Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cherry μολις κλεισαμε τον 5ο και μπηκαμε στο 6ο αρχισαμε να τρωμε φρουτοκρεμα και ρυζαλευρο και αυτες τις μερες ξεκιναμε να τρωμε χορτοσουπα και αμεσως μετα μας ειπε να ξεκινησουμε και κρεας. Επισης τον περασμενο μηνα βεβαιωθηκα οτι το μωρο εχει αλλεργια στην λακτοζη και ετσι δοκιμασαμε και ενα υποαλλεργικο γαλα που δεν τον πειραζει. Του εδινα που και που το βραδυ λιγο συμπληρωμα για να το συνηθιζει και τωρα θα του το καθιερωσω καθε βραδυ γιατι χορταινει και κοιμαται καλυτερα και αυτος και εμεις. Βεβαια το μεμε ακομη παει συννεφο αλλα να μαθει και την σκονη γιατι αρχισε να εχει τρελη εξαρτηση με το στηθος. Για να καταλαβετε μονο με βυζι στο στομα κοιμομαστε.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημέρα!!!Τελικά μία μία με πάει ο γιός μου σήμερα κοιμήθηκε από τις 10 ώς τις 6 το πρωί!!!Πήγα και άλλαξα και το φόρεμα (θα σας βάλω μετά φωτό)!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια έχουμε ΘΕΜΑ!!! Μάλλον δεν χορταίνει με το γάλα μου...... το καψουράκι!!!Το πρωί μισή ώρα στο στήθος και πείναγε κι'αλλο τον έβαλα και και στο άλλο στήθος άλλη μισή ώρα και ακόμα έκλαιγε και έψαχνε πίεζα το στήθος μου και δεν έβγαζε σταγόνα........άνοιξα ένα γιαούρτι και το καταβρόχθησε!!!Πήρα τη παιδίατρο και μου είπε να πάρω συμπλήρωμα...........!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ωχ 5 Φλέβάρη έγραψα; Νενούλα μου συγγνώμη 5 Μαρτίου ήθελα να γράψω από τότε σας μέτρησα και πολλές φορές μάλιστα! Τόσο εβδομάδων είστε υπομονή τελειώνει το άλμα σας!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εμείς κλασικά πήγαμε στην Εκκλησία το πρωί και κοινώνησε ο γλυκούλης μου! Μεγάλο κλαμπ θαυμαστριών έχουμε εκεί και όλων των ηλικιών παρακαλώ :tongue::tongue: Και τώρα κοιμάται στο καροτσάκι του ωσαν αγγελούδι! Σε λίγο θα φύγουμε για βολτίτσα μαζί με τον μπαμπά μας!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημεροκαλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Μεγάλη ημέρα σήμερα και με το κααψουράκι ξυπνήσαμε νωρίς και πήγαμε εκκλησία!!!Μιάμιση ώρα μέσα στην εκκλησία και το καψουράκι έδωσε ρεσιτάλ χαιρετούσε όλο το κόσμο και χαμογελούσε συνέχεια το παιδάκι μου!!!Παραλίγο να φάει το Βασιλικό αλλά τον πρόλαβα ευτυχώς!!!Σήμερα έχει γεννέθλια και η πεθερούλα μου βρε να τη χαίρομαι!!!Και ένα Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! Καλά μηνογεννέθλια σε όλα μας τα μωράκια που σήμερα αλλάζουν μήνα!! Το πιστεύετε ότι το πρώτο μας μωράκι ο Αντωνάκης γίνεται ήδη 11 μηνών και μετράει ανάποδα για το χρόνο;;:D:D Και σήμερα θα βαφτιστεί και η Μαρκελλίτσα μας!! Τώρα θα είναι ήδη στην Εκκλησία λογικά!! Τσέρρυ περιμένουμε νέα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χθες ξεκινήσαμε να πάμε σε ένα πανηγύρι στο Αιγίνιο! Το Αιγίνιο είναι λίγο μετά τα διόδιο Μαλγάρων και αρκετά πριν την Κατερίνη! Εν ολίγοις ούτε είκοσι λεπτά από εμάς! Φύγαμε λοιπόν το πρωί πιστεύοντας πως είναι όπως του Αγίου Μάμα που είναι όλη μέρα ανοιχτά και φάγαμε πόρτα! Φτάσαμε 12 παρά και θα άνοιγαν οι πάγκοι στις πέντε! Έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε εκδρομούλα! Πήγαμε για καφεδάκι απ' όπου και σας έστειλα το μνμ στο φέις! Μετά πήγαμε Μεθώνη σε μια ταβερνούλα δίπλα στη θάλασσα όπου φάγαμε και καθίσαμε αρκετή ώρα! Το νινί μας προς έκπληξη μου ήταν πάαααααρα πολύ καλό! Καταρχήν στο δρόμο για Αιγίνιο τον πήρε ο ύπνος! Όταν βγήκαμε από το αμάξι για το πανηγύρι τον έβαλα στο καρότσι του και συνέχισε τον ύπνο του! Μετά πήραμε την κρυάδα ότι ανοίγουν κατά τις πέντε και κάναμε μια καροτσάδα για να μην τον ξυπνήσουμε! Μόλις ξύπνησε πήγαμε για καφεδάκι! Εκεί φώναζε σε κάτι νεαρούς που καθόταν πίσω μας και τους μιλογελούσε και τον μιλογελούσαν και αυτοί! Μετά γύρισε σε ένα άλλο τραπεζάκι και μιλούσε με τρία άλλα παιδιά! Γενικώς ήταν επί των κοινωνικών σχέσεων!!! Έφαγε και το φρουτάκι του! Έλα όμως που δεν είχα μεσημεριανό μαζί μου! Ε λέω κάτι θα βρούμε στην ταβέρνα! Για κακή μου τύχη δεν είχε κάτι που να μπορεί να φάει και τον ξεκίνησα να τον ξεγελάω με ψωμάκι και μετά με μελιτζανοσαλάτα! Όσο περνούσε η ώρα όμως και ερχόταν τα πιάτα μας άρχιζε να αφηνιάζει! Και τότε για καλή μου τύχη ήρθε ο ταβερνιάρης με ένα πιάτο πατατούλες βραστές με καροτάκι και μαιντανό φρέσκο που ετοίμασε ειδικά για το μπουμπουκάκι μου!!! Επειδή το φρουτάκι το έφαγε αργά σκεφτόμουν πως θα φάει λίγο ψωμάκι και θηλασμό και θα είμαστε εντάξει ώσπου να γυρίσουμε και να του δώσουμε μεσημεριανό! Αλλά ο καλός ταβερνιάρης με ξελάσπωσε! Και φυσικά τις τσάκισε! Ήταν όμως και πολύ νόστιμες οι άτιμες αν και ανάλατες!! Μετά πήγαμε πανηγύρι όπου και ξανακοιμήθηκε ο γλυκός μου στο καρότσι του και τα είδαμε όλα με την ησυχία μας και στις εξίμησι γυρίσαμε σπίτι μας! Ήταν μια πολύ όμορφη και απρόσμενη εκδρομούλα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα αγάπες!!!Να μας ζήσει η Νεοφώτηστη Μαρκέλλα μας,να είναι πάντα γερή και να την καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε Cherry!Εμείς εχθές πήγαμε εκκλησία το πρωί και πήραμε το χαρτί για τη βάπτισή μετά πήγαμε στη γιαγιά μας (μαμά μου )και στην πρόγιαγιά μας (μαμά της μαμάς μου) και τους δώσαμε τα προσκλητήρια μας!!!Μετά επιστροφή στο σπίτι σκούπισμα σφουγγάρισμα και σιδέρωμα ...τα κλασικά μας δηλαδή χιχιχιχιχι!!!Και το απόγευμα πήγαμε Village και συναντήσαμε ένα φιλικό ζευγάρι πάλι για προσκλητήριο!!!Το καψουράκι μου ήταν το πιο καλό παιδί μέχρι που ήρθε η ώρα για μαμ ήθελε βυζί και μάλλον ήταν άδειο οπότε τον άφησα κανένα μισάωρο να παλεύει και τελικά τα παράτησε μόνος του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!! Άσχημη η χθεσινή μας νύχτα Χειροτερη πάντων Τον έβαλα στο κρεβάτι του στις 12 και κοιμηθηκε μέχρι 1 όπου ξύπνησε με κλάματα αλλά λίγο πριν τον άκουγα που δεν μπορούσε να βολευτεί και έδωσε μία επάνω στα κάγκελα με το κεφαλάκι του Θέλω να δω αν μπορέσω να του βάλω την πάντα αλλά χωρίς να γίνεται "μαξιλαράκι" για ταρζανικές πτήσεις στο πάτωμα μόνο και μόνο για να μη χτυπάει στα κάγκελα γιατί κάνει ανήσυχο ύπνο! Τεσπα μη τα πολυλογώ τον πήρα αγκαλιά και ησύχασε μόνο στο στήθος! Ξαπλώσαμε όλη νύχτα αγκαλιά αλλά ήταν πολύ ανήσυχος μια γυρνούσε πωπό και μια ξαναγυρνούσε και άρπαζε το στήθος! Αυτό συνεχίστηκε ως τις έξι που τον θήλασα και τον έβαλα ξανά στο κρεβάτι του! Ούτε ξέρω αν κοιμήθηκε καθόλου εγώ πάντως ελάχιστα!! Και τα δόντια το χαβά τους! Άσκαστα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...