Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Α, Λίλι, με ποια έπαθες πλάκα; Με τη Ρουμπέση ή την κόρη της; Πάντως η Ρουμπέση είναι όντως πανέμορφη από την τηλεόραση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aggeliki, πολύ όμορφο το κοριτσάκι σας! Είναι μία κουκλίτσα!!!! Μεγάλωσε πολύ! Βλπέπω πως και η δική σου δεν έχει ακόμη πολλά μαλλακια κι έχει φρυδάκι! Ετσι είναι και η δική μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ Η ΑΡΓΥΡΕΝΙΑ ΜΑΣ :P:p

ΝΕΝΟΥΛΑ μου να σου ζήσει ο παίδαρος!!! :D:D

Εμείς βδομαδογεννέθλια σήμερα!!! Και έσκασε πάνω δοντάκι δεξιά μπροστά :D:D:D Βέβαια έχουμε δρόμο μπροστά μας! Άλλα τρία μας περιμένουν ωσονούπω! Ελπίζω πως μέχρι να βγει ο μήνας θα σκάσουν όλα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Γεια σας κ απο μενα.εγω ειμαι γιαννενα. Πριν λιγο φτασαμε γιατι περασαμε βολτα κ απο καστορια για να συγκρινουμε τις λιμνες. Φυσικα η δικη μας ειναι πιο ωραια. τελικα τα γιαννενα ειναι ωραια σε καθε εποχη!

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα.εγω ειμαι γιαννενα. Πριν λιγο φτασαμε γιατι περασαμε βολτα κ απο καστορια για να συγκρινουμε τις λιμνες. Φυσικα η δικη μας ειναι πιο ωραια. τελικα τα γιαννενα ειναι ωραια σε καθε εποχη!

Πολύ με άρεσε αυτή η δημοσίευση!! Θα δώσω πέντε αστεράκια!! ***** :D:D:D:D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βαφτισε η Νένα σήμερα το αγοράκι της; Αν ναι, Νένα μου, να σας ζήσει! Να είναι γερό και δυνατό το παιδάκι σας!

Πέπσι, όντως τα Γιάννενα είναι πανέμορφα! Και το παραλίμνιο το δικό μας δεν συγκρίνεται σε ομορφιά με αυτό της Καστοριάς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σήμερα έπινα ένα αναψυκτικό με καλαμάκι! Με είδε ο μικρός και ήθελε και για να μην πιει του έβαλα το καλαμάκι χωρίς να ακουμπάει στο αναψυκτικό! Ακούω έναν ήχο, λέω έχει γούστο; κατεβάζω το καλαμάκι και φυσούσε και έκανε μπουρμπουλήθρες! ΈΡιξα πολύ γέλιο και παίζαμε πόση ώρα έτσι ώσπου στο τέλος τον τράβηξα και βίντεο! Τελειώνει λίγο απότομα αλλά δεν πειράζει! Κάτι φαίνεται!! Όπως κατάλαβες Μάρτζι έχεις κι άλλο μειλ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!! Σας λέω τώρα την καλημέρα μου που κοιμούνται οι άντρες μου! Με το μικρό πήγαμε εκκλησία με το καροτσάκι χωρίς αμαξάκι και στην επιστροφή τον κοίμισα!! Εν τω μεταξύ πεινάω ταμαλέστατα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!!!Εχθές ήμασταν όλη ,μέρα στους δρόμους περάσαμε πολύ ωραία αλλά κουραστήκαμε!!!Πήγαμε στην εκκλησία που μας ήθελε ο Πάτερ να μας μιλήσει και σε εμάς και στους νονούς για το μυστήριο και για να πιστοποιήσει ότι οι νονοί μας είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι!!!Όλα οκ και ο Παπάς πολύ καλός!!!Μετά αφού ήμαστάν κοντά πήγαμε στο εκπτωτικό χωριό MacArthour Glen (http://www.mcarthurglen.com/gr/mcarthurglen-athens/gr/ ) και ήταν Τέλεια!!!Πήρα 3 ζευγάρια παπούτσια καλοκαιρινά με 15 ευρώ και τα 3!!!!!Θα σας βάλω φωτό μετά να τα δείτε!!!Επιστρέψαμε στις 7,30 και ήμασταν από τις 11 στους δρόμους και το παιδί μου ΚΥΡΙΟΣ!!!Σήμερα έχει αραλίκι στο σπίτι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Η Ρουμπέση είναι κουκλάρα από κοντά ακόμα πιο όμορφη!!!Νομίζω γιό έχει αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη γιατί δεν ήταν μόνη αλλά με παρέα οπότε είχαν και άλλα παιδάκια και μπορεί να μπερδεύτηκα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια ο μπεμπακος είναι πλέον Δημήτρης!!!! Στην βάφτιση περάσαμε ωραία αν και αγχώθηκα λίγο γιατί ο άντρας μου καθυστέρησε να ετοιμαστεί.... αντί να αργήσω εγώ άργησε αυτός!! Βεβαία τα άκουσε και χθες και σήμερα γιατί του τα είχα μαζεμένα. Δεν είμαστε και στα καλυτέρα μας. Πάντα στις καλύτερες στιγμές τα κάνει σκατα.

Ο μπέμπης έκλαψε ελάχιστα και αυτό γιατί γλιστρούσε από τον παπά και χτύπησε 2 φορές το κεφάλι του στην κολυμπήθρα μέχρι που κοκκίνισε το μέτωπο του. Κατά τα αλλά ήταν ήσυχος και γλυκούλης παρόλο που ο καημένος είναι άρρωστος. Το προηγούμενο βράδυ ανέβασε λίγο πυρετό και είναι αρκετά μπουκωμένος. Του βάζω συχνά ορό και τον τραβάω τις μυξούλες.

Στο καφέ περάσαμε πολύ καλά είχα έναν μπουφέ που άρεσε πολύ και έσκασαν όλοι στο φαγητό. Είχα σουβλάκι, μπιφτέκι, σνιτσελακια, πίτσα, 3 ειδή πίτας 2 διαφορετικές σαλάτες, διάφορα τυριά, ρύζι με λαχανικά και καρυδόπιτα. Εννοείται κρασιά, αναψυκτικά και όποιος ήθελε βαρελίσια μπύρα ή ποτό από το μπαρ. Εμειναν ολοι υπερ ευχαριστημενοι!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλησπερα κοριτσια,νενα να σου ζησει το δημητρακι,να το δεις οπως ποθεις,να έχει όλες τις χάρες και να ζήσει ολες τις χαρές.

και μεις σημερα πηγαμε ολοι μαζι για φαγητο και γυρισαμε πριν απο λιγο,η μαμα καθεται στον υπολογιστη,ο μπαμπς βλεπει ειδησεις και η αργυρενια κοιμαται...

Νένα μου να σας ζήσει ο Δημητράκης! Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα! Όσο για το σύζυγο αν σε παρηγορεί δεν είναι ο μόνος! Ίσως να φταίει απλά η φύση τους και να είναι πιο χαλαροί; Δεν ξέρω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...