Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια

Ειμαι καλα και μολις αυτη την εβδομαδα αρχισαμε να χαλαρωνουμε και στο καφε και εγω με την δουλεια μου.

Το μονο που εκανα για την βαφτιση ειναι οτι εδωσα σε μια κοπελα απο το χωριο μου να μου κανει τις μπομπονιερες και τον στολισμο της κολυμπηθρας. Θα μου κανει και τα προσκλητηρια και αντε να

στολισω και μια λαμπαδα και τελος δεν θελω αλλα πραγματα. Φορεμα πηρα ενα αλλα μπορει να ξαναψαξω γιατι δεν με τρελανε σαν επιλογη αλλα το ειχε προσφορα 41 ευρω απο 160 και το πηρα αν δεν προλαβω τελικα να παρω κατι αλλο. Δεν βλεπω βεβαια να βρισκω γιατι εκτος του οτι εχω να χανω 3-4 κιλα εγκυμοσυνης (+τα 6 τα παλια) και ειμαι αφρατουλα εχω τεραστιο στηθος με αποτελεσμα το πανω μου με το κατω μου να εχει μεγαλη διαφορα. Και εννοειται οτι η κοιλια ακομη ειναι φουσκωτη!!:(

Βεβαια ακομη δεν το σκεφτομαι για διαιτα γιατι θελω να τον θηλασω ακομη λιγο και επιπλεον δεν εχω καμια διαθεση να μπω σε φαση διατροφης για να χασω.

Σημερα ο μπεμπακος μου γινεται 6 μηνων!!!!!!:P:p:p:p

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kaλημέρα! Νένα μου, ελπίζω να τα πήγατε καλά με το μαγαζί όλο το καλοκαίρι! Καιρός τώρα να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και να αρχίσετε να μαζευετε δυνάμεις για αργότερα!

6 μηνών ο μπεμπάκος, ε; Χρόνια σας πολλά καλέ!

Πέπσι μου, ρώτα λίγο για την αίτηση Α21 (επίδομα παιδιών) που δεν μπορώ να την βρώ στο ταξις! Πες ότι άργησα να κάνω φορολογική και δεν έχει γίνει ακόμη εξακρίβωση στοιχείων γιατί δεν βγήκε το εκκαθαριστικό! Μήπως έχει σχέση και με αυτό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρτζι θα μπεις απ το google στη γενικη γραμματεια πληροφοριακών συστηματων www.gsis.gr ( Η διευθυνση) και γραφει υπηρεσιες προς πολιτες και απο κατω ακριβως εχει εντυπο Α21 βαζεις τους κωδικους απο το taxis του λογαριασμου σου και συμπληρωνεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλομάνουλα!!!Εχθές επιστρέψαμε αργά και το καψουράκι είχε κέφια κοιμήθηκε στις 12 παρακαλώ...εγώ δεν άντεχα και τον ανέλαβε ο σύζυγος!!!Σήμερα είμαστε από τις 8,30 στο πόδι και κάνουμε δουλειές!!!Μίλησα και με Μαριούλα είναι καλά και ψάχνει χρώματα για να βάψει το σπίτι της!!!Είδα και μπαλαρινούλα κούκλα είναι και όσο πάει μοιάζει ακόμα πιο πολύ στη μανούλα!!! Μαρμίν πως ήταν η νύχτα σας?Έσκασε μύτη κανένα δοντάκι? Νένα άντε κοριτσάκι να χαλαρώσετε για να ξεκουραστείς και εσύ και να σε δούμε και εμείς που σε έχουμε χάσει και φυσικά περιμένουμε φωτό του άρχοντα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Για τη νύχτα μας Λίλι στα είπα και στο φεις και δόντι όχι δεν έσκασε μύτη! Το ταρζανάκι μου κοιμηθηκε τον έβαλα στο κρεβάτι του και ξύπνησε σε μισή ώρα με κλάμματα αλλά δεν ξύπνησε κοιμόταν και έκλαιγε :(:(:( Αυτό κατά τις 11 παρά! Τον έβαλα στήθος κοιμήθηκε τον πήγα στο κρεβάτι του και σε ένα λεπτό τα ίδια! Τον έβαλα κατευθείαν στο καρότσι του με Αλίκη και "θάλασσα πλατιά" και κοιμήθηκε ως τη 1:15 που τον πήρα αγκαλιά και τον πήγα στην κρεβατοκάμαρα γιατί τελείωσα τις δουλειές μου και ήθελα να ξαπλώσω και εγώ! Πάλι έκλαιγε μέσα στον ύπνο του, του έδωσα στήθος και κοιμηθήκαμε! Δηλαδή ο μπαμπάς και το νινί που μια αγκάλιαζε τον μπαμπά του μια εμένα! Εγώ έχω πάθει ένα πράγμα εδώ και καιρό να μην μπορώ να κοιμηθώ! Στην καλύτερη 2! και χθες καλές 4 πρέπει να με πήρε ο ύπνος! Όχι τίποτα αλλά να έκανα και καμιά ακόμη δουλειά αν το ήξερα! Τεσπα!

Μάρτζι μου να στο πω και από εδώ ότι έχεις μια υπέροχη κόρη με πολύ γλυκό χαμογελάκι! Φαντάζομαι πως θα λιώνεις!! Και ο σύζυγος όμως ε;; Αλήθεια Μάρτζι μου στις ελάχιστες φώτο που μας έχεις βάλει και είσαι και εσύ έχεις μια ευτυχία που αλήθεια σου λέω λάμπει όλη η φώτο! Μπράβο κοριτσάκι μου! Αυτός ο άγγελος σας άλλαξε όλη τη ζωή προς το καλύτερο! Γέμισε το σπίτι! Το ξέρω γιατί το ζω και εγώ! Αλλά και γιατί το βλέπω στο πρόσωπο σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα!

Πέσπι μου, σε φιλω! Είσαι θεά!!! Την έκανα επιτέλους την αίτηση! Τώρα πότε θα ξερω αν τελικά θα πάρω το επίδομα ή όχι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες!!!Περίεργη η νύχτα μας κάθε 3 ώρες ήθελε μάμ το καψουράκι μου!!!Και πρωί πρωί κάναμε και ζημιά ......είχα έτοιμο το κουβά για σφουγγάρισμα το καψουράκι στοι σαλόνι και ο κουβάς έξω από το μπάνιο μέχρι να βάλω το ντετόλ στο ντουλάπι πρόλαβε ήρθε και τον τούμπαρε........!!! Μάλλον θεωρούσε ότι δεν σφουγγαρίζω καλά και είπε να βοηθήσει το καμάρι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσερυ τι εννοεις? Διαβασε τις οδηγιες που εδωσα παραπανω στη μαρτζι για να βρεις το α21. οι κωδικοι ειναι αυτοι που εχεις για να κανεις ηλεκτρονικα την φορ δηλωση η αν δεν τους ξερεις ρωτα λογιστη σου.

Κορτσούδια μου τι κάνετε; Εμείς μια από τα ίδια! Περιμένουμε να σκάσει έστω και ένα από τα τέσσερα δοντάκια και μέχρι τότε απολαμβάνουμε το μικρό μας που μας θέλει δίπλα του για νάνι! Μωρέ ξέρετε τι σκέφτομαι; Αν δεν το χαρούμε τώρα και δεν του κάνουμε αγκαλίτσες και φιλάκια και νανάκια όλοι μαζί που το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ πότε θα τα κάνουμε; Όταν θα παρακαλάμε για ένα φιλάκι; Άη στο καλό δε με νοιάζει ας καλομάθει! Αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το ανακουφίσω από αυτό που περνάει θα έχει άφθονες αγκαλίτσες έστω και αν πιάνομαι κάθε βράδυ, αν κοντεύω να κ@τουρ%θω πάνω μου, αν, αν αν...:wink:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...