Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσια δεν ειμαι στο τμημα των επιδοματων ειμαι στο υγειας. Οτι ερωτησεις εχετε ομως μπορω να τις ρωτησω. το επιδομα με την φορολογικη του 12 ειναι ασχετα. Απλα γινεται κ το Α21 μεσω εφοριας. Εφοσον εχετε παιδι θα παρετε επιδομα αναλογικα τους μηνες που εχει γεννηθει το μωρο.

Δηλαδή πέπση εγώ και η Μαρμίν θα πάρουμε μόνο για τον Δεκέμβρη???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι, ρε! Δεν νομίζω! Αλλωστε το επίδομα δεν αφορά το 2012 (έτσι νομίζω τουλάχιστον)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Το κοριτσάκι μου γέλασε σήμερα δυνατα!!!! Κορίτσια, ήταν ο πιο όμορφος ήχος που άκουσα ποτέ στη ζωή μου! Να την βλέπατε!!!Της έκανε ο πατέρας μου κάτι νούμερα ( έκανε σαν κλόουν). Εγώ την είχα αγκαλιά και να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γελάσει δυνατά! Και ξαφνικά την ακούω.....Ενα όμορφο γελάκι! Εβαλά χίλιες φορές τον παππού της να χοροπηδάει σαν καλικάτζαρος για να την ακούω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το κοριτσάκι μου γέλασε σήμερα δυνατα!!!! Κορίτσια, ήταν ο πιο όμορφος ήχος που άκουσα ποτέ στη ζωή μου! Να την βλέπατε!!!Της έκανε ο πατέρας μου κάτι νούμερα ( έκανε σαν κλόουν). Εγώ την είχα αγκαλιά και να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γελάσει δυνατά! Και ξαφνικά την ακούω.....Ενα όμορφο γελάκι! Εβαλά χίλιες φορές τον παππού της να χοροπηδάει σαν καλικάτζαρος για να την ακούω!

Μέτα το άκουσμα της καρδούλας τους στον πρώτο υπέρηχο νομίζω αυτός είναι ο τελειότερος ήχος στα αυτιά μιας μανούλας!!!Μεγαλώνει η μπαλαρινούλα μας!!!

Καλά ξεκαρδίσματα!!!:P:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μέτα το άκουσμα της καρδούλας τους στον πρώτο υπέρηχο νομίζω αυτός είναι ο τελειότερος ήχος στα αυτιά μιας μανούλας!!!Μεγαλώνει η μπαλαρινούλα μας!!!

Eυχαριστουμε!!!! Μεγαλώνει το κοριτσάκι μου και κάθε μέρε με ξετρελαίνει όλο και περισσότερο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πηρα τηλ τη φιλη μου. Κανετε τα χαρτια κανονικα ολες σας. Το επιδομα εσεις που γεννησατε νοεμ θα το παρετε για το γεναρη του 13 κ μετα. Παιζει ρολο κ το εισοδημα.
Δηλαδή εγώ που γέννησα Μαιο θα το πάρω από Ιούνη και μετά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!! Καλό μήνα! Καλή εβδομάδα! Καλό φθινόπωρο (μπάι μπάι καλοκαιράκι :(:():(! Και καλά μας μηνογεννέθλιαααααααααααα!!!!

Με το καλό να βαπτιστούν και τα διδυμάκια μας!!! Ξημερώνει η μεγάλη ημέρα!!!

Πρωί δουλίτσες στο σπίτι, μεσημέρι νανάκια, με το που ξυπνήσαμε μακρινή βολτίτσα και επιστρέψαμε στις έντεκα! Το λιονταράκι μου (καινούριο γιατί απέκτησε γκριμάτσα λιονταριού και ανοίγει και το στόμα παρακαλώ) κοιμήθηκε μέσα στο αμάξι και εδώ είχε κέφια! Τώρα κοιμάται δίπλα μου σε λίγο θα τον πάω στο κρεβατάκι του και ο Θεός βοηθός! Άντε να δούμε πότε θα μας κάνει τη χάρη να κοιμηθεί όλο το βράδυ στο κρεβάτι του! Δηλαδή πότε θα μας κάνει τη χάρη να σκάσει το δόντι του γιατί το έχει σκάσει το πουλάκι μου :(:( Καταλήγουμε να κοιμόμαστε όλοι μαζί το βράδυ και έχει κανα δυο νύχτες τώρα που εκτός του ότι το νιώθω να έρχεται συνέχεια στο στήθος μου τον ακούω να κλαίει στον ύπνο του και τον αγκαλιάζω! :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζι μου υπέροχο ε;;; Και που είσαι ακόμα! Εγώ τρελαίνομαι ακόμη όταν γελάει με ήχο και δε θέλω να σταματήσει! Που γελάει όλη μέρα εκτός από όταν κοιμάται (μερικές φορές και στον ύπνο του :roll:! Αλλά είναι φορές που απλά ξεκαρδίζεται και λιώωωωωωνωωωωωωω!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαντέψτε τι έφαγε σήμερα ο γιος μου;;; Άντε θα σας το πω γιατί δε θα το βρείτε! Μελιτζανοσαλάτα!!! Την έφτιαξε ο άντρας μου και έβαλε μέσα και ελάχιστη κόκκινη πιπεριά, έβαλε και σκορδάκι και ξυδάκι (με ξύδι την τρώει ο σύζυγος για μένα μη ρωτήσετε δεν τρώω καθόλου) και μου λέει να δώσω στο Θράσο;; Του λέω δώσε! Ε λοιπόν κορίτσια ήταν στο καροτσάκι ο μικρός και με το που την τρώει άρχισε να μουγκρίζει και να τεντώνεται για να του δώσει κι άλλη! Το τι γέλιο έριξα! Μου έκανε τρομερή εντύπωση να του αρέσει η μελιτζανοσαλάτα! Το καλύτερο όμως ξέρετε ποιο είναι;; Ότι μετά πήγαινα να τον φιλήσω και μύριζε σκόρδο λες και έφαγε "γιαουρτοσκόρδιο" αχαχα!! Πολύ πλάκα εννιά μηνών μωράκι να μυρίζει σαν τζατζίκι! Και φυσικά εννοείται ότι αυτό δε με απέτρεψε από το να τον φάω αντιθέτως :tongue::tongue: Φαγάκι πάλι ελάχιστο έφαγε αλλά το μεσημέρι "τσίμπησε" από εμάς! Πατατούλες τηγανιτές σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο και τυράκι και ψωμάκι βουτηγμένο στην αγγουροντομάτα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

basilisa mou oxi, emena i logistria m mou eipe na metrisw apo ton ianouario tou 13 ws twra!
vasilisa mou poly xerome! ax den einai teleia? k pou sai akoma! ta kalitera erxonte!!!:D

simfwnw apolita!!!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...