Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mίλησα σήμερα με τη Μαρτζούλα! Ρώτησε για όλες σας να μάθει νέα σας και σας στέλνει όλες χαιρετίσματα!!

Εμείς συνεχίζουμε να τρώμε, τρώμε, τρώμε και αλεσμένα και στο χεράκι! Πριν λίγο μου φώναζε πάλι γιατί με έβλεπε να κοβωτρώω φρούτα και του έδινα μπανανούλα μέχρι που στο τέλος είχα μικρά κομματάκια και τα έπαιρνε με το χεράκι του και τα έτρωγε! Την πρώτη φορά που έβαλε το χεράκι του με την μπανανίτσα μόλις το έβγαλε έκανε μουτσουνίτσα και άρχισε να χειροκροτάει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλέ δε σας είπα το σημαντικότερο! Άρχισε να ψιλομπουσουλάει! Αλλά λίγα μπουσουληματάκια και μετά κάθεται στον πωπό και σηκώνεται! Κάνει και κάτι άλλο που γελάω πολύ αλλά δεν ξέρω πως να το πω! Δεν είναι μπουσούλημα αλλά σα να περπατάει καθιστός! Καταλάβατε; Μάλλον όχι! Το ένα του ποδαράκι το έχει σα να μπουσουλάει και το άλλο μισολυγισμένο σα να περπατάει! Και το σώμα του προς τον κώλο του όχι στα τέσσερα! Έριξα πολύ γέλιο! Θυμήθηκα εκείνη την ώρα το καψουράκι πως μπουσουλούσε στην αρχή και γελούσα και σκέφτηκα μήπως και μένα είναι προστάδιο αλλά τελικά μετά τον είδα να μπουσουλάει και κανονικά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ας μου πω και μια καλημέρα :tongue::tongue: Έτσι κι αλλιώς γεμάτο το πρόγραμμα και σήμερα και αφού είστε όλες εξαφανισμένες ας εξαφανιστώ και εγώ!! Τώρα που το αντράκι πάει στη δουλειά είπα να γίνω και εγώ προκομένο κορίτσι και κάνω δουλίτσες από τις έξι με κάπως χαλαρούς ρυθμούς για να μην ξυπνήσω το ταρζανάκι μου από τώρα! Καλή η νύχτα μας παραδόξως! Το γλυκούλι μου κοιμήθηκε από τις έντεκα παρά αλλά στις δώδεκα που πήγα να το βάλω στο κρεβατάκι του ξύπνησε! Τον πήρα αγκαλίτσα ξάπλωσα και τον ξάπλωσα και αυτόν επάνω μου του τραγουδούσα το "θάλασσα πλατιά" και του χάιδευα την πλατίτσα και σε λίγη ώρα κοιμήθηκε! Έλα όμως που εγώ δεν ήθελα να τον αφήσω :oops::oops: Μείναμε έτσι αρκετή ώρα και τελικά τον έβαλα στο κρεβατάκι του ως τις 4 και είκοσι που ξύπνησε! Τον πήρα δίπλα μου , τον θήλασα και σε δέκα λεπτά μου γύρισε το κολαράκι του και κοιμόταν αλλά και πάλι δεν μπόρεσα να τον αποχωριστώ :oops::oops: Στις έξι τον έβαλα στο κρεβάτι του και κοιμάται ακόμα!! Μα είναι τόσο γλυκούλης πώς να τον αφήσω;; :roll::roll::roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα έκανα και εγώ νωρίς τις δουλειές μου και πήγα στον ΟΑΕΔ να πάρω μια βεβαίωση για να ανανεώσω το βιβλιάριο ασθενείας μου!!!Και ναί πήγα με το αμάξι!!!Πρώτη φορά που το πήρα εδώ ..μόνο Σαλαμίνα το είχα πάρει!!!Μια χαρά τα πήγα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τι κανετε κουκλες?

Εμεις ολα καλα αν και εχουμε μια γρινια τωρα τελευταια και γενικα θελει συνεχεια να ειμαι διπλα του. Ενω πριν καθοταν με την μαμα μου τωρα τα

-βραδια περισσοτερο- κλαιει και συνεχως μου λεει η μαμα μου οτι ψαχνει με τα ματακια του να με βρει. Οταν λειπω στο καφε κοιταει τις πορτες μηπως και μπω. Και δεν λειπω και πολλες ωρες ακομη και οταν δουλευω μπαινοβγαινω συχνα και τον βλεπω. Οταν ειμαι ομως στο καφε τοτε δειχνει να του λειπω. Μηπως ειναι και σε μας αλμα??? Μεχρι τωρα δεν το εχω ψαξει??? Μαρμιν τι λες που εισαι και ειδική???

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

τι κανετε κουκλες?

Εμεις ολα καλα αν και εχουμε μια γρινια τωρα τελευταια και γενικα θελει συνεχεια να ειμαι διπλα του. Ενω πριν καθοταν με την μαμα μου τωρα τα

-βραδια περισσοτερο- κλαιει και συνεχως μου λεει η μαμα μου οτι ψαχνει με τα ματακια του να με βρει. Οταν λειπω στο καφε κοιταει τις πορτες μηπως και μπω. Και δεν λειπω και πολλες ωρες ακομη και οταν δουλευω μπαινοβγαινω συχνα και τον βλεπω. Οταν ειμαι ομως στο καφε τοτε δειχνει να του λειπω. Μηπως ειναι και σε μας αλμα??? Μεχρι τωρα δεν το εχω ψαξει??? Μαρμιν τι λες που εισαι και ειδική???

Καλημέρα Νενούλα!!! Και γω άλμα σκέφτηκα αλλά έχε κατα νου ότι μπορεί να έιναι και κανένα δοντάκι! Εμένα τουλαχιστον ο γιος μου στα δύο πρώτα του δοντάκια έτσι έκανε! Κολλημμένος πάνω μου μέρα νύχτα και γκρίνια!! Μισό να μετρήσω εβδομάδες για να δούμε για άλμα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Nenoula μου τώρα διανύεται την 28η εβδομάδα που σημαίνει πως την Τρίτη μπαίνετε σε άλμα "η 29η-30η (άγχος αποχωρισμού/προσκόλληση)"! Γέννησες Τρίτη 5 Φλεβάρη σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω εχω παρατηρησει παντως οτι τα αλματα τα προκαθορισμενα ξεκιναν σε μας λιγες μερες νωριτερα απο αυτο που λεν τα αρθρα...ισως κ σε σαν να συμβαινει αυτο και γι αυτο τον εχει ηδη πιασει...αληθεια κρεμουλες αρχισατε?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αγάπες αγάπες αγάπες!!!!!!!!!!Γειά σας είμαι λίγο στο χάσιμο σήμερα γιατί δεν κοιμηθήκαμε καθόλου το βράδυ να με κρατάει αγκαλιά σφιχτά και να έχει λιγμό σαν κάτι να φοβόταν με τα πολλά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου στις 2 και στο κρεββάτι του τον έβαλα στις 3,30 κατά τις 5 ξύπνησε πάλι με πολύ δυνατό κλάμα εγώ είχα ξαπλώσει δίπλα στη κούνια στο πάτωμα ε εκεί την έβγαλα εώς τις 5 που ξύπνησε και ήρθε και τον ανέλαβε ο σύζυγος!!!Τελικά σηκωθήκαμε στις 8 πήγαμε παρέα στο ΙΚΑ γιατί δεν καθόταν με τη μαμά μου με τίποτα δεν θέλει να με χάνει από τα μάτια του ακόμα και τουαλέτα που πάω τον παίρνω μαζί μου!!!Το απόγευμα θα πάω για το φουστάνι επιτέλους .........άντε να δώ τι θα πάρω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αγάπες αγάπες αγάπες!!!!!!!!!!Γειά σας είμαι λίγο στο χάσιμο σήμερα γιατί δεν κοιμηθήκαμε καθόλου το βράδυ να με κρατάει αγκαλιά σφιχτά και να έχει λιγμό σαν κάτι να φοβόταν με τα πολλά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου στις 2 και στο κρεββάτι του τον έβαλα στις 3,30 κατά τις 5 ξύπνησε πάλι με πολύ δυνατό κλάμα εγώ είχα ξαπλώσει δίπλα στη κούνια στο πάτωμα ε εκεί την έβγαλα εώς τις 5 που ξύπνησε και ήρθε και τον ανέλαβε ο σύζυγος!!!Τελικά σηκωθήκαμε στις 8 πήγαμε παρέα στο ΙΚΑ γιατί δεν καθόταν με τη μαμά μου με τίποτα δεν θέλει να με χάνει από τα μάτια του ακόμα και τουαλέτα που πάω τον παίρνω μαζί μου!!!Το απόγευμα θα πάω για το φουστάνι επιτέλους .........άντε να δώ τι θα πάρω!!!

Ωχ!! Λες να είναι από το άλμα; Τι με περιμένει από Σάββατο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...