnisei!enta3ei k emeis prosexoume ligo na min akougomaste polu!
Όσο για τα αδέλφια μου αφήστε το! Μεγάλη ιστορία! Είναι από τους ανθρώπους που όταν δε μιλάς σε περνάνε για μ@λ@κα και εγώ από αυτούς με γαϊδουρινή υπομονή που θα μιλήσω μια και καλή όταν θα έχω φτάσει στο Αμήν!! Εεεεεε μίλησα, τα είπα στον αδελφό μου ένα χεράκι άκρη δεν έβγαλα δίκιο δε βρήκα το δικό του έκανε! Η αδελφή μου πιο διπλωμάτα έμεινε μετέωρη αλλά με τη στάση της και τις πράξεις της κατάλαβα ότι συμφωνεί με τον αδελφό μου γιατί είναι το συμφέρον της! Όπως επισης συμφέρον της είναι να μη το δείξει στους γονείς μας αλλά να πάει με τα νερά τους γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά της! Τη μικρή της την πήρε στο δημοτικό σπίτι τους!! Εεεεεεεεεεε άντε να βρουν τώρα αντοχές για μένα και το γιο μου! Όχι δε μου λένε ποτέ και σε τίποτα αλλά χαζή δεν είμαι! Τους βλέπω που κουράζονται και απλά κάνω το αυτονόητο! Ότι μπορώ και δεν μπορώ μόνη μου! Στην τελική παιδί δικό μου είναι και όταν αποφάσισα να το κάνω δε βασίστηκα στη βοήθεια κανενός! Είμαι και πολύ εγωίστρια δε θέλω να χρωστάω σε κανέναν! αλλά επειδή και το νινί μου περνάει καλά μαζί τους (σήμερα έφαγε και πρωϊνό και μεσημεριανό εκεί ενώ έλειπα) και εγώ θελω να πάω στη σχολή τους τον αφήνω! Το βλέπω και ως πρόβα για τη δουλειά όταν με το κακό γυρίσω! Πολύ αόριστα το ξέρω αλλά αν μπω σε λεπτομέρειες θα βγει το έτος! Έξυπνα κορίτσια είστε καταλάβατε!!
marmin mou telika k egw prepei na exw xasei episodeia! me ton antra sou ektos apo to oti eisai polu kourasmeni me tis doulies k me to mwraki pou exei thema me ton ipno egine kati allo?sou ekane kati pou se enoxlise polu?i apla den voithaei me to spiti-mwro?
looney_12.jpg

polu polu omorfo! egw koritsia akoma den pira pediko xali afou koimate sto dwmatio mas sto pediko dwmatio tha valw ena kanoniko xali apo afta pou exw isws tou xronou na parw pediko xali pou tha koimate ekei to mwraki

καλημερα!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ πολυ ωραιο το χαλι!!!!ειμαι κι εγω στο ψαξιμο βαλε την σελιδα που το βρηκες να κοιταξω κι εγω!!!

τα μικρα μου ειναι λιγο καλυτερα ο μικρος ακομα εχει λιγες μυξουλες διαρροια δεν εχει τοσο πολυ αλλα το συγκαμα ειναι στα ιδια χαλια ανοιχτες πληγες που βγαζουν υγρο:(:(

οποτε με ολα αυτα αναβαλαμε και το φρουτο

perastikoulia xara mou!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ti fagaki tha kanete smr? egw exw soupitsa tou prigipa xthesini k gia emas lew na kanw patates tiganites me avgoulakia k loukanikakia! afti ti stigmi to mwro koimate k egw eimai e3w stin avli vafw k exw mazi k to laptop gia na sas grafw! to mesimeri tha diavasw ta pedakia opote mallon den prolavenw na kanw gia fagito kati pio ouaou!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...