Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πέπσι, μην αγχώνεσαι! Αφησε τον μήνα να περάσει, να ησυχάσει λίγο και ο άντρας σου και μετά το παλεύετε πάλι! Ετσι αγχωμένος και πονεμένος που είναι , τι να πετύχει ο άνθρωπος; Μην πιεζεστε! Δεν σας κανει καλό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ μου, να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Να γίνουν καλοί χριστιανοί!!!!

Πολλά φιλιά!

Ελπίζω να περάσατε τέλεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσακια

Μαρτζι μην δινεις βαρος σε λεπτομερειες γιατι θα μας τρελανουν ολοι. Στον αντρα σου πες ναι εχεις δικιο για να νομιζει οτι τον καταλαβαινεις και τον υποστηριζεις και στους γονεις σου κανε τα στραβα ματια μεχρι το επιτρεπτο όριο. Αρχισε το παζαρι ε? Που το κανουν τωρα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίνα, να ζήσετε! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Πέπσι μου, αυτό που με συμβουλεύεις κανω! Απλά τσαντίζομαι πολύ!

Το παζάρι και φέτος το κάνουν στην Ελεούσα!

Εγώ δεν έχω πάει και δεν με βλ΄πεω να πηγαίνω! Βαριέμαι το παζάρι αφάνταστα! Δεν αντέχω τον πολύ κόσμο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, ρε Μαρμιν, τσαχπίνα μου εσύ! Ο Θράσος έχει όντως τσαχπινιά! Το είδα το μέιλ! Πολύ καλός είναι! Γλύκας.......

:D:D:D Eυχαριστώ Μάρτζι μου!! Ε μα, κάτι δεν πρέπει να πάρει και από τη μανούλα;; Κατά τα άλλα σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δυστυχώς δεν έχω λύση αλλιώς θα είχα βρει και για μένα! Ή μάλλον βρήκα κάποια όχι 100% αποτελεσματική όμως γιατί ώρες ώρες στενοχωριέμαι και νευριάζω! Απόλυτη αδιαφορία! Και στο σύζυγο (αυτός τα ακούει όταν ξεφύγει και στρώνει αλλά όχι για πολύ) και στη μαμά! Ειδικά η τελευταία όταν ανοίγει κουβέντες δήθεν μου και καλά για άλλους και περνάει μηνύματα πολύ συγχύζομαι! Ε τότε ή θα πω κάτι και εγώ δήθεν μου για τους άλλους αλλά θα αφορά αυτήν ή θα κάνω την παλαβή! Επίσης φροντίζω πια να μην έρχονται σχεδόν καθόλου σε επαφή σύζυγος και μαμά κάτι που εσύ δεν μπορείς να το κάνεις! Και αυτό όχι τόσο για τον άντρα μου όσο για τη μάνα μου που από τις διακοπές μας και έπειτα ξεφεύγει όλο και πιο πολύ!!

Κορινάκι να ζήσετε και με ένα μπεμπέ να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί ο σύζυγος θέλει να φάει :mad:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

την αιτηση στο ταξις νετ την κανουμε ε???κ βαζουμε τα περσινα ποσα που εχει η φορολογικη???
Eγώ δεν την βρίσκω την αίτηση στο ταξις νέτ! Μάλλον επειδή άργησα να υποβάλω φορολογική και δεν έχει γίνει ακόμη εκκαθάριση! Σε εσένα τη βγάζει κανονικά την αίτηση; Αν ναι, θα δηλώσεις το εισόδημα του 12!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, πόση αδιαφορία να δείξω; Πετάω σπόντες, δεν μπορώ! Εχω τον άντρα μου συνέχεια να μου κάνει παράπονα! "Πώς κρατάει η μάνα σου έτσι το μωρό;", "πώς το τραντάζει έτσι;", "πώς το ζουλάει έτσι;", "θα της βγάλει κανά πόδι ή χέρι!". "πες τίποτα να μην πω εγώ".

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) και τα νέα μας! Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο! ΔΕν ήταν να πάμε αφού έχει μόλις 15 ημέρες αλλά έχει από τις 23 Αυγούστου που ακούω ένα "χουρχουρητό" κυρίως όταν κλαίει! Έβαλα και τον άντρα μου να στήσει αυτί και το άκουσε και αυτός! Είπα να το παρακολουθήσω αλλά τόσες μέρες δεν σταμάτησε! Υπέθεσα πως ήταν από τα δοντάκια αλλά και γιατρός δεν είμαι! Συν του ότι δεν τρώει εδώ και μέρες, δεν κοιμάται αν δεν είναι δίπλα μας! Όλα έδειχναν δοντάκια αλλά παραυτα πήρα τη γιατρό για τη μια πιθανότητα και μου είπε να τον πάω να τον ακροαστεί! Ευτυχώς ειναι μια χαρά ΑΛΛΆ ετοιμάζουμε τέσσερα επάνω δοντάκια! Ναι ναι καλά είδατε! Τέσσερα! Αν θυμάστε το είχα μυριστεί! Τελικά ούτε ένα επάνω δεν έσκασε! Η παιδίατρος λέει πως είναι από τα μωράκια που βγάζει δύσκολα γιατί το επάνω δεξιά ήταν από τότε (πριν 15μέρες που πήγαμε) έτοιμο! Τεσπα! Τη ρώτησα αν θα έχουμε πρόβλημα με σίδηρο αφού δεν τρώει σχεδόν τίποτα και ειδικά κόκκινο κρέας και καταλήξαμε στην απόφαση να του δώσω για ένα δίμηνο σιροπάκι γιατί λόγω του οτι είναι μεγαλόσωμος έχει και περισσότερες ανάγκες και μια λογικά ήπια αναιμία μου είπε ότι θα την έχει! Ο μόνος τρόπος να το μάθουμε σίγουρα ήταν η εξέταση αίματος αλλά συμφωνήσαμε με το σύζυγο (και η παιδίατρος της ιδιας αποψης ήτο) να του δώσουμε λίγο σιδηράκι που κακό δεν κάνει! Επίσης θα πάρουμε μοσχαρίσιο κιμά και θα δοκιμάσουμε μήπως φάει κεφτεδάκια ή γιουβαρλάκια με το πιρουνάκι όχι πολτοποιημένα! Παραυτα μας ζύγισε και σε δεκαπέντε μέρες βάλαμε ήδη 250 γρ!! :roll::roll: Από πού μου λέτε τώρα εσείς;; Από το γάλα μου; ή αυτά που τρώει ενδιάμεσα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...