Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι διαρροιες συνεχιζοντε και το συγκαμα επισσης εχθες το πρωι του εβαλα πρασινο σαπουνι αρκαδι βρηκα και το εκανα σαν κρεμα εεε μετα απ αυτο οι πληγουλες ανοιξαν και ετρεχαν υγρο φρικαρα και εχθες το βραδυ πηγαμε παιδιατρο μου ειπε αν συνεχησουν οι διαρροιες ως την δευτερα θα αρχισουμε εξετασεις αιματος κοπρανων κτλπ για το συγκαμα μου ειπε να συνεχισω μελανι και να μην κανω πειραματα με το μωρο επισσης μου ειπε να μου του βαζω καθολου πανα και να το εχω γυμνο......τεσπα σημερα ξεκινησε και η μικρη διαρροια και εχει κοκκινισει ουτε που ξερω τι να κανω για να προλαβω το συγκαμα...ειμαι φοβερα κουρασμενη και προσπαθω να συμαζεψω και το σπιτι οπου κανουμε μια εσωτερικη μετακομιση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ασε, ρε Μαρμιν, και μέχρι στιγμής δεν αισθάνθηκα να έχω ουσιαστική βόηθεια από κανέναν! Τι να πω! Ισως γίνομαι υπερβολική και άδική, δεν ξέρω, αλλά νιώθω σαν να κάνει ο καθένας τη ζωή του και για μένα να μην νοιάζεται κανείς, αν κουράζομαι ή όχι!

Να, ο άντρας μου χθες πήγε για ψάρεμα με τον πατέρα μου όλη μέρα! Εκανε το χόμπι του!

Η μάνα μου σήμερα εκδρομή όλη μέρα με το καπή! Ο πατέρας μου βρήκε ευκαιρία και τα "έτσουξε" στο καφενείο! Αυτή τη στιγμή τον ανέχομαι εγώ στο σαλόνι να βλέπει αγώνα και να εκπέμπει αναθυμιάσεις ποτού!!!! Τα πρωινά που θέλω βοήθεια όλοι ειναι φευγατοι! Η μάνα μου τρέχει στη γιαγιά, ο μπαμπάς στο καφενείο, ο άντρας μου στο μάρκετ για ψώνια και κάνει 10 ώρες να γυρίσει! Τι δουλειες να προλάβω να κάνω η έρμη με ένα παιδάκι που θέλει την αγκαλίτσα και τις βόλτες του;;;; Και τώρα που κάθισα λίγο που το παιδάκι μου κοιμήθηκε νωρίς, οι άλλοι βλέπουν αγώνες! Τους λέω "φύγετε να δω ταινία, τώρα που είμαι χαλαρη", δεν κουνιούνται!

Αμαν πια! Μιλάμε τα έχω πάρει κρανίο......

Ακριβώς αυτό Μάρτζι μου! Μία από τα ίδια!!! Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Η μάνα μου σχεδόν δε μιλάει στον άντρα μου μετά τις διακοπές μαζί τους (Μέγα λάθος αποδείχτηκαν) γιατί λέει δε με βοηθάει και δε με σκέφτεται κτλ κτλ και όλα αυτά επειδή σε ένα ξένο σπίτι δε σηκωνόταν να ανοίξει ψυγείο και ντουλάπια για να πάρει κάτι να φάει (εκτός μεσημεριανού όταν ήθελε ενδιάμεσα) αλλά έλεγε εμένα!!!! Και ο άντρας μου κάνει παράπονα για τη μάνα μου του τύπου "τώρα δεν έπρεπε να μαγειρέψει εκείνη;" αφού δηλαδή με βλέπει ότι τρέχω (όταν διάβαζα για τις εξετάσεις μαγείρευα απο το βράδυ και δηλαδή πάντα έτσι κάνω γιατί πλέον ο μικρός δεν παίζεται)! Και τη μάνα μου δεν μπορώ να της πω και πολλά πολλά παρά μόνο τη φρενάρω γιατί βαριέμαι να ακούω τα ίδια και τα ίδια! Στον άντρα μου τα σούρνω κανονικότατα και τι καταλαβαίνω; Θα βρει ευκαιρία να μου χτυπήσει διάφορα που ίσως να έχει κ δίκιο! Αλλά του λεω ότι εγώ αυτόν παντρεύτηκα και πλέον ζούμε μαζί και έχω αξίωση μόνο από τον ίδιο να με βοηθάει όχι από τρίτους συμπεριλαμβανομένης και της μαμάς μου! Απλά η μάνα μου πλέον έχει χρεωθεί τα παιδιά της αδελφής μου και ας έχουν μεγαλώσει! Δίνει και την ψυχή της για εκείνα και ας λέει πως αγαπάει όλα της τα εγγόνια το ίδιο! Άλλο ένα ελάττωμα της μάνας μου! Δεν παραδέχεται ποτέ τίποτα! Είναι η αλάθητη! Τεσπα! Αμέτρητα και ατελείωτα για αυτό ας σταματήσω εδώ! Το νόημα το έπιασες! Το μόνο που εύχομαι και παρακαλώ το Θεούλη είναι να με έχει γερή για το αγοράκι μου γιατί τρέμω αν πάθω κάτι τι θα απογίνει ο γλυκούλης! Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν απολύτως!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καντούλα μου γλυκιά πολύ ταλαιπώρια! Μακάρι να γίνουν γρήγορα καλά τα ζουζουνάκια μας! Αλλά οι διάρροιες δεν ξέρουμε ακόμα από τι είναι ε; Μακάρι να σταματήσουν σήμερα και να μη χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς αυτό Μάρτζι μου! Μία από τα ίδια!!! Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Η μάνα μου σχεδόν δε μιλάει στον άντρα μου μετά τις διακοπές μαζί τους (Μέγα λάθος αποδείχτηκαν) γιατί λέει δε με βοηθάει και δε με σκέφτεται κτλ κτλ και όλα αυτά επειδή σε ένα ξένο σπίτι δε σηκωνόταν να ανοίξει ψυγείο και ντουλάπια για να πάρει κάτι να φάει (εκτός μεσημεριανού όταν ήθελε ενδιάμεσα) αλλά έλεγε εμένα!!!! Και ο άντρας μου κάνει παράπονα για τη μάνα μου του τύπου "τώρα δεν έπρεπε να μαγειρέψει εκείνη;" αφού δηλαδή με βλέπει ότι τρέχω (όταν διάβαζα για τις εξετάσεις μαγείρευα απο το βράδυ και δηλαδή πάντα έτσι κάνω γιατί πλέον ο μικρός δεν παίζεται)! Και τη μάνα μου δεν μπορώ να της πω και πολλά πολλά παρά μόνο τη φρενάρω γιατί βαριέμαι να ακούω τα ίδια και τα ίδια! Στον άντρα μου τα σούρνω κανονικότατα και τι καταλαβαίνω; Θα βρει ευκαιρία να μου χτυπήσει διάφορα που ίσως να έχει κ δίκιο! Αλλά του λεω ότι εγώ αυτόν παντρεύτηκα και πλέον ζούμε μαζί και έχω αξίωση μόνο από τον ίδιο να με βοηθάει όχι από τρίτους συμπεριλαμβανομένης και της μαμάς μου! Απλά η μάνα μου πλέον έχει χρεωθεί τα παιδιά της αδελφής μου και ας έχουν μεγαλώσει! Δίνει και την ψυχή της για εκείνα και ας λέει πως αγαπάει όλα της τα εγγόνια το ίδιο! Άλλο ένα ελάττωμα της μάνας μου! Δεν παραδέχεται ποτέ τίποτα! Είναι η αλάθητη! Τεσπα! Αμέτρητα και ατελείωτα για αυτό ας σταματήσω εδώ! Το νόημα το έπιασες! Το μόνο που εύχομαι και παρακαλώ το Θεούλη είναι να με έχει γερή για το αγοράκι μου γιατί τρέμω αν πάθω κάτι τι θα απογίνει ο γλυκούλης! Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν απολύτως!
Aκριβώς τα ίδια!!!!

Απλά εμένα άρχισε να με τσαντίζει περίσσότερο πλέον ο πατέρας μου! Στη μάνα μου τα σέρνω κανονικά και μπορεί μερικά από όσα πω να τα καταλάβει! Εκείνος ο πατέρας μου δεν δέχεται κουβέντα και από κάνεναν! Χθες που σας είπα ότι ήταν εδώ κι έβλεπαν αγώνα, πώς τσαντίστηκα! Λέω 'άντε, πότε τελειώνει ο αγώνας;".

"γιατί; λέει ο μπαμπάς "τι θες;"

"ε, έλεγα να έβλεπα καμία ταινία!"

"τωρα θα την δεις;"

"Τώρα που είναι 9 η ώρα για να την δω το πολύ μέχρι τις 11 γιατί είμαι κουρασμένη και θέλω να χαλαρώσω και μετά να κοιμηθώ"

"ε, σε 20 λεπτά τελειώνει ο αγώνας!"

Μετα από κανά τέταρτο λέω "αντε, πότε επιτέλους θα τελέιώσει" και γυρίζει με ένα ύφος και λέει "τι κάνεις έτσι;"

Τα πήρα κι εγώ κι άρχισα! Λέω "εσείς μια χαρά κάνετε τη ζωή σας! Εσύ όλη μέρα στο καφενείο, η μαμά εκδρομη, ο άντρας μου ψάρεμα! Είπα κι εγώ να δω μία ταινία και θα μου τη βγάλετε ξινή;"

Δεν είπε τίποτα! Τελικά τελειώνει ο παλιοαγώνας και βάζω σταρ όπου είχε μια κωμωδία κι αρχίζω να την παρακολουθώ (όχι ότι ήθελα, αλλά για να φύγει). Είδε κι αυτός λίγο και μετά σηκώθηκε να φύγει και λέει "οι ταινίες αυτές είναι για μικρά!". Είπα να του πω "γι αυτό την βλέπω! Δεν έχω καμία όρεξη να μας ξημερωθείς εδώ βλέποντας και ταινίες που σου αρέσουν!"

Κοιτάξτε πού με έφεραν! Να λέω και να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, ενώ αν τηρούνταν οι απαραίτητες αποστάσεις, θα χαιρόμουν τόσο να έρχεται! Τώρα τσαντίζομαι γιατί ξέρω πως θα είναι αρμένικη βίζιτα!:-(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ρε Καντυ, τι έπαθε ο μικρός; Τι τον πείραξε κι έχει διάρροια; Τι το ήθελες το πράσινο σαπούνι, βρε πουλάκι μου; Αχ, ελπίζω να πάνε όλα καλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Άστα Μάρτζι μου! Εγώ πλέον είμαι σίγουρη ότι ο καθένας δεν μπορεί ή δε θέλει να κάνει περισσότερα και προσπαθεί να βγει λάδι κατηγορώντας τον άλλο νομίζωντας πως είμαι καμιά χαζή και δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται! Απλά πλέον δεν έχω όρεξη για τίποτα και για κανένα! Οκ θα μου περάσει σε λίγο καιρό το ξέρω αλλά ως πότε; Ξενερώνω, ξενερώνω, που θα πάει αυτό; Δε θέλω ούτε τα αδέλφια μου, ούτε τη μάνα μου πολύ πολύ και που πάω το κάνω επειδή δε γίνεται αλλιώς! Να αύριο θέλω να κατέβω για μάθημα! Έχω πεισμώσει με τη σχολή και θέλω να την τελειώσω! αλλά σου μιλάω ειλικρινά δεν έχω όρεξη ούτε για σεξ, ούτε καν να με αγγίζει πολύ πολύ θέλω! Και την άλλη στιγμή θέλω αγκαλίτσες! Ότι ναναι δηλαδή είμαι και εγώ! Απλά ο σύζυξ κάπου καταλαβαίνει ότι τα παίρνω και δεν τον παίρνει άλλο και αρχίζει να γίνεται ο τέλειος μπαμπάς και σύζυγος και με ρίχνει! Κατάλαβες;; Τεσπα! Αυτά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Άστα Μάρτζι μου! Εγώ πλέον είμαι σίγουρη ότι ο καθένας δεν μπορεί ή δε θέλει να κάνει περισσότερα και προσπαθεί να βγει λάδι κατηγορώντας τον άλλο νομίζωντας πως είμαι καμιά χαζή και δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται! Απλά πλέον δεν έχω όρεξη για τίποτα και για κανένα! Οκ θα μου περάσει σε λίγο καιρό το ξέρω αλλά ως πότε; Ξενερώνω, ξενερώνω, που θα πάει αυτό; Δε θέλω ούτε τα αδέλφια μου, ούτε τη μάνα μου πολύ πολύ και που πάω το κάνω επειδή δε γίνεται αλλιώς! Να αύριο θέλω να κατέβω για μάθημα! Έχω πεισμώσει με τη σχολή και θέλω να την τελειώσω! αλλά σου μιλάω ειλικρινά δεν έχω όρεξη ούτε για σεξ, ούτε καν να με αγγίζει πολύ πολύ θέλω! Και την άλλη στιγμή θέλω αγκαλίτσες! Ότι ναναι δηλαδή είμαι και εγώ! Απλά ο σύζυξ κάπου καταλαβαίνει ότι τα παίρνω και δεν τον παίρνει άλλο και αρχίζει να γίνεται ο τέλειος μπαμπάς και σύζυγος και με ρίχνει! Κατάλαβες;; Τεσπα! Αυτά!
Μα πώς ταιριάζουμε σε όλα!!!! Χθες ο άντρούλης μου είχε όρεξη για τρελιτσες αλλά εγώ είχα χαλαστεί τόσο με το συμβάν που προανέφερα και δεν ήθελα! Ουφ! Και μετά εβλεπα στον ύπνο πως βρήκε άλλη!

Ρε κορίτσια, εσείς που ξέρετε από αυτά! Οταν ξημερώνει Κυριακή επιτρέπεται το σεξ; Γιατί πέρα από τα νεύρα μου, σκεφτόμουν κι αυτό χθες κι ένιωθα πως δεν πρέπει!:confused:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μα πώς ταιριάζουμε σε όλα!!!! Χθες ο άντρούλης μου είχε όρεξη για τρελιτσες αλλά εγώ είχα χαλαστεί τόσο με το συμβάν που προανέφερα και δεν ήθελα! Ουφ! Και μετά εβλεπα στον ύπνο πως βρήκε άλλη!

Ρε κορίτσια, εσείς που ξέρετε από αυτά! Οταν ξημερώνει Κυριακή επιτρέπεται το σεξ; Γιατί πέρα από τα νεύρα μου, σκεφτόμουν κι αυτό χθες κι ένιωθα πως δεν πρέπει!:confused:

xara m emena o pnevmatikos m mou eipes pws den epitrepete tetarto paraskevi k savato epidi 3imerwnei kiriaki meta tin ekklisia omws dld tin kiriaki mporeis na kaneis se3 afta...oxi oti ta tirw vevea! prospathw toulaxiston ta savvata na min kanoume se3..alla polles fores epistrefoume apo mparakia k o antroulis exei megali ore3oula k an thelw as pw oxi na deis ti tha ginei

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ki emένα ένας πολύ καλός ιερέας είπε να μην κάνουμε Σάββατο βράδυ σεξ! Για άλλες μέρες δεν ανέφερε τίποτα αλλά επέμενε πολύ για Σαββατόβραδο! Και μένα σήμερα υπονοούμενα πέταξε μάλιστα πήγε και παρφουμαρίστηκε το νούμερο αλλά τον πάγωσα! Και να σου πω ας βρει και άλλη έτσι όπως είμαι εγώ τώρα χάρη θα μου κάνει! Μα έχω τόοοοοοοοσα νεύρα με όλους όμως ακόμα και με τα αδέλφια μου αν και κανονικά θα έπρεπε να είμαι με τον εαυτό μου νευριασμένη που τους επέτρεψα να μου φέρονται έτσι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμινομουτρο εδω βγαζεις καλυτερα τα εσωψυχα σου...τελικά στο φβ μονο βλακειουλες λεμε....κοριτσακια μου ηρεμιστε... καταλαβαινω πως ειναι να σας φταιν ολα και ολοι...και γω σε παρομοια φαση ειμαι τελευταια... εγω βεβαια τα εχω με τα πεθερικά μου που μετα απο ολα αυτα που εγιναν μου κραταν και μουτρα και ο αντρας μου αντι να με υποστηριξει και να πει οκ εχεις δικιο αλλα ειναι γονεις μου τι να κανω ναι μεν το ειπε αλλά μετα απο 1000 καυγαδες και φυσικα μονο με μενα...στους δικους του ουτε που ειπε τιποτα!!! αλλά του τα χωνω γερα. την τελευταια φορα μου ελεγε οτι ειμαι απαραδεκτη γιατι αν ειναι δυνατον να μην επιδεχομαι βοηθεια απο κανεναν εδω και τοσους μηνες κ δεν γινεται ναπεριμενω αυτον για να κανω δουλειες κτλ κτλ... και δεν φτανουν ολα αυτα εχει κ το κουσουρι να παιρνει τηλεφωνα γονεις και να τα λεει ολα χαρτι και καλαμαρι...αυτην την φορα πηρε την μανα μου - σαν δεν ντρεπεται - που αυτον τον καιρο εχει τοσα στο κεφαλι της και την πηρε να της φορτωσει ακομη ενα ο παλιοεγωισταρος...που φυσικά με εκανε εξαλλη για αλλη μια φορα... και η μανα μου, άλλη εξυπνη που ποτε δεν καταφερε στην ζωη της να με κανει καλά απο νευρα κ ισα ισα που μου τα τσιτωνει ακομη περισσοτερο του εδινε και συμβουλες!!! και πηρε το μερος του λεγοντας οτι οντως ειναι απαραδεκτο να μην κατεβαζω το μωρο για να το βλεπουν οι γονεις του λες και το μωρο ειναι ταπερ να το παω για επιδειξη...και του λεω ακουσε να σου πω...συμβουλες απο 2 μανες που και οι 2 για να τα βγαλουν περα με τα μωρα τους φωναξαν την μανα τους στο σπιτι δεν δεχομαι οσο για την μανα σου αν εχει το καηλέ να δει το μωρο ξέρει οτι ολη μερα ειμαστε σπιτι αν δεν θελει να ερθει γιατι ειναι και στραβωμενη, που ξυδι να πιει μπας και της περασει, πολυ ευχαριστως να με παρει ενα τηλεφωνο να της το κατεβασω οποτε θελει!!! αλλά απο το πολύ σουρτουκι ουτε το σπιτι της δεν την βλεπει σιγα μην την δει το μωρο...

ουφ....τα ειπα και ξεθυμανα....

εμεις μετα απο ατυα βεβαια καναμε ενα πολυ ωραιο σεξακι αλλά η αλήθεια ειναι οτι ακομη του κραταω καρεζι και να δω πως κ ποτε θα μου φυγει....

(μ'αρεσει που σας λεω να ηρεμισετε αχχαχαχ!)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμινομουτρο εδω βγαζεις καλυτερα τα εσωψυχα σου...τελικά στο φβ μονο βλακειουλες λεμε....κοριτσακια μου ηρεμιστε... καταλαβαινω πως ειναι να σας φταιν ολα και ολοι...και γω σε παρομοια φαση ειμαι τελευταια... εγω βεβαια τα εχω με τα πεθερικά μου που μετα απο ολα αυτα που εγιναν μου κραταν και μουτρα και ο αντρας μου αντι να με υποστηριξει και να πει οκ εχεις δικιο αλλα ειναι γονεις μου τι να κανω ναι μεν το ειπε αλλά μετα απο 1000 καυγαδες και φυσικα μονο με μενα...στους δικους του ουτε που ειπε τιποτα!!! αλλά του τα χωνω γερα. την τελευταια φορα μου ελεγε οτι ειμαι απαραδεκτη γιατι αν ειναι δυνατον να μην επιδεχομαι βοηθεια απο κανεναν εδω και τοσους μηνες κ δεν γινεται ναπεριμενω αυτον για να κανω δουλειες κτλ κτλ... και δεν φτανουν ολα αυτα εχει κ το κουσουρι να παιρνει τηλεφωνα γονεις και να τα λεει ολα χαρτι και καλαμαρι...αυτην την φορα πηρε την μανα μου - σαν δεν ντρεπεται - που αυτον τον καιρο εχει τοσα στο κεφαλι της και την πηρε να της φορτωσει ακομη ενα ο παλιοεγωισταρος...που φυσικά με εκανε εξαλλη για αλλη μια φορα... και η μανα μου, άλλη εξυπνη που ποτε δεν καταφερε στην ζωη της να με κανει καλά απο νευρα κ ισα ισα που μου τα τσιτωνει ακομη περισσοτερο του εδινε και συμβουλες!!! και πηρε το μερος του λεγοντας οτι οντως ειναι απαραδεκτο να μην κατεβαζω το μωρο για να το βλεπουν οι γονεις του λες και το μωρο ειναι ταπερ να το παω για επιδειξη...και του λεω ακουσε να σου πω...συμβουλες απο 2 μανες που και οι 2 για να τα βγαλουν περα με τα μωρα τους φωναξαν την μανα τους στο σπιτι δεν δεχομαι οσο για την μανα σου αν εχει το καηλέ να δει το μωρο ξέρει οτι ολη μερα ειμαστε σπιτι αν δεν θελει να ερθει γιατι ειναι και στραβωμενη, που ξυδι να πιει μπας και της περασει, πολυ ευχαριστως να με παρει ενα τηλεφωνο να της το κατεβασω οποτε θελει!!! αλλά απο το πολύ σουρτουκι ουτε το σπιτι της δεν την βλεπει σιγα μην την δει το μωρο...

ουφ....τα ειπα και ξεθυμανα....

εμεις μετα απο ατυα βεβαια καναμε ενα πολυ ωραιο σεξακι αλλά η αλήθεια ειναι οτι ακομη του κραταω καρεζι και να δω πως κ ποτε θα μου φυγει....

(μ'αρεσει που σας λεω να ηρεμισετε αχχαχαχ!)

Εγώ πάλι λέω να του κρατ'ησω βουγιουκλάκι! :tongue::tongue::tongue: αχαχα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμμιν με τα αδερφια σου γιατι???? θυμαμαι οτι με την αδερφη ειχες το θεμα με τα γεννεθλια το καλοκαιρι...γι'ατυο???

Ο αδελφός ήταν αυτός αλλά αμελητέο μπροστά στα άλλα! Που να σας τα λέω τώρα ... ένα σωρό! Ένα μόνο θα πω! Ήξεραν και οι δύο ότι το μωρό μου ήταν άρρωστο και ούτε ένα τηλέφωνο να δουν τι κάνει! Ε εμένα αυτό με πείραξε πολύ! Και να σκεφτείς ότι ειδικά στης αδελφής μου εγώ τηλ ακόμα και τώρα που είναι "μεγάλες" (12 και 9)! Βασικά για την αδελφή μου φαντάζομαι μάθαινε από τη μαμά μου αλλά και τι θα πάθαινε αν έπαιρνε και εμένα ένα τηλέφωνο! Απλά νιώθω ώρες ώρες ότι το παιδάκι μου το έχουν όλοι γραμμένο συμπεριλαμβανομένου και των γονιών μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...