Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Πέπσι μου, καλά κάνεις και τα βλέπεις θετικά τα πράγματα! Εχουμε πει πολλές φορές πως η αισιοδοξία φέρνει αποτελέσματα ενώ το άγχος δυσκολεύει τη ζωή μας!

Αλήθεια, δεν μας είπες! Πήγες στο γιατρό τελικά; Τι σου είπε;

Για πείτε μου, βρε κορίτσια, πότε σας ήρθε η περίοδος μετά τη γέννα; Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμη! Κάποιες μέρες του μήνα βέβαια έχω πονάκια περιόδου και λέω θα έρθει τώρα, αλλά τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου εμένα λίγο πριν κλείσει ο Θρασάκος τον πέμπτο μήνα!!

Πέπσι μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις έτσι!!

Λίλι περιμένουμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Lili, ξεκινάω από το δικό σου μέιλ! Ο μικρός στα ψώνια είναι άπαιχτος!Από τα 3 ζευγάρια παπουτσιών μου άρεσε τρελά το πρασινο και το φλατ! Η πλατφόρμα δεν μου πολυάρεσε! Νύχια απλά ΤΕΛΕΙΑ! Πες μου ότι τα έκανες μόνη σου να τραβάω τα μαλλιά μου! Δώρο για κουμπάρους τι είναι ακριβώς; Εικόνα; Η και κάτι άλλο που δεν φαίνεται ή που δεν το πρόσεξα εγώ; Και κάτι τελευταίο : το βιβλίο ευχών πού το παραγγείλατε;

Μαρμιν, τι χαριτωμένο αγοράκι είναι αυτό που έχεις!!!! Εχώ κι εγώ έναν τεράστιο αρκούδο! ΑΝυπομονώ να αρχίσει να παίζει η ζουζούνα μου όπως παιζει τώρα ο δικός σου!

Το βιβλίο ευχών μου το έφτιαξε η κοπέλα που μου έκανε και τις μπομπό και κόστισε μόλις 15 ευρώ!!!Το δώρο είναι μια εικόνα του Χριστού με χρυσό 24 καρατίων!!!Και εγώ με τα πράσινα έχω τρελαθεί τα γουστάρω με χίλια!!!Τα νύχια φώναξα κοπέλα γιατί βάλαμε gel αλλά τα σχέδια τα κάνω εύκολα και μόνη μου!!

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα.

Λιλι να σας ζήσει το μωρο. Να ναι παντα ευτυχισμενο και γερο και να το καμαρωνετε οπως θέλετε!!!!!!!!!

Χτες ελειπα και εγω ολη μερα ειχαμε γαμο βαφτισια μαζι στη Βεροια. Καλα περασαμε. Αυτες τις μερες ειχα ανυσυχησει λιγο γιατι ενω μου ειχε τελειωσει η περιοδος συνεχιζα και ειχα αιμα. Τελικα εχτες σταματησε. Μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει και δεν σκεφτομαι τιποτα και γενικα εχω μια θετικη σκεψη ενω συμβαινουν τοσα διπλα μας!

Να είσαι καλά πέπση μου τη καλύτερη δουλειά έκανες που ηρέμησες!!!Ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι πολύ σύντομα να ανταποδώσω!!!

Lili μου, να σας ζήσει το μωράκι σας! Να χαίρεστε το όμορφο όνομά του!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα! Περιμένω εντυπώσεις!

Ευχαριστώ και για τις ευχές σου αγάπη και στις μπαλαρινούλας μας τις χαρές!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!Ναι το καψουράκι μου είναι πια Χριστιανός με όνομα!!!Ο Κυριάκος μου ήταν το πιο καλό παιδί μέχρι που ο Τραγόπαπας του βούτηξε το κεφάλι στο νερό και πνίγηκε το παιδάκι μου ,έ από εκεί και πέρα δεν σταμάτησε να κλαίει μέχρι που έγινε πουά το μουτράκι του!!!Κατά τα άλλα δεν είχαμε παρατράγουδα όλα κύλησαν πολύ όμορφα με πολύ συγκίνηση και ευτυχία!!!Φωτό περιμένω του φωτογράφου γιατί ενώ είχα πάρει τη φωτογραφική μαζί μου ξέχασα να τη δώσω στις ανιψιές μου να τραβήξουν!!! Τουλάχιστον έδωσα την βιντεοκάμερα και μου τράβηξαν το μυστήριο!!!Το αποκορύφωμα είναι ότι μου κρύωσε και όλη τη νύχτα δεν κοιμηθήκαμε καθόλου από τις μύξες!!!Αυτά τα νέα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια πριν κανα μισάωρο γυρίσαμε από εκτακτη παιδίατρο! Το νινί μου πυρετό 39,4! Ευτυχώς έπεσε μόνος του ίσως γιατί ίδρωσε στο ιατρείο! Καλό σημάδι αυτό είπε η παιδίατρος! Αύριο πρωί μάλλον θα χρειαστεί γενική ούρων και καλλιέργεια! Κάναμε όοοοοοολη την εξέταση αφού σε λίγες μέρες ήταν να πάμε έτσι κι αλλιώς! Φτάσαμε τους 82 πόντους και 11,3! Γραμμάρια πολλά δεν πήραμε μόλις πεντακόσια πενήντα σε σαράντα μέρες αλλά πήραμε μπόι! Δυομιση ολόκληρους πόντους! Αύριο θα πάμε να μας ξαναδεί! Μέχρι στιγμής όλα καθαρά! Ακροαστικά, κακάκια, μυτούλα, βηχάκος τιποτα απολύτως μόνο πυρετός!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πεπσι μου και πολυ καλα εκανες και απεβαλλες το αγχος σου...στην περιπτωση σου αυτο πιστευω οτι φταει και τιποτα αλλο...

μαρτζι εμενα μου ηρθε στον 3ο...στην ουσια δηλαδη εκανα 1 μηνα καθαρη γιατι και τα λοχια μου ειχαν κρατησει καμια 50αρια μερες....αφου θηλαζεις αποκλειστικα δεν πειραζει που δεν σου ηρθε...θα ερθει καποια στιγμη, τί βιαζεσαι????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Λίλι, συνήθως τα περισσότερα μωρά μετά τη βάφτιση είναι με συνάχι! Ετσι και η ανιψούλα μου που δεν λέει να σταματήσει να έχει μυξούλες και βήχα! Κρυωσε το κακόμοιρο!

Μαρμιν, περαστικά στο Θρασάκο! Τα δόντια του θα είναι!

Τσέρυ, δεν βιάζομαι καθόλου να μου έρθει η παλιοπερίοδος! Απλά ρώτησα από περιέργεια!

Εμείς αυριο έχουμε παιδίατρο! Θα κάνουμε εμβόλιο, θα μετρηθούμε, θα ζυγιστούμε! Για να δούμε πόσο μεγαλώσαμε μέσα σε ένα μήνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kορίτσια σας ευχαριστώ όλες! Η αληθεια τα κοίταξε και τα δοντάκια αλλά ξέχασα να τη ρωτήσω πως παμε από εκεί! Αύριο που θα ξαναπάμε! Απλά μου είπε οτι αν ήταν πάνω από δύο χρονών δε θα κάναμε κάτι ακόμα αλλά επειδή είναι τόσο μικρούλης έπρεπε να εξεταστεί! Αρχικά μου είπε για πρωί αύριο ώστε να του δώσουμε χρόνο να εκδηλωθεί ότι είναι αλλά δεν ήθελα να παω πρωί πρωί μόνη και να τον βγάλω μέσα στη βρόχη και έτσι πήγαμε σήμερα! Βέβαια τελικά δε θα πάει αύριο ο σύζυγος στη δουλειά γιατί έχουμε τρέξιμο για τα ούρα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια πριν κανα μισάωρο γυρίσαμε από εκτακτη παιδίατρο! Το νινί μου πυρετό 39,4! Ευτυχώς έπεσε μόνος του ίσως γιατί ίδρωσε στο ιατρείο! Καλό σημάδι αυτό είπε η παιδίατρος! Αύριο πρωί μάλλον θα χρειαστεί γενική ούρων και καλλιέργεια! Κάναμε όοοοοοολη την εξέταση αφού σε λίγες μέρες ήταν να πάμε έτσι κι αλλιώς! Φτάσαμε τους 82 πόντους και 11,3! Γραμμάρια πολλά δεν πήραμε μόλις πεντακόσια πενήντα σε σαράντα μέρες αλλά πήραμε μπόι! Δυομιση ολόκληρους πόντους! Αύριο θα πάμε να μας ξαναδεί! Μέχρι στιγμής όλα καθαρά! Ακροαστικά, κακάκια, μυτούλα, βηχάκος τιποτα απολύτως μόνο πυρετός!

Αυτά τα δόντια φταίνε για όλα..........!!!Περαστικά στο παλικάρι μας!!!

Λίλι, συνήθως τα περισσότερα μωρά μετά τη βάφτιση είναι με συνάχι! Ετσι και η ανιψούλα μου που δεν λέει να σταματήσει να έχει μυξούλες και βήχα! Κρυωσε το κακόμοιρο!

Μαρμιν, περαστικά στο Θρασάκο! Τα δόντια του θα είναι!

Τσέρυ, δεν βιάζομαι καθόλου να μου έρθει η παλιοπερίοδος! Απλά ρώτησα από περιέργεια!

Εμείς αυριο έχουμε παιδίατρο! Θα κάνουμε εμβόλιο, θα μετρηθούμε, θα ζυγιστούμε! Για να δούμε πόσο μεγαλώσαμε μέσα σε ένα μήνα!

Ναι συνηθισμένο φαινόμενο αλλά πάμε καλύτερα ευτυχώς!!!

Καλημέρα και καλό μήνα αγάπες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσια καλημερα και καλο μηνα

Μαρμιν πως ειναι ο Θρασακος?

Εγω Μαρτζι πηγα στον εξωσωματικο μου εδωσε πρωτοκολλα για να ξεκινησουμε. Μετα ομως πηγα και στον ομοιοπαθητικο που λεγαμε στα Γιαννενα αν θυμασαι και μου εδωσε μια θεραπεια για να ακολουθησω. Μας ζητησε μια πιστωση 3μηνου και ειπαμε να δωσουμε μια ευκαιρια στον εαυτο μας πριν ξαναπροσπαθησουμε για εξωσωματικη

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Χθες στις δώδεκα μεσάνυχτα έδωσα αντιπυρετικό γιατί φτάσαμε ξανά τους 39,5! Μετά από λίγο χόρευε και είχε όρεξη για παιχνιδάκια και σκαρφαλώματα αλλά τον κοίμισα! Από τις πέντε παρά που τον θερμομέτρησα ξανά μέχρι και πριν λίγο είμαστε με 37,4! Δώσαμε και ούρα για γενική, καλλιέργεια και αντιβιόγραμμα θα πάρουμε τη γενική κατά τις δώδεκα και 4:15 θα μας δει ξανά η παιδίατρος! Ελπίζω κι εγώ πως δεν έχει κάτι απλά είπε αφού όοοοολα είναι καλά να δούμε και για ουρολοίμωξη μπας και πριν τα αποκλείσουμε όλα! Οπότε θα σας ξαναενημερώσω αργότερα! Τώρα μόλις τον ξανακοίμησα!

Και όντως μηνογεννέθλια σήμερα!! Γίναμε 10 ολόκληρων μηνών!!! Λίλι ευχαριστώ για τις ευχές σου! Μωρέ και το καψουράκι και το πριγκιπάκι άρρωστα αμάν! Άντε να γίνουμε σύντομα καλά και τα τρία μας!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin ελπίζω να μην είναι ουρολοιμωξη και να ήταν κάτι περαστικό. Περιμένουμε αποτελέσματα!

Πέπσι μου, να κάνεις αυτό που σου είπε ο ομοιοπαθητικός! Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Κάτι μου λέει πως κάτι καλό θα συμβεί μέσα στο τρίμηνο! Αληθεια, τι εντυπώσεις αποκόμισες από τον ομοιοπαθητικό; Τι σας είπε και τι θεραπεία έδωσε; Αχ, μακάρι, να βγει αληθινό το προαισθημά μου!

Βρε κορίτσα, η Κορίνα πού είναι; Γιατί χάθηκε; Μιλάτε μαζί της στο face;

Η μαριούλα επίσης χάθηκε! Πείτε μου κανα νέο της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα δικά μας τώρα!

Κάναμε εμβόλιο! Η κορούλα μου ήταν κυρία! Εκλαψε ελάχιστα το καμάρι μου! Σε όλη την διάρκεια της εξέτασης ήταν σοβαρή, αλλά έσκαγε πού και πού και κανά χαμόγελο! Λίλι, είναι σαν το καψουράκι σου! Σοβαρότητα άλλο πράγμα σε ξένους και σε φωτογραφίες! Σε μας είναι όλο γέλια και χαρές!

Μεγάλωσε η μπαλαρίνα αρκετά! Εφτασε τα 6.400 (πήρε 500 γραμμάρια!). Από ύψος πάλι τι να πω; Θα με φτάσει σε λίγο. Είναι 67 cm! Κατά τ' άλλα καλα! Μιλήσαμε με τη γιατρό και για το πότε είναι καλό να πάψει ο θηλασμός! Μου είπε να συνεχίσω μέχρι να χρονίσει! Οταν μπουν οι στερεές τροφές, θα της δίνω γάλα από το στήθος, αλλά μόνο όταν θα το ζητάει αυτή, δεν θα της το προσφέρω εγώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi mou teleia ta nea sas! i mpoumpou megalwse k psilwse polu!!!!na mou tin filiseis!:P

egw xathika xara mou gt to mwraki m einai arwstouliko doulevw kiolas (diavazw 2 pedakia) katharizw k to kreopwleio dio fores tin evdomada entwmeta3i otan vrw elefthero xrono vafw to spiti gia na einai etoimo sta genethlia tou prigipa mou!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...