Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εννέα μήνες σε είχα στη κοιλιά μου και σήμερα κλείνουν εννέα μήνες που σε έχω στην αγκαλιά μου........ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω...........δεν ξέρω πόσα ευχαριστώ πρέπει να πώ Στο Χριστό και Τη Παναγιά που σε έστειλαν σε εμένα!!!ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑ!!!
Κλείσατε εννέα μήνες; Χρονια σας πολλά. Να είναι γερό το παιδάκι σου και εσείς να είστε καλά, δυνατοί και υγιείς!!!!

Τα "ευχαριστώ" προς το Θεό δεν πρέπει να σταματούμε ούτε λεπτό να του τα στέλνουμε!!!! Τέτοια θαυματα που μας έστειλε, τόση χαρά που μας γέμισε........Είναι πολύ λίγο τελικά το "ευχαριστώ"!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια και απο μενα

Μαρτζι αν δεν επιβαλλεις την φωνη σου κανενας δεν θα σε ακουσει. Ξεκινα να φωναζεις!

Ασε, ρε! Εμπλεξα άσχημα! Κανείς δεν με καταλαβαίνει! Τα είπα στην μάνα μου σήμερα, τι μου απάντησε; "Ε, ας τον αφήνετε στο σαλόνι κι εσείς να πηγαίνετε μέσα στα υπνοδωμάτια! Τι θα κάνει; Θα φύγει!!". Της λέω "αν το κανουμε αυτό θα παρεξηγηθείτε μετά και θα λέτε δεν σας θέλουμε".......Αλλά , θα το κανω, ε! Θα φωνάζω τον άντρα μου και θα καθόμαστε μέσα! Απλά δεν γουστάρω να κάνω τέτοιες αηδίες. Θα ήθελα από μόνοι τους να καταλάβουν κάποια πραγματα!

Τα είπα και στην αδελφή μου σήμερα, ούτε αυτή με υποστήριξε! Τι σας κάνει μωρέ, ο καημένος; λέει! Μα δεν είναι ότι μας κάνει κάτι! Δεν λέω να μην έρχεται! Να έρχεται αλλά να μην κάθεται με τις ώρες! Είμαι υποχρεωμένη εγώ, όταν χαλαρώνω και θέλω να κάτσω στο σαλόνι να κα΄νω ό,τι γουστάρω, να έρχομαι και να τους βλέπω να βλέπουν αγώνες; Φταίει και ο άντρας μου! Αυτός τα ξεκίνησε όλα με τους παλιοδορυφόρους του! :evil: Αλλά όπως λέει και η Μαρμιν θα τον σπάσω τον δορυφόρο, θα με πιάσει υστερία κι εκεί να δουν μετά πώς θα με αντιμετωπίσουν!

Το θέμα ειναι πως με θεωρούν όλοι τους στριμμένη και κακιά! Ο πατέρας μου έχει πει στη μάνα μου πως αν με είχε νύφη, δεν θα με άντεχε! Δεν είναι ότι δεν μιλάω. Τα λέω, αλλά δεν με υπολογίζουν, γυρίζουν μετά και προσπαθούν να με κάνουν να αισθάνθώ τύψεις! Πως δεν είμαι καλή κόρη. Πως είμαι υπερβολική. Αυτό είναι που με τρελαίνει!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ είπα να σπάσεις το δορυφόρο.......χαχαχαχα και απορώ πώς δεν το έχεις κάνει ακόμα!!!Η αδερφούλα σου καλά θα κάνει να μη μιλάει πές της για κανένα μήνα να έχει το μπαμπά κάθε μέρα στο σαλόνι της και μετα να μας πει την γνώμη της .......γιατί έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε!!!!!!!!Και άν εσύ δηλαδή γουστάρεις να είσαι με τα εσώρουχα μέσα στο σπίτι λόγο ζέστης......???Γιατί να μη μπορείς μέσα στο σπίτι σου να κυκλοφορείς όπως γουστάρεις???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κλείσατε εννέα μήνες; Χρονια σας πολλά. Να είναι γερό το παιδάκι σου και εσείς να είστε καλά, δυνατοί και υγιείς!!!!

Τα "ευχαριστώ" προς το Θεό δεν πρέπει να σταματούμε ούτε λεπτό να του τα στέλνουμε!!!! Τέτοια θαυματα που μας έστειλε, τόση χαρά που μας γέμισε........Είναι πολύ λίγο τελικά το "ευχαριστώ"!

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ και εσύ να χαίρεσαι τη μπαλαρίνα σου!!!Πραγματικά είναι πολύ λίγο το ευχαριστώ.....!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

κλεινω υπολογιστη για να τον πακεταρω κι αυτον!!!!!

σημερα φευγουμε και ελπιζω να καταφερω να μπω πριν την βαπτιση αν και χλωμο το κοβω..........

αυριο πρωι θα παμε με την κουμπαρα για τα βαπτιστηκα του μπεμπη μετα θα παμε με τον αντρα μου στον φωτογραφο το απογευμα παω για νυχια και φρυδια Παρασκευη θα κανω μαλλια και εχουμε να παμε στο κεντρο να παμε τα του στολισμου ...............εχουμε να κανουμε και κατι κατασκευες να δω ποτε θα προλαβουμε......

σας φιλω γλυκα ολες καθως και τα μικρα μας ζουζουνακια που θα τους δωστε ρουφηχτα φιλακια και στα 2 μαγουλακια!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κλεινω υπολογιστη για να τον πακεταρω κι αυτον!!!!!

σημερα φευγουμε και ελπιζω να καταφερω να μπω πριν την βαπτιση αν και χλωμο το κοβω..........

αυριο πρωι θα παμε με την κουμπαρα για τα βαπτιστηκα του μπεμπη μετα θα παμε με τον αντρα μου στον φωτογραφο το απογευμα παω για νυχια και φρυδια Παρασκευη θα κανω μαλλια και εχουμε να παμε στο κεντρο να παμε τα του στολισμου ...............εχουμε να κανουμε και κατι κατασκευες να δω ποτε θα προλαβουμε......

σας φιλω γλυκα ολες καθως και τα μικρα μας ζουζουνακια που θα τους δωστε ρουφηχτα φιλακια και στα 2 μαγουλακια!!!!!!

Να έχετε καλό ταξίδι ρε Πατρίδα και με το καλό να βαπτιστούν τα παιδάκια σου!!!Να μας τα φιλήσεις και εσύ ρουφηχτά στα μπουτάκια!!!Όλα θα τα προλάβεις γιατί είσαι τσακάλι!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σήμερα φάγαμε μπριαμ όλοι! Και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ! Εντάξει ο Θράσος μου συνεχίζει την απεργία πείνας αλλά λίγο το κρεατάκι του αλεσμένο, λίγο μπριάμ αλεσμένο, λίγο μη αλεσμένο του έδωσα και απόγευμα από το ίδιο μπας και πάρει λίγες βιταμίνες φάγαμε περίπου τη μισή ποσότητα από ότι συνήθως! Αχ κοριτσάκια μου το ταλαιπωρεί το πουλάκι μου το άτιμο δεύτερο επάνω δοντάκι που το περιμένουμε να σκάσει! Όταν δαγκάνει κάτι το κάνει επίμονα επάνω αριστερά (δεξιά δικιά του) εκεί δηλαδή που είναι το δοντάκι! Επίσης χθες βράδυ ξύπνησε στις δώδεκα και τέταρτο (από τις ενιάμιση που κοιμόταν) τον έβαλα στο καρότσι ξανακοιμήθηκε τον πήγα στο κρεβατάκι του και σε λιγότερο από ώρα ξύπνησε! Τον πήρε ο άντρας μου τον πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και μας έκανε γέλια και παιχνίδια! Με τα πολλά και με βυζάκι βεβαίως βεβαίως κοιμήθηκε μετά από καμια ωρίτσα! Ε λοιπόν όλη νύχτα τον ένιωθα να έρχεται στο στήθος! Συνέχεια όμως! Έτσι μου έκανε και στα κάτω αν θυμάστε! Άντε να δούμε πόσα βράδυα θα μας πάει έτσι! Ενώ στο πρώτο επάνω δεν έκανε βραδυνούς ολονύχτιους θηλασμούς και πίστευα ότι τη γλιτώσαμε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Eδώ είμαι μωρέ! Απλά είμαι πολύ στενοχωρημένη, γιατί χάλασε το παλιοάμαξο και αναγκαστήκαμε να το φτιάξουμε! Εφυγαν πόσα λεφτά και ξεμείναμε! Και πληρώνομαι στις 13 Σεπτ! Πώς να τα βγάλουμε πέρα ως τότε; Μην μου πείτε να δανειστώ από γονείς γιατί ουτε θέλω αλλά και να ήθελα πρέπει πάλι να τα επιστρέψω τον αλλο μήνα και πάλι στα ίδια θα είμαι ξανα!

Βγηκα πολύ εκτός προυπολογισμού. Εφυγαν όλα τα λεφτά αυτό το μήνα σε γιατρούς, μαγνητικές, φαρμακεία, αμάξια και ασφάλειες αμαξιών. Αμάν πια! Και για μας τίποτα! Καλά που πρόλαβα και πήρα το φόρεμα! Θέλω να πάρω και σε μία φίλη δώρο για το παιδάκι της που δεν έχω αξιωθεί τόσο καιρό να πάρω

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...