Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάρες!!!Είμαι πτώμα έστρωσα 2 μοκέτες σε σαλόνι και κουζίνα γιατί το καψουράκι κάνει μαγκιές και τρώει τούμπες οπότε καλύτερα να πέφτει στη μοκέτα παρά στο πλακάκι!!!Πήγαμε και πήραμε τις μπομπό και το δώρο των κουμπάρων και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!Θα σας βάλω και φωτό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααα σας είπα; Ο γιος μου αφήνει τα χεράκια του και στέκεται ώρα μόνος του και μάλιστα γελάει πολύ! Χαίρεται το χρυσό μου! Και κάτω όταν είναι γυρνάει από έπιπλο σε έπιπλο και μου δίνει το χεράκι του και πάει τρέχοντας!! Πότε θα περπατήσει;;;;;;;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζη εγώ χωρίς την αλλαξιέρα θα ήμουν με λουμπάγκο!!!

Πάλι καλά δηλαδή να λέω εγώ που με τόσους πόνους στη μεσοπλάτη μου το γλύτωσα το λουμπάγκο! Αν και για να είμαι ειλικρινής τώρα που κοντεύουμε τα δώδεκα κιλά δεν πονάω τόσο όσο τους τρεις τέσσερις πρώτους μήνες που όμως δεν έφταιγε το άλλαγμα! Αλήθεια Λίλι ακόμα στην αλλαξιέρα τον αλλάζεις; Εμείς βρε κορίτσια παλεύουμε κυριολεκτικά για τα πάντα, πάνα, να βάλω μπλούζα, παντελόνι, κάλτσες... τα πάντα! Ουφ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!!!

Πρωϊνή ενημέρωση! Περιμένω το νινί μου να ξυπνήσει και κατά τις οχτώμιση θα φύγω για τους γονείς μου! Δίνω σήμερα στη μία θα κάνω και ένα τελευταίο φρεσκάρισμα αν και ξέρω τη μοίρα μου! Σκ~@τα και σήμερα! Πώς γίνεται το μάθημα να είναι εύκολο σχετικά, τα περισσότερα να τα ξέρω από παλιά και όμως χθες βράδυ είδα παλιά του θέματα και δεν τα ήξερα!!!! Αμάν δηλαδή αυτές οι πολλαπλές τις είχα για εύκολες παλιά και τώρα μου σπαν τα νεύρα!! Τεσπα!! Έχει ο Θεός!!

Αααααααα και χθες είχαμε μια υπέροχη νύχα δώδεκα με μιάμιση :tongue::tongue: Μετά τη βγάλαμε παρεούλα με το νινί μου!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Kalιμέρα.

Μαρμιν, καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Εμείς χθες κοιμηθήκαμε 9.30 και ξυπνήσαμε 6 το πρωί! Φουσκώσαμε ύπνο λέμε! Και μετά το θηλασμό ξανακοιμηθήκαμε ως τις 9! Στρώνουμε επιδερμίδα!

Πέπσι, πώς θα ξέρω αν τελικά θα πάρω το οικογενειακό επίδομα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Kalιμέρα.

Μαρμιν, καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Εμείς χθες κοιμηθήκαμε 9.30 και ξυπνήσαμε 6 το πρωί! Φουσκώσαμε ύπνο λέμε! Και μετά το θηλασμό ξανακοιμηθήκαμε ως τις 9! Στρώνουμε επιδερμίδα!

Πέπσι, πώς θα ξέρω αν τελικά θα πάρω το οικογενειακό επίδομα;

Ax!! Περασμένα μεγαλεία ύπνου! Θα ξανάρθουν άραγε ποτέ;; Και πότε;; :rolleyes::(

Ευχαριστώ Μάρτζι μου (για το καλή επιτυχία)! Από το στόμα σου στον Παντοδύναμο μπας κ με βοηθήσει :roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ καλη σου επιτυχια!!!!

ΜΑΡΤΖΗ ευχαριστω για τα καλα σου λογια φωτο με μενα δεν εχω γι αυτο και δεν σας εχω βαλει περιμενω του φωτογραφου οποτε θα σας με δειτε μια και καλη!!!!

η κορη σου ειναι κουκλιτσα σκετη γλυκα εχει μεγαλωσει πολυ!!!ποτε θα μας ερθετε καμια βολτα προς τα εδω???να σας ζησει η ανηψουλα!!πως την βαφτισαν??

τωρα σ αυτα που ρωτησες...εγω ειχα παρει συρταριερα αλλαξιερα απο ικεα ειχα μετρησει να δω ποια με βολευει και για αλλαξιερα και πραγματικα ειναι απ τις πιο χρησιμες αγορες που εχω κανει σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να αλλαξω στο κρεβατι σκεψου οτι μεχρι τωρα εχω αλλαξει 4 πανες φαντασου μεχρι το βραδυ............

μπανιερα ειχα παρει εξ αρχης με βαση την ειχα ακριβοπληρωσει αλλα ειναι καλη σαν βαση ειναι σταθερη δεν κανει περα δοθε οταν κουνιουντε τα μωρα τωρα μεχρι ποτε θα την χρησιμοποιησουμε δεν ξερω οποτε δεν μπορω να σου πω εαν αξιζει να παρεις απο δω και περα

παντως καλη λυση ειναι η μπανιερα αλλαξιερα

http://oneira.gr/index.php?route=product/category&path=477_562_564

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρτζι μου εν συντομια γιατι δεν προλαβαινω και στα 2 να γραφω τελευταια...

η μπαλαρινα ειναι πολυ γλυκο γλυκο μωρακι!!! ειναι μια κουκλα κ πολυ θα θελα να την ειχαμε εδω κοντα να καναμε παρεα...επισης νθα σου ξαναπω οτι μου λειπεις!!!

την αλλαξιερα εγω μεσα στην βδομαδα θα την μαζεψω γαιτι δεν με βολευει καθολου, ηδη την αλλαζω μονιμα στο κρεββατι γιατι και μενα κανει τουμπες εκει πανω και ολα ταης τα ακροβατικα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγώ ακόμα στην αλλαξιέρα-συρταριέρα τον αλλάζω ακόμα!!!Πόλεμος γίνετε αλλά τουλάχιστον δεν είμαι σκυμένη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Το σκέφτηκα και μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή της Μαρμιν. Δεν θα πάρω κάτι μιας και μεγάλωσε η μπέμπα και μου κάνει κι εμένα πάρα πολλά ακροβατικά! Ο,τι έπαθα με τη μέση, το έπαθα άλλωστε!

Τσερυ, καλά θα ηταν να μέναμε κοντα! Δεν έχω καμία φίλη κοντά, ρε γμτ, και πολύ μου έχει λείψει να πάω για καφέ με μία φιλενάδα να τα πούμε λίγο!

Να, τώρα λέμε με τον άντρα μου να πάμε μία βόλτα στην πόλη. Να βάλουμε τη μικρή στο μάρσιπο και να προχωρήσουμε στην αγορά να χαζέψουμε βιτρίνες! Βαρεθήκαμε να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια!

Νευρίασα σήμερα με τη μάνα μου! Βρε, κορίτσια, πώς νοείται η βοηθεια σε ένα ζευγάρι με μωρό; Να το βοηθάς όταν έχει ανάγκη, σωστά; Ε, οι δικοί μου, θέλουν να παίρνουν τη μικρή, όταν αυτοί δεν έχουν τι να κάνουν! Χαίρω πολύ....Εκείνες τις ώρες την κρατάω κι εγώ άνετα! Της είπαμε της μάνας μου να κάτσει 10 λεπτά παραπάνω να κρατήσει τη μικρή για να φάμε και δεν έκατσε! Είχε δουλειες στο σπίτι! Στο καπάκι κατεβαίνω και της λέω "αμάν ρε μάνα, δεν καθόσουν 10 λεπτά παραπάνω;". "Ε, μου λέει, αμα θες κατεβασέ την κάτω κι έλα να την ξαναπάρεις". Θέλει να της την πηγαίνουμε εκεί. Δεν την κατέβασα φυσικά γιατί πολύ εκνευρίστηκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι έστειλες μειλ με φώτο;;; Γιατι αν ναι δεν πήρα κάτι :(:(:( Και αλήθεια είναι αισθητή η απουσία σου! :-(
Nαι, έστειλα! Γιατί δεν έλαβες τίποτα;Σου στέλνω τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...