Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Miκρό ήταν να μην μπεις στη λίστα μας! Με το που μπήκες το έκανες το θαύμα σου!!! Μας ξεχείλωσες!!! :tongue::tongue::tongue:

xara m emena les? ti ennoeis?:confused:

Λοιπόν εμείς κοιμηθήκαμε οικογενειακώς από τις 4 εώς τις 6,30 που ξύπνησε το καψουράκι μου για μάμ , κάναμε και μπανάκι και ξανά κοιμήθηκε στις 8,30 λέτε να έχουμε πάρτι τη νύχτα??????Την Δευτέρα έχει γενέθλια ο αντροιύλης μου και πήγα κρυφά και του παρήγγειλα τούρτα που θα λέει ''Να τα εκατοστίσεις μπαμπάκα μου''!!!

Και ναι Μαρμινάκι να τα χαιρόμαστε ΟΟΟΟΛΑ τα ζωάκια μας!!!

ax teleia tha xarei polu o antroulis sou :P
σημερα μπορω να πω οτι γελασα πολυ με ολες...

μαρτζι σου χρωσταω υλικο κ με την πρωτη ευκαιρια θα στπο στειλω...

καντυ καλα τους εκανες!!! σε βλεπω σαν την λιλι να πιανεις κανεναν απο τον λαιμο...οσο για το σπιτι ...μην σκας καθολου... εγω εχει 2 μερες που συμμαζευτηκα και βαλαμε και χαλια...τα μπαλκονια - τζαμια μετα την βροχη ειαι αστα να πανε....αλλα δεν με νοιαζει...αυριο θα παω για καφεδες!!!!

μαμρινομουτρο τα συχαρίκια στα ειπα φβουκικα...

xaxa mpoumpou me mena gt gelases?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είπα κι εγώ! Το υποψιάστηκα πως θα έγινε έτσι, αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το αν ήταν ή όχι δικό σας το σπίτι!

Για τις στολές δεν ξέρω για ποιο λόγο τις θες!!! Πες μου λόγο και θα σου πω ποια μου αρέσει!

Είναι για τις Απόκριες; Αλλά από τώρα ψάχνεις;:confused:

xaxa e oxi k apokries tetoia teleia stoli! maresei na xwrevw oriental k apo polu mikri itan to oneiro m na parw mia stoli oriental tin thelw gia tin party m oxi gia na tin valw k na xwrepsw mprosta se allous. ematha pws kanoun mathimata oriental sto gimnastirio pou pigenei o antras m k skeftome na paw alla ntrepome na dei3w tin koilia m k malon den tha paw tin stoli pantws tha tin parw:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαρμιν, αν μπορείς να βρεις σημειώσεις, πολύ θα μας βοηθούσες! Θα ρωτήσω ποια μαθήματα θέλει και θα σου πω! Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σας είπα που θέλω να δώσω κατατακτήριες κι εγώ; Αλλά πού να προλάβω να διαβάσω με την μικρή! Κορίτσια, μας έχει ξεθεώσει το ζουζούνι! Ολο αγκαλιές θέλει! Με το που πάω να την βάλω στο καρότσι, ξέρετε πώς κάνει! Κλαιει και δεν σταματάει με τίποτα! Τα δικά σας πώς είναι; Η δική μου μάλλον κακόμαθε! Θέλει να την έχει κάποιος αγκαλιά και κάποιος άλλος να της κάνει τον καραγκιόζη για να γελάει!

Τσέρυ, η αλήθεια είναι ότι μου χρωστάς όντως υλικό, κυρία μου!

Λίλι, ωραία η έκπληξη που ετοιμάζεις για τον άντρα σου!

Μωρή Μαριώ, είπα κι εγώ, τι την θέλει αυτή την στολή;;; Αφού είναι για ιδία χρήση και φαντάζομαι θα χορεύεις αποκλειστικά για τον άντρα σου, θα έλεγα να πάρεις την δεύτερη! Είναι, όπως είπα και παραπάνω, πιο παιγχιδιάρα και νομίζω θα σου ταίριαζε καλύτερα και σαν χρώμα και σαν στυλ! Οι υπόλοιπες τι γνώμη έχουν;

Τώρα που είπες για γυμναστήριο! Ανοιξε και στο χωριό μου και έλεγα να κάνω πιλάτες ή zumba! Αλλά και πάλι το σκέφτομαι γιατί είναι 30 ευρώ το μήνα και δεν μας περισσεύει ούτε ευρώ, γμτ την κρίση μας μέσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

eimai ptwmaaaaaaaaaaaaaaaaaa! evapsa tin kouzina k to miso xol diavasa ta pedakia ekana k alles douleis sto spiti sin mageirema k to kalitero evgala ta xeimerina rouxa k ekripsa ta kalokerina.....ax me oli afti tin anastatosi me ta rouxa ginete enas panikos mesa sto spiti les k epese vomva!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

eimai ptwmaaaaaaaaaaaaaaaaaa! evapsa tin kouzina k to miso xol diavasa ta pedakia ekana k alles douleis sto spiti sin mageirema k to kalitero evgala ta xeimerina rouxa k ekripsa ta kalokerina.....ax me oli afti tin anastatosi me ta rouxa ginete enas panikos mesa sto spiti les k epese vomva!!
Τον μικρό, για να κάνεις όλες αυτές τις δουλειές, ποιος τον προσέχει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρμιν, αν μπορείς να βρεις σημειώσεις, πολύ θα μας βοηθούσες! Θα ρωτήσω ποια μαθήματα θέλει και θα σου πω! Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σας είπα που θέλω να δώσω κατατακτήριες κι εγώ; Αλλά πού να προλάβω να διαβάσω με την μικρή! Κορίτσια, μας έχει ξεθεώσει το ζουζούνι! Ολο αγκαλιές θέλει! Με το που πάω να την βάλω στο καρότσι, ξέρετε πώς κάνει! Κλαιει και δεν σταματάει με τίποτα! Τα δικά σας πώς είναι; Η δική μου μάλλον κακόμαθε! Θέλει να την έχει κάποιος αγκαλιά και κάποιος άλλος να της κάνει τον καραγκιόζη για να γελάει!

Τσέρυ, η αλήθεια είναι ότι μου χρωστάς όντως υλικό, κυρία μου!

Λίλι, ωραία η έκπληξη που ετοιμάζεις για τον άντρα σου!

Μωρή Μαριώ, είπα κι εγώ, τι την θέλει αυτή την στολή;;; Αφού είναι για ιδία χρήση και φαντάζομαι θα χορεύεις αποκλειστικά για τον άντρα σου, θα έλεγα να πάρεις την δεύτερη! Είναι, όπως είπα και παραπάνω, πιο παιγχιδιάρα και νομίζω θα σου ταίριαζε καλύτερα και σαν χρώμα και σαν στυλ! Οι υπόλοιπες τι γνώμη έχουν;

Τώρα που είπες για γυμναστήριο! Ανοιξε και στο χωριό μου και έλεγα να κάνω πιλάτες ή zumba! Αλλά και πάλι το σκέφτομαι γιατί είναι 30 ευρώ το μήνα και δεν μας περισσεύει ούτε ευρώ, γμτ την κρίση μας μέσα!

basilisa k oi alles kopeles tin defteri lene alla egw exw faei kollima me tin prwti!:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τον μικρό, για να κάνεις όλες αυτές τις δουλειές, ποιος τον προσέχει;

otan diavazw ta pedakia to mesimeri dld ton exei i mama m sto spiti tis ola ta ipoloipa ta ekana k eixa k ton prigipa mazi!:D trexei mes sto spiti kinigaei ton timon ta rixnei ola katw k egw apo pisw na mazevw:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

basilisa k oi alles kopeles tin defteri lene alla egw exw faei kollima me tin prwti!:rolleyes:

Ε, αν σου αρέσει η πρώτη, πάρε αυτήν! Αλλωστε είναι και οι δυο το ίδιο ωραίες! Απλά σκέψου πως οι κινήσεις με την πρώτη μπορεί να μην είναι τόσο "αερινες" λόγω στενής φούστας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

otan diavazw ta pedakia to mesimeri dld ton exei i mama m sto spiti tis ola ta ipoloipa ta ekana k eixa k ton prigipa mazi!:D trexei mes sto spiti kinigaei ton timon ta rixnei ola katw k egw apo pisw na mazevw:tongue:

Μπράβο σου μετά! Εγώ τίποτα δεν μπορώ να κάνω αφού η μπέμπα θέλει όλο αγκαλιές! Εχω κι εγώ ένα σπίτι, αφήστε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ε, αν σου αρέσει η πρώτη, πάρε αυτήν! Αλλωστε είναι και οι δυο το ίδιο ωραίες! Απλά σκέψου πως οι κινήσεις με την πρώτη μπορεί να μην είναι τόσο "αερινες" λόγω στενής φούστας!

xara m 3erw k xwrevw poli wrea oriental apla i prwti m aresei gt exei perisoteres xantres sto soutien mporw na parw soutien-zwni apo tin prwti k tin fousta tis defteris...e ti les etsi tha einai kalitera?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο σου μετά! Εγώ τίποτα δεν μπορώ να κάνω αφού η μπέμπα θέλει όλο αγκαλιές! Εχω κι εγώ ένα σπίτι, αφήστε!

xara m oute egw prolavenw ti sou lew twra oli mera ekana doulies k pali xalia einai to spiti twra

83tdp2.pngcWE4p3.png

θέλω να κάνω γενική καθαριότητα για να στρώσω σιγά σιγά το σπίτι κι όλο το αναβάλλω...........Εχω και τη μάνα μου.....Πολύ επικριτική είναι, ρε κορίτσια! Εχει κόλλημα με την καθαριότητα, είναι υστερικη, θα έλεγα, και όποτε έρχεται, όλο και κάποια σπόντα θα μου πετάει! Να σήμερα μου λέει! "Πάλι καλά που δεν έρχεται πολύς κόσμος σε σένα! Ενα πράγμα που το έχεις στο ίδιο μέρος την μία μέρα, δεν είναι καλό να το έχεις στο ίδιο μέρος και την άλλη! Να, αυτό το μαλλι που έχεις στην καρέκλα, το είχες και χθες και δεν το μάζεψες ακόμη!". Τι της λες; Η την αγνοώ ή αρχίζω τις φωνές και μετά μου λέει με αθώο ύφος "μα, τι είπα; τι κανεις έτσι; εγώ για καλό το λέω, για να μην έρχονται εδώ άτομα και σε κοροιδεύουν μετά".

Μωρέ να μην πατήσει καμία κατίνα, της απαντώ κι εγώ και ο καθένας να κοιτάει το σπίτι του! Και σε γενικές γραμμές το σπίτι μου, κορίτσια, είναι καθαρό και περιποιημένο, απλά κάποιες φορές μπορεί να τύχει και να μην προλάβω να κάνω κάτι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυτό εννοώ Μαράκι μου! Η κατά τα άλλα χαρούμενη καλημέρα σου ξεχείλωσε τη σελίδα και πάω πέρα δώθε για να τα δω όλα αλλά χαλάλι σου αφού ζωντάνεψε ξανά η λίστα μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ρε Μαριώ, και το δεύτερο έχει αρκετές χάντρες και θα σου έλεγα ότι είναι πολύ πιο όμορφο από το πρώτο! Ειδικά εκεί που κλείνει στο λαιμό είναι φοβερό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, η μικρή έχει πολυ ανήσυχο ύπνο! Συνέχεια ξυπνάει και κλαίει το πουλάκι μου! Τι έχει πάθει! Εχει ένα παράπονο! Θα σας αφήσω να πάω να ξαπλώσω για να είμαι δίπλα της, γιατί ο πατερας της είναι μεν εκεί, αλλά κοιμάται του καλού καιρού!

Καληνύχτα σας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...