Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πρέπει να διδάξουμε τις κόρες μας τη διαφορά μεταξύ ...

Ενός άντρα που την κολακεύει, και Ενός άνδρα που τη σέβεται!

Ενός άντρα που ξοδεύει χρήματα μαζί της και Ενός άνδρα που επενδύει σε αυτήν!

Ενός άντρα που την θεωρεί ιδιοκτησία του και Ενός άντρα που την θεωρεί κατάλληλη!

Ενός άνδρα που την επιθυμεί και Ενός άνδρα που την αγαπάει!

Ενός άνδρα που πιστεύει ότι είναι ένα δώρο Θεού για τις γυναίκες και Ενός άνδρα, που θυμάται ότι η γυναίκα ήταν το δώρο του Θεού για τον άνθρωπο!

Και στη συνέχεια, να διδάξουμε τους γιους μας, να είναι αυτό το είδος του ΑΝΤΡΑ!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Εχθές είχαμε πάει πάλι για προσκλητήρια!!!Ούφ άντε να τελειώνουμε με το μοίρασμα!!!Σας έχω νέα........επειδή είμαι τρελή θα πάρω άλλο φόρεμα για τη βάπτιση........το έβαλα εχθές και έπαθα σόκ δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ όμως .......δεν ξέρω γιατί...... νομίζω με παχαίνει υπερβολικά.......πλάνταξα στο κλάμα και μόλις με είδε ο σύζυγος μου είπε να πάμε να πάρουμε άλλο και να μη στεναχωριέμαι!!!Οπότε από Δευτέρα έχουμε και ψάξιμο νέου φορέματος...!!!Εχθές πήγα σε ένα ξαδερφό μου που έχει 3 παιδάκια ένα αγόρι 7 χρονών και τα διδυμάκια του που είναι ένα και ένα 2 χρονών!!!Το καψουράκι λοιπόν έδωσε παράσταση προσπαθούσε να φιλήσει τη ξαδερφούλα του στο στόμα παρακαλώ......και το αγοράκι το γκρέμιζε συνέχεια γιατί προσπαθούσε να πιαστεί από πάνω του να περπατήσει και αυτός (νόμιζε χαχαχαχα) το παιδάκι μετά κρυβότανε για να μην τον πιάσει ο δικός μου!!!Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!Α και όταν πήγε η μικρούλα να του πάρει ένα παιχνίδι τη μούνατρε κανονικά και αγρίευε κιόλας το νούμερο .......αφού στο τέλος η μικρή ανέβηκε στο πατέρα της και δεν κατέβαινε για κανένα λόγο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κόρες αύριο το πρωί έχουμε να πάμε σε πάρτι κάλεσαν το καψουράκι στο πρώτο πάρτι σε παιδότοπο,οπότε θα γράψουμε απουσία το πρωί!!!Τώρα τελείωσα με μπάνιο μαλλιά και νύχια και πάω για νανάκια να στρώσω επιδερμίδα!!!Φιλάκια αγάπες και μια όμορφη νύχτα για όλους μας(μωρά ,μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες)εύχομαι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δεν ξέρω αν το προσέξατε χάθηκα σήμερα! Επισης έχει εξαφανιστεί και η Μάρτζι μας! Σας έχω όμως εξήγηση και για τις δυο μας! Καταρχήν η Μαρτζούλα με τηλ και μου είπε πως ο σύζυγος ήρθε Σαλόνικα ως τις 20 του μήνα και πήρε και τον υπολογιστή που τον χρειαζόταν οπότε θα το χάσουμε το κοριτσάκι μας μέχρι τότε :(:( Πάντως είναι καλά και το αυτό επιθυμεί και δι' ημάς και στέλνει πολλά χαιρετίσματα! Της είπα όμως πως θα μιλάμε στο τηλέφωνο!

Επίσης μήνυμα μου έστειλε και η Μαριούλα μας που επίσης είναι καλά! Στέλνει πολλά χαιρετισματα σε όλες! Έχει να πληρώσει το ίντερνετ απλά είπε να πάρει κάποια πράγματα που χρειαζόταν όπως πχ μπογιές για να βάψει το σπίτι και τους δύο ορόφους! Θα πάει και στον ξάδελφο δυο τρεις μέρες και μόλις γυρίσει θα βάλει και ίντερνετ! Άντε μικρό γιατί μας έλειψες!

Λίλι τι να πω για το φόρεμα! Αφού δε σου άρεσε πάνω σου πάρε άλλο! Αφού συμφωνεί και ο σύζυξ (αν μπορούσε ας έκανε αλλιώς :rolleyes:) αλλά κάπου διάβασα νομίζω πως μπορείς να γυρίσεις αυτό που αγόρασες; Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα!

Τσέρρυ μου εσένα γιατί δε σου άρεσε το φόρεμα σου;; Ε;;; Μια χαρά κουκλίτσα ήσουν! Η κόρη ΘΕΑ!!!

Ο μικρός κοιμήθηκε χθες 10:15 και ξύπνησε σήμερα 11:15! Εννοείται πως ενδιάμεσα ξυπνούσε και του έδινα βυζάκι και ξανακοιμόταν! Όπως πχ στις οχτώμιση το πρωί! Εγώ σηκώθηκα έντεκα παρά δέκα η τεμπέλα!:roll::roll: Τον άφησα με το σύζυγο και όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί πιάστηκα και δεν μπορούσα να σηκωθώ αφού το βυζάκι μου ήταν στο στόμα του! Τι καλά να κούμπωναν και να ξεκούμπωναν ε; Οπότε μόλις το άφησε την έκανα! Ο μικρός γύρισε μπρούμυτα, βολεύτηκε και συνέχισε τον ύπνο του! Όταν ξύπνησε τον βρήκα καθιστό στην κρεβατοκάμαρα και μόλις με είδε μου χαμογελούσε και μου έκανε μουρίτσες!!

Αααααααααα Λίλι επίσης από το καψουράκι δεν περίμενα τίποτα λιγότερο! Φαινόταν τι τζαναμπέτης είναι! Δε θα ξεχάσω από το σκάιπ που μιλήσαμε πρώτη φορά πόσο ήταν τα μωρά μας; Και με κοίταζε με ένα βλέμμα αυστηρό και ψαρωτικό που κόντεψα να τα κάνω επάνω μου :tongue::tongue::tongue: Φαντάζομαι τα μικρά τρομάρα που θα πήραν!

Τα υπόλοιπα θα σας τα πω μετά γιατί τώρα θέλω να φάω παγωτάκι με το αντράκι! Και ναι έχω κι άλλα να σας πω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λοιπόν ο μικρός μου ξέρετε ότι δεν τρώει και ότι δεν κοιμάται αν δεν είναι δίπλα μας ή στο καρότσι ακούγονας Αλίκη! Επιπλέον χθες και σήμερα έκανε διάρροιες! Μια χθες δύο σήμερα! Και δύο στις τρεις ήταν και πολύ μυρωδάτες! Από φαί όμως όλο και χειρότερα! Σκεφτείτε πως πλέον δεν τρώει ούτε φρούτα, ούτε βρώμη, ούτε κρέμα που του έκανα μπας και ... ακόμα και από αυτά ή που θα κλείσει το στόμα με το που θα δει το κουταλάκι του ή που θα φάει μια δυο κουταλιές και μετά τίποτα! Ακόμα και όταν φάει κάτι που του αρέσει θα φάει λίγο! Για παράδειγμα σήμερα του έκανα δύο μοσχαρίσια κεφτεδάκια (πολύ πολύ μικρά που είχε πλάσει ο σύζυγος) και λίγες πατατούλες που τις έκοψα τηγανιτές και της έψησα στο λαδάκι που έβγαλε το κεφτεδάκι στο φουρνάκι! Ε λοιπόν ενώ στην αρχή γελούσε και μου έκανε φατσούλες κάθε φορά που του έβαζα στο στόμα πατατούλα με κεφτεδάκι (κοματάκι όχι αλεσμένο) μετά δεν ήθελε και έκλαιγε! Να έφαγε το μισό με χίλια ζόρια! Επίσης σας είχα πει ότι η παιδίατρος του έδωσε σίδηρο σε σιροπάκι λόγω της απεργίας πείνας που κήρυξε και ειδικά στο μοσχάρι που κανονική μερίδα έχει να φάει από 16 ή 17 Αυγούστου και αφού της το επεσήμανα εγώ και της είπα πως ανησυχώ για αναιμία καταλήξαμε να του δώσουμε προληπτικά μιας και είναι και μεγαλόσωμος! Κακό δε θα του κάνει! Για τις πρώτες δέκα μέρες μου είπε δύο φορές τη μέρα! Ε κορίτσια με το ζόρι τον καταφέρνω τη μία! Με χίλια ζόρια! Λίγο από τη σύριγγα και μετά τον ξεγελάω με κουταλάκι αλλά καταλαβαίνει τι είναι και κλείνει το στόμα και βάζει και το χέρι του μπροστά! Με είπε η παιδίατρος ότι μπορώ να το βάλω οπουδήποτε αλλά μετά δεν τρώει ούτε εκείνο! Δηλαδή το ελάχιστο που τρώει αν καταλάβει ότι έχει και σίδηρο δε θα φάει καθόλου! Όλα αυτά μαζί να σας πω την αλήθεια είμαι στενοχωρεμένη! Ξέρω πως οι διάρροιες, ο ύπνος, το φαί είναι από τα δόντια του αλλά κορίτσια να σας πω την μαύρη μου αλήθεια έχει αρχίσει να με στενοχωρεί η όλη κατάσταση συν του ότι δεν παιρνει το σίδηρο του! άρχισε κ τις διάροιες! Άη στο καλό! Θα σκάσουν ποτέ τα παλιόδοντα; Το μόνο που με παρηγορεί είναι πως όλη την ημέρα είναι μες την τρελή χαρά! Κάνει φατσούλες , γελάκια, παιχνιδάκια και ακόμη και σε άγνωστους είναι χαμογελαστός και παιχνιδιάρης! Αλλά εγώ σας είπα :(:(:(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ακούστε και το καλύτερο! Το Σάββατο ξεκινάει άλμα έξι εβδομάδων συνεχόμενων! Καλό ε;; Λίλι εσείς λογικά το ξεκινάτε Τετάρτη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημεροσπέρα! Δεν πιστεύω να το κλείσουμε το μαγαζάκι τώρα που θα λείπει η Μάρτζι μας; θα γράφουμε κ εδώ για να μας διαβάσει όταν με το καλό ξαναμπεί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα πήρα το μπουμπούκακι μου και πήγαμε Εκκλησία που είναι και η γέννηση της Παναγίτσας μας και τον Κοινώνησα! Αυτό σημαίνει ότι ξύπνησε στις εννιά παρά! Ε λοιπόν σας πληροφορώ ότι ενώ άλλες μέρες ξυπνούσε 10-11 και κοιμόταν άλλη μιάμιση ώρα κατά τις δώδεκα και ένα διωράκι το μεσημέρι σήμερα λοιπόν κοιμήθηκε με το ζόρι ένα μισάωρο κατά τις 11 το πρωί και στις 3 πάλι ένα μισάωρο όσο και ο θηλασμός! Μετά ξύπνησε και έκανε ακροβατικά! Τον έβαλα στο καρότσι μπας και κοιμηθεί και γύρισε μπρούμυτα στα τέσσερα και γελούσε και προσπαθουσε να σηκωθεί όρθιος! Ε τον άρπαξα και εγώ και πήγαμε βολτίτσα και στην επιστροφή καθίσαμε σε ένα πολύ ωραίο πάρκο που εκτός από σκιά τέτοια ώρα έχει και πολύ δροσούλα! Τον έβαλα και σε μια κούναι κοκοράκι κ χηνάκι που είχε που πάει μπρος πίσω όχι την κλασική και σε μια άλλη που είναι "σιδηρόδρομος" και κάθονται πολλά άτομα! Μόνοι μας ήμασταν και το καταχάρηκε! Μετά τον ξάπλωσα στο καρότσι πάω να του δώσω πιπίλα για να τον κοιμήσω και για κακή μου τύχη δεν την είχα πάρει τελικά! Αλλά για καλή μου τύχη κοιμήθηκε τελικά μόνος του! Κοιμάται από τις πέντε άντε να δούμε για πόσο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αναμένεται μια πολύυυυυυυυυυυ δύσκολη νύχτα! Μέσα σε τρία τέταρτα ξύπνησε δύο φορές! Και τελικά του έβαλα Αλίκη και πολύυυυυυυυυυυυ κούνημα στο καρότσι και μόλις ξανακοιμήθηκε! Δε με πείραζε να ξυπνήσει αλλά έκανε μπαμ ότι νύσαζε κι άλλο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κατά πως φαίνεται θα μιλάω μόνη μου οπότε καληνύχτα μου και όνειρα γλυκά μου!! Όταν θα έρθει η Μάρτζι μας θα μου πει μαζεμένες καλημέρες και καληνύχτες!:roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μου! Σήμερα θα λείψω και ελπίζω όταν επιστρέψω να έχετε οργιάσει για να έχω υλικο για μελέτη :roll::roll::roll:! Άντε να έχει βάλει και η Μαριούλα ίντερνετ γιατί είμαστε για ενέσεις τελευταία!

Λίλι εσύ για πρωί ενημέρωσες οτι θα λείψεις χθες και τελικά εξαφανίστηκες όλη την ημέρα :confused::confused: Και μην αρχίσεις τα έμπαινα έβλεπα ησυχία και έβγαινα ... φρόντισε να βρεις μια καλή δικαιολογία για την αδικαιολόγητη απουσία σου!!

Τσέρρυ μου εσύ ελπίζω να γειτόνευες κ να μην είσαι στενοχωρεμένη!

Μέχρι και η Νένα μας μπήκε χθες στο καφέ και όλες λείπατε!

Με την Κάντυ δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε! Γιατί εξαφανίστηκε πάλι;; :rolleyes::rolleyes:

Εμείς είχαμε μια παραδόξως καλή νύχτα ψες! ΣΤις δώδεκα τον πήγα στο κρεβάτι του και αν και άνοιξε τα ματάκια του παραυτά ξανακοιμήθηκε! Έμεινα και εγώ στο παιδικό και κοιμήθηκα στο μονό κρεβάτι! Να σας πω τη μαύρη αλήθεια μου βαθύ δεν τον λες τον ύπνο μου γιατί τον άκουγα που γυρνούσε πλευρό, "μιλούσε" μέσα στον ύπνο του και στις τρισίμη με το που πήγε να σηκωθεί τον τσάκωσα τον έβαλα δίπλα μου θήλασε και κοιμηθήκαμε μαζί! Αλλά και μόνο το γεγονός ότι κατάφερε τόσες ώρες να κοιμηθεί το γλυκούλι μου στο κρεβατάκι του μου φτάνει! Στις έξι τον έβαλα στο δικό του και πάλι όπου κοιμάται ακόμα και βγήκα να ετοιμάσω - ξεπροβοδίσω τον αντρούλη μου στη δουλίτσα του! Αυτά για χθες! Σήμερα όπως σας είπα θα λείψω! Περιμένω το ταρζανάκι μου να ξυπνήσει, να τον αλλάξω, ντύσω, ταίσω και πάμε αν προλάβουμε Εκκλησία που είναι της Αγίας Άννας σήμερα! Έχει την τιμητική της η μικρή της Μάρτζις μας σήμερα! Μετά θα τον αφήσω στους γονείς μου και θα πάω κέντρο για κάτι δουλειές!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και αισιοδοξώ ότι στους γονείς μου θα ξεχαστεί και θα φάει γιατί έχει καιρό να μείνει εκεί και θα είναι χαρούμενος! Ειδικά στον μπαμπά μου έχει τρελή αδυναμία! Θα είναι και η ανηψιά μου! Άντε να δούμε! Χθες στις επτάμιση το απόγευμα τον κατάφερα να φάει πάνω από τη μισή χορτόσουπα του αλλά του είχα βάλει όοοοοοοτι του αρέσει περισσότερο! Μου έκανε κορδελάκια πάλι στην αρχή αλλά του έπιασα τα χεράκια και μετά τις πρώτες δυο τρεις κουταλίτσες έφαγε σχετικά εύκολα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσακια και απο μενα

κ γω στη δουλεια ειμαι. Γενικα ειναι βδομαδα των αναταραχων και των απεργιακων κινητοποιησεων. Ο αντρας μου ειναι καλυτερα αλλα του εχει μεινει η φαγουρα και αυτο ειναι το χειροτερο γιατι δεν μπορι να κοιμηθει το βραδυ.

Απο βδομαδα θα παμε γιαννενα για να βρουμε το γιατρο και μαλλον ξεκιναμε δυναμικα τον Οκτωβρη αν ολα θα ναι καλα!!!

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!Δύσκολη ημέρα η χθεσινή!!!Πήγαμε στο πάρτι στις 11 και έκοψαν τούρτα στις 2,30 ήρθαμε σπίτι στις 3,30 παραγγείλαμε φάγαμε ,τάισα καψουράκι,σιδέρωσα 4 πλυντήρια και καθάρισα 2 κιλά ψάράκια που έφερε ο μπαμπάς !!!΄Μέχρι να τελειώσω εγώ ο σύζυγος είχε κοιμήσει το καψουράκι αλλά με το που καθάρισα τον νεροχύτη ξύπνησε το παλικάρι μου!!!Μετά να του δώσω τα φρούτα του να τον κάνω μπάνιο να ετοιμαστούμε και εμείς πήγε 8 που είχαμε ραντεβού για καφέ με κάτι ξαδέρφια (για να δώσουμε προσκλητήρια)Επιστρέψαμε καλές 11 οπότε έπεσα ξερή για νάνι αλλά το καψουράκι είχε άλλα σχέδια όλη νύχτα τη βγάλαμε αγκαλίτσα!!!Τώρα κοιμάται αλλά εγώ περιμένω πεθερά

Αυτά τα χθεσινά μας!!!Σήμερα το απόγευμα έχουμε πάλι έξοδο για προσκλητήρια......άντε να τελειώνω με αυτά γιατί έχω πολύ κουραστεί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Φάγαμε, φάγαμε, φάγαμε!! :D:D:D

Λίλι μου όταν λες ότι τη βγάλατε αγκαλιά κοιμισμένοι ή ξύπνιοι;;; Όσο για τα βράδυα μήπως είναι κάποιο δόντι γιατί το άλμα σας ξεκινάει Τετάρτη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...