Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μίλησα με Αγγελικάκι σήμερα έχετε πολλά χαιρετίσματα! Πήγαν με αντρούλη διακοπές Μυτιλήνη και Χίο δύο εβδομάδες ξεκουράστηκαν και αύριο πάει δουλειά! Η Αργυρένια μας μια χαρά!

Επίσης τα είπαμε με το Μαράκι χθες στο σκάιπ και ανυπομονεί να μπει γιατί της λείψαμε και έχει πολλά να μας πει! Το πριγκιπάκι της σε νέα ανδραγαθήματα! Αλλά δε λέω τίποτα θα μας τα πει η ίδια! Έτσι κι αλλιώς δεν προλάβαμε να πούμε πολλά με το ανήσυχο ταρζανάκι μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

loipon mou kopike to internet prin polles meres ta klasika gt o taxidromos pote den m fernei logariasmo! o Xristoulis mas voithise k ta oikonomika mas itan kalitera k eipa etsi na asxolithw me pragmata pou eprepe eidi na eixa kanei alla logo oikonomikwn ta eixa afisei pisw! agorasa ilika gia na vapsw to spiti mesa-e3w kai tous 2 orofous! agorasa rouxalakia tou prigipa,dika m k tou antrouli mou! pira diakosmitika gia to spiti k polla alla! plirwsa revma nero k ilika gia petres pou entisa olo to saloni! e simera plirwsa k to internet!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ta dika mas nea! to mwraki mou me fonazei sinexia mama me tono sto 1o ma:D ton mpampa tou ton fwnazei sinexeia mpampa k ton diko m mpampa ton leei papapou anti gia papou:tongue: episis emathe na svinei keria! anavosvinei oli tin wra ta fwta k molis patisei ton diakopti girizei k vlepei tin lampa an anapse i oxi :tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...