Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

vasilises mpika mono k mono epeidi 3erw pws me skefteste! min anisixite eimai mia xara xalia! oli mera klew :(me to zori vlepw gia na sas grapsw ta matia m pristikan toso polu pou sxedwn einai klista! kalo vrady! prosefxithite gia ton prigipa mou na min stenaxwriete pou simera klinei xronia makria apo tin manoula tou :cry:apo ti mia lew einai konta sto Theo den stenaxwriete alla apo tin alli lew mwraki einai k afto k san ola ta mwrakia thelei k afto tin manoula tou! ax aggele mou!!! :cry: <3

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Μαράκι μου ξέρω πως δε θα διαβάσεις σήμερα αλλά πώς να στο πω για να το πιστέψεις;;;; Μόνο σε εσένα λείπει το πριγκιπάκι σου φυσιολογικότατο αλλά σε εκείνον δε λείπεις καθόλου πίστεψε με! Μα σκέψου και το άλλο είναι στην αγκαλιά της Μητέρας μας Παναγίας είναι δυνατόν να υπάρξει καλύτερη αγκαλιά από αυτήν;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημερα κοριτσακια

Χρονια πολλα σε όσες γιορτάζουν αλλά και στους άντρες τους. Μαρμίν να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και εγώ τον δικό μου. Εχει γενεθλια σημερα!!!!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! Μαρμίν και Νένα να χαίρεστε τα αντράκια σας!!! Πέπση και εσυ να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου κοριτσάκι για τα γενέθλια του!!!Και εγώ να χαίρομαι την αδερφούλα μου τον ''Αλέκο'' μου..... χιχιχιχι έτσι τη φωνάζουμε από μικρή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Χρονια πολλά σε όσες έχουν δικά τους άτομα που να γιορτάζουν!

Μαρμιν και Νένα, να χαίρεστε τους άντρες σας. Να είναι πολύχρονοι!

Πέπσι μου, να τα εκατοστίσει ο δικός σου!

Λίλι μου, να χαίρεστε την αδελφούλα σου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαριούλα μου, πολύ συγκινήθηκα με το μήνυμα σου! Κουράγιο, αγάπη μου! Να σκέφτεσαι αυτό που σου έγραψε η Μαμριν, πως το μωράκι σου βρίσκεται στην πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου! Ξέρω πως δεν σε παρηγορεί αυτό (ούτε εμένα θα με παρηγορούσε) αλλά τουλάχιστον έχε το στο μυαλό σου! Πάρε δύναμη από τον Αντωνάκη σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πέπσι, ερώτηση: για το επίδομα τέκνων μού είπε η Αγγελική να συμπληρώσω το έντυπο Α21 στο taxisnet! Αυτό το έντυπο το καταθέτω στον ΟΓΑ; Στο τaxis εντωμεταξύ ψάχνω και δεν βρίσκω σχετική ανάρτηση! Την άιτηση την κατέβασα μέσω google! H Aγγελική είπε πως την υποβαλλω μέσω υπολογιστή, αλλά δεν βρίσκω τον σχετικό σύνδεσμο!

Μήπως ξέρεις να μου πεις τη διαδικασία;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα σε ολες,ειμαι δουλεια,πηζω,ο αντρας μου παιρνει αδεια απο αυριο και ακομα φτιαχνω ουζα κια λικερ και εχω ακομα μελλον μεχρι να παρω. ελπιζω να συγχρονισουμε εστω και μια δυο μερες.

μαρτζι θα μπεις στο ταξις,θα βαλεις τον κλειδαριθμο και θα στο βγαλει μολις συνδεθεις,παρε με τηλ αν δεν τα εχιες καταφερει ακομα.

αλλο επιδομα απο τον οαεδ για το εν απαιδι ειναι 1 οκτωβριου οι αιτησεις,πας η σε οαεδ η σε κεπ.

καντυ καλοι χριστιανοι τα παιδακια σου.

εμεις καλα,η μικρη παδευεται για δοντι αλλα ακομα τιποτα,κοψαμε τα αλεσμενα και τα τρωμε σκασμενα....

χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν

Ο ογα ειναι υπευθυνος για το επιδομα. Το εντυπο Α21 το συμπληρωνεις ηλεκτρονικα οπως σου ειπε και η Αγγελικη μεσω ΤΑΧΙΣ. Μετα θα γινει και δειγματοληπτικός ελεγχος οποτε καλο ειναι να τα εχεις και μαζεμενα τα δικαιολογητικα

Mπαίνω στο taxis, δίνω κωδικό, ενεργοποιείται ο λογαριασμός αλλά δεν βρίσκω το A21! Πού στο καλό είναι; Αγγελική, αν είσαι μέσα, πες μου, ειδάλλως θα σε ενοχλήσω πάλι τηλεφωνικώς το απόγευμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μήπως δεν μου το βγάζει επειδή δεν εχει γίνει ακόμη ο έλεγχος της φορολογικής μου δήλωσης; Προχθες την κατέθεσα και δεν έχει βγει ακόμη το εκκαθαριστικό! Μπορεί να παίζει κι αυτό, αφού απαραίτητη προυπόθεση για να κάνεις Α21 είναι να έχει κάνει φορολογική!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

να ρωτησω κ γω κατι...εγω κ η μαρτζι που γεννησαμε μεσα στο 2013 πρεπει να κανουμε αιτηση???αφου κανουμε την φορολογική του 12????:roll::roll::roll:

xaxa kalo! Αυτό είναι ένα ερώτημα αν και δεν είμαι σίγουρη γιατί και εγώ γέννησα 1 Δεκεμβρίου άρα θα πάρω για ένα μήνα μόνο; Λογικά κάνετε και εσείς Τσέρρυ μου! Αλήθεια το λογιστή σου το ρώτησες τελικά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Πέπσι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και εσύ Λίλι την αδελφούλα σου!!

Εμείς περιμένουμε κανα δυο στενούς φίλους και μόλις σφουγγάρισα! Το νινί το κοίμησα στις τεσεράμιση και κοιμάται ακόμα στην κρεβατοκάμαρα με τον άντρα μου! Θέλω να βάλω και μερικά πιτάκια στο φούρνο αλλά φοβάμαι μη κάνω θόρυβο και ξυπνήσει το νινί γιατί μετά θα έχουμε γκρίνια!! Δεν πειράζει όμως νωρίς είναι ακόμα έτσι κι αλλιώς είπαμε να πέσει λίγο ο ήλιος και μετά για να έχει δροσούλα στο μπαλκόνι δηλαδή κατά τις οχτώ υπολογίζω! Απλά ήθελα να κάνω και ένα χεράκι τα ποτηράκια και τα σχετικά για τα ξηροκάρπια και τα πατατάκια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πώπω κοριτσάκια την Κυριακή η Κάντυ μας βαπτίζει τα διδυμάκια και ο δικός μου γίνεται 9 μηνών!! :D:D

Αλήθεια Τσέρρυ και Νένα την ίδια μέρα βαπτίζετε εσείς;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...