Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια, εγώ τα έφαγα τα συκωτάκια......αχ! λέτε να μην έκανα καλά; Θα δείξει....Αν αρχίσει κλάμα δίχως λόγο η μπεμπούλα μου, θα ξερω ότι είναι από αυτά!

Νένα μου, να σας ζήσει ο Δημητράκης. Να είναι γερός και δυνατός! Πολύ ωραία πράγματα είχες βρε! Φαντάζομαι πόσο θα το ευχαριστήθηκαν οι καλεσμένοι σου! Οσο για τους συζύγους, άστο καλύτερα......κι εμένα αν μου έλεγες αυτή την στιγμή να τον έδερνα με βούρδουλα αλύπητα, δεν θα έλεγα όχι!

Κάντυ μου, καιρό είχαμε να τα πούμε! Να σου ζήσουν κι εσένα τα μωράκια σου! Αλήθεια, τι ονόματα δώσατε τελικά; Στειλτα μου με πμ αν δεν θες να τα αναφέρεις εδω;

Μαριώ, συμφωνώ με τη Μαρμιν. Μαικ ο φασολάκης πολύ αντιπαθητικός....Παπάκια να του κάνεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα οπως σας ειπα περιμενα την κοπελα που θα με βοηθουσε με τα μωρα......ειχαμε πει στις 6......κατα τις 5+++χτυπαει το κινητο μου και ηταν αυτη...μου λεει λοιπον οτι η μαμα της εχει απο εχθες κατι ταχυκαρδιες και σημερα το απογευμα θα πηγαινε στον γιατρο και ηθελε να παει μαζι της οποτε δεν μπορουσε να ερθει.......σας πειθει????εμενα οχι!!!!

της λεω λοιπον οκ δεν πειραζει.....με ρωταει ''ποτε θα με ξαναχρειαστεις την Πεμπτη που μου ειχες πει???''εμενα ομως σημερα το πρωι με ειχαν παρει ηδη 2 αλλες κοπελες αλλα τους ειχα πει οτι θα ερθει δοκιμαστηκα καποια κοπελα και αν κατι συμβει θα τις ειδοποιησω οποτε λεω σ αυτην θα δω αν θα λειπει ο αντρας μου την Πεμπτη και θα σε ειδοποιησω......να σε παρω το βραδυ να μου πεις με ρωταει αυτη οχι της λεω θα σε παρω αν ειναι εγω.

κλεινουμε το τηλ και σε 2 λεπτα με ξαναπαιρνει και τι μου λεει ρε κοριτσια........'

''επειδη μπορει να ειναι ακομα ετσι η μαμα μου μεχρι την Πεμπτη θελω να ειμαι διπλα για να μην σε αφησω εκτεθημενη θελεις να βρεις καποια αλλη??αν δεν βρεις τοτε τα ξαναλεμε''

τωρα πειτε μου εσεις τι καταλαβατε????

φυσικα εγω κατευθειαν πηρα μια απο τις κοπελες που με πηρε το πρωι και ηδη ηρθε το απογευμα ειναι 27 χρονων νηπιαγωγος και κανει αυτην την δουλεια απο φοιτητρια εγω την γνωρησα οταν μετακομησαμε σε αυτο το σπιτι κρατουσε το παιδακι της απο πανω μεχρι που πηγε σχολειο βεβαια αυτη θελει 4 ευρω την ωρα αλλα τι να κανουμε.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ, τι όμορφα που είναι τα παιδάκια σου! Και τι ωραίος στολισμός ήταν αυτός!!!!

Να σου πω όμως. Δεν μου έστειλες φώτο με σένα να σε δω πώς ήσουν! Αυτή η παράλειψη να διορθωθεί αμέσως, παρακαλώ!

Νένα και Τσέρυ περιμένω και δικές σας φώτο από τη βάφτιση των παιδιών μου!

Προς το παρόν δείτε σε μειλ εμένα και τη μικρη μου στη βάφτιση της ανιψιάς μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμπρησμός ήταν Μαριούλα?
λιλι μου ιδεα δεν εχω αλλα λογικα εμπρησμος θα ητανα ποκλειεται να αρπαξε φωτια μονο του πολυ γυφτος παντως οποιος κ να το κανε!
καλημερα καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερουλα μου να τον χαιρεσαι τον ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ μας γερο και δυνατο να ειναι και να ειναι παντα ευτυχισμενο το αντρακι μας!!

η μπεμπα εχει ενα δοντακι ποτε το εβγαλε ουτε που καταλαβα την Δευτερα ειχαμε παει παιδιατρο για το εμβολιο την κοιταξε δεν ειχε εχθες πηγαμε να κοινωνησουν για 3η Κυριακη και μετα στους κουμπαρους του αντρα μου για καφε την παιρνει αγκαλια η κουμπαρα αααα μου λεει εχει και δοντι....μα με μια φυσικοτητα......τι εννοειες λεω εγω τι δοντι που το εχει?????και μου το δειχνει κοριτσια....ντροπη εγω...μα καλα να μην δω το δοντι του παιδιου η αχρηστη μανα μα κι αυτο το μωρο ουτε κλαμα ουτε γκρινια ουτε τιποτα ακομα και το δοντι αθορυβα το εβγαλε

Σαββατο πηγαμε Γιαννενα (που εκτος απο ομορφη ειναι και καταθλιπτικη πολη)πηγαμε ζαρα τους πηρα μπουφανακια h&m πηρα κατι παντελονακια του μικρου και mothercare για υπνοσακους περασαμε κι απο τζαμπο για βλακειουλες λιγο απο ικεα και απο το πρωι επιστρεψαμε 10 το βραδυ...τα μωρα κυριοι ο αντρας μες την γκρινια......''λειπουμε ολη μερα με ξεκανες πονανε τα ποδια μου αυτα εκανες και πριν μεινεις εγκυος ειπα με την εγκυμοσυνη θα γλιτωνα αλλα και τοτε ακουραστη ησουν περιμενα τα μωρα εεεε με 2 μωρα δεν θα μπορουσες να τρεχεις ολη μερα απο δω κι απο κει δεν θα σε αφηναν αλλα ουτε τωρα βρισκω ησυχια κι αυτα ιδια με σενα ειναι δωστους βολτα και παρτους την ψυχη''

για πολλα γελια ομως!!!!!!

επισσης βρηκα μια κοπελα να ερχεται καποιες ωρες το απο γευμα οταν ο αντρας μου λειπει θα ερθει σημερα το απογευμα 1η μερα

ΛΙΛΙ για πες τιμες?????3 ευρω την ωρα μου ειπε πως σου φαινεται????υποψην οτι δεν θα ειναι μονη θα ειμαι παντα κι εγω μαζι δηλ εγω θα αλλαζω εγω θα ταιζω εγω θα πλενω απλα να απασχολει το ενα οταν εγω θα ασχολουμαι με το αλλο

με γεια τα πραγματακια σαςμπουμπου!
Άντε θα απανήσω γιατί θα σκάσω! Λοιπόν ο Μάικ για κάποιον λόγο δε μου ήταν ποτέ συμπαθής άρα δεν τον ψηφίζω! Πρίγκιπα έκανες στη βάπτιση οπότε κάτι διαφορετικό θα προτιμούσα! Τα παπάκια είναι ωραία αλλά αν είναι να προτιμήσεις κάτι σε πτηνό θα διάλεγα το πουλάκι τσίου! ΈΤσι χτυπάει και το κινητό μου αλλά δεν είναι ο λόγος που ψηφίζω το πουλάκι! Απλά το αναφέρω!

χθες πηγαμε σε ενα ζαχαροπλαστειο με τον αντρα μου κ ριξαμε μια ματια σε τουρτες ειχε πολλες ομορφες αλλα καμια με πουλακι τσιου μου ειπε αν τους παω φωτο με πουλακι τσιου θα μ κανουν τουρτα με πουλακι τσιου!

Κορίτσια, εγώ τα έφαγα τα συκωτάκια......αχ! λέτε να μην έκανα καλά; Θα δείξει....Αν αρχίσει κλάμα δίχως λόγο η μπεμπούλα μου, θα ξερω ότι είναι από αυτά!

Νένα μου, να σας ζήσει ο Δημητράκης. Να είναι γερός και δυνατός! Πολύ ωραία πράγματα είχες βρε! Φαντάζομαι πόσο θα το ευχαριστήθηκαν οι καλεσμένοι σου! Οσο για τους συζύγους, άστο καλύτερα......κι εμένα αν μου έλεγες αυτή την στιγμή να τον έδερνα με βούρδουλα αλύπητα, δεν θα έλεγα όχι!

Κάντυ μου, καιρό είχαμε να τα πούμε! Να σου ζήσουν κι εσένα τα μωράκια σου! Αλήθεια, τι ονόματα δώσατε τελικά; Στειλτα μου με πμ αν δεν θες να τα αναφέρεις εδω;

Μαριώ, συμφωνώ με τη Μαρμιν. Μαικ ο φασολάκης πολύ αντιπαθητικός....Παπάκια να του κάνεις!

μαργκι μ ολα οκ με την μπουμπου? δεν την πειραξαν τα συκωτακια?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κάντυ, τι όμορφα που είναι τα παιδάκια σου! Και τι ωραίος στολισμός ήταν αυτός!!!!

Να σου πω όμως. Δεν μου έστειλες φώτο με σένα να σε δω πώς ήσουν! Αυτή η παράλειψη να διορθωθεί αμέσως, παρακαλώ!

Νένα και Τσέρυ περιμένω και δικές σας φώτο από τη βάφτιση των παιδιών μου!

Προς το παρόν δείτε σε μειλ εμένα και τη μικρη μου στη βάφτιση της ανιψιάς μου!

Μάρτζη είστε [πολύ όμορφες και η μπαλαρινούλα μας μεγάλωσε πολύ τόσο που φαράει και καλσόν χαχαχαχα θα τρελλαθώ!!!Αλλά γέλασα με την ανιψούλα και το γούρλωμα καλέ τι βλέπει το παιδί και έχει πάθει σόκ???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Maριούλα, δεν την πειραξαν τα συκωτάκια! Πολύ χάρηκα γιατί αυτό σημαίνει πως θα ξαναφάω!

Μαρμιν, για μια ακόμη φορά απόλαυσα τον υιο!!!!

Λίλι μου, ήμασταν τόσα άτομα στο σπίτι που ποιος ξέρει εκείνη την ώρα τι είδε και γούρλωσε τα ματάκια της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οσο για το καλσονάκι Λίλι δεν πρέπει να παραξενεύεσαι! Μία μπαλαρίνα πρέπει από νωρίς να μάθει να το φοράει, σωστά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οσο για το καλσονάκι Λίλι δεν πρέπει να παραξενεύεσαι! Μία μπαλαρίνα πρέπει από νωρίς να μάθει να το φοράει, σωστά;

Χαχαχαχαχαχαχα σωστά!!!!!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα στο άφαντο παρεάκι!

Η μέση μου με έχει ταράξει! Οσο πάει και χειροτερευει! Βλέπω πως όταν σκύβω για να αλλάξω τη μικρή, εκεί είναι που πεθαίνω! Εσείς έχετε πάρει το έπιπλο το ψηλό που είναι η βάση για αλλαξιέρα; Σκέφτομαι να πάρω. Επίσης θέλω να πάρω μία βάση για την μπανιέρα γιατί τώρα θα χειμωνιάσει θα κάνω μπάνιο την μικρούλα στο σαλόνι μιας και μόνο εκεί θα έχουμε ζεστασια! Καμία γνώμη, βρε κορίτσια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα στο άφαντο παρεάκι!

Η μέση μου με έχει ταράξει! Οσο πάει και χειροτερευει! Βλέπω πως όταν σκύβω για να αλλάξω τη μικρή, εκεί είναι που πεθαίνω! Εσείς έχετε πάρει το έπιπλο το ψηλό που είναι η βάση για αλλαξιέρα; Σκέφτομαι να πάρω. Επίσης θέλω να πάρω μία βάση για την μπανιέρα γιατί τώρα θα χειμωνιάσει θα κάνω μπάνιο την μικρούλα στο σαλόνι μιας και μόνο εκεί θα έχουμε ζεστασια! Καμία γνώμη, βρε κορίτσια;

Καλημέρα!!! Μάρτζι μου εγώ το έπιπλο δεν το έχω πάρει ας σου πουν τα κορίτσια που το έχουν αν αξίζει τον κόπο από εδώ και πέρα γιατί για παράδειγμα ο δικός μου από καιρό και να το είχα τούμπες κάτω θα μου έκανε έτσι που παλεύουμε κάθε φορά για να τον αλλάξω και όχι μόνο! Πάλη κανονική σου μιλάω ακόμα και για να τον ντύσω! Για να μην πω για κάλτσες και παπουτσάκια (ακόμα να καταφέρω να τα κρατήσει)! Τεσπα! Αλλά πιστεύω πως ειδικά για το μπάνιο δεν πρέπει να πάρεις ψηλή βάση! Η Λίλι λογικά θα ξέρει καλύτερα να σου πει γιατί τη χρησιμοποιούσε και η παιδίατρος από εάν σημείο και μετά της είπε πως δεν είναι ασφαλής! Αν έχει κάποιο μεγάλο τραπέζι που δεν κινδυνεύει να σπάσει θα σου έλεγα να βάζεις επάνω τη λεκάνη και να την μπανιαρίζεις! Αυτό κάνει μια φίλη μου και είχα σκοπό να το κάνω και εγώ αλλά τελικά βολεύτηκα στο μπάνιο μας! Έπειτα εμάς η τραπεζαρία έχει τζάμι και δε θα βόλευε άσε που εκεί θα είχε περισσότερο κρύο γιατί είναι πιο ανοιχτά ενώ το μπανιο μας μικρό και με το αεροθερμάκι (ειδικό) που βάλαμε γινεται φουρνάκι!! Αυτά! Όντως άφαντο το παρεάκι μας!! Ελπίζω να μπουν και οι υπόλοιπες για να σου δώσουν ιδέες! Και χθες μόλις σκεφτόμουν πόσο μου έλειψαν αυτές οι συζητήσεις σχετικά με τα μωρουδιακά που θα διαλέξουμε! Άντε να μείνετε οι υπόλοιπες εγκυούλες για να βλέπουμε πάλι καρότσια, καθισματάκια, κρεβατάκια και παιδικά δωματιάκια! Ανυπομονώ!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Maριούλα, δεν την πειραξαν τα συκωτάκια! Πολύ χάρηκα γιατί αυτό σημαίνει πως θα ξαναφάω!

Μαρμιν, για μια ακόμη φορά απόλαυσα τον υιο!!!!

Λίλι μου, ήμασταν τόσα άτομα στο σπίτι που ποιος ξέρει εκείνη την ώρα τι είδε και γούρλωσε τα ματάκια της!

Ευχαριστώ!! :):D:D Εγώ έχω πάθει τελευταία μια εξάρτηση που δεν τον χορταίνω! Τον βάζω κάτω και του δίνω και καταλαβαίνει (από φιλάκια και αγκαλίτσες)! Τα ίδια έκανα και χθες βράδυ! Αυτός καθόταν ωσαν κότος και το απολάμβανε! Ε σε κάποια φάση όμως εκνευρίστηκε και με έσπρωχνε! :-(:sad: Ακόμα και όταν κοιμάται τον φιλάω και τον χαιδεύω! Αφήστε που πλέον τα βράδυα είμαστε αγκαλιαστά! Έτσι κοιμόμαστε πια αφού ο καημένος ταλαιπωρείται πολύ!! Χθες βράδυ τον κοίμισα κατά τις δέκα και μισή στο καρότσι του με Αλικάκι! Σε ούτε μια ώρα ξύπνησε κλαίγοντας! Προσπάθησα να τον ξανακοιμησω αλλά έκλαιγε πιο δυνατά! Τον πήρα αγκαλίτσα και ηρέμησε! Τον θήλασα λίγο και πήγα να τον ξαναβάλω στο καρότσι του να κοιμηθεί ξανά κλάμα! Ε τον άφησα στον μπαμπά του, του έδωσα ντεπόν γιατί είχε τρελαθεί να τρίβει τα ούλα του (αν και δεν είμαι σίγουρη πως τον βοηθάει) ετοιμάστηκα και πήγαμε μαζί στο κρεβάτι μου! Να μη σας τα πολυλογώ δεν κατάφερα να τον κοιμίσω στο κρεβάτι του και καταλήξαμε μαζί γύρισε και την πλάτη του και κοιμήθηκε! Σηκώνομαι να πω κάτι στον άντρα μου αλλά επειδή δεν έχει κάγκελα το δικό μου κρεβάτι είμαι εκεί κοντά και περιμένω στην πόρτα και τον βλέπω και το πουλάκι μου σε ούτε ένα λεπτό έτσι όπως ήταν στο πλάι βάζει το χεράκι του πίσω και με έψαχνε! Πάω και του το πιάνω χωρίς να ξαπλώσω ησύχασε για λίγο! Μετά γυρνάει ανάσκελα και ανοίγει τα μάτια κατευθείαν σκύβω από πάνω του να με δει! Με το που με βλέπει ρίχνει δυο χαμόγελα μεγάλα, κλείνει τα ματάκια του και κοιμάται επιτόπου! Όχι πείτε μου υπήρχε περίπτωση μετά να τον βάλετε στο κρεβατάκι του;; Εγώ είπα εν συντομία αυτά που ήθελα στον άντρα μου και τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε ως το πρωί στις δέκα παρακαλώ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ευχαριστώ!! :):D:D Εγώ έχω πάθει τελευταία μια εξάρτηση που δεν τον χορταίνω! Τον βάζω κάτω και του δίνω και καταλαβαίνει (από φιλάκια και αγκαλίτσες)! Τα ίδια έκανα και χθες βράδυ! Αυτός καθόταν ωσαν κότος και το απολάμβανε! Ε σε κάποια φάση όμως εκνευρίστηκε και με έσπρωχνε! :-(:sad: Ακόμα και όταν κοιμάται τον φιλάω και τον χαιδεύω! Αφήστε που πλέον τα βράδυα είμαστε αγκαλιαστά! Έτσι κοιμόμαστε πια αφού ο καημένος ταλαιπωρείται πολύ!! Χθες βράδυ τον κοίμισα κατά τις δέκα και μισή στο καρότσι του με Αλικάκι! Σε ούτε μια ώρα ξύπνησε κλαίγοντας! Προσπάθησα να τον ξανακοιμησω αλλά έκλαιγε πιο δυνατά! Τον πήρα αγκαλίτσα και ηρέμησε! Τον θήλασα λίγο και πήγα να τον ξαναβάλω στο καρότσι του να κοιμηθεί ξανά κλάμα! Ε τον άφησα στον μπαμπά του, του έδωσα ντεπόν γιατί είχε τρελαθεί να τρίβει τα ούλα του (αν και δεν είμαι σίγουρη πως τον βοηθάει) ετοιμάστηκα και πήγαμε μαζί στο κρεβάτι μου! Να μη σας τα πολυλογώ δεν κατάφερα να τον κοιμίσω στο κρεβάτι του και καταλήξαμε μαζί γύρισε και την πλάτη του και κοιμήθηκε! Σηκώνομαι να πω κάτι στον άντρα μου αλλά επειδή δεν έχει κάγκελα το δικό μου κρεβάτι είμαι εκεί κοντά και περιμένω στην πόρτα και τον βλέπω και το πουλάκι μου σε ούτε ένα λεπτό έτσι όπως ήταν στο πλάι βάζει το χεράκι του πίσω και με έψαχνε! Πάω και του το πιάνω χωρίς να ξαπλώσω ησύχασε για λίγο! Μετά γυρνάει ανάσκελα και ανοίγει τα μάτια κατευθείαν σκύβω από πάνω του να με δει! Με το που με βλέπει ρίχνει δυο χαμόγελα μεγάλα, κλείνει τα ματάκια του και κοιμάται επιτόπου! Όχι πείτε μου υπήρχε περίπτωση μετά να τον βάλετε στο κρεβατάκι του;; Εγώ είπα εν συντομία αυτά που ήθελα στον άντρα μου και τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε ως το πρωί στις δέκα παρακαλώ!

εξ αρχης να σου πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου θελω ομως να σε ρωτησω τι θα εκανες στην περιπτωση που ειχες 2 μωρα οπως εγω???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Eγώ, κορίτσια, μέχρι στιγμής δεν την έχω πάρει καθόλου στο κρεβάτι. Μονο ένα μεσημέρι μας πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι και τις δυο και μέσα σε 10 λεπτά ο άντρας μου φρόντισε να την πάρει για να την βάλει στην κούνια!

Να σας πω την αλήθεια όμως, δεν έχω παρατηρήσει να θέλει κι αυτή! Κανά 2 φορές που την πήρα για να δοκιμάσω, είδα ότι δεν άλλαζε τίποτα! ΑΝ έχει γκρίνια μόνο να την έχουμε αγκαλιά και να περπατάμε θέλει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εξ αρχης να σου πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου θελω ομως να σε ρωτησω τι θα εκανες στην περιπτωση που ειχες 2 μωρα οπως εγω???

Ax Κάντυ μου δεν ξέρω ειλικρινά! Το πιστεύεις πως το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό; Αν είχα μεγάλο κρεβάτι θα τα έπαιρνα και τα δύο στην κρεβατοκάμαρα ανάμεσα μας! Αν ο σύζυξ δεν μπορούσε λόγω δουλειάς θα τον έδιωχνα και θα έβαζα από τη μια ένα κάγκελο! Υποθετικές σκέψεις που έκανα και με την προϋπόθεση να ήταν και τα δύο σαν το Θρασυβουλάκι μου που δίπλα μου κοιμάται!! Και πάλι στην πράξη δεν ξέρω τι θα έκανα! Πολύ θεωρητικά όλα! Καλά αν οικονομικά ήμουν άνετα θα άλλαζα σπίτι ένα υπερδιπλο κρεβάτι και θα την αράζαμε εκεί!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...