Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ, τι έγινε χθες; "ζωντάνεψε" η σελίδα κι εγώ πού ήμουν; Α, έβλεπα ταινία στο mega με τον Γουίλ Σμίθ και γέλασα πάρα πολύ, που το είχα ανάγκη!

Λίγο πολύ λοιπόν όλες μας πισμένες είμαστε! Αλλες με τους άντρες, άλλες με τα πεθερικά άλλες με τους γονείς, άλλες με όλους!!!!!

Πέπσι μου, κι εμένα η μάνα μου από πολύ μικρή που ήμουν έλεγε συνέχεια να προσέχουμε να μην κάνουμε σεξ, ότι είναι κακό και μόλις το κάνουμε ο άντρας θα μας παρατήσει! Θα πάρει αυτό που θέλει και θα μας αφήσει και αν μείνουμε έγκυες, τι θα κάνουμε κτλ!!!! Θεωρώ πως αυτό για πολλά χρόνια με έκανε να είμαι κάπως¨"κουμπωμένη" πάνω στο θέμα.......Επρεπε να φύγω από το σπίτι για σπουδές για να απελευθερωθώ από αυτές τις νοοτροπίες! Ευτυχώς έφυγα.........Αλλά ξαναγύρισα........Πλέον όμως δεν με αγγίζουν διάφορες χωριάτικες απόψεις που πάνε μου περάσουν......

Ολα αυτά, η αλήθεια είναι, πως εντυπώνονται μέσα μας και υποσυνείδητα μας δημιουργούν θέματα! Αλλά γιατί η μαμά σου δεν δείχνει ενθουσιασμό, βρε παιδάκι μου; Εμένα μπορεί να κάνει διάφορα, αλλά ενθουσιάζεται και το δείχνει!

Τσέρυ μου, πολύ καλά τα λες! Ταπεράκια είναι τα παιδάκια μας τελικά! Αν θέλει, να έρθει να το δει το εγγόνι της! Ποιος της το απαγόρευσε δηλ;;;

Μαρμιν, απαράδεκτη η αδελφή σου!

Μαριούλα μου, μπορεί να έχουν διάφορα στραβά οι γονείς μου, αλλά έχουν και πολλά καλά, όπως όλοι! Δεν τα έχω αναφέρει, γιατί τελικά μόνο τα προβλήματά μας θέλουμε να λέμε για να "ξεφουσκώνουμε" λίγο! Αν ήταν όλα πολύ στραβά, θα έφευγα - εννοείται! Αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά........

Κι εμείς ειχαμε καλό σεξάκι χθες!!!!

Μαρμιν, η σειρά σου τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

θέλω να κάνω γενική καθαριότητα για να στρώσω σιγά σιγά το σπίτι κι όλο το αναβάλλω...........Εχω και τη μάνα μου.....Πολύ επικριτική είναι, ρε κορίτσια! Εχει κόλλημα με την καθαριότητα, είναι υστερικη, θα έλεγα, και όποτε έρχεται, όλο και κάποια σπόντα θα μου πετάει! Να σήμερα μου λέει! "Πάλι καλά που δεν έρχεται πολύς κόσμος σε σένα! Ενα πράγμα που το έχεις στο ίδιο μέρος την μία μέρα, δεν είναι καλό να το έχεις στο ίδιο μέρος και την άλλη! Να, αυτό το μαλλι που έχεις στην καρέκλα, το είχες και χθες και δεν το μάζεψες ακόμη!". Τι της λες; Η την αγνοώ ή αρχίζω τις φωνές και μετά μου λέει με αθώο ύφος "μα, τι είπα; τι κανεις έτσι; εγώ για καλό το λέω, για να μην έρχονται εδώ άτομα και σε κοροιδεύουν μετά".

Μωρέ να μην πατήσει καμία κατίνα, της απαντώ κι εγώ και ο καθένας να κοιτάει το σπίτι του! Και σε γενικές γραμμές το σπίτι μου, κορίτσια, είναι καθαρό και περιποιημένο, απλά κάποιες φορές μπορεί να τύχει και να μην προλάβω να κάνω κάτι!

Τα βρώμικα πιάτα αποδεικνύουν ότι μαγειρέυω και ταϊζω την οικογένειά μου, τα γεμάτα δοχεία απορριμμάτων σημαίνουν οτι καθαρίζω μετά από ότι έχει βρωμίσει, τα ακατάστατα πατώματα σημαίνουν ότι άφησα τα παιδιά μου να διασκεδάσουν, ο σωρός απο ρούχα για σιδέρωμα σημαίνει ότι κρατώ την οικογένειά μου με καθαρά ρούχα, μπάνιο μέσα στα νερά σημαίνει ότι λούζω τα παιδιά μου, η σκόνη στα έπιπλα δείχνει ότι προτίμησα να παίξω μαζί τους από το να πιάσω το ξεσκονόπανο.

Έτσι την επόμενη φορά που μπαίνετε μέσα το σπίτι μου και βλέπετε «ακαταστασία» να σκέφτεστε δύο φορές προτού να κρίνετε.

Εάν έρχεστε να μας δείτε , καλως να ορίσετε… εάν έρχεστε να δείτε το σπίτι μου παρακαλώ να κλείσετε ένα ραντεβού πρώτα.

Παρακαλώ διαδώστε το εάν είστε γονέας με ένα μερικές φορές λιγότερο πεντακάθαρο σπίτι!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγω Μαρτζι απο οτι καταλαβα με τη μαμα μου το προβλημα της ειναι οτι επελεξα να μεινω Θεσσαλονικη και ακομη μου το χτυπαει. Ειμαι στενοχωρεμνεη φταιει ο αντρας μου που με κραταει μακρια παο τα Γιαννενα. Δεν μπορουμε να κανουμε παιδι φταιει το γεγονος οτι ειμαι αγχωμενη και στενοχωρεμενη επειδη δεν μενω Γιαννενα. Τα δικα μου θελω και τις αναγκες δεν τις βλεπει. Αφου δεν επιλεξαμε να μενουμε Γιαννενα τωρα ειμαι το κακο παιδι και ολες οι πραξεις μου τις κρινει αρνητικα.

Γενικα ηθελε να παντευτω ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!!!!!!!1 Το ΚΟΛΛΗΜΑ ολων των ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ. Η αν ημουν καπατσα να τον εφερνα Γιαννενα χωρις να σεβεται το γεγονος οτι εγω δεν ηθελα Γιαννενα

Άχ αυτές οι ΜΑΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!Μάρτζη για εσένα το έχω πεί και θα το λέω συνέχεια ας παρεξηγηθεί ο μπαμπάς σου ΚΟΦΤΟΥ ΤΟ!!!Για τη μαμά που κάνει παρατηρήσεις για το σπίτι διάβασε της αυτό που ανέβασα και πές της άν θέλει να βρίσκει το σπίτι τακτοποιημένο να κλείνει ραντεβού ΕΛΕΟΣ!!!Όσο για το τι μας έλεγαν οι μαμάδες για το ΣΕΞ..........η δική μου το μόνο που μου είχε πεί είναι ότι να το κάνεις γιατί το θές εσύ και όχι γιατί θα φοβηθείς μη χάσεις τον γκόμενο..........χχαχαχαχα προχώ η μανούλα έτσι???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μωρε, Λίλι, τι μαμά ήταν αυτή!!!! Μπράβο!!!! Ούτε να σε γεμίζει ενοχές ούτε τίποτα! Αχ, μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι με την κόρη μου!

Βρε, χθες ήταν η βραδιά του σεξ για πολλές από εμάς!

Πέπσι, κολλήματα Γιαννωτών αιώνια! Αν σου πω εγώ περίπτωση ζευγαριού που από κολλημά τους για τις πόλεις τους, το διέλυσαν, θα πάθεις πλάκα! Και μάλιστα το διέλυσαν με τις ευλογίες των δικών τους κι ας έχουν και παιδάκι!

Λίλι μου, ό,τι και να πω, τίποτα δεν καταλαβαίνουν! Πόσες φορές τα είπα, τι κατάλαβα; Τίποτα! Είμαι η κακιά κόρη, η περίεργη, η......, η........,η......Γιαννώτες, παιδί μου! Μυαλά αγύριστα, νομίζουν πως έχουν δίκιο δε όλα, οπισθοδρομικοί και δεν συμμαζεύεται! Οποιος δεν φύγει για λίγο από τα Γιάννενα, να ανοίξει λίγο το μυαλό του, δεν έχει γιατρειά! Αλήθεια το πιστεύω αυτό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εχτες δηλωνω παρουσα στο σεξ!
:P
Άχ αυτές οι ΜΑΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!Μάρτζη για εσένα το έχω πεί και θα το λέω συνέχεια ας παρεξηγηθεί ο μπαμπάς σου ΚΟΦΤΟΥ ΤΟ!!!Για τη μαμά που κάνει παρατηρήσεις για το σπίτι διάβασε της αυτό που ανέβασα και πές της άν θέλει να βρίσκει το σπίτι τακτοποιημένο να κλείνει ραντεβού ΕΛΕΟΣ!!!Όσο για το τι μας έλεγαν οι μαμάδες για το ΣΕΞ..........η δική μου το μόνο που μου είχε πεί είναι ότι να το κάνεις γιατί το θές εσύ και όχι γιατί θα φοβηθείς μη χάσεις τον γκόμενο..........χχαχαχαχα προχώ η μανούλα έτσι???

k polu proxw lemeeeeeee :D

ΑΑΑΑΑ ΣΕΧ ........ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!

xaxa kale ti egine?oles to kaname xthes?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ δηλώνω απούσα και θα δηλώνω για πολύ καιρό ακόμα! Σήμερα συνειδητοποίησα κάτι που το έχω εδώ και καιρό ψιλιαστεί! Περνάω κατάθλιψη! Έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά και μου φταίνε όλα και όλοι! Θα μου περάσει αλλά μέχρι τότε αποχή! Δεν έχω όρεξη πειράζει; Και στο σύζυγο το λέω στη ψύχρα "δεν έχω όρεξη ούτε για σεξ ούτε για δεύτερο παιδί!" αχαχα πώς με βρίσκετε; Ώσπου να βγάλει δόντια ο Θρασύβουλος και να βρούμε ρυθμούς με βλέπω κερατωμένη! Εντάξει πλάκα κάνω δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Αλλά κάντε εσείς σεξ με την ψυχή στο στόμα τώρα θα ξυπνήσει, ύστερα θα ξυπνήσει ή ακούγοντας Αλίκη! Ε βαρέθηκα! Θέλω λίγο χρόνο να περάσω με τον εαυτό μου και με τον άντρα μου ζητάω πολλά; Και από την άλλη δε θέλω να αποχωριστώ το Θρασυβουλάκι μου! Διχασμένη προσωπικότητα;; Από τη μια κουράζομαι αφάνταστα και από την άλλη έτσι όπως τον βλέπω να χώνετε στην αγκαλιά μου και να κοιμάται και μόλις κάνω να τον πάω στο κρεβάτι του σηκώνεται και με φωνάζει εεεεεεεε δε θέλω και πολλά τον παίρνω δίπλα μου και κοιμόμαστε αγκαλίτσα! Αυτά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Είμαι πολύυυυυυυυ χαρούμενη! Ο σύζυγος κοίμησε το νινί στην κρεβατοκάμαρα! Τώρα κοιμούνται τα δυο τους και η μαμά θα ασχοληθεί με ότι θέλει!! :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...