Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ντεπα απλα δε το φορτωνω πολυ και μολις τελειωσει τα βγαζω αμεσως. τα απλωω για λιγο ομορφα ομορφα στην απλωστρα να φυγει η υγρασια που βγαινει επειδη ειαι πολυ καυτα και ειναι του κουτιου.αν δεν ξεχαστω και δε τα βγαλω την ωρα που τελειωει,ασε ουτε με το σιδερο δεν φτιαχουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 οκτωβριου. λαχταραω τοσο πολυ α παω α του παρω κατι αλλα φοβαμαι μη κατσει καμια στραβη. περσυ ειχα πλεξει εα κασκολ το πρωτο μου, με επιασε βεβαια η αοιξη και τα κροσια δε τα εχω βαλει ακομα. αν ειαι κοριτσι θα του το χαρισω. τωρα θα παω να παρω και μαλλι να του φτιαξω κανενα παπουτσακι και γαντακια.

images?q=tbn:ANd9GcQui76TW1jk40LqlI0Ai-qCvaB3J1M8MwBn4siigQlSQ5c-UyO9P4ixSdIimages?q=tbn:ANd9GcQulSWgE1KE7LYRFAQPGh1mUojrYkFvGiHol6uGFayNSTSRzWHQ

πολυ μου αρεσουν αυτα τα καθισματακι αλλα δεν πρεπει να υπάρχουν στην Ελλαδα!!!

images?q=tbn:ANd9GcSx17Yo_sImADoZRQIit9PJqpvoKmvvnkVgwUh9jN5uvf02rcZzβασιλιαςςςςςςς!!!!!!!!

εεε και????????αν σ αρεσουν τα παιρνεις απ το εξωτερικο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

13 οκτωβριου. λαχταραω τοσο πολυ α παω α του παρω κατι αλλα φοβαμαι μη κατσει καμια στραβη. περσυ ειχα πλεξει εα κασκολ το πρωτο μου, με επιασε βεβαια η αοιξη και τα κροσια δε τα εχω βαλει ακομα. αν ειαι κοριτσι θα του το χαρισω. τωρα θα παω να παρω και μαλλι να του φτιαξω κανενα παπουτσακι και γαντακια.

τελεια κοντευει......μετα λοιπον απο την β επιπεδου πηγαινε στα μαγαζια και οτι δεις και σου αρεσει παρτο και ουτε χρειαζεται να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν τι θα παρεις και ποτε!!!ποσο ησουν οταν εχασες το πρωτο σου μωρακι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

8 εβδομαδων ειμαι ντεπα μου. οχι πολυ δηλαδη αλλα οι παππουδες ειχα αρχισει να φερνουν κανα παιχιδακι και να κανουν τοσα ονειρα και μετα κοπηκαν σε ολους τα φτερα....σκεψου οτι την μερα που πεθανε το μωρακι ειχα παει με τη μαμα μου και ειχα ψωνισει αυτα τα ρουχα εγκυμοσυης που σας ελεγα....αστα....

8 εβδομαδων ειμαι ντεπα μου. οχι πολυ δηλαδη αλλα οι παππουδες ειχα αρχισει να φερνουν κανα παιχιδακι και να κανουν τοσα ονειρα και μετα κοπηκαν σε ολους τα φτερα....σκεψου οτι την μερα που πεθανε το μωρακι ειχα παει με τη μαμα μου και ειχα ψωνισει αυτα τα ρουχα εγκυμοσυης που σας ελεγα....αστα....

εεεε τωρα ομως δεν εχει καμια σχεση εισαι 20 εβδομαδω και σε 2-3 εβδομαδες κανεις και το β επιπεδου οποτε μπιανεις πλεον στην τελικη ευθεια οποτε επιβαλεται να αρχισεις να ψωνιζεις και να ετοιμαζεσαι για τον ερχομο του μωρου σου...ποτε θα τα κανεις οταν θα εχεις μπει στο μηνα σου και θα εχεις βαρυνει και δεν θα εχεις και πολλες πολλες αντοχες για να γυρνας απο δω κι απο κει και να ψωνιζεις.....ασε που εγω το θεωρω την μεγαλυτερη χαρα η μαμα να τρεχει να ψαχνει να ψωνιζει και να ετοιμαζει τα πραγματακια του μωρου της η μαμα σου και η πεθερα σου ετοιμασαν των δικων τους των παιδιων ας αφησουν τωρα κι εμας να περασουμε αυτες τις συγκινητικες και ομορφες στιγμες οποτε εμεις θεωρουμε σωστο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

images?q=tbn:ANd9GcQui76TW1jk40LqlI0Ai-qCvaB3J1M8MwBn4siigQlSQ5c-UyO9P4ixSdIimages?q=tbn:ANd9GcQulSWgE1KE7LYRFAQPGh1mUojrYkFvGiHol6uGFayNSTSRzWHQ

πολυ μου αρεσουν αυτα τα καθισματακια αλλα δεν πρεπει να υπάρχουν στην Ελλαδα!!!

images?q=tbn:ANd9GcSx17Yo_sImADoZRQIit9PJqpvoKmvvnkVgwUh9jN5uvf02rcZzβασιλιαςςςςςςς!!!!!!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/AWARD-WINNING-BUMBO-BABY-SITTER-SEAT-BNIB-WITH-NEW-RESTRAINING-KIT-RRP-38-99-/251152357338?pt=UK_Baby_Babay_Feeding_Highchairs_Boosters_LE&var=&hash=item3a79d8d7da

βρήκα το κάθισμα...το άλλο είναι τέλειο..θα το ψάξω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

κορίτσια πολύ ωραία τα πραγματάκια που βάλατε ειδικά η προίκα του μωρού είναι τέλεια! Τελικά χρήμα να έχεις να ξοδεύεις και από ιδέες σωρό

Νένα πολύ μου άρεσε αυτό σαν καλαθούνα που κοιμάται το μπεμπε αν το είχε εδώ θα το έπαιρνα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κορίτσια πολύ ωραία τα πραγματάκια που βάλατε ειδικά η προίκα του μωρού είναι τέλεια! Τελικά χρήμα να έχεις να ξοδεύεις και από ιδέες σωρό

Νένα πολύ μου άρεσε αυτό σαν καλαθούνα που κοιμάται το μπεμπε αν το είχε εδώ θα το έπαιρνα

ειναι αμερικανικό και πολυ οικονομικό!!!! για να φτασει ως εδω δεν ξερω τι παιζει!!!!!

http://www.aliexpress.com/item/Cheap-Comfortable-baby-bean-bag-with-free-shipping/593755036.html

αλλα εχει και εδω πολλα

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=baby+bean+bag+chair

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αγγελικάκι καλά σου λεει η ντεππα!!!εισαι 20 εβδομάδων τώρα και έχεις ξεφυγει κατα πολύ τον κίνδυνο....στις 8 εβδομάδες ειναι κάι αναμενομενο απο πολλούς!ξέρουμε οτι μεχρι την 12η εβδομάδα όλα παιζονται...αλλά μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα...δεν συμβαινουν τετοια πραγματα 2 φορες...κάνε και την β' επιπεδου για να σιγουρευτεις περισσοτερο να ηρεμισεις και να πας να παρεις πραγματακια για το μωρακι σου με χαρα και σιγουρια!!!

τα μωρα μας ηρθαν για να μεινουν!!!

κοριτσια ολα καλα το καλοκαιρι τα ρουχα ειναι παντα πιο ανετα, ρηχτα...το χειμώνα ομως όλα ειναι αλλιως...και τα ρουχα ειναι πολλά!!!μπλουζες, μπουφαν...καποια στιγμη θα παω να δω και γω τι γινεται στην αγορα...να αγορασω κανενα τζινακι πιομ φαρδυ γιατι αρχισαν ηδη να με σφιγγουν τα τζιν μου...η μαμα λεει οτι ειχε πολυ μικρες κοιλιες στις εγκυμοσυνες της και μαλιστα στην πρωτη εγκυμοσυνη όταν χρειαστηκε να φυγει απο το μαγαζι που δουλευε για να γενννησει όλοι απορουσαν ποτε ήταν εγκυος!!!

τα πραγματακια πολύ ωραια που δειξατε αλλά εγώ σκέφτομαι να μην παρεκλείνω απο αυτο που σκεφτηκα αρχικά, αν εξαιρεσουμε την ντουλαπα...την οποια βεβαια καποια στιγμη αναγκαστηκα θα αντικαταστησω σε καποια χρονια...τελος παντων θα δουμε ως τοτε μην αρχιζω να σκεφτομαι παλι οτι θα το παντρεψω και με πιασουν οι δυγκινησεις!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...