Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ena tha sas pw trexw k den ftanw oli tin imera kati kanw eleos???????? doulies poles voltes polles vafw to spiti otann koimate to mwro mageiremata siderwmata k polla alla k ta exw pe3ei eimai ptwma alla taftoxrona kanw k tis voltes m epidi m irthe emena na vapsw olo to spiti den fteei to mwraki na einai klidwmeno mes to spiti i na sterite tin mama tou giafto to vafw otan koimate!!!to mesimeri diavazw k ta pedakia den exw polu elefthero xrono!ante toulaxiston na teleiwsw me to vapsimo na 3eniasw pfffffff

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marmin ελπίζω να μην είναι ουρολοιμωξη και να ήταν κάτι περαστικό. Περιμένουμε αποτελέσματα!

Πέπσι μου, να κάνεις αυτό που σου είπε ο ομοιοπαθητικός! Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Κάτι μου λέει πως κάτι καλό θα συμβεί μέσα στο τρίμηνο! Αληθεια, τι εντυπώσεις αποκόμισες από τον ομοιοπαθητικό; Τι σας είπε και τι θεραπεία έδωσε; Αχ, μακάρι, να βγει αληθινό το προαισθημά μου!

Βρε κορίτσα, η Κορίνα πού είναι; Γιατί χάθηκε; Μιλάτε μαζί της στο face;

Η μαριούλα επίσης χάθηκε! Πείτε μου κανα νέο της!

Ευχαριστώ!! Η γενική βγήκε καθαρή! Την Κορίνα την ψάχνουμε και εμείς από τα χθες ήδη και έχει μέρες να εμφανιστεί στο φέις!

Τα δικά μας τώρα!

Κάναμε εμβόλιο! Η κορούλα μου ήταν κυρία! Εκλαψε ελάχιστα το καμάρι μου! Σε όλη την διάρκεια της εξέτασης ήταν σοβαρή, αλλά έσκαγε πού και πού και κανά χαμόγελο! Λίλι, είναι σαν το καψουράκι σου! Σοβαρότητα άλλο πράγμα σε ξένους και σε φωτογραφίες! Σε μας είναι όλο γέλια και χαρές!

Μεγάλωσε η μπαλαρίνα αρκετά! Εφτασε τα 6.400 (πήρε 500 γραμμάρια!). Από ύψος πάλι τι να πω; Θα με φτάσει σε λίγο. Είναι 67 cm! Κατά τ' άλλα καλα! Μιλήσαμε με τη γιατρό και για το πότε είναι καλό να πάψει ο θηλασμός! Μου είπε να συνεχίσω μέχρι να χρονίσει! Οταν μπουν οι στερεές τροφές, θα της δίνω γάλα από το στήθος, αλλά μόνο όταν θα το ζητάει αυτή, δεν θα της το προσφέρω εγώ!

Τέλεια η μικρή! Και όμως μας έσκασε και εμάς χαμογελάκι η μικρή σου Μάρτζι μου ή λάθος θυμάμαι; χαχαχα με αρέσει που λες ότι θα σε φτάσει σε λίγο δηλαδή αν καταφέρουμε να βρεθούμε μπορεί ο Θρασούλης μου να σε περνάει κι όλας;; :tongue::tongue: Ααα και κάτι άλλο όταν λέει θα της δίνεις στήθος μόνο όταν το ζητάει τι πάει να πει; θα περιμένεις να σου πει "μαμά γάλα"; :tongue::tongue::tongue: Σε πειράζω! Όλα πολύ τέλεια μπράβο σας!! Κοπελάρα η μπαλαρίνα μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

xthes piga k ekana kialla pswnia gia ta genethlia tou asteriou mou! pira loukanopitakia tiropitakia k pitsoules k tis evala stin katapsi3i! episis thimaste pou sas eipa oti pira sakoulakia gia na valw pragmatakia a moirasw sta pedakia? e agorasa garidakia sokolates glifitzouria k sokofretoules na valw stin sakoulitsa kathe pediou!vre koritsia san pedaki kanw k xerome apistefta:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Marioula, μπορεί να είχες μέρες να μπεις αλλά μας αποζημίωσες για τα καλά! Θυμήθηκα τις παλιές καλές μέρες!!! περαστικά στον ΑΝτωνάκη σου! Γιατί μωρέ πάλι έχει ωτίτιδα; Τι λέει ο γιατρός; Αμαν με αυτές τις αντιβιώσεις πια!

Μια απορία έχω! Σε ενοίκιο δεν είστε; Θυμάμαι που είπες πως ντυσατε τους τοίχους με πέτρα και αναρωτιέμαι: αν είστε σε ξένο σπίτι γιατί ξοδευτήκατε τόσο; Αφαιρέθηκε από το ενοίκιο ή έχω χάσει επεισόδια και μένετε πλέον σε δικό (πατρικο ίσως; ) σπίτι;;;

Πολύ ωραία η ιδέα σου για τα σακουλάκια με γλυκίσματα που θα δώσεις στα παιδάκια! Ανυπομονείς για τα γενέθλιά του, ε; Λογικό είναι! Να τα κάνεις όπως τα ονιερέυεσαι! Τελικά τη παράσταση θα έχει η τούρτα σας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Η μικρή μου αποκοιμήθηκε! Δεν σας είπα! Κάθε μεσημέρι την θηλάζω στο κρεβάτι! Ναι! ναι! βρήκα κόλπο για να κοιμάται λίγο! Την παίρνω, την θηλάζω και κοιμάται έτσι καμία ωρίτσα!

Μαρμιν, πάλι καλά που είναι καθαρή η καλλιέργεια! Ολα καλά λοιπόν! Τα δόντια θα είναι!

Είπε, που λες η παιδίατρος, πως τώρα μπορεί στις 3 ώρες, αν δεν κλάψει η μικρή, να της προσφέρω μόνη μου το ΄στήθος για να φάει! Οταν ξεκινήσουμε τις τροφές, αυτό δεν θα το κάνω! Θα της δίνω μόνο όταν ζητάει η ίδια! (κλαίγοντας δηλαδή).......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Λοιπόν πήγαμε παιδίατρο! Η γενική σούπερ οπότε γλιτώσαμε ουρολοίμωξη αλλά θα δούμε και την καλλιέργεια που θα είναι κατά πάσα π καθαρότατη! Αιτία για τον πυρετό δεν βρήκαμε μάλλον κάποια ίωση! Παρακολούθηση και βλέπουμε! Τώρα το νινάκι μου ανεβάζει πάλι! Έχουμε ήδη 38,5! Ξαναείδε και τα δοντάκια του ένα είναι έτοιμο πολύ αλλά λέει η γιατρός τόσο υψηλός πυρετός δε δικαιολογείται από τα δόντια! Τεσπα οι μέρες θα δείξουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ε, τοτε θα είναι καμια ιωσούλα, βρε! Γενικώς αυτές τις μέρες πολλοι κυκλοφορούν με ιώσεις! Ισως από κάπου να κόλλησε!

Βρε, κορίτσια μου, πείτε μου τι να τρώω; Αποφεύγω όσπρια κάθε είδους αλλά μου έχυον λείψει τα φασολάκια τα λαδερα, ο αρακάς, οι μπάμιες (είχα φάει μπάμιες στον ενάμιση μήνα κι είχα ταράξει την μικρή). Κάθε μέρα αναρωτιέμαι τι να μαγειρεύω.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ε, τοτε θα είναι καμια ιωσούλα, βρε! Γενικώς αυτές τις μέρες πολλοι κυκλοφορούν με ιώσεις! Ισως από κάπου να κόλλησε!

Βρε, κορίτσια μου, πείτε μου τι να τρώω; Αποφεύγω όσπρια κάθε είδους αλλά μου έχυον λείψει τα φασολάκια τα λαδερα, ο αρακάς, οι μπάμιες (είχα φάει μπάμιες στον ενάμιση μήνα κι είχα ταράξει την μικρή). Κάθε μέρα αναρωτιέμαι τι να μαγειρεύω.........

Η μικρή σου έχει μεγαλώσει αρκετά! Γνώμη μου να ξεκινήσεις σιγά σιγά τα λαδερά σε μικρές ποσότητες στην αρχή και να δεις αν θα την πειράξουν πάλι! Ξεκίνα πχ με αρακά αφού οι μπάμιες ξέρεις πως την πείραξαν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσια

μαρτζι ο ομοιοπαθητικος μου φανηκε παρα πολυ καλος. Μας ελυσε αποριες που θα επρπε να μας εχουν λύσει γιατροι αλλων ειδικοτητων. Και αυτο που μας εκανε εντυπωση ασχοληθηκε και με το σπερμα του συζυγου και του εδωσε βιταμινες ενω σε αλλους γιατρους που ειχαμε παει, ουρολογο αλλα και στον γυναικολογο μου ποτε δεν του δινανε κατι. Ο αντρας μου μετα απο την πρωτη ωρα δειχνει οτι εχει χαμηλη κινητικοτητα οποτε ισως για αυτο δεν εφτανε το σπερμα στο ωαριο Του εδωσε καρνιτινη σε μενα τις pregnacare conception για βιταμινες συν κατι αλλα σκευασματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...