Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Κάντυ, σε όλα έχεις δίκιο! Αυτόε ο πεθερός είναι τι να πω; Χαμένος άνθρωπος.....καλά κάνεις και του τα λες!

Και όντως, οι άντρες δεν έχουν καθόλου μυαλό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω τόσα νευρα σήμερα! Αυτός ο άντρας μου με εκνεύρισε πάλι! Τρια πράγματα του είπα να κάνει σήμερα : να βγάλει γαυρο από την κατάψυξη, να παέι οαεδ και να πάει ένα βιογραφικό σε ένα μάρκετ που έβλεπα στον ύπνο μου πως δήθεν τον πήραν! Του λέω δεν πας μην και βγει αληθινό το όνειρο; Ναι, λέει, θα πάω. Πάρε βιογραφικό να αφήσεις. Εχω λέει στο αμάξι!

Αφού έφυγε με τα χίλια ζόρια και αφού με είχε τσαντίσει (γιατί, όταν αγχώνεται, κάνει σαν χρυσαυγίτης) με παίρνει τηλ και μου λέει

1ον) στον οαεδ έχει πολύ κόσμο και δεν υπάρχει περίπτωση να εξυπηρετηθεί με το νούμερο που έχει (πάει η μία δουλειά που του ανέθεσα)

2ον) βιογραφικό δεν πήρε γιατί μπερδεύτηκε και ενώ νόμισε πως ήταν στο αμάξι που πήρε, τελικά ήταν στο αλλο αμάξι (πάει και η δευτερη δουλεια που είχε να κάνει)

και τρίτον και καλύτερο με ρωτάει το θεικό "Τι θα φάμε σήμερα; Εβγαλες τον γαύρο από το ψυγείο;" Σημειωτέον ότι εγώ είχα μείνει με την εντύπωση πως ο γαύρος ξεπάγωνε!!!! (πάει και η τρίτη δουλεια)

Εγινα Τούρκος ! Το τι του έσυρα δεν μπορείτε να φανταστείτε! Τελικά γύρισε πριν από λίγο, πήγε στο άλλο αμάξι, πήρε το βιογραφικό κι έφυγε ξανά για την πόλη να το αφήσει στο μαρκετ που του είπα! Δεν ανταλλάξαμε ματιά, ούτε κουβέντα! Μόνο μου είπε πως πηγαίνει πάλι στην πόλη!

Ας ελπίσουμε να του δώσει σημασία ο ιδιοκτήτης του μάρκετ γιατί, αν τον γράψει, θα γυρίσει και, ωσαν Κασιδιάρης, θα κάνει δηλώσεις του τύπου "με αδικείς" και θα σπρώξει και κανέναν καναπέ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαχαχα Μάρτζι μου με έκανες και γέλασα!! Αυτό το να είστε εκνευρισμένες και εγώ να γελάω ... πολύ γαϊδούρα ε;; Εύχομαι πάντως να βγει αληθινό το όνειρο σου! ΑΑΑΑΑαα και δες τι έγραφα χθες αργά το βράδυ στο φεις και ξέχασα να το γράψω κι εδώ γιατί ήμουν από κινητό

"Ώρες ώρες θέλω να δώσω μια μπουνιά στον άντρα μου! Μετά όμως σκέφτομαι πως κατά πάσα π δεν θα καταλάβει τίποτα ενώ το δικό μου χέρι κινδυνεύει με εξάρθρωση και το μετανιώνω

"

:tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Aμαν πια να μην πέφτει αυτός ο πυρετός! Αντιπυρετικό του δίνεις; Μα πώς εξηγείται τώρα αυτό τόσες μέρες; Ελιωσε το παιδάκι!

Λοιπόν, πήγε ο άντρας μου κι άφησε βιογραφικό αλλά του είπε ο προιστάμενος πως είναι πολύ δύσκολα και με το ζόρι θα κρατήσουν και το ήδη υπάρχον προσωπικό ενώ υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν κάποια καταστήματά τους!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Aμαν πια να μην πέφτει αυτός ο πυρετός! Αντιπυρετικό του δίνεις; Μα πώς εξηγείται τώρα αυτό τόσες μέρες; Ελιωσε το παιδάκι!

Λοιπόν, πήγε ο άντρας μου κι άφησε βιογραφικό αλλά του είπε ο προιστάμενος πως είναι πολύ δύσκολα και με το ζόρι θα κρατήσουν και το ήδη υπάρχον προσωπικό ενώ υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν κάποια καταστήματά τους!

Κρίμα....!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όντως κρίμα Μάρτζι μου αλλά που ξέρεις μπορεί να βγει το όνειρο σου και να βρει δουλειά και ας μην είναι σε αυτό το σουπερ!!!

Ίωση λέει η γιατρός και το συχνότερο είναι το αιφνίδιο εξάνθημα! Δηλαδή μόλις μείνει απύρετος θα βγάλει κοκκινίλες! Αντιπυρετικό παίρνει φυσικά και αν έχει και αύριο πυρετό θα τον παω για εξετάσεις αίματος ή Σάββατο πρωί ή αύριο απόγευμα!!! Και ίδωμεν... Τον ξαναεξέτασε η παιδίατρος και είναι πάλι όλα καθαρά για αυτό και πιστεύει πως πρόκειται για αιφνίδιο εξάνθημα ή απλή ίωση όχι μικροβιακή λοίμωξη δηλαδή!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μέχρι πριν καμια ωρίτσα που βάλαμε θερμόμετρο 37,8! Θα του ξαναβάλω σε καμιά ωρίτσα προ ύπνου δηλαδή! Είχαμε όμως και δύο πολύυυυ μικρές διάρροιες!!! Από ότι φαίνεται θα δικαιωθεί η γιατρός που μιλάει περισσότερο για ίωση! Μακάρι δηλαδή και είθε να υποχωρήσει και ο πυρετός μέχρι αύριο και να μη χρειαστεί η εξέταση αίματος!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Νιώθω όπως όταν νοσηλεύονται διάσημοι που βγαίνει κάθε τρεις και λίγο ο γιατρός με ιατρικά ανακοινωθέν!! :tongue::tongue: Αλλά τι να κάνω αφού πρώτον ξέρω πως ενδιαφέρεστε και δεύτερον αν δε σας τα γράψω σχετικά άμεσα μετά θα τα ξεχάσω!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ σήμερα κατάφερα να τον βγαλω φώτο με πυρετούλι δέκατα βέβαια γιατί όταν ανεβάζει πολύ δε στήνεται! Προφανώς νιώθει άσχημος το πουλάκι μου και δε θέλει φωτογραφήσεις! Θα σας τις βάλω να δείτε τι όμορφο αγοράκι έχω ακόμα και αρρωστούτσικο!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου έχεις μειλ με το αρρωστούλικο μα όμορφο μωράκι μου!! Αν και με 37,8 νυσταγμένο και με δοντάκια να το ταλαιπωρούν ακόμα μου κάνει φατσούλες και μου χαμογελάει!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αλήθεια του είπε για το όνειρο σου;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τωρα ειδα για την καλλιεργεια παλι καλα που βγηκε καθαρη το ειχα αγχος με αυτα που περασαμε τοτε:-(:sad:

ΜΑΡΤΖΟΥΛΑ τελεια τα νεα της μπαλαρινουλας μας στο υψος κοντευει να μας φτασει....ειδες ποσο εξυπνα ειναι??κξι εγω δεν τα χορταινω με τιποτα κανουν τα απιστευτα ο μικρουλης μου σηκωνεται στα γονατα κρατιεται απο το καγκελο της κουνιας και μας ψαχνει οταν μας εντοπισει σκαει στα γελια...ο καημενουλης μου εχει μυξουλες και διαρροια εχει γινει ο κωλαρακος του κατακοκκινος εβαλα και μελανι που ειπε η ΜΑΡΙΟΥΛΑ αλλα αυτο εχει βαψει τοσο εντονα που δεν καταλαβαινω αν εφυγε η κοκκινιλα:rolleyes::confused:αραγε θα ξεβαψει ποτε αυτο το πραμα????

εμεις με την βαπτιση δεν επηρεαστηκαμε ουτε βηχα ουτε μπουκωμα ουτε τιποτα και να σκεφτητε οτι μετα ειχαμε τραπεζι εξω και μειναμε εως τις 3 κοιμηθηκαν στο καροτσι και απο αγκαλια σε αγκαλια και φυσικα στην πιστα να χορευουμε μαζι αγκαλιτσα αλλα τωρα την πατησαμε μαλλον ο μπαμπας μας εφερε ιωσουλα:twisted::twisted:

εμεις εχουμς ενα προγραμμα αστα να πανε πολυ χαλια........ο μικρος ξυπναει 8-9 το πρωι θηλαζει και ξανακοιμαται μεχρι 10-10.30 μετα ξανακοιμαται κατα την 1-2 για 1-2 ωριτσες μετα ξυπναει και τρωει την κρεμα και 7-8 κανακοιμαται για καμια ωρα μετα εχουμε μπανιο γαλα και υπνο κατα τη 1 τον ξαναθηλαζω κοιμησμενο

η μικρη ξυπναει μετα τις 10 το πρωι αν ειμαι ελευθερη απο τον μικρο την παιρνω στο κρεββατι και την θηλαζω και ξανακοιμαται εκει μεχρι τις 12 αν δεν εχω χρονο θηλαζει και δεν ξανακοιμαται θα φαει και θα κοιμηθει για λιγι κατα την 1-2 ξυπναει 3-4 ωπου ερχεται ο αντρας μου και μετα της ξαναρχεται να κοιμηθει κατα τις 6 εεε μετα ξυπναει κατα τις 7-8 κανει μπανιο παντα 2η και μετα τρωει αλλα σπανια κοιμαται εκεινη την ωρα αν την βαλω στην κουνια της ανα 5 λεπτα θα ξυπναει και θα γκρινιαζει αν την βαλω στο κρεββατι μας και καθησω διπλα της κοιμαται χωρις γκρινια

γενικα απ οτι καταλαβατε εγω χρονο να ξεκουραστω και να κανω καμια δουλεια εχω το βραδυ μετα τις 10-11 ωπου πλεον ειμαι τοσο κουρασμενη που ξεκιναω να κανω μια δουλεια και το κωλοβαρω κανα 2 ωρες ωσπου στο τελος περναει η ωρα και δεν κανω τιποτα...εχω απογοητευει το σπιτι μου ειναι χαλια

ειπα να κανω καμια δουλεια αποψε αλλα ηθελα να μπω να σας διαβασω τωρα θελω να κανω μπανιο και να λουστω και η ωρα ειναι ηδη 1.10 καλες 4 θα κοιμηθω παλι:(:(

θελει κ ο αντρας μου την Κυριακη να βαλουμε τα μωρα σε δικο τους δωματιο:?::?:ηθελα να ξερα αυτοι οι αντρες σκεφτοντε καθολου πριν πεταξουν την βλακεια τους????????????το δωματιο χορευει εχει απο απλυτα μεχρι ασιδερωτα η ντουλαπα ειναι γεματη με δικα του πραγματα και δεν σηκωνει το χερακι του να βοηθησει λιγο να τελειωνουμε καμια δουλεια ολα απο μενα τα περιμενει και ετσι οπως μας κοβω ουτε του χρονου τετοιο και ρο δεν θα το ετοιμασουμε.

αααααα και το αλλο ψαχνω κουρτινα και χαλι μικυ και μινι εχετε καμια ιδεα??????????δεν εχω χρονο ουτε να ψαξω βρε κοριτσια.....πηγα και σε ενα καταστημα εδω και βρηκα φανταστικες κουρτινες ετσι οπως τις ηθελα και μου λει 30 ευρω το μετρο κι εγω θελω 3 μετρα το λιγοτερο δηλαδη 90 ευρω εεε οχι ρε φιλε ουτε γι αστειο!!!!!!!!!!!!!!!!

μμμμ τι αλλο τι αλλο......ααα το Σαββατο ξεκιναμε με μηλο για να δουμε θα το φανε......ααα και θελω να ρωτησω τα κοριτσια που δινουν κανονικα φαγητο τι προγραμμα ακολουθητε????τι ωρα ξυπνανε τι ωρα τρωνε και τι ωρα κοιμουντε??

ΜΑΡΤΖΙ δεν θυμαμαι αν σου εχω απαντησει.......φωτο δικες μου δεν εχω ουτε 1.....ειχα δωσει την μηχανη μου στα ξαδερφια μου και εβγαζαν αλλα ντ αλλων ουτε το στολισμο εβγαλαν ουτε εμας τα πεθερικα ηξεραν να τραβανε μονο :twisted::twisted:

ειχαμε παει Παρ Σαβ στο χωριο αυτος ο γυφτος ο πεθερος μου με τσαντισε τοσο πολυ που μου ανεβηκε η πιεση νυχτιατικα ειχα πιεση και μ επιασε ημικρανια

ακουστε ρε κοριτσια ρωταει ο τρισκαταρατος ποσο στοιχησε το τραπεζι της βαπτισης του λεω λοιπον εγω και ρωταει τον αντρα μου ''εσυ τι πληρωσες'' απαντα τα μισα εγω και τα μισα τα πεθερικα μου λεει ο βρωμογερος παλι ''εμεις 7 ατομα ειμασταν εσυ ποιον αλλον πληρωσες που εδωσες τα μισα'' απαντα:εμας εσας τους κουμπαρους....'' και τι του λεει ο γυφτος ''ο κουμπαρος αδερφος της πεθερας σου ηταν εσυ τι δουλεια ειχες να πληρωσεις τις μεριδες του''αρχιζω να φορτωνω εγω και συνεχιζει ο τρισκαταρατος ''δηλαδη ποια ακριβως ατομα πληρωσες εσυ και ποια η πεθερα σου???'' εεε και εκει μιλησα κι εγω και λεω ''τι θα πει ποια πληρωσε ο ενας και ποια ο αλλος σου ειπε οτι τα δωσαμε μισα μισα εεε δεν καθησαμε να λεμε τον ταδε τον πληρωνω εγω και τον ταδε εσυ τετοιες γυφτιες θα καναμε??''και σηκωνομαι φανερα ενοχλημεμενη και παω στην κρεβατοκαμαρα φωναζω και τον αντρα μου να φερει τα μωρα να τα ταισω και να τα κοιμησω και αφου τα εχωσα στον αντρα μου αυτος πηγε στην μανα του και της λεει ''καλα τι ηταν αυτα που ελεγε ο πατερας??ποσο γυφτος μπορει να γινει πια??''και μετα ερχεται η πεθερα μεσα στο δωματιο και με καλοπιανε ''οταν φυγετε εχω να σου δωσω μπριζολες,πιτες που εχω φτιαξει,μαρμελαδα,πατατες κτλπ κτλπ κτλπ....της λεω λοιπον .....τις πιτες σου εγω δεν τις τρωω κατι ριχνεις μεσα που μου βρωμαει επισσης και την μαρμελαδα ποτε μου δεν την ετρωγα ........την επομενη μερα λοιπον πιανει ο βρωμογερος τον αντρα μου και του λεει ''να δεν καταλαβατε πως το ειπα εγω δεν εννοουσα αυτο...''παπαριες........αλλα ειπα απο δω και περα οτι μ_______α ξεστομιζει θα την πληρωνει αδρα μεθαυριο εχουμε ασφαλεια αυτοκινητου τελη κυκλοφοριας κτλπ κτλπ κτλπ.........να ετοιμαστει να τα σκασει αφου τα εχει δεν θα του λειψουν να μαθει να ανοιγει το βρωμοστομα του

δεν εχετε παραπονο παπλωμα ολοκληρο απλωσα αποψε παω να κανω μπανιο τωρα!!!

kanty m gia ton pethero sou simfwnw me tin lili!aman pia aftoi oi petheroi! k kati allo vre xara m den ginete na kaneis mpanio pio nwris to mesimeri px???gia na koimase ligo nwritera to vrady giafto to lew, k gw koimame arga alla egw les eimai vlima:tongue: esy omws me 2 mwrakia xreiazese 3ekourasi! k min skas gia to spiti k mena skata einai :P
Εχω τόσα νευρα σήμερα! Αυτός ο άντρας μου με εκνεύρισε πάλι! Τρια πράγματα του είπα να κάνει σήμερα : να βγάλει γαυρο από την κατάψυξη, να παέι οαεδ και να πάει ένα βιογραφικό σε ένα μάρκετ που έβλεπα στον ύπνο μου πως δήθεν τον πήραν! Του λέω δεν πας μην και βγει αληθινό το όνειρο; Ναι, λέει, θα πάω. Πάρε βιογραφικό να αφήσεις. Εχω λέει στο αμάξι!

Αφού έφυγε με τα χίλια ζόρια και αφού με είχε τσαντίσει (γιατί, όταν αγχώνεται, κάνει σαν χρυσαυγίτης) με παίρνει τηλ και μου λέει

1ον) στον οαεδ έχει πολύ κόσμο και δεν υπάρχει περίπτωση να εξυπηρετηθεί με το νούμερο που έχει (πάει η μία δουλειά που του ανέθεσα)

2ον) βιογραφικό δεν πήρε γιατί μπερδεύτηκε και ενώ νόμισε πως ήταν στο αμάξι που πήρε, τελικά ήταν στο αλλο αμάξι (πάει και η δευτερη δουλεια που είχε να κάνει)

και τρίτον και καλύτερο με ρωτάει το θεικό "Τι θα φάμε σήμερα; Εβγαλες τον γαύρο από το ψυγείο;" Σημειωτέον ότι εγώ είχα μείνει με την εντύπωση πως ο γαύρος ξεπάγωνε!!!! (πάει και η τρίτη δουλεια)

Εγινα Τούρκος ! Το τι του έσυρα δεν μπορείτε να φανταστείτε! Τελικά γύρισε πριν από λίγο, πήγε στο άλλο αμάξι, πήρε το βιογραφικό κι έφυγε ξανά για την πόλη να το αφήσει στο μαρκετ που του είπα! Δεν ανταλλάξαμε ματιά, ούτε κουβέντα! Μόνο μου είπε πως πηγαίνει πάλι στην πόλη!

Ας ελπίσουμε να του δώσει σημασία ο ιδιοκτήτης του μάρκετ γιατί, αν τον γράψει, θα γυρίσει και, ωσαν Κασιδιάρης, θα κάνει δηλώσεις του τύπου "με αδικείς" και θα σπρώξει και κανέναν καναπέ!

ax vre xara m ipomoni!!! k lew sinexeia tou antra m to prwi pare ta skoupidia k olo ta 3exnaei!:cool:
χαχαχα Μάρτζι μου με έκανες και γέλασα!! Αυτό το να είστε εκνευρισμένες και εγώ να γελάω ... πολύ γαϊδούρα ε;; Εύχομαι πάντως να βγει αληθινό το όνειρο σου! ΑΑΑΑΑαα και δες τι έγραφα χθες αργά το βράδυ στο φεις και ξέχασα να το γράψω κι εδώ γιατί ήμουν από κινητό

"Ώρες ώρες θέλω να δώσω μια μπουνιά στον άντρα μου! Μετά όμως σκέφτομαι πως κατά πάσα π δεν θα καταλάβει τίποτα ενώ το δικό μου χέρι κινδυνεύει με εξάρθρωση και το μετανιώνω

"

ne i alitheia marmin m einai pws to exeis afto na gelas otan eimaste eknevrismenes!:wink::lol::tongue: k stous 2 m kavgades pou sas egrapsa gelouses:tongue:

:(:(

Marioula, μπορεί να είχες μέρες να μπεις αλλά μας αποζημίωσες για τα καλά! Θυμήθηκα τις παλιές καλές μέρες!!! περαστικά στον ΑΝτωνάκη σου! Γιατί μωρέ πάλι έχει ωτίτιδα; Τι λέει ο γιατρός; Αμαν με αυτές τις αντιβιώσεις πια!

Μια απορία έχω! Σε ενοίκιο δεν είστε; Θυμάμαι που είπες πως ντυσατε τους τοίχους με πέτρα και αναρωτιέμαι: αν είστε σε ξένο σπίτι γιατί ξοδευτήκατε τόσο; Αφαιρέθηκε από το ενοίκιο ή έχω χάσει επεισόδια και μένετε πλέον σε δικό (πατρικο ίσως; ) σπίτι;;;

Πολύ ωραία η ιδέα σου για τα σακουλάκια με γλυκίσματα που θα δώσεις στα παιδάκια! Ανυπομονείς για τα γενέθλιά του, ε; Λογικό είναι! Να τα κάνεις όπως τα ονιερέυεσαι! Τελικά τη παράσταση θα έχει η τούρτα σας;

xara m omorfi den einai i idea m me ta sakoulakia?????ax k mena m aresei :D tha sas vgalw fwro apola ta pragmata k apo to spiti pou tha to stolisw:p

oi ottitides xara m o prigipas m tis pathenei apo voulomeni mitoula! exei parei kati polu asximo apo emena! eimai den eimai arwsti kathe prwi exei periexomeno i miti m etsi k tou antwnaki :-(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...