Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

loipon kati asxeto! molis piga stin toualeta na katourisw k ti na dw? mou irthe periodos!!! O Xristos k i Panagia! prwti fora sta tosa xronia mou irthe nwritera apo tin anamenomeni imerominia! gt afto?

πόσο νωρίτερα; Είναι σίγουρα πεερίοδος; Μήπως είναι σκούρο καφέ;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μειλ!

Βρε κορίτσια πάλι δεν πήγαμε Εκκλησία σήμερα! Το ζουζουνάκι μου έχει μέρες να κοινωνήσει! Χθες μια από τα ίδια! Τρεις παρά ξύπνησε και τον βρήκα όρθιο στο κρεβάτι του! Τον πήρε ο άντρας μου και τον έφερε στο κρεβάτι μας! Εμείς ήμασταν ξύπνιοι! Εγώ μόλις είχα ξαπλώσει και περίμενα το σύζυγο! Ο μικρός θήλασε και χώθηκε στον μπαμπά του να κοιμηθεί! Έφαγε ούτε ξέρω πόσες φορές και φυσικά εγώ πιάστηκα και πονούσε όλο μου το κορμί από δεξιά πλευρά! Εκκλησία δεν πήγα και για έναν ακόμη λόγο! Χθες ήμασταν βότα με το αμάξι και στην επιστροφή έδειξε ότι τα λάστιχα έχασαν αέρα! Πήγαμε σε ένα βενζινάδικο και όντως το ένα είχε κατέβει πολύ (ενώ πριν ξεκινήσουμε βάλαμε βενζίνη και τα είδαμε)! Είπαμε να τα παρακολουθήσουμε οπότε εγώ το πρωί φοβόμουν να πάρω το αμάξι και με τα πόδια δε με εμπιστευόμουν να πάω και να γυρίσω και έτσι μείναμε για ακόμη μια Κυριακή σπίτι :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κ εμεις μαρμιν σπιτι ειμαστε κ κανω δουλειες. Χανω την κυριακη το πρωι κανοντας δουλειες! Μαρτζι σημερα το ημερολ μου βγαζει κ το δικο σου ονομα οτι γιορταζει. Αν ναι χρονια σου πολλα.

Για το επιδομα ετσι ειναι οπως το ειπες. Απ τον επομενο μηνα.

Ρε κοριτσια παει αυτος ο μηνας. ειναι γονιμες μερες κ φοβαμαι να κανουμε μην κολλησω τιποτα. Τα σπυρια εχουν μεινει μονο η κορα απο πανω κ ποναει πολυ. Λετε να δοκιμασω?

Κ εμεις μαρμιν σπιτι ειμαστε κ κανω δουλειες. Χανω την κυριακη το πρωι κανοντας δουλειες! Μαρτζι σημερα το ημερολ μου βγαζει κ το δικο σου ονομα οτι γιορταζει. Αν ναι χρονια σου πολλα.

Για το επιδομα ετσι ειναι οπως το ειπες. Απ τον επομενο μηνα.

Ρε κοριτσια παει αυτος ο μηνας. ειναι γονιμες μερες κ φοβαμαι να κανουμε μην κολλησω τιποτα. Τα σπυρια εχουν μεινει μονο η κορα απο πανω κ ποναει πολυ. Λετε να δοκιμασω?

Αφού πονάει μωρέ ο καημένος! Τι λες για σπιτική σπερματέγχυση; Το θυμάσαι; Αλήθεια ποια έμεινε έτσι; Η Λούνα ή παλιότερη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμιν φανταζομαι η μελιτζανοσαλατα θα ειναι η αγαπημενη κ του μπαμπα ε? Τι πρωτοτυπο? Απο εσενα πηρε τιποτα τελικα?

αχαχα όντως είναι! Και γενικά η μελιτζάνα όπως και του Θράσου! Από εμένα πήρε την τσαχπινιά και τη γλύκα! :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αυτο ξαναπεστο! Οντως την τσαχπινια κ την γλυκα.

Χαχα εχτες του λεγα για σπιτικη σπερματεγχυση. Νομιζω η λια ηταν.

Η Λία έδωσε αναλυτικές οδηγίες! Κάποια άλλη είχε μείνει όμως!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ να σας ζήσουν τα διδυμάκια!! Καλοφώτιστα! Να είναι πάντα γερά, δυνατά και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!! Όταν γυρίσετε με το καλό ελπίζω να μας πεις και λεπτομέρειες και γιατί όχι και καμία φώτο;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!!Δύσκολη η νύχτα μας τη βγάλαμε αγκαλίτσα πάλι!!!Βασανίζονται τα μωράκια μας!!!Να μας ζήσουν τα διδυμάκια μας γερά τυχερά και πάντα ευτυχισμένα να είναι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα όμορφες!!!Δύσκολη η νύχτα μας τη βγάλαμε αγκαλίτσα πάλι!!!Βασανίζονται τα μωράκια μας!!!Να μας ζήσουν τα διδυμάκια μας γερά τυχερά και πάντα ευτυχισμένα να είναι!!!

Se κατανοώ απόλυτα!! Εμένα ξύπνησε 4 παρά 20 και το μάτι γαρίδα! Μόλις τον πήρα δίπλα μας χώθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά του και το είχε δίπορτο! Μια στο στήθος μου μια στο μπαμπά του! ΈΤσι κοιμηθήκαμε ως τις έντεκα με πολλούς θηλασμούς εννοείται!! Και δεν μπορώ να καταλάβω αν έσκασε το άτιμο μόνο από τη συμπεριφορά του!! Προβληματίζομαι μήπως ετοιμάζονται πάνω από ένα γιατί ενώ δαγκάνει τα πάντα από αριστερά που το περιμένουμε μέρες τα δεξιά ούλα είναι κάτασπρα και πρησμένα! Λέτε να βγάλει και τα μπροστά;; Γιατί τώρα βγάζουμε τα πλαινά επάνω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια μου, δεν μπήκα καθόλου χθες (ή μπήκα,διάβασα και βγήκα; Δεν θυμάμαι.....). Σήμερα μπαίνω για πρώτη φορά ! Πολύ τρέξιμο. Χθες πήγαμε βόλτα στο παραλίμνιο και ήταν πολύ όμορφα. Μετά δουλειες στο σπίτι! Σήμερα είχα δουλειά στην πόλη........

Η μπέμπα μου χθες έκλαιγε σπαρακτικά και κατάλαβα πως την είχα ντύσει αρκετά και γιαυτό γκρίνιαζε το καημένο! Αλλά δεν ξέρω πώς να την ντύνω, γιατί εδώ έβαλε ψύχρα και πολλές φορές φυσάει! Ετσι, όταν βγαίνουμε της βάζω ένα μακρυμάνικο λεπτό μπλουζάκι, το οποίο προφανώς την ζέστανε όταν γυρισαμε σπίτι! Μα μόλις την ξέντυσα, επανήλθε το χαμόγέλό της!

Κατά τ' άλλα τα ίδια! Ο άντρας μου σήμερα από το πρωί ήταν τσαντισμένος με τους δικους μου και με το δίκιο του! Εγώ είχα φύγει, αυτός κρατούσε την μπέμπα κι εκεί που ήταν, λεει, έτοιμη να κοιμηθεί ήρθαν οι γονείς μου. Η μάνα μου ήθελε να της βγάλει την πιπίλα ( ο άντρας μου δεν την άφησε, αυτή δεν είπε τίποτα κι έφυγε), ο πατέρας μου την έβγαλε από το καρότσι, την έκανε βόλτες και μετά έφυγε κι αυτός και η μικρή βεβαίως είχε ξυπνήσει......Με παίρνει ο άντρας μου τηλ κατανευριασμένος! Μου τα λέει, μου τα ξαναλέει, όλη μέρα αυτό κάνει σήμερα!

Κάποια στιγμή έρχεται η μάνα μου. Εγώ δεν αναφέρω τίποτα, γιατί ο άντρας μου μου είπε να μην κάνω νύξη! Λέει αυτή : "ήρθαμε το πρωί με τον μπαμπά κι εγώ ήθελα να βγάλω την πιπίλα αλλά δεν με άφησε γιατι ήθελε λέει να την κοιμήσει! Ε, σηκώθηκα κι εγώ κι έφυγα". Της λέω "μάνα, ο άνθρωπος ήταν μόνος του. Αν ήταν έτοιμη να κοιμηθεί η μικρή, γιατί να βγάλεις εσύ την πιπίλα; Αλλα και έτοιμη να μην ήταν γιατί να την αναστατώσεις αφού καθόταν ήσυχα;".

Ρε κορίτσια, σημασία δεν έδωσε.......

Με έχουν απογοητεύσει πολύ! Ωρες ώρες σκέφτομαι πως ο άντρας μου μού έχει κάνει πλύση εγκεφάλου, λέγοντας συνεχώς παράπονα! Τώρα πλέον ακόμη και πράγματα που δεν θα με ενοχλούσαν υπό άλλες συνθήκες, τώρα με ενοχλούν και πολύ μάλιστα!

Ο άντρας μου μού κάνει συνέχεια νοήματα για να πλένουν τα χέρια τους! Οχι πάντα. οταν ο πατέρας μου γυρίζει από το καφενείο και η μάνα μου από τις αμέτρητες βόλτες της! Εγώ σας είχα πει και παλιά πως δεν θα ήθελα να κάνω παρατηρήσεις για το λόγο αυτό! Αλλά όταν εγώ πλένω συνέχεια τα χέρια μου και με βλέπουν να το κάνω και με ακούνε να λέω πως πρέπει να πλυνω τα χέρια, γιατί πχ έκανα δουλειές ή ήμουν κάπου έξω, αυτοί γιατί δεν το κάνουν; Η μάνα μου σήμερα πήγε στο παζάρι. Ε, γύρισε και χωρίς να πλύνει τα χέρια,( ενώ εγώ είπα να μην πιάσει το χαλβά με το χέρι αλλά με το πηρούνι,) έπιασε την μπέμπα! Ε, τσαντίζομαι.......Οχι τόσο για το πλύσιμο των χεριών αυτό καθαυτό, όσο για την αδιαφορία..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...