Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια μη μιλάτε για σπίτια, μη μιλάτε για σπίτια!!! Αχχχχχχχχ!!

Μάρτζι εγώ να σου πω ιστορίες με τη μάνα μου άστα βράστα! Μάνες!!

Μικρό όπως βλέπεις όλες στη δεύτερη καταλήξαμε τώρα αν εσένα σου αρέσει τόοοοοοοοοοοοοσο η πρώτη ή πάρτη όπως είναι ή κάνε το συνδυασμό που λες!!

Επίσης Μάρτζι μου πες τα μαθήματα μπας και βρω κάτι αν και με μια πρόχειρη ματιά στο φέις δε βρήκα καμιά καλή ομάδα αλλά θα το ξανακοιτάξω! Αν μου γράψεις και εξάμηνα ακόμα καλύτερα!!

ΑΑΑΑΑΑ θυμήθηκα! Λίλι μου πολύ με άρεσε η ιδέα σου για τούρτα τόσο που ζήλεψα και το σκέφτομαι και για τον αντρούλη μου και επειδή αργεί ίσως μπορώ να το εμπλουτίσω λίγο πχ να έχει και φώτο του μπουμπούκου μου;; Έτσι κι αλλιώς για φάγωμα είναι!! :tongue::tongue: Και θα λέει "χρόνια πολλά μπαμπάκα μου" ή κάτι άλλο που μπορεί να σκεφτώ ως τότε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, η μικρή έχει πολυ ανήσυχο ύπνο! Συνέχεια ξυπνάει και κλαίει το πουλάκι μου! Τι έχει πάθει! Εχει ένα παράπονο! Θα σας αφήσω να πάω να ξαπλώσω για να είμαι δίπλα της, γιατί ο πατερας της είναι μεν εκεί, αλλά κοιμάται του καλού καιρού!

Καληνύχτα σας!!!!

Αχ μωρέ η γλυκιά μου! Γιατί άραγε! Έτσι έκανε και ο δικός μου τώρα που ήταν αρρωστούλης!! Καλό βράδυ να έχετε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

θέλω να κάνω γενική καθαριότητα για να στρώσω σιγά σιγά το σπίτι κι όλο το αναβάλλω...........Εχω και τη μάνα μου.....Πολύ επικριτική είναι, ρε κορίτσια! Εχει κόλλημα με την καθαριότητα, είναι υστερικη, θα έλεγα, και όποτε έρχεται, όλο και κάποια σπόντα θα μου πετάει! Να σήμερα μου λέει! "Πάλι καλά που δεν έρχεται πολύς κόσμος σε σένα! Ενα πράγμα που το έχεις στο ίδιο μέρος την μία μέρα, δεν είναι καλό να το έχεις στο ίδιο μέρος και την άλλη! Να, αυτό το μαλλι που έχεις στην καρέκλα, το είχες και χθες και δεν το μάζεψες ακόμη!". Τι της λες; Η την αγνοώ ή αρχίζω τις φωνές και μετά μου λέει με αθώο ύφος "μα, τι είπα; τι κανεις έτσι; εγώ για καλό το λέω, για να μην έρχονται εδώ άτομα και σε κοροιδεύουν μετά".

Μωρέ να μην πατήσει καμία κατίνα, της απαντώ κι εγώ και ο καθένας να κοιτάει το σπίτι του! Και σε γενικές γραμμές το σπίτι μου, κορίτσια, είναι καθαρό και περιποιημένο, απλά κάποιες φορές μπορεί να τύχει και να μην προλάβω να κάνω κάτι!

xara m min dineis simasia neogenito exeis ti thelei na ta vlepei ola stin trixa?den ginete pes ths!

Αυτό εννοώ Μαράκι μου! Η κατά τα άλλα χαρούμενη καλημέρα σου ξεχείλωσε τη σελίδα και πάω πέρα δώθε για να τα δω όλα αλλά χαλάλι σου αφού ζωντάνεψε ξανά η λίστα μας!

:Dxaxa siga kale ligo pera dwthe k ti egine?:tongue:

Ρε Μαριώ, και το δεύτερο έχει αρκετές χάντρες και θα σου έλεγα ότι είναι πολύ πιο όμορφο από το πρώτο! Ειδικά εκεί που κλείνει στο λαιμό είναι φοβερό!

an eixa lefta tha eperna k tis 2:-(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια μη μιλάτε για σπίτια, μη μιλάτε για σπίτια!!! Αχχχχχχχχ!!

Μάρτζι εγώ να σου πω ιστορίες με τη μάνα μου άστα βράστα! Μάνες!!

Μικρό όπως βλέπεις όλες στη δεύτερη καταλήξαμε τώρα αν εσένα σου αρέσει τόοοοοοοοοοοοοσο η πρώτη ή πάρτη όπως είναι ή κάνε το συνδυασμό που λες!!

Επίσης Μάρτζι μου πες τα μαθήματα μπας και βρω κάτι αν και με μια πρόχειρη ματιά στο φέις δε βρήκα καμιά καλή ομάδα αλλά θα το ξανακοιτάξω! Αν μου γράψεις και εξάμηνα ακόμα καλύτερα!!

ΑΑΑΑΑΑ θυμήθηκα! Λίλι μου πολύ με άρεσε η ιδέα σου για τούρτα τόσο που ζήλεψα και το σκέφτομαι και για τον αντρούλη μου και επειδή αργεί ίσως μπορώ να το εμπλουτίσω λίγο πχ να έχει και φώτο του μπουμπούκου μου;; Έτσι κι αλλιώς για φάγωμα είναι!! :tongue::tongue: Και θα λέει "χρόνια πολλά μπαμπάκα μου" ή κάτι άλλο που μπορεί να σκεφτώ ως τότε!

xara m 3ereis ti??????? nomizw pws an pawr tin defteri tha niwthw tipseis pou den pira tin prwti!!! enw an parw tin 1h den tha niwthw tipseis gia tin defteri me pianeis?:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Kaλημέρα!

Αχ, κι εμείς είχαμε κρύο! Αλλά εμείς έχουμε καιρό που ρίξαμε κουβέρτα! Την μικρούλα μου λυπήθηκα! Ξύπνησε κατά τις 5 για φαί και τα χεράκια της ήταν κρύα! Το καημένο μου!!! Εβαλα το κλιματιστικό και ψιλοζεσταθήκαμε! Μετά της έριξα μία ακόμη κουβερτούλα! Τώρα κοιμάται κι έχω βάλει και το κλιματιστικό! Εμένα όμως με πειράζει και με πιάνει αλλεργία! Ολο αψού και αψού είμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Και ναι! Βδομαδογεννέθλια!! Γινήκαμε 44!! Το άλμα συνεχίζεται... τα δόντια επίσης... ο πυρετός όχι... !!

Και μεις έσει κανα δυο μέρες που β άλαμε κουβερτούλα και χειμωνιάτικες μπυτζάμες εκτός από τον μπαμπά μας που γυρίζει με κοντομάνικα και χθες ξεπάγιασε!!!

Καλημέραααααααααααα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολύ γκρίνια από χθες .... Ξαπλώνει πάνω στο χεράκι του και κλαίει ... Δεν ξέρω τι να τον κάνω! Έχει δυο μέρες που τον έχω αγκαλιά και πέρα δώθε ...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια "πέταξαν" μερικά πλακάκια! Θέλουν βγάλσιμο και ξανακόλλημα! Μας συνέβη και πριν κανένα χρόνο σε άλλο σημείο και τα έβαλε ένας "φίλος" του άντρα μου με μόλις είκοσι ευρώ ουσιαστικά τα υλικά! Βγήκαν και κανα δυο φορές για καφέ και κέρασε ο δικός μου αλλά του δώσαμε κι άλλες δουλειές σπιτιού που τον καλοπληρώσαμε! Τεσπα! Αυτός ξαφνικά απομακρύνθηκε το ρώτησε ο άντρας μου πριν καιρό αλλά δεν το παραδέχτηκε! Τώρα ποιος θα μας το κάνει; Ο σύζυξ είχε νευριάσει και έσβησε το κινητό του και έχουμε μόνο σταθερό που όμως προς το παρόν δεν απαντάει ίσως και να λείπουν γιατί αλλιώς θα απαντούσε έστω η γυναίκα του! Είμαι σίγουρη ότι μπορεί και ο άντρας μου αλλά δεν το αποφασίζει! Κάντε καμιά προσευχούλα βρε κορίτσια να κουνηθεί ο αντρούλης μου γιατί δε γουστάρω να πέσουμε ξανά στην ανάγκη του άλλου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, δεν ξέρετε κανέναν άλλο να σας τα φτιάξει;

Ο μικρός σου πολύ ταλαιπωρείται ο καημένος! Κρίμα το καμάρι!

Αμάν, πια αυτά τα σπίτια! Εμάς το δικό μας μπάζει από παντού! Εχει ξύλινα παντζούρια και πόρτες και όταν φυσάει έξω, φυσάει και μέσα! Εχει φοβερή απώλεια! Λέγαμε να αλλάζαμε έστω του δωματίου μας αλλά πού φράγκα! Το λέω και το ξαναλέω.....γαμ....την κρίση τους μέσα!!!!!

Ο άντρας μου είναι σπαστικός (σας το έχω ξαναπει;;;). Μα του λέω να κρατήσει μία ώρα την μικρή για να καθαρίσω τζάμια κι εκείνος λέει "άστα τώρα τα τζάμια, θα τα κάνεςι άλλη φορα!" Πότε δηλ να τα κάνω; Πώς με τσαντίζει! Παιρνει για λίγο τη μικρή αγκαλιά και μετά από λίγα λεπτά έρχεται να μου την δώσει: "θέλει εσένα η μικρή, λέει, ενώ η μικρή μπορεί να μην έχει διαμαρτυρηθεί καθόλου!

Τελικά αυτοί οι άντρες για τι είναι ικανοι; Δουλειες σπιτιού δεν ξέρουν να κάνουν, να μαγειρεύουν δεν ξέρουν, να κρατάνε τα παιδιά βαριούνται, να λένε χαζομάρες είναι πρώτοι και καλύτεροι, αμαν πια με αυτό το είδος!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, δεν ξέρετε κανέναν άλλο να σας τα φτιάξει;

Ο μικρός σου πολύ ταλαιπωρείται ο καημένος! Κρίμα το καμάρι!

Αμάν, πια αυτά τα σπίτια! Εμάς το δικό μας μπάζει από παντού! Εχει ξύλινα παντζούρια και πόρτες και όταν φυσάει έξω, φυσάει και μέσα! Εχει φοβερή απώλεια! Λέγαμε να αλλάζαμε έστω του δωματίου μας αλλά πού φράγκα! Το λέω και το ξαναλέω.....γαμ....την κρίση τους μέσα!!!!!

Ο άντρας μου είναι σπαστικός (σας το έχω ξαναπει;;;). Μα του λέω να κρατήσει μία ώρα την μικρή για να καθαρίσω τζάμια κι εκείνος λέει "άστα τώρα τα τζάμια, θα τα κάνεςι άλλη φορα!" Πότε δηλ να τα κάνω; Πώς με τσαντίζει! Παιρνει για λίγο τη μικρή αγκαλιά και μετά από λίγα λεπτά έρχεται να μου την δώσει: "θέλει εσένα η μικρή, λέει, ενώ η μικρή μπορεί να μην έχει διαμαρτυρηθεί καθόλου!

Τελικά αυτοί οι άντρες για τι είναι ικανοι; Δουλειες σπιτιού δεν ξέρουν να κάνουν, να μαγειρεύουν δεν ξέρουν, να κρατάνε τα παιδιά βαριούνται, να λένε χαζομάρες είναι πρώτοι και καλύτεροι, αμαν πια με αυτό το είδος!!!!!

Είπε θα δει αν βρει κανέναν από τη δουλειά του αλλιώς θα τα κάνει μόνος του!!

Μάρτζι μου αν μεγαλώσει θα την παίζει περισσότερο θα δεις! Ναι ταλαιπωρείται το πουλάκι μου αλλά δεν ξέρω από τι! Από την αρρώστια να έχει αδυναμία; από τα ούλα; το άλμα; όλα μαζί; έχει και δυο τρεις μέρες τώρα που δεν τρώει σχεδόν τίποτα! Δυο τρεις κουταλιές φρούτα, φαί, απογευματινό! Με μαμίσιο γάλα τη βγάζει μέρα νύχτα! Σήμερα έφαγε "γύρο"! Αχαχα! Και πριν βιαστείτε να με κακοχαρακτηρίσετε δεν πρόλαβα να μαγειρέψω και πήραμε σάντουιτς για εμάς από ένα γύρο χοιρινό και ένα κότας όλα στη σούβλα όμως! Με φώναζε ο μικρός του δίνω λοιπόν λίγο από τον κοτόγυρο αλλά ψαχνό όχι πέτσα! Τον τσάκισε και γελούσε! Αλλά και από αυτό τρεις τέσσερις μπουκίτσες!! Τεσπα φάση είναι θα περάσει πού θα πάει;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου όταν θες να κάνεις δουλειές και ο άντρας σου δεν κρατάει τη μικρή πες του ότι θα φωνάξεις τη μαμά σου να την κρατήσει! Να δούμε θα στην επιστρέψει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ασε, ρε Μαρμιν, και μέχρι στιγμής δεν αισθάνθηκα να έχω ουσιαστική βόηθεια από κανέναν! Τι να πω! Ισως γίνομαι υπερβολική και άδική, δεν ξέρω, αλλά νιώθω σαν να κάνει ο καθένας τη ζωή του και για μένα να μην νοιάζεται κανείς, αν κουράζομαι ή όχι!

Να, ο άντρας μου χθες πήγε για ψάρεμα με τον πατέρα μου όλη μέρα! Εκανε το χόμπι του!

Η μάνα μου σήμερα εκδρομή όλη μέρα με το καπή! Ο πατέρας μου βρήκε ευκαιρία και τα "έτσουξε" στο καφενείο! Αυτή τη στιγμή τον ανέχομαι εγώ στο σαλόνι να βλέπει αγώνα και να εκπέμπει αναθυμιάσεις ποτού!!!! Τα πρωινά που θέλω βοήθεια όλοι ειναι φευγατοι! Η μάνα μου τρέχει στη γιαγιά, ο μπαμπάς στο καφενείο, ο άντρας μου στο μάρκετ για ψώνια και κάνει 10 ώρες να γυρίσει! Τι δουλειες να προλάβω να κάνω η έρμη με ένα παιδάκι που θέλει την αγκαλίτσα και τις βόλτες του;;;; Και τώρα που κάθισα λίγο που το παιδάκι μου κοιμήθηκε νωρίς, οι άλλοι βλέπουν αγώνες! Τους λέω "φύγετε να δω ταινία, τώρα που είμαι χαλαρη", δεν κουνιούνται!

Αμαν πια! Μιλάμε τα έχω πάρει κρανίο......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...