Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μπαινετε κανονικα με τους κωδικους στο ταξις. Η αιτηση σιγουρα υπαρχει μαρτζι.
Pepsi, δεν την βρισκω! Εφαγα τα μάτια μου..κάθε μέρα μπαίνω και αίτηση δεν υπάρχει! Μάθε και πες μου την ακριβή ονομασία που έχει στο taxisnet!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marmin, από εσένα το πήρε! Αφού λες πως τα βράδια τρωει, τρώει, τρώει! Ε, πήρε! Δεν είναι και δύσκολο! Πάντως καλά έκανες και τον πήγες στην γιατρό γιατί καμία φορά τα παίρνουμε ολα χαλαρά και μπορεί όντως να συμβαίνει κάτι που δεν υποψιαζόμαστε!

Και θα βγάλει 4 δοντάκια; Μπράβο το Θρασάκι! Αντε με το καλό!

Οσον αφορά το σίδηρο εγώ, βρε κοπέλες, παίρνω ακόμη πρωί και βράδυ, αφού η νεφρολόγος μου είχε πει να παίρνω σε όλη τη διάρκεια του θηλασμού. Εσεις που θηλάζετε παίρνετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εν τω μεταξύ πάω από το κάκό στο χειρότερο! Ολο θέματα με την υγεία μου αντιμετωπίζω! Θυμάστε που σας είπα για την κήλη! Μου έδωσε να κάνω ασκήσεις γυμναστικής τις οποίες φυσικά δεν προλαβαίνω να κάνω! Αφήστε που μου φαίνονται πολύ΄δύσκολες γιατί η καθεμία θέλει 10 φορές επανάληψη! Τεσπα! Οποτε προλαβαίνω κάνω και από μερικές!

Εχει τώρα λίγες μέρες που με πονάει από τη δεξιά πλευρά η περιοχή που βρισκεται το συκώτι! Ξεκινάει από τόσο ψηλά ο πόνος και φτάνει μέχρι αρκετά χαμηλά στις ωοθήκες! Σήμερα, από το μεσημέρι και μετά, παράγινε το κακό! Να με πιάνουν πόνοι ανα τακτά χρονικά διαστήματα! Ακόμη πονάω. Κι είναι ένας πόνος οξύς και διαπεραστικός! Βαρέθηκα να έχω θέματα! Στο τέλος δεν θα με πιστεύει κανείς πως πονάω! Ολο παράπονα είμαι! Αλλά τι να κάνω, η καημένη; Αν δεν περάσει, θα πάω αυριο στο νοσοκομείο να με δουν.......Ο άντρας μου λέει ότι είναι πιασίματα από τις ασκήσεις, αλλά δεν νομίζω! Μακάρι να μην με πιάσει κανένας πόνος το βράδυ.....Μακάρι αύριο να μην με πονάει! 'Ουφ!!!!αηδία κατάντησα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου περαστικά σου! Εύχομαι να σου περάσει ο πόνος και να μη σε βρει τίποτα άλλο! Όσο για τα γραμμάρια του γιου μου απλά με εντυπωσίασε γιατί όλη μα όλη μέρα εκτός από τον ύπνο του είναι σε κίνηση οπότε το γάλα μου φτάνει και για την ενέργεια του αλλά και για αποθήκευση; :roll::roll: Και τώρα αισίως είμαστε 11 κιλά!:mrgreen:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καληνύχτα ομορφούλες! Θα πάρω το ταρζανάκι μου που είναι ξύπνιο ακόμα και θα πάμε κρεβατοκάμαρα μπας και μου κάνει τη χάρη να κοιμηθεί!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!Κάναμε εμβόλιο σήμερα και πολύ κλάψαμε αλλά ήταν διπλό το χτύπημα γιατί η γιατρός μας πείραξε και το πουλάκι μας .............του κατέβασε το πετσάκι και τα είδε όλα το καψουράκι μου....από εδώ και πέρα μου είπε να το κατεβάζω και εγώ στο μπάνιο!!!Είμαστε 10,720kg και 78cm πολύ καλός!!!Μας είπε ότι έχει πολύ ομαλή ανάπτυξη και όπως τον είδε όρθιο να γυρνάει γύρω από το τραπεζάκι είπε ότι στη κολυμπήθρα θα πάει περπατώντας χαχαχα!!! Romiou Kyriakh αφού το τέστ βγήκε αρνητικό καλό θα είναι να πάς στο γυναικολόγο να σου κάνει έναν υπέρηχο!!!Με Maria Kamaraki Troumouliari μίλησα και εγώ τελείωσαν με τη πέτρα στο σαλόνι και έγινε πάρα πολύ ωραία θα μας στείλει και φωτό μόλις ενώσει το internet!!!Η νύχτα μας ήταν άψογη ξύπνησε στις 6 το πρωί έφαγε και ξανά νανάκια εώς τις 9,30!!!Margy πρίν κάποια χρόνια και εγώ κάπως έτσι ήμουν όλο πόνους και θέματα με την υγεία μου κάθε εβδομάδα και σε άλλο γιατρό αλλά ήμουν και πολύ πιεσμένη τότε άπαξ και ηρέμησα ψυχολογικά έφυγαν όλα ως δια μαγείας......πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε καλά και εξαφανιστούν όλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Kaλησπέρα! Είμαι καλά σήμερα, δοξα σοι ο Θεός! Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πονάκι!

Πήγαμε κι εμείς στην παιδίατρο! Μεγάλωσε η ζουζούνα : 5900 Kg και 63 cm ! Πολύ καλή μου είπε πως είναι! Στο εμβόλιο έκλαψε ελάχιστα, ήταν συνεργάσιμη και χαμογελαστη!

Δεν σας είπα πως βρήκαμε και νονούς!!!! Σας είπα πως ο ταγμένος από το Θεό νονός θα μου το προτείνει μόνος του! Ετσι κι έγινε!!! Ενα φιλικό μας ζευγάρι θα βαφτίσει το κοριτσάκι μας.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το άλλο δεν σας το είπα: το πρωί την βρήκα στην κούνια να είναι μπρούμυτα παρακαλώ!

Λίλι, πόσα κιλά είναι το καψουράκι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kaλησπέρα! Είμαι καλά σήμερα, δοξα σοι ο Θεός! Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πονάκι!

Πήγαμε κι εμείς στην παιδίατρο! Μεγάλωσε η ζουζούνα : 5900 Kg και 63 cm ! Πολύ καλή μου είπε πως είναι! Στο εμβόλιο έκλαψε ελάχιστα, ήταν συνεργάσιμη και χαμογελαστη!

Δεν σας είπα πως βρήκαμε και νονούς!!!! Σας είπα πως ο ταγμένος από το Θεό νονός θα μου το προτείνει μόνος του! Ετσι κι έγινε!!! Ενα φιλικό μας ζευγάρι θα βαφτίσει το κοριτσάκι μας.

Μπράβο αγάπη πολύ χαίρομαι που βρήκατε νονούς ...άν και ήμουν σίγουρη γιατί στο είχα πεί το κάθε παιδί γεννιέται με το νονό του και το όνομα του!!!:P:p:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Το άλλο δεν σας το είπα: το πρωί την βρήκα στην κούνια να είναι μπρούμυτα παρακαλώ!

Λίλι, πόσα κιλά είναι το καψουράκι;

10,720kg είναι Μάρζη μου απλά μου ξέφυγε το άτιμο το μηδέν!!!

:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ Μάρτζι μου επικοινωνούμε! Χθες κι όλας σε σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν αν βρήκατε νονό αλλά μετά λέω αν βρήκαν θα μας το πει! Και γω ήμουν σίγουρη ότι θα βρείτε! Και η μπουμπού μας μεγάλωσε πολύ και είναι και ζουζουνίτσα χαμογελαστή από ότι καταλαβαίνω! Θέλουμε φώτο! Κατά πότε λέτε για τη βάπτιση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ταλαιπωρείται ο άγγελος μου!! Τον κοίμησα τον έβαλα στο κρεβατάκι του και σε μισή ώρα ξύπνησε με κλάματα! :(:( Ησύχασε μόνο στο στήθος! Ξανακοιμήθηκε τον ξαναέβαλα στο κρεβάτι του και σε ένα λεπτό έκλαιγε! Τώρα είναι στο καρότσι ακούγοντας Αλίκη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

A, re Marmin, τι τραβάς κι εσύ! Δυσκολη περίοδος αυτή για τον Θρασάκο! Ε, τέσσερα δόντια ετοιμάζονται, τι περιμένεις; Εμένα η δική μου κοιμήθηκε μετά από 33 λεπτά θηλασμού παρακαλώ! Πιάστηκα ολόκληρη! Ρε συ, δοκίμασα να την θηλάσω ξαπλωμένη, όπως κάνεις εσύ, και δεν τα κατάφερα! Μου φάνηκε δύσκολο....Ομως πρέπει να βρω έναν τρόπο να την θηλάζω χωρίς να κουράζομαι γιατί έχει βαρύνει και πιάνονται τα χεράκια μου! Για ρίξτε ιδέες!!!!

Για βάφτιση λέμε προς το Πάσχα! Αργούμε πολύ αλλά τότε μπορούν τα παιδιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

A, re Marmin, τι τραβάς κι εσύ! Δυσκολη περίοδος αυτή για τον Θρασάκο! Ε, τέσσερα δόντια ετοιμάζονται, τι περιμένεις; Εμένα η δική μου κοιμήθηκε μετά από 33 λεπτά θηλασμού παρακαλώ! Πιάστηκα ολόκληρη! Ρε συ, δοκίμασα να την θηλάσω ξαπλωμένη, όπως κάνεις εσύ, και δεν τα κατάφερα! Μου φάνηκε δύσκολο....Ομως πρέπει να βρω έναν τρόπο να την θηλάζω χωρίς να κουράζομαι γιατί έχει βαρύνει και πιάνονται τα χεράκια μου! Για ρίξτε ιδέες!!!!

Για βάφτιση λέμε προς το Πάσχα! Αργούμε πολύ αλλά τότε μπορούν τα παιδιά!

Όντως αργείτε αλλά τι να κάνουμε αρκεί που βρήκατε νονούς και όλα θα γίνουν! Αλήθεια το Πάσχα πότε πέφτει; Εμένα Μάρτζι μου η ξαπλωτή με βόλεψε περισσότερο από όλες! Ίσως να δοκιμάζεις να βάζεις μαξιλάρια κάτω από τα χέρια σου ή στη μέση σου; Οσο για το Θράσο μου περισσότερο λυπάμαι που τον βλέπω αυτόν να υποφέρει και δεν μπορώ να τον βοηθήσω παρά η κούραση μου! Τι να κάνουμε ας σκάσουν τουλάχιστον γρήγορα γιατί το έχουν σκάσει το αγόρι μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...