Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεροκαλησπέρα κοριτσάρες!!!Εχθές εγώ πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!Μας έκανε τέλειο καιρό παρόλες τις προβλέψεις για καταιγίδες!!!Το καψουράκι μου όμως όταν ήρθε η ώρα να κοιμηθεί πλάνταξε στο κλάμα και πήγε ο σύζυγος και τον έφερε σπίτι μας μαζί με τη μαμά μου και μόνο τότε ηρέμησε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

να μαι κ γω...η Μαρκελλιτσα μου ηταν κυρια στην βαφτιση...την πηρε ολος ο κοσμςο αγκαλια για να βγει φωτογραφια και δεν εκλαψε καθολου. σε ολο το μυστηριο ηταν ηρεμη καικουτουσε τον κοσμο. εκλαψε μονο για μισο λεπτο οταν την βουτηξε ο παπας το κεφαλι μεσα στην κολυμπηθρα...ολος ο κοσμος την χαρηκε μετα τελικα μαζευτηκαμε στην δικια μας αυτλη εψησε ο πεθερος μου και στρωναμε - τρωγαμε οι υπολοιποι χωιρς μουσικες κτλ κτλ...ηρθαν κ φιλες απο αθηνα και περασαμε πολυ ομορφα. μετανιωσα παρα πολυ που δεν πηρα φωτογραφο...απλα προσπαθω να υπενθυμιζω στον ευατο μου οτι ο λογος ηταν καθαρα οικονομικος κ για να ξεαγχωσω τον αντρα μου...οι φωτο μας ειναι χαλια...παλι καλα που εχουμε το βιντεο. σημερα κοινωνησαμε κιολας. χθες οπως ξερατε εγινα και νονα εγινε το μυστηριο και ηταν παρα πολυ συγκινητικο. μετα βγηκαμε ολοι μαζι να φαμε σε μια ταβαρνα στα καστρα κ ηταν πολυ ωραια...δυστυχως ομως η μαμα κ η γιαγια ελειπαν....την κυριακη εχω οτν γαμο και τρεχω για τα χαρτια γιατι κατι εκκρεμει...ολη μερα σημερα μιλουσα στα τηλεφωνα. χθες με πηρε και ενα φροντηστηριο τηλεφωνο για δουλεια κ μου εδωσε το προγραμμα. ηταννα μιλησουμε κ σημερα αλλα για καποιον λογο δεν την βρηκα στο τηλεφωνο. πηρα το πρωι στις 9 που μου ειπε και μου λεει θα μιλησουμε περιπου 1-1.30 και δεν με πηρε. την πηρα εγω στις 2.30 και δεν απαντησε...δεν ξερω τι εγινε. η γιαγια μου παραουσιασε μεγαλη βελτιωση και οι γιατροι ναι μεν ειναι πολυ χαρουμενοι αλλα ειναι επιφυλακτικοι....και γω το ιδιο...η μανα μου εκλεισε 3 μηνες στα νοσοκομεια...αυτα τα νεα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

να μαι κ γω...η Μαρκελλιτσα μου ηταν κυρια στην βαφτιση...την πηρε ολος ο κοσμςο αγκαλια για να βγει φωτογραφια και δεν εκλαψε καθολου. σε ολο το μυστηριο ηταν ηρεμη καικουτουσε τον κοσμο. εκλαψε μονο για μισο λεπτο οταν την βουτηξε ο παπας το κεφαλι μεσα στην κολυμπηθρα...ολος ο κοσμος την χαρηκε μετα τελικα μαζευτηκαμε στην δικια μας αυτλη εψησε ο πεθερος μου και στρωναμε - τρωγαμε οι υπολοιποι χωιρς μουσικες κτλ κτλ...ηρθαν κ φιλες απο αθηνα και περασαμε πολυ ομορφα. μετανιωσα παρα πολυ που δεν πηρα φωτογραφο...απλα προσπαθω να υπενθυμιζω στον ευατο μου οτι ο λογος ηταν καθαρα οικονομικος κ για να ξεαγχωσω τον αντρα μου...οι φωτο μας ειναι χαλια...παλι καλα που εχουμε το βιντεο. σημερα κοινωνησαμε κιολας. χθες οπως ξερατε εγινα και νονα εγινε το μυστηριο και ηταν παρα πολυ συγκινητικο. μετα βγηκαμε ολοι μαζι να φαμε σε μια ταβαρνα στα καστρα κ ηταν πολυ ωραια...δυστυχως ομως η μαμα κ η γιαγια ελειπαν....την κυριακη εχω οτν γαμο και τρεχω για τα χαρτια γιατι κατι εκκρεμει...ολη μερα σημερα μιλουσα στα τηλεφωνα. χθες με πηρε και ενα φροντηστηριο τηλεφωνο για δουλεια κ μου εδωσε το προγραμμα. ηταννα μιλησουμε κ σημερα αλλα για καποιον λογο δεν την βρηκα στο τηλεφωνο. πηρα το πρωι στις 9 που μου ειπε και μου λεει θα μιλησουμε περιπου 1-1.30 και δεν με πηρε. την πηρα εγω στις 2.30 και δεν απαντησε...δεν ξερω τι εγινε. η γιαγια μου παραουσιασε μεγαλη βελτιωση και οι γιατροι ναι μεν ειναι πολυ χαρουμενοι αλλα ειναι επιφυλακτικοι....και γω το ιδιο...η μανα μου εκλεισε 3 μηνες στα νοσοκομεια...αυτα τα νεα

Χριστινάκι μου πολύ όμορφα τα νέα σας! Μπράβο! Και να σου ζήσει και πάλι το Μαρκελλάκι!!! Όσο για τη γιαγιά χαίρομαι που είναι καλύτερα και σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα να γίνει τελείως καλά! Οι γιατροί το έχουν στη φύση τους να είναι επιφυλακτικοί! Κρίμα που μέσα στις τόσες χαρές έχεις και αυτή τη στενοχώρια αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι έτσι είναι η ζωή "χαρές και λύπη παν μαζί"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκι μου όλα μια χαρά!!!Να είσαι πάντα Άξια!!!Μπράβο και για τη γιαγιά που πάει καλύτερα!!! Εγώ πάντωςέκοψα από αλλού για να πάρω φωτογράφο γιατί στο τέλος μόνο οι φωτό μένουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ενημέρωση........από σήμερα 17/9 εώς τις 30/10 ο σύζυγος έχει άδεια οπότε και θα μπαίνω λιγότερο γιατί είναι τύπος της βόλτας και δεν θα μας αφήσει σε χλωρό κλαρί!!!Για την ώρα σας καληνυχτίζω!!!Φιλάκια στα μουτράκια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα....σημερα εχουμε νεα...καταρχην η μαρκελλιτσα μου κοιμηθηκε μονη στο κρεββατακι της το επισημο για πρωτη φορα!!!στις 3.30 ξυπνησε για φαι και ξανα το πρωι στις 8!!!το κοριτσακι μου ηταν πολυ καλουλικο...σημερα ηταν λιγο γκρινιαρουλα το πρωι κ υποθετω οτι τα δοντια μας ειναι η αιτια...επισης να σας πω οτι πλεον την βρισκω στα 4 να καθεται στο κρεββατι ή οπου την εχω κατω...στο σπιτι επικρατει ενας πανικος και μαζεψα τα παζλακια (τα γνωστα αφρολεξακια απο το τζαμπο) για να μην βρωμισουν κι αυτα...με την πρωτη ευκαιρια που θα τελειωσω με τις επισκεψεις κ τα πολλα μεσα εξω του κοσμου θα τα ξαναβαλω να αρχισει να μαθαινει μπας και μας μπουσουλισει....σημερα εχουμε εμβολια το βραδυ και σιγουρα αυριο κ μεθαυριο μας περιμενουν δυσκολες μερες σε συνδυασμο με τα δοντια μας...επισης σημερα πηγαμε βολτουλα με τον μαρσιπο που τελικα με βολεψε παααααααααααααραααααααα πολυ και πολυ χαρηκα που τελικα δεν εδωσα τζαμπα χρηματα...απλα τωρα το μωρο μεγαλωσε και δεν χανεται εκει μεσα...και αυτη το καταευχαριστηθηκε. πηγαμε βολτα στην γιαγια του αντρα μου και δεν εβγαλε κιχ!!!κοιταουσε σεξια αριστερα και απολαμβανε την βολτα!!!στην επιστροφη κοιμηθηκε κιολας!!!...επισης να σας πω οτι η ζυγαρια εδειξε σημερα το πρωι 52,5!!!ειμαι δηλαδη 1,5 συν απο πριν την εγκυμοσυνη. τα ρουχα μου ομως δεν μπαινουν ακομα...εχω ανοιξει γενικοτερα και κυριως στις πλατες - στηθος...ο αντρας μου λεει οτι τωρα που γεννησα εχω πιο ωραιο σωμα γιατι εγινε πιο ομοιομορφο λεκανη - πλατη και εφυγε κ η κυτταριτιδα. ε...για να το λεει...ας τον πιστψω κ γω...ααα κ ξεχασα να σας πω οτι ζυγιστηκα για να δω το μαιμουδακι μου νποσο ειναι και την εβγαλα 7.100!!!!για να δουμε...θα συμπεσει με την ζυγαρια του γιατρου? την προηγουμενη φορα ειχαμε 300γρ αποκλειση...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

simera me pire til to afentiko apo to kreopwleio k m eipe pws kati tou etixe na paw avrio anti gia simera gia na katharisw to magazi! episis ta pedakia pou diavazw etixe simera na min exoun katholou mathima!i xara m den legotan! eniwtha polu kourasmeni k lew efkeria na koimithw to mesimeri mazi me ton prigipa! to mwraki koimithike amesws xwris diskolia k egw katholoun 2misi wres 3aplwmeni me klista ta matia den me eprne o p@stis o ipnos me tpt!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα ομορφες.

τσερυ να σου ζησει το μαρκελλακι,παντα αξια και οτι καλυτερο για τη γιαγια.

λιλικα και συ βαφτισες; να σου ζησει και σεν ακοριτσακι και οτι επιθυμεις για το μικρο σου καψουρακι.

εμεις ικαλα και προς το πρων και με το συζυγο καλα. σηεμρα θα παμε να παρουμε στρατουλα γιατι η μικρη μας ολο θελει αν στεκεται ορθια και αφηνει τα χερκια της και πεφτει κατω και κλαειπαραπονιαρικα που δεν τα καταφερνει,οποτε αφου εδωσε το οκ ο παιδιατρος θα παμε αν παρουμε σημερα.

μαρακι μου τι κανεις;

μαμριν ο θρασακος καλα ειναι;

κοριτσθα εσας περπατανε;

φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...