Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπερα ομορφες.

τσερυ να σου ζησει το μαρκελλακι,παντα αξια και οτι καλυτερο για τη γιαγια.

λιλικα και συ βαφτισες; να σου ζησει και σεν ακοριτσακι και οτι επιθυμεις για το μικρο σου καψουρακι.

εμεις ικαλα και προς το πρων και με το συζυγο καλα. σηεμρα θα παμε να παρουμε στρατουλα γιατι η μικρη μας ολο θελει αν στεκεται ορθια και αφηνει τα χερκια της και πεφτει κατω και κλαειπαραπονιαρικα που δεν τα καταφερνει,οποτε αφου εδωσε το οκ ο παιδιατρος θα παμε αν παρουμε σημερα.

μαρακι μου τι κανεις;

μαμριν ο θρασακος καλα ειναι;

κοριτσθα εσας περπατανε;

φιλακια σε ολες

Στις 29 βαπτίζουμε εμείς αγάπη!!!Μεγάλωσε η νυφούλα μου και άρχισε να κόβει βόλτες έ???Χχαχαχαχαχα!!!Εμένα το καψουράκι πιάνεται από τα έπιπλα και γυρνάει όλο το σπίτι όσο για το μπουσούλημα δεν τον προλαβαίνω έχει γίνει πολύ γρήγορος!!!Σήμερα θα πάμε να δώσουμε το τελευταίο και σημαντικότερο προσκλητήριο στον Γιατρούλη μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρισε ο άντρας μου επιτέλους και να' μαι κι εγώ!!!!

Διάβασα ελάχιστα, συγχωρεστε με!

Τσερυ μου, να σας ζήσει η Μαρκελλα! Να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margoula επιτέλους!! Άντε όταν μπορέσεις να μπεις να μας πεις νέα και για τη μικρή μας!!

Αγγελικάκι μου και μένα ο Θρασάκος μου καλά και μια από τα ίδια! Πιάνει από τα έπιπλα και περπατάει και τεντώνεται και σκαρφαλώνει όπου μπορεί και όπου δεν μπορεί το παλεύει! Επίσης αν θέλει να πάει κάπου που δεν έχει έπιπλα με τραβάει και τον κρατάω από τα χεράκια και πάει πάρα πολύ γρήγορα! Γενικά τα πατάει πολύ καλά τα ποδαράκια του στο περπάτημα! Επίσης αφήνει τα χεράκια του από μόνος του και στέκεται για λίγο μόνος του χωρίς να πιάνει από πουθενά! απλά κάθε φορά κρατάει αυτό και λίγα περισσότερα δευτερόλεπτα! Άντε να δούμε πότε θα το πάρει αποφαση να περπατήσει και μόνος του! Μετά τρεχάτε ποδαράκια μου :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα! Τα νέα μας ή μάλλον τα παλιά μας! Ο γιος μου υποφέρει! Θέλει συνέχεια εμένα αν είμαι και με βλέπει κλαίει και με ζητάει, τη νύχτα με το που τον έβαζα στο κρεβατάκι του άνοιγε τα μάτια κοιτούσε γύρω γύρω και ετοιμαζόταν να κλάψει αλλά τον άρπαζα αμέσως! Μάλιστα την τελευταία φορά που επιχείρησα να τον βάλω κοιμόταν βαθιά κ ψιλοροχάλιζε αλλά με το που τον ακούμπησα ξύπνησε! Τελικά τη βγάλαμε όλη νύχτα αγκαλιά και θηλάζοντας χειρότερα από νεογέννητο! Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι θα κρατήσει μόνο καμια δεκαριά μέρες (ελπίζω) αν είναι σαν τα πρώτα! Βέβαια τότε ήταν δύο τώρα τέσσερα! Τεσπα θα δείξει! Το χειρότερο είναι ότι έτσι όπως τον είχα δίπλα μου αγκαλιά σε κάποια φάση αναστέναζε μέσα στον ύπνο του και έκλαιγε :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα ομορφες

marminaki και μενα ρε συ αρχισε να δειχνει φανερα οτι θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου, οταν λειπω τα βραδια και ειναι ξυπνιος μου λεει η μαμα μου οτι κοιταει διαρκως τις πορτες και κλαψουριζει. Συνεχεια με ψαχνει....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες

marminaki και μενα ρε συ αρχισε να δειχνει φανερα οτι θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου, οταν λειπω τα βραδια και ειναι ξυπνιος μου λεει η μαμα μου οτι κοιταει διαρκως τις πορτες και κλαψουριζει. Συνεχεια με ψαχνει....

Ax mωρέ το γλυκούλι μου! :( Ίσως να έχει και εσένα δοντάκι ετοιμοσκαστο! Εμείς είμαστε και σε άλμα αλλά πιστεύω πως είναι από τα δόντια γιατί τελευταία τα άλματα μας δεν τα πολυκαταλαβαίνουμε!! Θα περάσει μωρέ που θα πάει; Βέβαια εσύ λείπεις και πολλες ώρες και μάλλον του λείπεις! Άσε και εμένα μου λείπει το μωράκι μου τώρα με το διάβασμα για τη σχολή! Τον άφησα πριν μια ώρα με μισή καρδιά και ήρθα βιβλιοθήκη για διάβασμα αλλά επειδή κοιμάμαι όρθια και το μυαλό μου πάτησε στοπ θα γυρίσω και θα προσπαθήσω να διαβάσω εκεί! Τουλάχιστον να είμαι κοντά στο μωράκι μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσακια μου γλυκά, επιτέλους βρήκα χρόνο να μπω να σας διαβάσω για λίγο! Μην φανταστείτε....Μονο την τελευταία σελίδα διάβασα κι αυτή στα γρήγορα μην ξυπνήσει η ζουζουνίτσα και δεν προλάβω πάλι!

Τα νέα μας! Περάσαμε δύο εβδομάδες χωρίς τον μπαμπά! Το κοριτσάκι μου μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες μου φαινεται πως μεγάλωσε πολύ! Καταλαβαίνει τα πάντα, στηρίζει εδώ και αρκετές βδομάδες το κεφαλάκι της κι αυτό ήταν μεγάλη ανακάλυψη και χαρά γι' αυτήν! Να την δείτε πως τεντώνεται για να δει αυτό που θέλει! Δεν της ξεφεύγει τίποτα. "Σκανάρει" τα πάντα με τα ματάκια της! Μας χαμογελάει συνέχεια, που και που γελάει, όταν δεν βλέπει κανέναν, κλαίει και φωνάζει, της αρέσει να με βλέπει να χορεύω....αφήστε.......είμαι πολύ χαζομαμά!

Χαρηκα με την παρουσία της Νένας! Νένα μου, επιτέλους φάνηκες!

Μαρμιν, πολύ ταλαιπωρείται το μωράκι σου, μωρέ! Φιλιά να του δώσεις!

Λίλι, πλησιάζει και για σας η μςγάλη μέρα! Καλά έκανες και πήρες άλλο φόρεμα αφού δεν σου άρεσε αυτό που πρωτοδιάλεξες! Τον φωτογράφο πόσο τον έκλεισες; Εμάς εδώ ζητάνε 550 με 600 για ψηφιακό ! Κι εγώ θα πάρω, γιατί δεν θέλω να την πατήσω όπως την πάτησα στο γάμο μου και τότε είχα πει πως ό,τι και να γίνει στη βάφτιση θα πάρω επαγγελματία! Θα μαζέψω από τώρα λεφτά......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσακια μου γλυκά, επιτέλους βρήκα χρόνο να μπω να σας διαβάσω για λίγο! Μην φανταστείτε....Μονο την τελευταία σελίδα διάβασα κι αυτή στα γρήγορα μην ξυπνήσει η ζουζουνίτσα και δεν προλάβω πάλι!

Τα νέα μας! Περάσαμε δύο εβδομάδες χωρίς τον μπαμπά! Το κοριτσάκι μου μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες μου φαινεται πως μεγάλωσε πολύ! Καταλαβαίνει τα πάντα, στηρίζει εδώ και αρκετές βδομάδες το κεφαλάκι της κι αυτό ήταν μεγάλη ανακάλυψη και χαρά γι' αυτήν! Να την δείτε πως τεντώνεται για να δει αυτό που θέλει! Δεν της ξεφεύγει τίποτα. "Σκανάρει" τα πάντα με τα ματάκια της! Μας χαμογελάει συνέχεια, που και που γελάει, όταν δεν βλέπει κανέναν, κλαίει και φωνάζει, της αρέσει να με βλέπει να χορεύω....αφήστε.......είμαι πολύ χαζομαμά!

Χαρηκα με την παρουσία της Νένας! Νένα μου, επιτέλους φάνηκες!

Μαρμιν, πολύ ταλαιπωρείται το μωράκι σου, μωρέ! Φιλιά να του δώσεις!

Λίλι, πλησιάζει και για σας η μςγάλη μέρα! Καλά έκανες και πήρες άλλο φόρεμα αφού δεν σου άρεσε αυτό που πρωτοδιάλεξες! Τον φωτογράφο πόσο τον έκλεισες; Εμάς εδώ ζητάνε 550 με 600 για ψηφιακό ! Κι εγώ θα πάρω, γιατί δεν θέλω να την πατήσω όπως την πάτησα στο γάμο μου και τότε είχα πει πως ό,τι και να γίνει στη βάφτιση θα πάρω επαγγελματία! Θα μαζέψω από τώρα λεφτά......

550 θα δώσω στο φωτογράφο με ψηφιακό εννοείτε 1 μεγάλο +1 μικρό+ 25 φωτό στο χέρι 15χ20 + 5 φωτό 20χ30 + 1 φωτό 50χ70 + 3 DVD!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Εμείς όπως σας είπα εχθές πήγαμε στο γιατρό μου να του δώσουμε το προσκλητήριο για τη βάπτιση!!!Μόλις τον είδε το καψουράκι το βούτηξε από τα γένια και είχε ξεκαρδιστει στα γέλια!!!Ο γιατρός έπαθε πλάκα με τη δύναμη του χαχαχαχαχα!!!Ε μετά πήγαμε στη ταβέρνα που θα πάμε μετά τη βάπτιση για να κλείσουμε τραπέζι!!!Και φυσικά καταλήξαμε στο Allou Fan Park και είδαμε και τη Δήμητρα Ρουμπέση με το παιδάκι της!!!Κορίτσια έπαθα πλάκα είναι πολύ όμορφη!!!Αυτά τα νέα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου μεγαλώνει η μικρούλα μας ε; Αλήθεια δε μας είπε τι έκανε όταν είδε το μπαμπά της μετά από τόσο καιρό!

Λίλι μου νομίζω για Αθήνα καλή τιμή βρήκες! Εδώ βέβαια με τα ίδια λεφτά μας έδιναν ένα μεγάλο ψηφιακό και τρία μικρά και δε θυμάμαι πόσες φώτο στο χέρι νομίζω καμια πενηνταριά και μια μεγάλη σε ξύλο! Αλλά είπαμε ότι δε θα κάνουμε ψηφιακό και για αυτό ήθελα το αρχείο εξ ολοκλήρου αν ευκοληθώ αργότερα να το κάνω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ μην μιλατε για τις φωτο της βαφτισης...πλιζ....

μαρζουλα καλως ηρθες!!!

κοριτσακια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ετσι έκανα κι εγώ με τις φώτο γάμου! Σε κάθε γάμο που πήγαινα μετά τον δικό μου, αν σου πω ότι κοιταγα τον φωτογράφο και όχι το ζευγάρι, θα το πιστέψεις;

Οπως και να έχει, είμαι σίγουρη πως έχεις και ωραίες φώτο! Γιαυτό στείλε μας γρήγορα και μην χρονοτριβείς! Αντε.....Θέλω να σας δω!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι, πολύ καλες τιμές βρήκες!

Εγώ ρώτησα στο χωριό μου έναν φωτογράφο που κάνει φανταστική δουλεια και μου είπε 600 για ψηφιακό (ένα μεγάλο + ένα μικρό για κουμπάρους). Δεν ρώτησα περισσότερα γιατί αργούμε πολύ ακόμη και θα πάρω πολλές προσφορές, εννοείται! Πάντως μου φάνηκε ακριβός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η μικρή όταν είδε τον μπαμπά της τον κοιτούσε λίγο περίεργα, πήγε να κλάψει, αλλά μόλις της μίλησε, άρχισε τα χαμόγελα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...