Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πέπσι περιμένουμεεεεεεεεεεεεε!!!!

Τελέφωνο Λούνας δεν έχω! Φαντάζομαι θα είναι τρελλαμένη με το γιο της που θα της έχει πάρει τα μυαλά και μας ξέχασε :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα!!!Από εχθές έχουμε πολύ γκρίνια σαν χαλασμένο γραμμόφωνο κάνει όλη μέρα.....ακόμα και στον ύπνο του μουρμούραγε!!!Τώρα τον έχω στο καρότσι και τον κουνάω ακούμε και Ρυθμό 9,49 και χαιδεύει τη μύτη του που σημαίνει ότι νυστάζει!!!Α και ναι ήρθε και οι σειρά μας..........από εχθές με τον σύζυγο αρπαζόμαστε με το παραμικρό και μόλις μας ακούσει ο μικρός να μιλάμε με ένταση κλαίει.......Μήπως έχει κανέναν ανάδρομο ρε κορίτσια οικογενειακώς στη τσίτα είμαστε......!!!Πφφφφφ άντε να γίνει η Βάπτιση του παιδιού μας γιατί νιώθω ότι έχει μπεί ο ''έξω από εδώ '' μέσα στο σπίτι μας και μας βασανίζει.......... Καλή επιτυχία Πέπση μου!!!Νένα μου και από εδώ να σου ζήσει το παλικάρι σου να είναι γερός και ένα καλός Χριστιανός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

PEITE KAMA GNWMI!TI TOURTA NA PARW TOU PRIGIPA?????TOU ARESOUN POLU TA PAPAKIA! NA TOU PARW TOURTA ME PAPAKIA???? MIN GELASETE ALLA OSO ITAN STIN KOILIA M TON FWNAZA FASOLAKI MOU! MIPWS NA TOU PARW KAMIA TOURTA ME TON MAIK TO FASOLAKI? EPISIS TON LEW K PRIGIPA MOU SINEXEIA MIPWS NA EPERNA TOURTA ME TON MIKRO PRIGIPA???? A EPISIS TRELENETE ME TO POULAKI TSIOU!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μου ήρθε να φαω συκωτακια κότας! Επιτρέπονται λέτε;

Καλημέρα!!!Καλύτερα να τα αποφύγεις ρε κορίτσι λόγο του θηλασμού!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

kalimeraaaaaaaaaaaa!!! ti kanete? xthes kegomastan!pire fwtia to vouno pou einai pisw apo to spiti mou!kataferan na tin svisoun arga to vrady!

Εμπρησμός ήταν Μαριούλα?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερουλα μου να τον χαιρεσαι τον ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ μας γερο και δυνατο να ειναι και να ειναι παντα ευτυχισμενο το αντρακι μας!!

η μπεμπα εχει ενα δοντακι ποτε το εβγαλε ουτε που καταλαβα την Δευτερα ειχαμε παει παιδιατρο για το εμβολιο την κοιταξε δεν ειχε εχθες πηγαμε να κοινωνησουν για 3η Κυριακη και μετα στους κουμπαρους του αντρα μου για καφε την παιρνει αγκαλια η κουμπαρα αααα μου λεει εχει και δοντι....μα με μια φυσικοτητα......τι εννοειες λεω εγω τι δοντι που το εχει?????και μου το δειχνει κοριτσια....ντροπη εγω...μα καλα να μην δω το δοντι του παιδιου η αχρηστη μανα μα κι αυτο το μωρο ουτε κλαμα ουτε γκρινια ουτε τιποτα ακομα και το δοντι αθορυβα το εβγαλε

Σαββατο πηγαμε Γιαννενα (που εκτος απο ομορφη ειναι και καταθλιπτικη πολη)πηγαμε ζαρα τους πηρα μπουφανακια h&m πηρα κατι παντελονακια του μικρου και mothercare για υπνοσακους περασαμε κι απο τζαμπο για βλακειουλες λιγο απο ικεα και απο το πρωι επιστρεψαμε 10 το βραδυ...τα μωρα κυριοι ο αντρας μες την γκρινια......''λειπουμε ολη μερα με ξεκανες πονανε τα ποδια μου αυτα εκανες και πριν μεινεις εγκυος ειπα με την εγκυμοσυνη θα γλιτωνα αλλα και τοτε ακουραστη ησουν περιμενα τα μωρα εεεε με 2 μωρα δεν θα μπορουσες να τρεχεις ολη μερα απο δω κι απο κει δεν θα σε αφηναν αλλα ουτε τωρα βρισκω ησυχια κι αυτα ιδια με σενα ειναι δωστους βολτα και παρτους την ψυχη''

για πολλα γελια ομως!!!!!!

επισσης βρηκα μια κοπελα να ερχεται καποιες ωρες το απο γευμα οταν ο αντρας μου λειπει θα ερθει σημερα το απογευμα 1η μερα

ΛΙΛΙ για πες τιμες?????3 ευρω την ωρα μου ειπε πως σου φαινεται????υποψην οτι δεν θα ειναι μονη θα ειμαι παντα κι εγω μαζι δηλ εγω θα αλλαζω εγω θα ταιζω εγω θα πλενω απλα να απασχολει το ενα οταν εγω θα ασχολουμαι με το αλλο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα! Ήρθα να αλλάξω και να ξαναφύγω και είπα να ρίξω μια ματιά! Μαράκι δεν ξέρω τι να απαντήσω για την τούρτα γιατί είμαι φουριόζα και δεν μπορώ να σκεφτώ! Κάντυ τέλεια τα νέα σου και ο σύζυγος τι να πω δίκιο έχει! Λίλι κι άλλο δοντάκι μήπως;; Ή το άλμα; Ίσως να συμπάσχει και ο σύζυγος και να περνάει άλμα κι αυτός :tongue::tongue: Αλλά για άλλο λόγο γράφω! Γιατί όχι συκωτάκια βρε κορίτσια και τι σχέση έχει με το θηλασμό; Εγώ θυμάμαι που μας έλεγαν οτι μπορούμε να τρώμε τα πάντα! Και παστά τρώω! Μάλιστα και στην εγκυμοσύνη είχα φάει που δεν το ήξερα αλλά και όταν έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης μου όχι όμως συνέχεια μια δυο φορές! Και μάλιστα έχω στο πρόγραμμα για αύριο και καλά που το ανέφερες Μάρτζι μου γιατί ξέχασα το πρωί να τα ξεπαγώσω και τα έβγαλα τώρα για να τα μαγειρέψω το βράδυ!! Πάντως και η παιδίατρος για όσες τροφές τη ρώτησα μου είπε ότι μπορώ να τρώω! Ακόμα και το μέλι που ξέρω ότι το δίνουν στα μωρά πάνω μετά το χρόνο μου είπε εγώ μπορώ να τρώω! Τώρα δεν ξέρω αν διαβάσατε κάτι σχετικό που λέει άλλα βάλτε το να το δούμε για να ξέρουμε μην κάνω χαζομάρες! ΑΑααααα και λίγο ποτάκι το μεσημέρι από έγκυος έπινα! Μη φανταστείτε μια δυο γουλιές κρασάκι ή ουζάκι (πιο σπάνια) και όχι κάθε μέρα φυσικά! Καλά έγκυος έπινα περισσότερο ειδικά κρασάκι! αλλά και η γυναικολόγος μου με έλεγε να πίνω!Λέτε για αυτό να γέννησα τον ταρζάν; :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Άντε θα απανήσω γιατί θα σκάσω! Λοιπόν ο Μάικ για κάποιον λόγο δε μου ήταν ποτέ συμπαθής άρα δεν τον ψηφίζω! Πρίγκιπα έκανες στη βάπτιση οπότε κάτι διαφορετικό θα προτιμούσα! Τα παπάκια είναι ωραία αλλά αν είναι να προτιμήσεις κάτι σε πτηνό θα διάλεγα το πουλάκι τσίου! ΈΤσι χτυπάει και το κινητό μου αλλά δεν είναι ο λόγος που ψηφίζω το πουλάκι! Απλά το αναφέρω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...