Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi μου εντάξει το πήρα! Κουκλίτσες θα το πω για άλλη μια φορά πως φαίνεσαι τρισευτυχισμένη και πώς να μην είσαι δηλαδή με τέτοια καρακουκλάρα :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ο μικρός μου στέκεται όρθιος χωρίς να κρατάει και σήμερα είχα το τηλεκοντρόλ στο χέρι που τρελαίνεται να το παίρνει και το σήκωνα ψηλά και έτσι όπως ήταν όρθιος άπλωνε τα χεράκια του να το πάρει χωρίς να στηρίζεται και ήταν αρκετή ώρα έτσι! Αχ πότε θα περπατήσει; βιάζομαι ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Βδομαδογεννέθλια :D:D:D Γίναμε 43 εβδομάδων!! Λίλι μου εσείς γίνατε την Τετάρτη και τώρα διανύεται λογικά την 44η εβδομάδα γιατί αν θυμάμαι καλά ρωτούσες πριν μέρες αν κ μετά είδα ότι κάτι βρήκες! Αυτό σημαίνει πως εκτός από αυτή που διανύεις έχεις άλλες τρεις εβδομάδες συνεχόμενες με άλμα και μόλις τώρα είδα πως η 44η είναι κορύφωση!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μια μεγάλη Καλημέρα αγάπες!!!Έφτασε και για εμάς η μεγάλη μέρα και απλά δεν το πιστεύω!!!Θα βαφτίσουμε το παιδάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!Και σε λίγες ώρες θα γιορτάζει κιόλας!!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Λίλι, εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα αύριο!

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Lili μου, να σας ζήσει το μωράκι σας! Να χαίρεστε το όμορφο όνομά του!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα! Περιμένω εντυπώσεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Lili, ξεκινάω από το δικό σου μέιλ! Ο μικρός στα ψώνια είναι άπαιχτος!Από τα 3 ζευγάρια παπουτσιών μου άρεσε τρελά το πρασινο και το φλατ! Η πλατφόρμα δεν μου πολυάρεσε! Νύχια απλά ΤΕΛΕΙΑ! Πες μου ότι τα έκανες μόνη σου να τραβάω τα μαλλιά μου! Δώρο για κουμπάρους τι είναι ακριβώς; Εικόνα; Η και κάτι άλλο που δεν φαίνεται ή που δεν το πρόσεξα εγώ; Και κάτι τελευταίο : το βιβλίο ευχών πού το παραγγείλατε;

Μαρμιν, τι χαριτωμένο αγοράκι είναι αυτό που έχεις!!!! Εχώ κι εγώ έναν τεράστιο αρκούδο! ΑΝυπομονώ να αρχίσει να παίζει η ζουζούνα μου όπως παιζει τώρα ο δικός σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Lili, ξεκινάω από το δικό σου μέιλ! Ο μικρός στα ψώνια είναι άπαιχτος!Από τα 3 ζευγάρια παπουτσιών μου άρεσε τρελά το πρασινο και το φλατ! Η πλατφόρμα δεν μου πολυάρεσε! Νύχια απλά ΤΕΛΕΙΑ! Πες μου ότι τα έκανες μόνη σου να τραβάω τα μαλλιά μου! Δώρο για κουμπάρους τι είναι ακριβώς; Εικόνα; Η και κάτι άλλο που δεν φαίνεται ή που δεν το πρόσεξα εγώ; Και κάτι τελευταίο : το βιβλίο ευχών πού το παραγγείλατε;

Μαρμιν, τι χαριτωμένο αγοράκι είναι αυτό που έχεις!!!! Εχώ κι εγώ έναν τεράστιο αρκούδο! ΑΝυπομονώ να αρχίσει να παίζει η ζουζούνα μου όπως παιζει τώρα ο δικός σου!

Και όμορφος μην ξεχνιόμαστε :tongue::tongue: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να δεις που ούτε θα το καταλάβεις πότε θα μεγαλώσει και θα παίζει με τον αρκούδο!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα.

Λιλι να σας ζήσει το μωρο. Να ναι παντα ευτυχισμενο και γερο και να το καμαρωνετε οπως θέλετε!!!!!!!!!

Χτες ελειπα και εγω ολη μερα ειχαμε γαμο βαφτισια μαζι στη Βεροια. Καλα περασαμε. Αυτες τις μερες ειχα ανυσυχησει λιγο γιατι ενω μου ειχε τελειωσει η περιοδος συνεχιζα και ειχα αιμα. Τελικα εχτες σταματησε. Μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει και δεν σκεφτομαι τιποτα και γενικα εχω μια θετικη σκεψη ενω συμβαινουν τοσα διπλα μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...