Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi m entisa olo to saloni petra gt eixe polu igrasia k kathe treis k ligo ithele vapsimo gt madousan oi tixoi!twra egine polu omorfo! ta plirwsa ola egw k twra gia 6 mines den tha exw na plirwnw enoikeio ;) ta edwsa ola mprosta vevea k twra mpatsizoume me afton ton tropo siga min tis eftiaxna to spiti me xrimata apo tin tsepi mou

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια μου δε σας διάβασα θα το κάνω αργότερα για δύο λόγους

1ον ακούω μια υπέεεεεεεεεεεεεεεροχη εκπομπή από έναν πάτερ στο ΔΙΟΝ!!! Μη σας ξυνίζει κορίτσια ειλικρινά πρώτη μου φορά (ή μάλλον ίσως δεύτερη) ακούω τέτοιον ιερέα! Αλήθεια γιατί να μην είναι όλοι έτσι;;; Θα είχαμε μια Ελλάδα και μια Ορθοδοξία τόσο δυνατή!!!

2ον πάω να μαγειρέψω ένα δύσκολο φαί!! Μακαρόνια με σάλτσα!!!

Το μπεμπέ μου από χθες βράδυ έως και τις δύο τα μεσάνυχτα είχε 37,8 και στις δύο έκανε 38! Δεν έδωσα αντιπυρετικό και στις έξι είχε 36,5 και πριν μια ώρα 36,6!!!! Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΠΗΡΑ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 555555555555555555!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ! ΠΗΡΑ 5555555555555555555!!!! ΕΣΠΑΣΕ Η ΓΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΑ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλα τα σκυλάκια της παρέας!!! Ααααααααα και στο καναρινάκι της Λίλι τις κοτούλες, κατσικούλες κτλ της cherry στον Τιμόν στης Aggelikaki που δε θυμάμαι τι έχει Margi μου φαντάζομαι όλο και κάποιο ζωάκι (εκτός από το σύζυγο :tongue::tongue:) θα έχετε και εσείς και σε όοοοοοοολα τα ζωάκια σας όσα θυμάμαι και όσα ξέχασα!! Μόνο που προβληματίζομαι αν πρέπει να ευχηθώ και για τα αντράκια μας!! Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των ζώων!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

margi m entisa olo to saloni petra gt eixe polu igrasia k kathe treis k ligo ithele vapsimo gt madousan oi tixoi!twra egine polu omorfo! ta plirwsa ola egw k twra gia 6 mines den tha exw na plirwnw enoikeio ;) ta edwsa ola mprosta vevea k twra mpatsizoume me afton ton tropo siga min tis eftiaxna to spiti me xrimata apo tin tsepi mou
Είπα κι εγώ! Το υποψιάστηκα πως θα έγινε έτσι, αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το αν ήταν ή όχι δικό σας το σπίτι!

Για τις στολές δεν ξέρω για ποιο λόγο τις θες!!! Πες μου λόγο και θα σου πω ποια μου αρέσει!

Είναι για τις Απόκριες; Αλλά από τώρα ψάχνεις;:confused:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαριούλα, και οι δύο στολές είναι πολύ ωραίες! Καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύεσαι να διαλέξεις!

Νομίζω πως η πρώτη αναδεικνύει το πολύ ωραίο σώμα. Η δεύτερη είναι πιο "παιγχιδιάρα"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, πώς φαίνεται ο καημενούλης πως είναι αρρωστούλης! Τα ματάκια του είναι τόσο κουρασμένα και κόκκινα! Ο γλυκούλης μου, πέρασε μεγάλο βάσανο!

Κορίτσια, εδώ πλέον έβαλε κρύο! Οπου να' ναι θα ανάψουμε σομπίτσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν εμείς κοιμηθήκαμε οικογενειακώς από τις 4 εώς τις 6,30 που ξύπνησε το καψουράκι μου για μάμ , κάναμε και μπανάκι και ξανά κοιμήθηκε στις 8,30 λέτε να έχουμε πάρτι τη νύχτα??????Την Δευτέρα έχει γενέθλια ο αντροιύλης μου και πήγα κρυφά και του παρήγγειλα τούρτα που θα λέει ''Να τα εκατοστίσεις μπαμπάκα μου''!!!

Και ναι Μαρμινάκι να τα χαιρόμαστε ΟΟΟΟΛΑ τα ζωάκια μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

σημερα μπορω να πω οτι γελασα πολυ με ολες...

μαρτζι σου χρωσταω υλικο κ με την πρωτη ευκαιρια θα στπο στειλω...

καντυ καλα τους εκανες!!! σε βλεπω σαν την λιλι να πιανεις κανεναν απο τον λαιμο...οσο για το σπιτι ...μην σκας καθολου... εγω εχει 2 μερες που συμμαζευτηκα και βαλαμε και χαλια...τα μπαλκονια - τζαμια μετα την βροχη ειαι αστα να πανε....αλλα δεν με νοιαζει...αυριο θα παω για καφεδες!!!!

μαμρινομουτρο τα συχαρίκια στα ειπα φβουκικα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...